På praktiken.


klagar inte!


Godmorgon.

Godmorgon!
Idag vaknade jag med ont i halsen och huvudvärk så jag ringde mamma så hon fick sjukanmäla mig. Gick sedan och la mig igen och somnade om nästan direkt. Vaknade sedan av sms strax efter halv tolv, jag har alltså sovit över 12 timmar inatt och kunde sovit ännu längre tror jag.
När jag vaknade så hängde det onda i än så nu ligger jag i soffan med en stor kopp med te och bara tar det lugnt. Dock ska jag ta tag i lite annat idag så jag kan inte ligga här hela dagen och slöa som jag kanske skulle velat. Måste städa, diska, plugga och packa.. åh så kul!


Hemma igen.

Nu har jag kommit hem från Erica och ska snart ta mig en macka tror jag. Sedan ska jag plocka ihop mina grejer som jag ska ha med mig imorgon och sen ska jag slå mig ner i soffan för resten av kvällen.
Hos Erica förut så var det iaf Mary Kay party där vi skulle sminka oss och så med hjälp utan deras produkter osv.



haha på bilderna under har jag lockigt hår men så fort jag går ut så blir det rakt igen, kul..
NOT!

Mot Erica.

Halloj.
Har precis tvättat bort sminket och nu ska jag sticka över till Erica och grejja lite, berättar kanske om det sen för jag vet inte riktigt vad det är vi ska göra än haha! Hörs senare om jag inte kommer hem allt för sent :)



111109

Idag hade jag sovmorgon precis som alla andra onsdagar till klockan halv tolv. Är så skönt att få sovmorgon och bara ha två lektioner mitt i veckan, det gör att man orkar med hela veckan mycket lättare.
När jag kom hem satte jag igång med maten. Det blev kyckling och klyftpotatis med sallad och sås, så himla gott :) Nu har jag precis druckit upp kaffet och ligger bara och slappar i soffan. Lite senare måste jag börja på att kolla på svenskan eftersom vi har prov imorgon men ska ta det lite lugnt först.
Funderar på vad jag ska hitta på i helgen med, är själv hemma hela helgen och sitter ju gärna inte själv i ett stort hus.. Men vi får se vad jag hittar på.


matmatmat..

Klassfest

I onsdags begav jag mig till Skövde för klassfest. Jag och Sofie drog direkt hem till Erica där vi fixade oss och så vidare, sen kom det även några fler tjejer dit. Efter ett tag drog vi oss vidare hem till Rebecca där alla andra var. Kul att träffa alla utanför skolan, tycker allt att vi får ta och göra om det någon mer gång!



Halloween

Förra lördagen vaknade vi upp hos Linda och sen kom mamma och hämtade oss så vi kom hem. Väl hemma han jag slå ner rumpan ett tag och sen var det dags att dra in i duschen och förbereda för kvällens bravader. Det var halloweenfest hos Wille som gällde. Mycket bra kväll!




111028

Förra fredagen var jag hemma hos Linda tillsammans med Erica och Johanna. Vi satt där ett tag och snackade och fixade oss och sedan drog vi vidare till statt. :)



Vad som fanns i paketet.

Här kommer lite bilder på vad mitt paket jag fick förra veckan innehöll!
Vissa bilder är kassa men jag orkade verkligen inte..
Nu ska det fixas naglar ska ni veta :)


RSS 2.0