Stress.

Jag håller på och fixar här hemma för fullt. Om ett tag så kommer Johanna och hämtar upp mig så ska vi dra till Anna. Hoppas på en bra kväll där. Hinner inte att lägga upp någon bild nu men det kommer imorgon!

100428

Idag så pallrade jag mig iväg till skolan trots att jag är dunderförkyld. På morgonen kunde jag knappt prata men sen blev det lite bättre framåt dagen. Kände iaf att jag var tvungen att gå till skolan så att jag inte kommer efter med massa. Men sen skippade jag sista lektionen som var elevensval där jag har idrott.
När jag väl kom fram till hova så regnade det så jag var genomblöt när jag kom hem.
Nu ska jag snart ta och byta om och dra upp till stallet iaf.


Ändrigar.

Nu är det vår så jag har bestämt mig för att ändra lite på designen på min blogg. Idag ändrade jag endast färg på bakgrunden men jag ska även fixa en ny header inom en snar framtid. Nu är jag trött på min gamla och tycker att den ser väldigt vintrig ut..

100427


Jag är hemma idag med från skolan fast jag mår lite bättre idag, Visst jag är fortfarande hängig och så, men jag tror inte att jag har feber idag (har inte orkat kolla).  Igår så hade jag iaf 39graders feber vilket var mindre kul. Jag låg i stort sett bara i soffan och sov större delen av dagen.
Det var synd att jag missade matchen igår men jag hörde att som vann med 5-1 vilket var bra! Håller tummarna för att det kommer att fortsätta såhär bra nu resten av sesongen.
Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och läsa lite ur min engelskabok. Vi hörs lite senare.



Från igår, innan skolan.



Struntade i att ha något smink. Jag orkade helt enkelt inte..


jaha..

Det var ju kul! Nu är jag hemma igen för att jag mår piss. Tror att jag har feber osv. Kul att vara sjuk, IGEN!

neeeeeeej.

Nejnejnejnejnejnej... det får inte vara sant!! Jag har ont i min hals igen och känner mig inte så jättepigg. Jag som verkligen inte ville vara sjuk idag eftersom att vi ska spela första seriematchen ikväll. Vi behöver massa folk, är knappt att vi får ihop lag och så går jag och blir sjuk. Det är inte sant.
Aja, jag går till skolan iaf och håller tummarna för att det ska bli bättre!!!

Pizza!

Gud vad kul det var att träna! Invigde även mina nya fotbollsskor och jag älskar dom redan :)
Jag kom hem för typ en timme sen och nu ska vi beställa pizza. Hade först tänkt att äta taco men sen var jag och pappa så sugna på pizza så det får bli så.
Imorgon så har vi våran första seriematch i Tibro. Vi kommer att komma hem väldigt sen men men, så får det bli. Kommer säkert att hinna skriva något innan jag åker iväg!


Väskan är packad.

Nu är min väska packad och jag ska snart åka till gullspång och träna fotboll. Jag har inte tränat på väldigt länge eftersom att jag har varit sjuk så vi får se hur det går idag.. Det ska iaf bli skönt att träna igen!




Nytt.

Igår då så var ju jag och mamma till skövde. Det blev faktsitk en hel del som jag hittade. Eller jag hittade iaf det dom jag behövde och lite till. Vi avslutade dagen på max där vi åt typ allt.. (blev nästan en trerätters) Vi provade den nya hamburgaren med guacamole, salsa och nachochips och även pommes som hörde till det.  Fett gott!




scarf: H&M


trosor: H&M


örhängen: Kappahl


skor: Skopunkten



jeans: Gina




shorts: H&M


t-shirt: Cheap monday


tröja: Kappahl


Mobilbloggar ...

Mobilbloggar Nu åker jag till skövde. Jag och mamma ska shoppa lite idag, jag vill hitta ett par jeans, skor och sen lite annat :) hörs senare.


100422

Idag så hade vi delprov C i matte. Det var sista skriftliga nationella i matte så det känns väldigt skönt, bara den muntliga delen kvar nu. Måste erkänna att jag inte tycker att det är så himla jobbigt som alla säger att det kommer bli i nian. Jag har inte tagit hem en läxa på två veckor tror jag. Imorgon har jag franska men det är det enda. Det som är jobbigast är np men dom kan man ju ändå inte öva på vilket jag tycker om eftersom jag inte är ett så stort fan av att sitta hemma och plugga.
Jag hade planerat att springa idag men jag vet inte hur det blir med det. Har redan ont i mina lår och dessutom så sprang jag beep-testet tsm med killarna idag på gympan. Det märks att jag har tappat kondition dels för att jag inte rört på mig och sen efter mitt pencillin. Åh, nu måste jag börja om från 0 igen..








100421

Idag fick jag en riktig chock när jag kollade ut genom fönstret när jag vaknade. Det var vitt på backen! Trodde att det var ett skämt först, men det har tydligen snöat endel inatt så att det har hunnit att lägga sig, men nu är allt borta igen som tur är. Det har verkligen varit tråkigt väder idag och det känns för jag har varit hur seg som helst.
Efter skolen så drog jag iaf upp till stallet och red i snö/regnvädret, det gick faktiskt bra idag måste jag säga!
För ett tag sen så duschade jag och sen åt jag lite, har även kollat lite i ellos katalog för jag ska kanske skicka efter lite. Mamma skulle nog göra det så då är det lika bra att jag också passar på!




Man börjar ju undra.

Jaha, idag fick jag ännu en kommentar av precis samma person.
Denna gång blev jag riktigt arg. Man kan ju undra vad fan folk tänker med? Asså är det så himla svårt att förstå att man inte säger så till någon. Ska jag gå runt och säga till folk som kanske är lite överviktiga att dom ska gå ner i vikt? Nej, det gör jag absolut inte för man tar ju åt sig.
Jag tycker inte att någon ska bry sig om någon annans kropp så länge man mår bra. Jag är pigg och glad så varför klaga?
Nu var det andra gången på 1vecka och om det händer igen så ska jag fan fråga vad den håller på med?







Duktig som jag är så..

Har precis kommit hem faktiskt. Tro det eller ej, men jag har varit ute och sprungit/gått tillsammans med Johanna. Det var skönt ute trots att det är lite kallt och mulet idag. Visst, vi gick mer än vi sprang med vi pratade på det med och springa samtidigt som man pratar är jobbigt kan jag lova!
När vi sprungit klart så gick vi in på ica en sväng för att Johanna skulle handla lite. Kan lova att det var tur att jag var med för annars hade det nog gått åt helvete för henne. Hahaha, jag har inte skrattat så mycket på länge tror jag..
Nu ska jag iaf duscha och ta mig en smoothie!


100420



Blus: Only
Jeans: Cheap monday
Sneakers: Fred perry




Sedär.

Ja, jag tog tag i det och stack ut och sprang en sväng förut. (ja ni läste rätt) Det var inte långt men tillräckligt för att jag skulle bli trött. Sen är det ju mina tabletter med. Jag kände när jag kom hem att det kanske inte var så bra trots allt att jag sprang för efteråt kände jag mig helt yr och konstigt. Men jag tog precis dom sista två så nu är det äntligen slut på det. SKÖNT!
Efter att jag återhämtat mig lite så hoppade jag in i duschen och har nu precis kollat på top model. Strax börjar hollywoodfruar så jag ska väl dra mig tbx till teven igen!

100419

Idag så var det frost ute, men solen tittade fram sen lite senare framåt dagen.
På idrotten så skulle vi springa beep-testet men jag skippade det eftersom jag äter pencellin och ska ta det någon annan dag istället. Men något posotivt med dagen var att jag fick reda på provet vi hade i engelska förra veckan och jag lyckades med ett MVG. Blev mycket glad över detta.
När jag kom hem så började jag att wooka lite grönsaker som vi skulle ha till maten. Var så hungrig så tänkte att jag kunde hjälpa till så går det snabbare haha.
Nu nu kom jag nyss ifrån solen/altanen. Har suttit där ett tag och nu är jag röd i ansiktet vilket är lite mindre kul men tror att det går ner snart.
Jag funderar på att ta mig i kragen och sticka ut och springa men jag är fortfarande lite osäker.. Vet inte hur mycket jag kommer att orka nu, men jag kan ju alltid prova och se. Annars är det ju bara att jag går det sista.




Grattis.


Idag fyller Linda Spjuth 16år.
Grattis till dig, hoppas du får en toppendag och krya på dig! ♥

Mot Johanna.

Nu ska jag åka till Johanna och vara där ikväll!
Ska ta moppen dit och sen kommer jag hem ikväll, kommer kanske upp lite bilder imorgon..

100417

Har precis kollat på step up 2 och hade nu tänkt att gå in och duscha. Tror att vi ska grilla snart, eller ja pappa ska iaf! Gott ska det bli, älskar grillat :)
Sen ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.


var dig själv, livet är för kort för att vara någon annan.


kollage.


Yesterday.

Igår så var det stressigt typ hela dagen. Först skolan och sen när jag kom hem så skulle jag och mamma direkt till mariestad. Vi hämtade upp Alex där och sen skulle jag till synsam. Det var dags att fixa nya linser till mig vilket vad nödvändigt för att dom var slut och sen så behövde jag uppgradera mig lite!
Efter det så åkte vi hem till Marcus och Petra ett tag för att vara barnvakt åt Alex en liten stund. När jag sedan kom hem på kvällen vad jag helt slut. Somnade i soffan.. Jag tror att jag blir trött av tabletterna som jag äter för på senaste tiden så har jag varit hur trött som helst och bara velat sova. Tur att jag bara ska äta dom t.o.m måndag.


Skriva av mig.

Nu måste jag få det sagt!

Okej, nu är jag trött på det här. Att alla hela tiden ska påpeka. Det är inte ett dugg kul men jag tror inte att någon förstår det. I allas huvud kan det endast vara åt hena hållet och inte åt det andra.
Det är inte första gången som jag får höra att jag är så himla "tunn" men jag tar ändå åt mig varenda gång. Fick höra det senast nu i veckan och det var då av en vuxen. Jag har hör det förut några gånger av vuxna också och man tycker väl kanske att dom borde ha lite mer vett i skallen men icke sa nicke.
Det blir så att man tänker på det då folk påpekar hela tiden, varför inte bara sköta sig själv?
Jag vet att jag är smal men vad fan ska jag göra åt saken.
Jag äter precis som alla andra gör.
Jag har mina dagar så jag inte har någon matlust alls och då jag äter som en häst precis som alla andra har.
Jag rör på mig, spelar fotboll osv. precis som alla andra gör.


Jag tor inte att det är många som förstår att man faktiskt tar åt sig av att hela tiden får höra, men gud vad tunn du är. Det som hände i veckan var att en lärare frågade om jag inte hade kunnat äta så mycket när jag var sjuk och att det syndes på mig. Sen avslutade den men att, " du får ta och äta upp dig!" Jag försöker att ta det med ett leende på läpparna och få det lite till ett skämt men det går inte.
"Om man är smal så tar man inte åt sig om någon säger att man borde gå upp i vikt, men om man är tjock tar man åt sig om någon säger att man borde gå ner i vikt" när det i själva verket är precis samma sak.
Jag är trött på att höra "åh, vad smal du är". VARFÖR SMAL?
Själv skulle jag bli mycket gladare om någon kom fram och sa "vad fin/snygg kropp du har" Är det smalheten som gör det annars eller vad?

Då detta har hänt har jag pratat med min mamma och hon undrar vad dom ens har med saken att göra. Då vuxna har påpekat att jag är "tunn".
Hon var själv väldigt smal när hon var liten och försökte gå upp i vikt men det funkade inte och det är väldigt svårt att gå upp i vikt.

Kan inte alla bara sluta påpeka det, jag mår bra och är nöjd som jag är.




Jag har funderat på det mycket och tänkte att det borde ju vara mer än jag som känner samma sak. Jag är så jävla trött på att höra det hela tiden och kände nu när jag fick höra det senast att jag måste skriva av mig det. Det kanske vore lite nyttigt för folk att få höra det med efter som att ingen verkar frörstå att man tar åt sig!

Again.

Nu är det dags att kolla ännu en Johan Falk film med mamma. Haha, vi passar på nu när pappa inte är hemma på kvällarna. Ska ta lite cola till det med :)

barfota.

ÅH!
Jag hörde nyss en liten unge säga i lekparken "ja jag ska iaf ta av mig skorna". Det innebär att man går barfota i sanden.. Haha, jag log på rikigt när jag hörde det. Fick riktiga sommarkänslor och tänkte på när jag själv var där ute och när det blev varmt och man äntligen kunde springa rund där barfota i sanden.


jag vill..


åh vad snyggt..
jag vill också ha prickiga strumpbyxor och en blommig klänning/kjol!

Godmorgon.

Idag mår jag ännu snäppet bättre så imorgon ska jag tillbax till skolan igen. Ska faktiskt bli lite skönt för jag har nästan varit borta i en vecka nu och inte träffat någon knappt.
Har precis filat klart lite naglar som jag även ska måla om ett tag tror jag. Fixade mina egna naglar igår men jag har lust med lösnaglar så jag tänkte att det kan jag ju sitta och pyssla med. Men jag tror jag ska ta en liten paus från det och sätta mig och läsa i min bok och även plugga lite engelska. Kan ju inte bara sitta hemma och lata mig utan det är väl bäst att jag tar tag i skolan med. Har nämligen prov på torsdag och sen ska jag ha läst klart en bok tills på fredag och jag har inte ens kommit halvvägs så jag har en bit kvar..


Right now.

Har precis spelat yatzy med mamma och det föjs av johan falk.
Ska nog ta mig lite cola och gott till det med tror jag allt!


Problemo.

Jaha, jag skulle försöka trycka i mig lite mat nyss för att min mage kurrade. Men nu när jag äntligen(!) kan äta så får jag inte i mig något knappt. Det är som att min mage har krymt och blir mätt på minsta lilla. Efter 5 små plättar så var jag proppmätt och mådde nästan lite illa. Vad är det här, jag brukar kunna få i mig lite mer.
Får väl hoppas att det återgår till det normala inom en snar framtid. Kanske får äta lite men ofta ist!


kul!

en timme i solen och jag ser ut som en prickikorv i ansiktet..


jouir

inte ett moln på himmlen och solen skiner.
tar med mig mobilen, slänger mig i solstolen, pumpar musik i öronen och njuter!

Underbart!

Inatt har jag faktiskt sovit hela tiden och inte vaknat en endaste gång. Snacka om skönt!
Det första jag la märke till när jag vaknade var att jag kunde svälja utan att behöva spänna hela kroppen i hopp om att det inte ska göra lika ont. Då insåg jag att mina tabletter nog hade börjat göra susen!
Mamma kom även hem samtidigt som jag klev upp ur sängen. Hon lämnde en burk med nya tabletter till mig eftersom jag endast fick några på sjukhuset så att jag skulle klara mig över helgen. Jag proppade i mig mina två tabletter (ska äta 2st morgon och kväll) och sen gjorde jag även mig en smoothie till frukost.




Ja dom ska sväljas som dom är. Var lite fundersam över plasten som är runt men dom smälter tygligen i magen eller något.

NU

nu ska jag ta en glass och köra ner i halsen!

Halsfluss.

Idag så åkte vi mot mariestad  11. Kollade på lite grejer först och jag köpte bland annat nya fotbollsskor.
Vid kl 2 så hade jag tid hos doktorn men vi fick vänta i ½timme innan det var min tur. Väl där inne så tog dom ett prov och efter ett tag kom doktorn tbx och sa att det var inget snack om saken. Jag har halsfluss. Behöve inte ens ha tagit provet för det såg han bara genom att kolla 1sek i käften på mig.
Fick med mig bamsetabletter hem som jag ska äta nu i tio dagar. Skulle egentligen få pencellin men jag är allergisk mot det så fick tabletter ist.
Hoppas att smärtan ska gå över, för jag blir tokig snart!






converse

Glömde berätta att jag fick hem mina skor i torsdags! :D
Dock fick jag storlek 37,5 vet inte om jag råkade beställa fel eller något men dom passade dom med som tur var!






Sjukling

Godmorgon.
Igår satt jag inte vid datorn på hela dagen, orkade inte ens ta mig upp ur soffan. Hade feber och hur ont i halsen som helst.
Idag så är det lite bättre för jag har ingen feber men har ännu ondare i min hals. Kan knappt prata för att så fort jag ska prata så gör det sjukt ont.
Jag och mamma ska snart åka till sjukhuset och kolla upp den, kanske har halsfluss för jag är svullen och har vita prickar i halsen.

Mobilbloggar ...

Mobilbloggar ja jag är sjuk idag och har typ inte kunnat sova något inatt. känner att jag är hungrig men jag kan inte äta för min hals och sen orkar jag inte resa på mig heller.


Väska.

Tokyo SEK 199, Nelly Accessories - NELLY.COM
Otroligt snygg väska från nelly
kostar endast 199:- och finns även i svart & rött.
Själv skulle jag vilja ha den vita till sommaren.

Nytvättade.

Mamma tvättade mina skor idag för att dom var så himla skitiga. Jag vill helst inte köpa nya för att jag älskar skorna och har "gått in dom". Dom blev mycket renare men är dock fortfarande lite skitiga, men vad gör det?



Suck..

Jag tror att jag verkligen är påväg att bli sjuk. Jag fryser som bara den, har ont i halsen + kroppen.
Tog en rejäl kopp med te förut och nu har jag precis stoppat in en halstablett i munnen i hopp om att det ska bli lite bättre. Men jag tror att det får bli en till kopp med te som jag även häver i honung i snart!

Städat..


Jag har roat mig med att städa på mitt rum idag.
Såhär ser det ut efter ynka en vecka resten får ni inte se.. (ser förjävligt ut irl) 




100408

Dagen började bra med att jag lyckades somna om och försova mig, men jag hann med allt som jag skulle ändå och även hinna med bussen. Väl på bussen så upptäckte jag att min mobil inte hade något batteri så jag kunde tuvär inte lyssna på musik som jag annars gör varenda morgon..
Hela dagen har jag varit så himla trött och när jag kom hem så somnade jag i en timme i min säng. Vaknade sedan av att mamma tog kort på mig!
Nu sitter jag och proppar i mig glass för att jag har fått så ont i min hals, vill verkligen inte bli sjuk nu eftersom att det är så mycket i skolan som jag måste vara med på osv.


Koftan kommer från vila, linnet från vero moda och tightsen från gina.

Filmtime.

Nu är jag själv hemma och det är tråkigt väder ute. Helt mulet, inte en gnutta solsken och tror även att det har börjat regna lite smått. Därför har jag laddat upp med cola och tänkte även kolla på en film! (kanske blir lite baconchips till med, mummms!)


100304


Tunika: Vero Moda
Armband: Gina + vila






Godnatt.


Nu säger jag godnatt!

Hemklickade!

Jag har letat efter ett par röda converse så jag håller på att bli tokig. Dom finns inte i min storlek (måste alla ha storlek 38?) någonstans men nu när jag kom hem så klickade jag hem ett par från stadium (räddaren i nöden) så jag längtar efter att ha dom hemma i skostället nu!



Inköpt.


jeansshorts från bikbok






Mobilbloggar ...

Mobilbloggar nu är jag påväg till örebro så vi hörs senare när jag har kommit hem :)


Nu var det gjort.

Kom hem från stallet för ett tag sen, det var svettigt där uppe idag haha..
Höet var hur tungt som helst pga att det har blivit lite fuktigt, jag och johanna fick kämpa med att få ner det från loftet!  
När jag kom hem så satte jag mig direkt på altanen för en fika med mamma.
Nu ska vi gå ut och gå en liten sväng i solen. Det är verkligen hur skönt som helst ute, ca 10grader.


23:40

Sådär, nu har alla åkt hem och det är tyst i huset igen. Ska nog bege mig mot sängen snart eftersom jag ska vara uppe i stallet kl 9 imorgon.
Förövrigt så undrar jag vad jag ska göra imorgon? Ingenting planerat eller så..

Klar.

Nu är jag typ precis klar, chrille och malin har kommit så nu väntar vi bara på marcus och petra men dom kommer inte änn på ett tag.
Ska gå och vara lite social med dom nu så vi hörs kanske lite senare igen! :)


Lagar mat.

Just nu håller jag på och hjälper mamma att fixa maten tills ikväll. Vi ska äta pajer.. tacopaj, skaldjurspaj och ost & skinkpaj. Ska även snart börja på att fixa mig lite. Hoppa in i duschen och sånt eftersom dom kommer om ett tag.
Hörs lite senare!

100402

Idag kommer det nog bli lite sådär med bloggandet.
Gick upp lite efter 11 idag, käkade frukost och sånt sen åkte jag ner till hova för jag skulle handla lite åt mamma tills ikväll så jag kom precis hem.
Om ca en timme så ska vi åka till Mariestad och hämta Alex och senare ikväll så ska vi käka lite här och så.

kollage


100401

Idag har varit en ganska så slapp dag.
Åkte till stallet lite över 5, sen när jag kom hem så duschade jag och gjorde våfflor. Jag fick syn på paketet när jag letade efter något annat och blev så himla sugen!
Nu har jag precis kollar på B&T Show och tror att jag ska fortsätta med att kolla på how I met your mother, as usual..
Funderar även på att tvinga på mamma och pappa att kolla på Johan Falk med mig.



1 April.

Jaha, idag är det 1 april.
Undrar om det kommer bli något bus idag. Jag har riktigt lust med att lura min mamma men jag är sämst på att komma på något att luras med..  Hm, kanske kommer på något framåt dagen.
Idag är det riktigt aprilväder med. Nyss regnade det och nu skiner solen (om det ändå kunde fortsätta så!).
Någon annan som ska luras något idag?



Acne, skor.


Äckligt snygga!

  • vill ha!

RSS 2.0