Simma.

Imorgon så ska vi till badhuset på idrotten och simma. Då får jag inviga min nya bikini, hoppas att den sitter bra nu bara haha. Sen ska vi tydligen simma klädsim med så jag måste ha med mig kläder till det också.
Wish me luck!


Juste.

Har glömt att säga: anledningen till att jag inte har lagt in några bilder från systemkameran är för att det visade sig att det inte var med någon USB-kabel. Jag fråga försäljaren om det var med och det sa han att det var så "vad bra" tänkte jag. Sen när jag kommer hem så märker jag att det är inte alls med någon kabel. Efter ett tag så ser på ett litet papper "USB-minne och USB-kabel säljs separat" SMART!
Minne har jag för det köpte jag ju till men eftersom han sa att kabel var med så köpte jag ju ingen. Nu har jag iaf inte någon så att jag kan lägga över bilderna. Jag ska nog åka och köpa det på onsdag om min bror kunde följa med mig. Men håll ut, det kommer bättre bilder :)

Ska rita klart.

Har nu tänkt sätta mig och förhoppningsvis bli klar med min teckning. Jag är inte säker på om den skulle vara klar imorgon men hur som så är det ju bara bra om jag blir klar med den. Fryser som ett as så jag har tagit på mig varma kläder och tänt ljus samt tagit en kopp chai te för att få upp värmen lite.


Segt med magont!

Sitter nu i skolan och har datakunskap. Hur segt som helst för allt ska tas om typ hundra gånger för det är alltid någon som inte hänger med eller inte fattar. Sen har jag så ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vet inte hur jag ska sitta.. Men har tagit en ibumetin så jag hoppas att det ska släpppa snart!


Min snälla mamma.

Jag, mamma och pappa sitter i lägenheten och äter mackor.

Mamma: Vad sega och goda mackorna är.
Amanda: Ja, men ciabatta brukar ju vara lite sega sådär.
Mamma: Jo.. lite som dig.
Amanda: Vad snäll du är!
Mamma: Vad? Du är ju seg..

TACK för den snälla du!

Har blivit med systemkamera.

Som jag sa så skulle jag ju eventuellt fixa någonting idag som kanske gör bloggen lite roligare. Detta va att införskaffa mig en systemkamera och så blev det med. Nu har jag en Nikon D3100 i mina händer och jag är så himla glad. Väntar med spänning på att kameran ska ladda klart så att jag ska kunna testa den.


kameran



väska, minneskort och putsduk



uv-skydd



In the car.

Hej hej hallå.
Jag sitter nu i bilen mot skövde.

Imorse så vaknade jag av sms halv 11, trött som ett as! Underbart.. Nej men det var väl kanske lika bra det, så jag kom upp någon gång. Åt frukost, kolla tv och plocka ihop mina grejer och sen bar det iväg. Vi ska in och handla lite grejer och sen mat med såklart.
Vi hörs senare!



härligt att vara seriös ibland.


00.41

Blev lite smått ändrade planer. Vid halv 11 så bestämde jag mig för att sticka bort till Lotta en sväng. Johanna var där och sen var det lite annat folk med. Jag slängde på mig lite smink snabbt som tusan och bytte om och sen kom jag dit vid 11 ungefär. Satt där och snacka med Johanna ett tag och nu har jag precis kommit hem. Har hunnit tvätta bort sminket och lagt mig i sängen.
Ska väl ta och sova. Godnatt med er!




Datorn dog.

Så sant som det är sagt.
Ja, batteriet laddade ur och min laddare ville inte fungera. Jag provade hur många gånger som helst, i olika uttag men ingenting ville funka. Nu, efter flera timmars väntande så ville den helt plötsligt samarbeta och datorn är nu igång igen. Jag har pga detta inte kunnat blogga..
Jag har iaf hunnit med att rita lite, duschat och ätit en otroligt god middag med mamma och pappa. Nu blir det slapp i soffan och så hörs vi imorgon igen.
Imorgon ska jag kanske fixa en grej med, som kanske gör bloggen lite roligare. Återkommer med det imorgon..
Ha en bra kväll!


Godmorgon.

Idag vaknade jag ganska så tidigt och kunde inte somna om. Jag har redan ätit frukost och nu hade jag och mamma tänkt att baka bullar. Dock visade det sig att vi inte hade allt hemma som behövdes och vi har ingen bil hemma heller för pappa är iväg på fotboll. Ja ja, vi får väl se om vi hittar på någonting annat annars hade jag tänkt sätta mig och rita lite. Ska ha gjort klart en uppgift tills på tisdag, ska rita ett porträtt. Det jag har börjat på glömde jag i skolan så jag får börja om helt enkelt. Men jag har ju tid på mig nu och har inget bättre för mig så kan lika gärna sätta mig med det.


Wohu!

Gissa vart jag är?



Jo, HEMMA! :D  (ja, jag ser Hova som mitt hem, lägenheten är bara... aa, lägenheten haha)
Så himla skönt må jag säga! har precis fått lite mat i magen med, mamma proppar i mig direkt när jag kommer innanför dörren. Haha nej, så illa är det inte! :)
Men nu tar jag helg iaf, dunderskönt.


Naglar

Målade mina naglar förut, var ett tag sen jag gjorde det så jag tyckte att det var dags att göra dom lite roligare. Jag skulle egentligen ha gjort det igår men eftersom att jag skulle diska osv så beslöt jag mig för att strunta i det. Dom skulle säkert ha blivit förstörda då och allt var gjort helt i onödan!
Det fick iaf bli vitt idag. Det har jag inte haft sedan i somras tror jag..

resultater:


Dagens.


Hemma igen.

Kom hem för lite mer än en timme sedan, det blev en kort idag idag med endast två lektioner. Sitter nu i soffan och dricker te samt kollar på tv. Det finns inte så mycket att göra. Jag ska packa idag och sen plocka iordning lite med innan jag ska åka hem imorgon.
Latero!


Salongen.

Nu har jag precis ätit (det var ingen vidare god mat!) och ska dra igång i salongen. Idag så ska jag öva på olika föntekniker medan andra ska rulla hår.


Dagens


Kamera.

Jag har varit sugen på en systemkamera länge nu och jag tror det är dags att jag införskaffar mig en. Är lite sugen på denna nikon, den ska tydligen ta bra bilder då jag inte har tänkt att lägga ner hur mycket pengar som helst.





110223

Nu har jag duschat, ätit och druckit kaffe. Bara disken kvar vilket inte är riktgt lika kul som att äta maten.. Men ikväll är det ändå inget bra på tv så jag tar det då.
Fick förövrigt reda på matten idag, jag klarade mig! Puh! Var lite orolig men det gick ju bra trots allt.


Just nu vill jag bara hem till Hova! Jag känner mig hängig och konstig.. dock känner jag att jag behöver gå till skolan så det blir nog inte till att stanna hemma även om det vore skönt. Vi har ju hantverk imorgon och sen slutar jag tidigare så det är ju något positivt iaf.



Bad!

Nu håller jag på och tappar upp ett bad. Jag har varit så himla frusen idag och det blev inte bättre utav att gå hem i kylan. Därför får det bli ett varmt bad nu så att jag tinar upp lite!


Skridskor.

Här kommer lite bilder från ishallen.


110222

När jag kom till skolan idag så åkte vi nästan direkt till ishallen och satte på oss skridskorna. Jag fick låna ett par så även jag kunde åka, dom vad dock lite för små men det gick allt. Med tanke på att jag väldigt sällan åker så var jag väl inte sådär jättebra men det gick allt bra mot slutet och det var faktiskt jättekul.
När vi kom tillbaka till skolan så var det mat direkt och sen var det bara två lektioner kvar. Det var en ganska skön dag ändå. Man var dock trött efter skridskoåkningen.

När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade tv. Där somnade jag även en stund och när jag vaknade så kurrade min mage så då var det dags att fixa mat! Åt för ett tag sen och sitter nu bara och slappar. Jag ska ta och lägga upp bilderna från idag med.


under esteten




Godmorgon.

Godmorgon!
Jag sitter hemma fortfarande men ska väl gå iväg till skolan om ca 30min. Vi hade lite sovmorgon idag, dock gick jag upp i samma tid ändå för jag tänkte att det tar säkert lite extra tid när jag ska packa ner lite mer men icke. Jag var klar tidigare än vad jag brukar istället. Men det är skönt att få en lugn start på morgonen.
Idag så ska vi åka skridskor med klassen, jag har dock inga skridskor så jag får se om jag kan åka eller inte. Jag ska iaf ta med mig min kamera så förhoppningsvis så kommer det lite bilder senare.

Kanske är bäst att jag börjar fixa det sista nu så jag inte kommer försent ändå!



Beställningen har kommit.

Ååh, mamma skickade precis sms och skrev att våra grejer som vi beställt från h&m hade kommit. Jag beställde det den 14feb så det gick fort ändå tycker jag! Dock kom bara t-shirten och linnet skulle komma i mars någon gång. Typiskt, det ska alltid hända mig.. Det är alltid något som ska vara försenat..
Jaja, nu vill jag bara hem och prova det. Visst, jag vet redan hur det ser ut på ett ungefär eftersom jag har en likadan sedan innan. Men ändå haha :)

Visar på fredag då jag har kommit hem igen!


Tips.

Täntke slänga upp ett tips igen.

Denna gången är det ett silvershampoo som jag tänkte tipsa om. Det är från ett märke som heter Aloxxi, Nexxus. Jag har aldrig provat någon annan produkt från märket men blev rekommenderad denna inne på bellbox. Efter endast en gång så märke man direkt en stor skillnad. Det tog verkligen bort det där gula i håret som jag tyckte att jag hade. Den torkar heller inte ut håret dom andra har en tendens att göra.
Man ska inte använda silvershampoo varje gång man tvättar håret utan ca en gång i veckan (mer sällan om man tycker det räcker).
Jag tror att flaskan kostade ca 170kr för 300ml.



Tagliatelle

Fruktansvärt tråkig nu det senaste men men..
Idag så gjorde jag min redovisning på engelskan. Jag tyckte att det gick bra och blev nöjd när jag såg betyget med! Efter det hade vi hantverk och då fick vi öva på att rulla hår.
När jag kom hem så satte jag igång att laga mat. Jag gjorde en rätt som jag hittade på ica.se. Den var väldigt lätt och oerhört god om man gillar vitlök och champinjoner! Ni hittar receptet HÄR om ni är sugna.
Efter maten tog jag mig en kopp kaffe och nu sitter jag här i soffan igen. Har bytt om till mjukiskläder, tycker det är kallt här i lägenheten men jag fryser ju jämt så det är inget ovanligt.


Dåliga vanor!

Jag har inte hunnit..
Vi åkte direkt till sjukhuset där vi hälsade på farmor. Jag och mamma följde med en liten stund men sen lämnade vi pappa där och åkte vidare för att handla. När vi gjort det så åkte vi till lägenheten och bärde upp alla saker. Det var en himla massa saker så vi fick gå flera gånger.
När vi var klara så fikade jag och mamma lite och sen så åkte hon efter en stund.
Sen har jag suttit med min engleska sedan dess. Jag kan inte fatta varför jag ska göra allt i sista sekunden hela tiden. Att jag aldrig kan börja i tid. Nu är jag jätteosäker! Jaja.. jag får väl helt enkelt skylla mig själv och hoppas på att det ska gå bra.
Nu ska jag iaf slå ihop datorn och gå och lägga mig och sova!

Full fart.

Hallå!
Det är full fart här hemma. Det lagas mat, packas och fixas. Jag duschade för en liten stund sen och håller nu på och fixar mig lite. Vi ska åka till Skövde om ett tag så det är bäst att jag snabbar på! Jag måste ju packa ner alla grejer och så med. Vi hörs helt enkelt senare!


Tre saker.

Jag har inget att skriva om så jag tänkte skriva tre saker som ni kanske inte visste om mig.
Det ena är mindre viktigt än det andra.


1. Jag har svårt för att visa känslor. Jag jag vet inte om det är för att jag inte vill visa mig sårbar eller vad det är men jag gör det väldigt sällan och det får jag höra ibland med. Om jag tex är ledsen över något så biter jag ihop och sen bryter jag istället ihop när jag är själv vilket kanske inte är så bra alla gånger. Men sån är jag och jag har nästan alltid varit sån.

2. Något som jag verkligen HATAR är när folk härmar en med saker. Fan vad arg jag blir. Visst, det kan bero lite på vad det är men ändå. Ha egen fantasi för i helvete. Jag har alltid hatat det, tom när jag var liten haha.. Aja, hur som.. det är kanske något som jag måste bli bättre på helt eller lära mig att acceptera helt enkelt.

3. Om jag inte har någonting att göra eller om jag har en massa tankar i huvudet så brukar jag läsa en massa olika låttexter på datorn. Jag söker på en låt på google som jag kommer på och sen sitter jag läser text efter text. Oftast läser jag då sånt som jag kan känna igen mig i. Jag tycker det är en skön grej att göra om man har en massa tankar i huvudet.


Piercing.

Jag är sugen men vet dock inte vilken jag helst vill ha. Dom är snygga båda två. Är sugen på industrial (den första) men jag är rädd att det ska göra jätteont och sen att det ska krångla med läkningen?




Finally!

Äntligen, lite goda nyheter!

Tillbaka igen.

Sådär, nu är jag hemma igen!
Mamma kom in och väkte mig i form av att kasta kuddar och peta på mig. Snäll hon är! Sen sa hon att dom skulle åka till Mariestad vid halv tolv. Jag hade alltså en timme på mig så jag gick upp och åt frukost och fixade mig. Väl där så gick vi direkt till smycka för att mamma skulle hämta ut sin klocka. Sen kollade vi i lite andra affärer med. Jag köpte bland annat en tavla och en t-shirt.
Efter det gick vi till mumma och åt chiabatta, mums!



Hörs senare!

Blev lite stressig morgon men jag ska iaf åka till Mariestad nu, hör av mig när jag kommer hem igen vilket nog inte blir så sent!

Fika.

Sådär nu är jag hemma efter fikan.
Jag gick lite efter två och sen mötte jag upp mamma på kondis. Vi beställde fika och satt och snacka ett tag. Efter det så stack vi in på ica en sväng och handlade lite smått.
Sitter just nu här i soffan igen. Inte gjort mycket annat haha. Men men, jag har vilat upp mig på lovet iaf. ;) Nu funderar jag på om jag ska ta mig antingen en kopp med varm choklad eller ett stort glas med cola. Sen dra igång en film eller lite sex and the city!


Ner mot Hova.

Sådär. Nu har jag fixat mig lite och ska strax gå ner till Hova och möta upp mamma. Vi ska ta oss en fika på kondis efter att hon slutat jobba nämligen. Jag ska gå ner men det blir riktigt skönt i det fina vädret!
Bäst att jag slutar, vi hörs senare!


Jag vet inte varför tröjan ser orange ut på dom första två bilderna men det är rosa som på den sista! :)


Ägg.

Min dag började väl inte sådär jättebra.
När jag skulle göra frukost så länkte jag slänga ihop en äggröra. Jag la ena ägget på bänken och sen skulle jag plocka ut lite andra grejer från kylskåpet. Plötsligt så hör jag bara en duns. Då var det ägget som ramlade i golvet. Bra där! Såg inte ens att det rullade iväg. Det var bara att ställa sig och torka!


Food.

Jag och mamma gick ut och gick en sväng förut och när vi kom hem så slängde vi in pizzan i ugnen. Har precis ätit och nu ligger jag i soffan igen och kollar på tv.
Tog mig även en latte efter maten, nu är jag övermätt.. usch!


Pizza!

Här hemma är det pizzabak på gång. Jag och mamma är själva hemma för tillfället för pappa är i Skövde så då ska vi gotta oss med pizza. Hur gott!
Hur som, nu ska jag återgå till Scrubs :)


Statt

Igår så blev det ingen mer uppdatering på kvällen för vid halv sex så bestämde jag och sara att vi skulle dra till Mariestad.
Jag fick snabba mig som tusan att duscha och fixa mig för vid sju så var mamma tvungen att skjutsa mig till Sara. Har nog aldrig fixat mig så snabbt.. Dock missade jag lite grejer men det löste sig ändå.
Mötte upp Sara vid kiosken och så hoppade vi på bussen där för att åka till Mariestad. väl där så gick vi direkt till Johanna T, där det var lite mer tjejer. Vi satt där och snackade ett tag och bara hade det allmänt trevlig. Sen skulle jag och Sara dra vidare till ett annat ställe en liten sväng. Var inte där alls länge innan vi åkte till statt. Vi gick in där strax innan 11 tror jag. I början så var jag lite osäker på om jag ens ville gå in för det såg inte så rockigt ut men är glad att jag gjorde det. Jag hade jättekul och dansade tills mina ben värkte.
Vid klockan 2 så kom Johannas mamma och hämtade oss och så fick jag skjuts hem. Det var så himla skönt att koma hem och lägga sig i sängen. Somnade som en stock!


Bra start på dagen!

Idag gick jag upp vid halv tolv seg som bara den. La mig i soffan och kollade på tv samt tog en smoothie till frukost. Nu har jag precis gjort en kopp med varm choklad. Jag var lite osäker på hur man gjorde för mamma har alltid gjort det åt mig och när jag gör så tar jag alltid oboy. Men jag provade och det blev hur bra som helst. Riktig varm choklad, ingen oboy här inte! Mycket godare om jag får säga det själv!

Nu ska jag dra igång Love and other drugs och se om det är något att ha.
Hörs senare!


mums!

t-shirten

Bild på hur t-shitren sitter på. Jag gillar den skarpt och det blir snyggt till sommaren när man får lite färg och allt. Jag har beställt en i vitt också!


På bilden så ser den dock röd/orange ut. Det är den inte i verkligheten utan den är korallrosa.

Like this!



Segt.

Hallå. Seg dag idag och jag har ingenting direkt att blogga om. Jag vet inte hur det blir ikväll heller.. Har inte bestämt någonting och det känns som att det är dags att göra det nu om det ska bli något. Jaja.. det visar väl sig, allt i sista sekunden som vanligt haha! :)

gårdagens sminkning lite närmare.
alla skuggorna är tagna från paletten.




En mätt plätt!

För en stund sen fick jag ett ryck och ville lägga en liten make. Den blev en vårig sminkning med rosa/aprikos färg på ögonskuggorna. Märks det att jag vill ha bort all snö och ha hit lite värme?
Åt nyss mat i form av lax och potatis samt en massa grönsaker, mums vad gott det var. Nu är jag mätt som en plätt och sitter och degar i soffan! :)



Kollage


Tips.

Har gjort en ny kategori i bloggen. Där kommer jag tipsa om en massa olika saker som jag vet eller tycker om.



Först ut kommer någonting som jag använder varje dag. Det är en rengöringsmjölk från L300.
Den tar bort sminket jättebra, det märks speciellt på handduken för den är inte brun eller svart av en massa smink. Jag gillar den också för att den torkar inte ut huden utan man blir mjuk utav den.
Min hy har blivit mycket bättre efter att jag började använda den och nu vill jag inte byta.
Jag minns inte vad priset ligger på men det är inte så mycket har jag för mig. Det finns att köpa på apoteket och jag rekomenderar det verkligen.


Kom ihåg att detta är hur den är på mig! Den kan självklart vara annorlunda på någon annan men för mig så fungerar den hur bra som helst.


110215

Sitter nu här och dricker te och kollar tv. Eller okej, den är mest på i bakgrunden medan jag sitter med datorn i knät. Funderar lite över om jag ska dra till statt imorgon eller inte. Om jag ska det så är det en hel del som jag måste fixa så jag får se hur det blir.
Hur som så ska jag nog ta och kolla på en film. Har inte något bättre för mig..


Header.

Fixade en rolig grej med headern precis. Nu växlar den mellan två olika bilder i headern. Om du uppdaterar sidan så ser du att den byter bild. Hoppas att det funkar nu bara men jag tror att det ska göra det.
Nu kanske man inte tröttnar lika lätt! :)


Header nr. 1



Header nr. 2

Telefonförsäljade.

*ring ring*
- Hej det är Amanda!
- Hej hej!
- Hej?
- Jag heter ... och ringer från ...
- Okej..
- Är det Lena jag pratar med?

Jomenvisst!! Jag sa bara "hej det är Amanda" för att det är kul!
Lyssna på vad jag säger istället..
Jösses, gillar verkligen inte telefonförsäljare..


Nytt!

Bider på det jag köpte i skövde + det jag fick av min bror!



Helgen.

I fredags så var jag först i skolan som vanligt. Jag hade först två prov på morgonen. Arbetsmiljö/projekt & företagande/ försäljning & service och Stilar. Jag hoppas att det går bra men det kändes ganska så bra iaf. Efter det så hade vi en lång rast och sen efter lunchen så hade vi hantverk. Efter det så slutade jag. Då gick jag till lägenheten och fixade lite och sen gick jag ner till sandtorget för att möta upp Johanna som kom med bussen. Vi gick då direkt till Willys för att handla. När vi handlat klart så gick vi hem i blåsten.
På kvällen där så lagade vi taco, åt godis, spelade tv-spel, kollade tv och snackade & skrattade hur mycket som helst.

På lördagen så gick vi upp i tid för att sedan gå in till stan. Vi kikade runt på stan ett tag och sen gick vi och åt på gräddhyllan. Mycket god mat och även en till grej som var trevlig, haha.
Vid halv tre så tog vi bussen till Mariestad, väl där så hade vi tänkt att ta swebuss hem men vi hade inte tänkt på att man måste beställa biljetter innan så vi blev sittandes i Mariestad. Det gick ingenting mer hem så vi visste inte riktigt hur vi skulle komma hem. Vi gick iaf in och satte oss på stationen och funderade på hur vi skulle göra. Efter ett tag så bestämde vi oss för att sätta oss och ta en fika i väntan på att komma hem. Dock tänkte vi inte på att det var lördag och att klockan var ganska mycket. Alla fik var ju stängda! Då var det bara att gå tillbaka till stationen igen. Vi köpte oss lite fika på pressbyrån istället och satte oss där inne och fikade. Inte riktigt lika trevlig, men det fick gå haha. Sen gick vi till oxen där Johannas mamma kom och hämtade oss.
När jag kom hem så var det ingen hemma för att mamma och pappa var och hämtade Chrille (min bror) och Malin på arlanda. Dom kom nämligen hem från thailand, avundjsuk? JA! När dom väl kom fram till hova så plockade dom upp mig och sen följde jag med och skjutsade hem dom till Mariestad. Kul att träffa dom och höra hur dom hade haft det. När vi väl var hemma så var klockan ganska så mycket så jag satt uppe cirka 30min och sen gick jag och la mig, somnade som en stock!

I söndags så åkte vi ju som sagt till kss och hälsade på farmor. Efter att jag suttit nere i entrén ett tag så kom mamma och pappa tillbaka. Dom berättade lite om hur det var och så. Efter det åkte jag och mamma in till stan och beställde thai som vi sedan tog med till lägenheten. Vi åt maten och sen diskade mamma medan jag packade allt som jag skulle ha med mig hem igen. När vi var klara så åkte vi tillbaka till sjukhuset och plockade upp pappa som hade stannat där.
På vägen hem så åkte vi förbi Chrille. Dom hade köpt lite saker till mig, tack så mycket! Det hade jag inte räknat med. Aa, vi stannad där ett tag och pratade med dom och sen åkte vi hem.

Där har ni min helg! haha :)


Fråga.

Fick en fråga angående min datorn:

det verkar som att alla som går på gymnasiet har såna datorer? är det något som man får, alltså får låna typ, när man börjar gymnasiet eller köper alla helt enkelt såna själva?


Jag går på plusgymnasiet och där får alla en mac när man börjar. Den får man sedan ha under alla tre år som man går där (slutar man så måste man lämna tillbaka den). Vi gör nästan allt på den och har alla våra arbeten där. Jag tycker att det är väligt bra för man slipper hålla reda på en massa olika böcker och anteckningar. Allt som man har gjort finns i datorn.
När vi sedan tar studenten så får vi behålla datorn om vi har G i alla ämnen.  :)


Alla ♥ dag

Godmorgon.
Idag är det alla hjärtans dag som troligtvis dom flesta redan vet. Jag bryr mig inte så mycket om det... Men jag har köpt en grej till mamma och pappa bara, snäll jag är! :)
Nu ligger jag iaf i soffan och kollar på tv, har precis äit frukost. Har inte så mycket mer att skriva..

På sjukhuset.

Dåligt med bloggande nu men jag har helt enkelt haft en massa annat för mig. Jag ska berätta om vad jag gjort när jag kommer hem. Just nu sitter jag nämligen på sjukhuset i skövde. Min farmor ligger på sjukhuset och vi är här för att hälsa på. Mamma och pappa är där inne nu men ja stannade utanför. Jag kände att jag inte skulle klara av det så jag valde att stanna i entrén . Innerst inne så skulle jag vilja gå till henne men jag gillar inte sjukhus och är ganska så känslig så jag tog beslutet att stanna här. Iaf så länge.. får se om jag ändrar mig sen.
Hur som så sitter jag nu i entrén med datorn och kollar runt. Det går ingen nöd på mig.
Lite senare så ska vi åka till lägenheten för jag ska plocka iordning och sen ta med mig kläder och sånt hem.


I lägenheten.

Är i lägenheten nu med Johanna. Jag mötte upp henne i stan förut och då gick vi direkt till willys och handlade. Vi handlade saker till tacon som vi ska göra sen och så blev det lite annat gott med. Nu sitter vi och snackar och äter lite godis. Ska väl kanske dra igång med maten snart tror jag. Hon ska iaf sova här inatt och sen ska vi gå på stan imorgon. Vet inte om jag kommer blogga något mer idag men om inte annat så hörs vi imorgon!


Johanna





Åh juste.. nu har jag LOV!

Prov, done!

Sitter just nu i skolan och snattrar. Har avklarar två st prov nu och håller tummarna för att det ska gå bra. Har ingen lektion förens efter maten då det är hantverk. Ska egentligen göra matte nu men det går inge vidare med det. Men kanske ska ta tag i det snart.


galet bra!

Bildbomb.

Här kommer en liten bildbomb från gårdagens hantverkslektion.

H&M

Hur fin är inte den här klänningen från h&m?
Åh så fin!

Plugg!

Nu har jag laddat upp med allt jag behöver för ett tags pluggande. Tog mig även lite Chai te till det, mums!
Bäst att jag drar igång så att jag inte sitter där imorgon och inte kan någonting.
-
Mamma ringde precis med, kände det på mig haha...
Hur som, nu ska jag sätt igång!!

Dagens.

Kofta: Gina
Tee: Acne
Byxor: Kappahl
Bälte: Gina

Keep on fighting!

V

110210

Jösses vad det snöade imorse. Jag vad som en snöboll när jag kom till skolan och det så ut som jag grät svarta tårar. Varför sminkade jag mig ens.. Gick direkt in till toan för att ta bort det och sen in på lektion. Hade natur på morgonen och efter det hantverk. På hantverken så fixade Erica mitt hår och sen gjorde hon även en sotning på mig. Gillar verkligen hur lockarna blev och jag funderar på att skaffa mig en egen locktång som är som den hon lockade med.
Jag slutade tidigare idag för vi har redovisningar på engelskan och jag ska inte göra i dag. Skönt att komma hem lite tidigare.
Sitter nu och kollar på tv men jag behöver ta tag i mitt pluggande. Har två prov imorgon!

Pannkakor!

Dags att fixa lite mat och idag får det bli pannkakor. Har mjölk och ägg som jag behöver ta slut på så då passar det perfekt. Snabbt, lätt och framför allt gott är det med!

Film

Diskade för en liten stund sedan och precis när jag var klar så kom Marcus. Han lyckades fixa tv-spelet så nu funkar det med.
Ska kolla på en film och slappa lite nu.

H&M

 


 

 


Igår ringde mamma till mig och sa att dom fått in linne jag tänkte beställa.
Linnet med dragkedjan i ryggen försökte jag beställa för ett tag sedan men då var det slut i min storlek. Har kollat på det ända sedan det kom in och när jag väl bestämt mig för att låta det ta plats i min garderob så är det slut såklart. Nu finns det dock inne på lager igen så jag ska förmodligen beställa det. Funderar på t-shirten under med fast kanske i vit eller någon annan färg.

 


Godmorgon.

Hallå!
Det var riktigt skönt att få sova imorse och slippa släpa sig upp tidigt för att gå till skolan. (Ville dock inte sova allt för länge för då kommer jag inte kunna somna ikväll..) Åt frukost för en liten stund sen och nu funderar jag på att städa och diska. Skulle egentligen diskat igår men eftersom jag visste att jag skulle vara ledig idag så får det blir nu istället.
Eventuellt så kommer min bror lite senare. Han ska kolla om han kan få igång mitt nintendo, hoppas verkligen att det ska funka!
För övrigt så är det verkligen härligt väder ute. Solen skiner som bara den! Har lite lust att gå ut, fast nä! Haha :)
Aja, bäst att jag drar igång så jag blir klar någon gång!

Hur skönt?

Hur skönt är det inte att jag är ledig imorgon?
Underbart!

So many things were left unsaid


Spinning

Imorse så kollade vi först klart på filmen på idrottsteorin och sen bar det iväg till Puls. Där var det spinning som gällde. Det var jobbigt men ändå ganska så kul. Efter det så gick vi till Glädje och åt, det var riktigt gott idag!
Nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Väntar på att jag ska få redovisa men jag ska inte göra det förens 13.45 så det är ett bra tag kvar. Får sitta här ett tag till med Erica och Rebecca!

Nytt!

Det jag köpte inne på Yap var en t-shirt från acne, happyface!
499:-
fodral till datorn 159:- från siba
Paul frank hörlurar 249:- från siba

Dagens.


110207

Idag så hade jag sovmorgon så jag började 09.30, urskönt! Resten av dagen i skolan har varit rätt lugn den med. Hade prov idag på hantverken på sotningen till fest. Det gick bra! Dock har vi så dåliga färger vilket gör att det blir svårare men vi ska få in nytt snart som tur är.
Direkt efter skolan så stack jag till Yap. Grabbade tag i det jag skulle ha och gick in i provhytten. Satt som en smäck så jag gick direkt till kassan och betalade. Inget snack om saken! :)
Nu sitter jag här hemma och kollar på tv. Ska snart visa upp vad jag köpte på yap och även det jag köpte igår på siba.
vad kan det vara

converse

Beslutsångest, vet inte vilka jag ska köpa.
Vanliga vita för 699:- eller dom vita i skin för 999:-
Jag behöver ett par nya vita för mina andra är så himla skitiga.

Seeing the Light



Seeing the Light

Bottega Veneta

110206

Vi gick ut en sväng förut med Alexander, gick bland annat till farmor och farfar och hälsade på. Kul att se dom för det var ett tag sen tycker jag! När vi kom hem så åt vi mat och sen skjutsade vi hem Alexander och åkte vidare till skövde. Vi åkte till elins esplanad för jag skulle handla lite. Stack in på siba med och där köpte jag ett par hörlurar samt ett datafodral. Visar det imorgon hade jag tänkt.
Efter att mamma och pappa åkt så hoppade jag in i duschen, funderar på om jag ska ta lite bus med. Ska hur som ta lite kesella och hallon nu och sedan kolla på solsidan!

Barnprogram med Alex.

Kom precis upp ur sängen och nu ligger jag i soffan och kollar på barnprogram med Alexander. Skön start på morgonen må jag säga. Funderar på att ta tag i tagen och äta lite frukost. Har lust att gå ut idag när det är så fint väder. Solen skiner ju och allt, underbart! Får nog bli en sväng sen :D

hungrig!

Sitter just nu i soffan och väntar på mat. Jag åt en riktigt brakfrukost och var därför inte hungrig när vi skulle äta. Nu är jag däremot vrålhungrig så det ska bli riktigt gott med lite mat. Mamma och pappa har gjort hemmagjord pizza, mummms! Så himla gott!
Alexander är här med, han ska sova här inatt.
kolla in hans tuffa t-shirt!

Header.

Jag och mamma var ute och fotade lite förut så då passade jag på att byta bilden i min header. Den jag hade innan var en som jag slängde ihop på 10min för att den innan den var passade inte riktigt in i årstiden. Nu är det iaf uppe en ny. Får se om jag ändrar en gång till eller om det får vara kvar..

S.S. 11

perfektion
love the cuff bracelet

Godmorgon!

börjar dagen med kaffe i min favoritmugg, kan det bli bättre?

I väntan på mat och Sara.

Nu sitter jag och Erica i lägenheten och kollar på tv. Väntar på att vi ska kunna ta bussen in till skövde för att möta upp Sara. Dock dröjer det ett tag innan hon kommer så vi får väl sitta här ett tag till antar jag (bestämde nu att vi drar in till stan istället och kikar lite i affärer, great)
Är så himla sugen på kina nu så det ska bli riktigt gött med det lite senare.
Höres!

Matteprov.

Sådär, nu har jag avklarat matteprovet om algebra och jag hoppas att jag klarar mig. Jag kan gå hem nu om jag vill och plugga hemma men jag stannar i skolan och gör klart uppgiften. Jag vill inte gå hem eftersom dom kommer och tepetserar hos mig vid 11. Ska stanna kvar och sedan går jag kanske hem efter maten eller något.
Efter skolan så ska jag och Erica möta upp Sara och sen ska vi äta kinamat och även gå en sväng på stan.

Plugg med Erica

Efter maten så kollade vi lite tv och sen så tog vi tag i pluggandet.
Det blev väl inte sådär jättemycket pluggande men lite iaf, det får räcka för nu känner jag att jag inte orkar plugga mer.
Skulle spela lite nintendo men det ville inte funka.. Vet inte varför det inte vill funka för allt sitter i och lampan lyser. Aja, får väl kolla på det lite mer någon annan dag.
Mamma ringde förut och sa att dom skulle komma och tapetsera här imorgon. Ska bli spännande att komma hit och se hur det ser ut sen på måndag. Jag hoppas att det blir bra men den nya tapeten och att den passar in.
-
Hahaha, när vi skulle ta bilder så började vi bara att skratta så jag kan väl inte påstå att det gick sådär jättebra.
skratt vare ja!

Resultatet!

MUMS!

Matmatmat!

Håller just nu på att laga lite god mat till mig och Erica. Det blir råstekt potatis, skinkschnitzel och bernaise, mums! :D
Bäst att jag återgår till lagandet så att jag inte bränner ner hela huset!

Dags att kila hem.

Sådär, nu har jag suttit och skrivit en massa på min engelska tillsammans med Melissa Horn. Underbart skönt! Det går verkligen så mycket lättare med lite skön musik i öronen. Det flöt på riktigt bra må jag säga. Är snart klar tror jag.
Nu ska jag ta och stänga av melissa och packa ner datorn för att kila in till stan.
Vi hör senare!

110203

Idag var dagen lite ändrad för våran stylistlärare var sjuk. Dagen började med natur och sen hade vi provet på tyg och stilar, tror att vi fick fel för det var inte men om det som vi pratat om utan det var en massa annat. Hur som, det får bli som det blir.
Har fått lite mat i magen så nu är jag mätt som en plätt. Väntar på att engelskan ska börja som är min sista lektion för dagen. Efter skolan så ska jag och Erica dra och handla lite mat och sen följer hon med mig hem en sväng.

Elin Kling for H&M

Idag släpps Elin Klings kollektion för H&M. Just en dag som denna önskar jag att jag bodde i stockholm eller något liknande. Då skulle jag ståt i kö i hopp om att kanske kunna haffa ett plagg. Jag tycker faktiskt om det mesta i kollektionen men dom personliga favoriterna är skinnjackan och den puderrosa klänningen med kedja i ryggen.

Glädje.

Ni kanske vill kolla in stället som vi äter på just nu.
Det heter Glädje och ligger mitt i skövde typ. Väldigt nära våran skolan vilket är bra.
Här har ni iaf ett par snodda bilder från Sofie, he he he.. hoppas det var OK!
Det är verkligen super mysigt där inne!

Tandläkaren.

När jag klivit av tåget så stod mamma där med bilen och väntade på mig. Vi åkte hem en snabbis och sen tillbaka till hova för min tid hos tandläkaren. Det gick bra och hon sa att jag skulle fortsätta som jag gör, alltså dragit ner på cola, borsta med speciell tandkräm och använda ett flourskölj. Det har faktiskt funkat ganska bra med detta och jag kommer absolut fortsätta.
Efter besöket hos tandläkaren så gick vi in lite snabbt på ica och sen åkte vi hem igen. Skönt att vara hemma kan jag lova. Mamma håller på och laga mat så jag ska snart få lite mat i magen. Efter det så ska jag dra igång med pluggandet. Jag måste verkligen dunderplugga idag om jag ska klara mig!
Hörs senare!

Dagens lunch.

Har precis kommit tillbaka efter lunchen. Det var ingen höjdare idag må jag säga. Isterband och det är jag inget fan utav. Det är säkert gott om man tycker om den maten annars men det gör verkligen inte jag. Min lunch får idag därför bestå av en kexchoklad, mums!
Nu ska jag snart ha matte och efter det så slutar jag, skönt skönt!

Skuuulan.

Jösses vad det blåste imorse. Jag hörde redan när jag vaknade hur det susade ute och ville verkligen inte gå upp. Men jag lyckades dra mig upp tillslut. Det blev inte så mycket med packandet igår så jag fick slänga ner lite kläder imorse. När jag skulle gå till skolan så blåste det fortfarande och det var inge vidare kan jag lova. Som tur är så har jag inte så jättelångt till skolan så det gick ganska så bra.
Är på första lektionen nu men vi har ingen lärare för att hon är sjuk. Vi ska fortsätta jobba med våran känsla som vi valt men jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer men jag får väl sitta och pyssla lite med det.
Hörs senare.
snee
Angelica, Sofie och Anna
Malin, Erica och Rebecca

What to do?

Eftersom det inte var någonting roligt på tv så beslöt jag mig för att diska ändå. Nu är det rent och fint och jag slipper komma hem till en hög med disk på torsdag. Nu funderar jag på om jag ska plugga, packa eller kolla tv.
- Jag behöver plugga eftersom vi har prov på torsdag..
- Jag måste packa eftersom jag ska till Hova imorgon..
- Jag vill kolla tv för jag orkar inget annat..
Får nog bli lite pluggande och efter det packar jag.. sen lite tv om jag hinner men troligtvis så är jag trött efter det så då väntar sängen.
-
Imorgon ska jag sluta lite tidigare för att jag ska åka hem till Hova, jag ska nämligen till tandläkaren. Återbesök för att se om jag lyckats stoppa försvinnandet av min emalj. Senare på kvällen så passade jag på att boka in en klipptid när jag ändå är hemma. Tycker inte det är så rockigt att behöva klippa sig en fredag när jag kommer hem så bäst att passa på nu.
Jag stannar och sover i Hova då jag skulle komma tillbaka så himla sent om jag skulle åka till Skövde igen. Ser inte direkt fram emot att behöva gå upp kl 5 igen men det får väl gå för en dag.

K & C

Efter att jag kommit hem från skolan så knallade jag iväg för att handla lite. Sen när jag kom hem så råkade jag somna och vaknade en timme senare av att mamma ringde. Det var lika bra det för annars skulle jag säkert inte ha kunnat somna ikväll. Lite efter fyra så började jag med maten med. Skulle egentligen behöva diska men har inte orkat ta mig tid till det. Men ska göra det efter top model tror jag.
Sitter nu och kollar 2 1/2 men, dricker kaffe och äter choklad. Kanske inte det bästa då jag ska tillbaka till tandläkaren imorgon men det är gott så ja..

110201

Morgonen började med idrottsteori och då kollade vi på film. Efter det blev det ett träningspass på puls, skönt att få röra på fläsket lite då jag annars bara sitter hemma och latar mig. Har varit lite smått sugen på att skaffa gymkort men sen är jag rädd för att jag ska tröttna. Man kör ju när man väl är på plats men man ska ha motivationen att pallra sig dit med. Är osäker på om jag har den längre än 2veckor.
Efter idrotten så var det mat och nu sitter jag i skolan igen.
Ska skriva om känslor.. kul!

Dagen jag väntat på!

Imorse så lyckades jag, min ena lins gick av på mitten när jag skulle sätta in den. Jag visste inte vad jag skulle göra då alla mina andra linser ligger hemma i Hova. Jag ringde till mamma och hörde lite och då kom vi fram till att jag kanske skulle kunna gå till synsam här och höra om jag kunde få hämta ut en ny där. Jag går ju i Mariestad egentligen så jag visste inte om det funkade men det gjorde det.
Efter maten så gick jag till synsam och hämtade ut en ny så nu kan jag se igen. Har gått runt med en lins i ena ögat hela dagen och det var inte speciellt kul. Kändes som jag hade någonting i anda ögat som gjorde att jag inte såg så jag har gått runt och blinkat en massa haha.. Men jag kunde verkligen inte gå utan linser för då ser jag typ ingenting.
Hur som, nu är det löst iaf och jag ser gööörbra!

RSS 2.0