Hos brormin.

Igår så började jag min första vecka utav två på nimo. Jag har fått sommarjobb där vilket jag är jätteglad över. Visst, det är inte världens glamourösaste jobb men det är faktiskt ganska så kul ändå. Jag får göra olika saker varje dag så det är ganska så varierande. Har alltid saker att göra med som jag gillar för det värsta jag vet är när man bara sitter och inte har något att göra.
Idag så åkte vi iaf direkt till min bror efter att vi kommit hem och ätit osv. Jag sitter på hans dator nu.. Tänkte bara skriva vad jag gör på dagarna om ni undrar vart jag tar vägen. Det har ju inte blivit så mycket uppdatering sista tiden men jag har helt enkelt inte hunnit!


110626

Det har varit segt med uppdatering senaste dagarna men jag har inte suttit så mycket vid datorn..
Nu har jag hur som precis duschat och tagit på mig kläder. Jag och mamma ska åka till norrkvarn och köpa glass osv. Pappa har ändå träning så mamma tyckte att vi kunde hitta på något.
När jag kommer hem igen ska jag försöka att få upp lite bilder och berätta lite. Det är så jobbigt nu när jag måste sitta inne vid den stationära. Annars brukar jag ligga i soffan eller ute på altanen och ha det gött medans men det går ju inte nu. Ska försöka att lämna in den där laddaren i veckan och förhoppningsvis så får jag en som jag kan låna.
Men nu är det bäst att jag gör mig klar för vi ska väl åka om ett tag.

Glad Midsommar.

Jag kan inte fatta att det är midsommar idag! Dock är det lite oklart ännu vad jag ska göra men det löser sig nog tillslut.
Vill önska en trevlig midsommar, kram.

Bilder från förra året:

110623

Hade tagit ett kort men nu vet jag inte vart det tog vägen? Hur lyckas jag med allt..
Aja, om en stund ska jag hänga med pappa till skagersvik, hänger mest med för att få köra haha..
Ska ta och stoppa något i magen nu och sen är det väl dags att åka.
Lite senare hade jag tänkt att visa en frisyr som är hur lätt som helst men ändå fin. Passar fint till midsommar!

NY HEADER.

WOHO!
Jag lyckades med headern, efter ändringar i kodmallar och stilmall sitter den nu på plats. Jag hoppas bara att alla kan se den? (den kanske tar en stund att ladda)
Det ska hur som helst se ut så


Kvalitén på bilderna är läskigt dålig men aja, får leva med det!

Fixar med header.

Håller på och pillar på en ny header, förhoppningvis går det vägen och den kommer upp redan ikväll! :)

Lördagen.

I lördags så kom ju som sagt Johanna till mig på eftermiddagen. Vi fixade oss lite tillsammans och sen gick vi ut för att ta lite kort. Vi fastnade på en del och vissa inte.. Sen när vi väl kom hem åkte vi ner och handlade lite och tog en snabb sväng förbi Johanna. Sen bar det hem för att laga mat, vi var vrålhungriga så det satt fint. Sen satt vi ute på altanen till klockan var runt halv tre. Då stängde vi ner datorerna och gick och la oss.


Mamma hade doppat jordgubbar till oss :)

Gamla godingar..


firade mamma, 09


ja jag ser ju inte ut att jubla av glädje direkt..


badade på hotellet


Jag och Alex spände musklerna.. han testar även mina något stora skor


saknar det håret lite faktiskt


på minizoo


grillning hemma hos mig


Jag och min bror hemma hos farmor på nationaldagen för ett par år sedan


Örebrocupen


Jag och min bror




Hahah, jag minns det så väl.. ingen kommentar om detta


Testade på att tona håret brunt, gör aldrig om det kan jag säga


Anna och Jag




Det var bara några bilder.

Det var ju faktiskt..

Det var lite roligt att sätta sig vid den här datorn, har kollat igenom massa bilder från dom senaste åren, kan ladda upp ett par när jag kollat igenom alla :)

Det är ju inte sant.

JAG BLIR SÅ TRÖTT! Nu fungerar inte min laddare till datorn igen och jag kan inte fatta varför. Det är ju inte så att jag slänger den i golvet direkt. Och hur ska jag göra nu när det är sommarlov, kan ju inte lämna in den någonstans.. eller kan man det?
Visst, jag har en dator till här hemma men jag vill ha min bärbara som jag kan släpa runt på överallt. Och jag som hade lagt in en massa bilder som jag skulle ladda upp här men nu går ju inte det. Då måste jag lägga in dom på den här datorn först.. Och sen hade jag laddat ner filmer som jag skulle kolla på med, ÅH!
Om den inte fungerar imorgon heller så tänker jag ringa någon från skolan, tänker inte gå utan dator hela sommarlovet..

Lat?

Har aldrig förut fått höra att jag är lat?
( Sitter tvärs över bordet med en dator var, detta är vad vi skriver på facebook: )

Amanda:ge mig ett chips med dipp, orkar inte ta.. hehehe TACK!
Johanna:HAHAHAHA
???
nu går du över gränsen
Amanda: pffft

Amanda:häll upp mer chips!
Johanna: okej
ska bli

Proppmätt.

Nu har jag och Johanna precis tryck i oss en massa mat, min mage säger jag bara.. Det står en skål med dipp i kylen med och chips till det så det är bara till att göra plats i magen för det.
Ska snart ta och visa lite bilder så ni slipper dom tråkiga cambilderna..



110618

Drog hem från Johanna vid ett igår och somnade som en stock när jag väl kom hem.
Imorse vaknade jag i skaplig tid men var trött som ett as, kände dock att det inte var någin ide att somna om så jag klev upp. Nu har Johanna kommit hit och vi håller på att fixa oss. Jag väntar på att få fixa till mitt hår haha.
Får se vart kvällen bär av eller om vi rent av stannar hemma..


Hos Johanna.

Just nu ligger jag i Johannas säng och latar mig. Vi sitter med en dator var i knät och är sociala som tusan. Nu ska jag återgå till godispåsen och våran sociala kväll :)



Matmatmat.

Nu ska jag käka och sen ska jag dra ner till ica och möta upp Johanna ännu en gång.. När vi handlat lite gott ska vi dra vidare hem till henne och bara ha det gött. Hörs där! :)


fiiint..


110617

Jag och Johanna satt på kondis i ca en timme, det blev mjukglass och en kopp kaffe. Efter det tog jag min moppe hem igen och jag klarade mig precis för när jag kom in kom det en redig regnskur.
Nu sitter jag i soffan och ska flörta till mig en massage utav mamma. Har så fruktansvärt ont i ryggen, det kanske är från igår.. Inte vet jag men ont gör det, det är en sak som är säker.


Möta upp Johanna.

Nu ska jag sticka ner till Hova och möta upp Johanna. Hon hade nämligen skolavslutning idag och det firar vi med en mjukglass på kondis, mums!
Hörs senare. :)



Migrän.

Det var jättehärligt att komma upp på hästryggen igen, dock var det inte lika kul när jag kom hem. Jag fick då ett migränanfall.. Mamma har speciella tabletter mot det så jag tog en sån och sedan la jag mig på altanen, såg knappt något. Där somnade jag en liten stund och när jag vaknade kände jag mig riktigt bra. "Skönt" tänkte jag, slapp den fruktansvärda huvudvärken.. Men den kom sedan kan jag lova, fyy vad ont jag hade och illa mådde jag med. Tillslut lyckades jag somna i soffan och när jag vaknade var det borta. Då gick jag in och duschade och nu har jag ätit med.
Undrar dock hur jag ska kunna somna nu när jag har sovit haha, ja ja..


110616

Idag blev jag faktiskt glad när jag vaknade "en soldag" tänkte jag. Kilade upp och åt frukost och sen vid 1 stack jag ut i solen men jag hann väl sola 30min eller något innan det blev tjockt med moln. Har dock på mig bikinin än ifall den skulle bestämma sig för att komma fram igen haha.


Dags att komma upp i sadeln igen.

Mamma ringde precis upp till Inger (min gamla ridskolelärare) och hörde om dom hade någon plats för mig att rida imorgon. Det hade dom också så jag ska damma av mina ridkläder och ta mig upp på hästryggen igen, det ska bli så härligt. Har faktiskt saknat det lite, speciellt nu när det är fint väder med..




Jo men det är ju skönt med lov..

Det har gått två dagar på mitt sommarlov och jag får redan panik. Orkar inte sitta hemma och dega men vet inte vad jag kan hitta på heller. Dom flesta här omkring har inte fått sommarlov än utan slutar på fredag. Om det bara kunde vara lite bättre väder kunde man ju legat ute och solat men det går ju inte det heller för det är fullt av moln.
Här har jag ingenting att skriva om heller då jag inte gör någonting.
Ska det fortsätta såhär hela veckan kommer jag klättra på väggarna..



Födelsedagsfirande.

Här kommer bilder från gårdagen då vi firade Alex.



Mamma Alice


Han testade en av presenterna han fick av oss på en gång, det var ett lyckat köp haha.


När vi kom hem åt vi räkmacka och sen jordgubbar och choklad till efterrätt, åh så gott!

Skolavslutningen.



det tog bra på Sofie!

Jag använde min långklänning samt örhängen från H&M

Modevisningen.








110612

Idag mår jag faktiskt mycket bättre, tack för det! Hoppas bara det frotsätter så nu och att jag inte blir sämre igen. Idag har jag legat ute i solen en liten stund och inte gjort något alls. Väntar på mat nu, har fått tillbaka min matlust vilket är otroligt skönt. Igår kunde jag knappt äta så  bra att den är tillbaka igen.
Ska även ladda upp bilder men det gör jag senare idag.


frukost

..

Kände mig bättre förut när vi var på kalas men nu mår jag piss igen och har ont precis överallt..
Ska uppdatera med bilder imorgon om jag mår bättre.

Sjuk..

Hallå.
Det är första dagen på sommarlovet och jag har blivit sjuk.. Ja det är sant! Åååh, varför just nu?
Jag vaknade imorse och kände mig inte så jättepigg och sen blev det bara värre. Hade feber och ont i hela kroppen så det var inte så skönt att sitta i bilen hem från Skövde. På vägen lämnade jag en palett till Sofie med som hon skulle låna. Stackarn ligger också inne haha..
Nu har jag sovit en stund och mår lite bättre. Ska försöka att få i min lite mat och så för sen ska vi åka och fira Alexander som fyllde år igår. Ska ta min en ibumetin innan vi åker så kanske jag mår lite bättre. Hörs senare! :)

Sommarlov.

Nu har jag sommarlov, på riktigt! Och det känns så skönt men ändå väldigt konstigt.
Idag kommer min mamma hit till mig och sover även här. Imorgon ska vi packa ner alla mina grejer och sen ta med dom hem.
Ska visa lite bilder från idag och även igår men nu måste jag städa!


Skolavslutning.

Nu sticker jag iväg till skolan för sista gången på ett bra tag. Har med mig kameran och hade tänkt ta några kort, hörs senare :)




110609

Idag har vi haft våran modevisning. Jag har tagit biler och även min mamma så jag har lite att visa upp här.
Vi har fixat hela dagen och nu är jag helt slut. Mamma och pappa körde hem mig efteråt och sen stannade dom en liten stund. Nu har dom precis åkt och jag har hunnit äta lite kvällsmat. Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Jag är jättetrött så det får nog bli så.
Imorgon är det skolavslutning och det känns helt overkligt. Det har gått så himla fort!


Nytt.

Det jag köpte i fredags var tre linnen inne på veromoda. Jag har redan en drös med linnen men det kan aldrig bli för många. :) Dom sitter perfekt och är oerhört sköna, kommer användas mycket i sommar!


Dagens.


Linne: vero moda
Shorts: bikbok


Härligt att man har fått lite färg i ansiktet, bara att ta på lite maskara på morgonen och det är klart! :)
Dock håller det på att flaga bort.. får smörja in mig stup i kvarten.

Åska ännu en gång.

Igår spelade vi brännboll i skolan (som vi självklart vann) och sen fick vi även lära oss om självförsvar vilket faktiskt var ganska kul.
Senare när jag kom hem började det åska och det kom tillbaka hela tre gånger, det var ett riktigt oväder. Själv satt jag och tryckte under en filt framför satc och hoppades på att det skulle gå över. Efter ett tag kunde jag äntligen koppla in tvn och börja på att laga mat.


grusplanen utanför förvandlades till en gigantisk vattenpöl

Dag 11 – Mina syskon.

Jag har två stycken bröder, Marcus och Christoffer. Dom är båda ganska så mycket äldre än mig, 12 och 9år närmare bestämt. Då det skiljer så mycket på oss så har vi aldrig riktigt "umgåtts" eller vad man ska säga som andra syskon i liknade ålder kanske har gjort. När alla vi bodde hemma så bråkade vi heller inte så mycket, det var mest mina bröder som bråkade med varandra, sen kanske jag var med på ett hörn då alla ville sitta vid datorn och vi bara hade en men annars tror jag inte det var så farligt. Sen brukade dom ofta jävlas med mig men då ropade/sprang jag bara till mamma haha.
Eftersom dom är äldre än mig flyttade dom också när jag inte var så gammal så jag har mestadels bott själv med mina föräldrar. Dock bor ingen av dom speciellt långt bort så vi ses väldigt ofta.



Här har ni Marcus närmast, Chrille och sen jag då..
För att tillägga så är vi inte lika för fem öre!

Åska nu igen.

Aaah. Här sitter just nu en livrädd Amanda och trycker. Det åskar som bara den här och regnet bara öser ner. Jag som är hungrig och vill laga mat men det kan jag bara glömma! Har istället tagit mig oboy och några knäckemackor i väntan på att kunna laga mat. (aah, blixt!!!) Ska nu ta och krypa ner under filten, kolla på sex and the city och hoppas på att det går över (blixt) snart.

Ååh, jag gillar verkligen inte åska! (blixt)

110605

Idag har jag legat ute större delen av dagen. Det var lite molning först men senare kom solen fram och då var det underbart skönt. Sen hade mamma köpt daimglass med så det har jag tryckt i mig, nom nom!



Lördagen.



Fredag.

Vi åkte till Mariestad på morgonen. Jag hade först en tid hos synsam för nya linser och efter det gick vi en sväng på stan, fick med mig grejer som jag visar en annan dag. Till sist hade jag min klipptid hos Madde, har knappt hunnit kolla på hur det blev då jag har haft uppsatt men det blev nog bra haha :)
Sen när vi väl kom hem så var jag tvungen att fixa mig och sen åkte vi vidare till Marcus och Petra för att fira att hon nu har tagit examen. Det var mycket trevligt där och vi åkte hem sen någon gång på kvällen.

Jag tog dock knappt några bilder men här kommer en som jag tog och sen tog jag en från mammas kamera med.
Jag glömde också att ta kort på hur jag såg ut men man ser ju lite smått på översta bilden.

i början av kvällen



Torsdagen.


Alex kom hit och han och pappa åkte ner och köpte såpbubblor.



Färgade Johannas ögonfransar

Och mot kvällen utklassade jag mamma och pappa i 500.

Onsdagen.


Alex var och klippte sig, samt sprayade färg i håret. Tufft!

Och katterna blir bara sötare och sötare

Nu så.

Nu har jag fått lite tid och ork över så jag tänkte lägga upp lite bilder som jag tagit osv.
Stay tuned!

Summertimes.

Sitter nu på altanen och njuter i värmen. Det har varit så himla skönt väder idag så det är inte sant. Dock har jag inte solat så mycket utan jag har klippt gräset, varit nere och handlat och så men hann med lite sol.
Åt för en liten stund sen, det blev grillat såklart(!) och ska nu ta och fortsätta njuta av solen som håller på och går ner.


Hapiness



ph
Det känns så jävla skönt!

Har inte hunnit.

Igår satt jag inte vid datorn på hela dagen utan jag hade fullt upp hela tiden. Ska berätta om det senare!

Fransfärgning.

Nu kommer Johanna snart hit och så ska jag färga hennes fransar. Hoppas att det blir bra nu bara och att hon blir nöjd! :)


(God)morgon.

Hallå.
Igår så körde jag till lyrestad för mamma skulle sätta blommor på graven. Sen körde vi en liten omväg hem så jag fick köra en bit. När vi kom hem så duschade jag och sen beställde vi pizza, mitt förslag haha :). Sen på kvällen satt jag bara hemma och tog det lugnt. Det kändes som att jag var påväg att bli sjuk/förkyld.
Imorse vaknade jag av ett sms från synsam, vad glad man blir när man vaknar av sånt.. Efter det kunde jag inte somna heller så jag pallrade mig upp och in till soffan. Kände mig inte alls bra men efter en allergitablett och lite frukost så känner jag mig nu bättre, men jag tror ändå jag har en förkylning på gång.
Idag ska jag inte göra något speciellt. Johanna skulle komma hit senare och så ska jag färga hennes ögonfransar. Sen ska jag kanske på fotboll med lite senare men annars inget.


Årets första..

Nu har jag precis tagit årets första allergitablett. Jag har inte känt så mycket (knappt något alls) innan så har därför inte tagit något. Men det brukar ju komma såhär på sommaren för mig så det var väl dags nu. Hoppas bara att jag inte får som förra året då jag fick inhalera och grejer för jag fick svårt för att andas. Nu hoppas jag att jag klarar mig på tabletter och kanske nässpray!


Förra sommaren efter ett besök på vårdcentralen, kändes som jag var döende med all skit jag fick köpa med mig haha.

110601

Nu är jag äntigen tillbaka i lilla Hova igen. Min bror hämtade upp mig i lägenheten och sen åkte jag med honom hem till dom. Hälsade på kattungarna och fyy vad söta dom är, tog kort så jag kanske kan visa sen. Där kom hur som helst mamma och hämtade mig sen efter ett tag.
Direkt när jag kom hem så åt jag mat och sen var jag snäll och diskade med. Mamma och pappa håller på och städar så då tänkte jag vara lite snäll. :)
Hoppas på att mamma ska följa med mig ut och köra lite sen men får se hur det blir med det.

Förresten, HUR härligt är inte vädret? Dock har jag inte kunnat sola någonting men det får bli imorgon!


RSS 2.0