101231

Sista dagen 2010. Hoppas att det ska bli en bra sådan! Egentligen så vet jag inte direkt hur dagen kommer att se ut men det kommer säkert att bli bra haha. Ska väl ta mig in i duschen om ett tag och sen fixa mig. Det är ju ett bra tag kvar innan jag ska iväg men om jag känner mig rätt så kommer det ta sin lilla tid då det ska hinnas med facebook och allt var det är i mellan.
Vi hörs senare då ni även får se hur min nyårsklänning ser ut.

Today is the day

Nu ska jag åka till skövde och kolla in lägenheten, vi får nycklarna idag. yey!

it could be worse

hallåhallå.
Har inte hunnit med bloggen dom senaste dagarna. I lördags så kom mina bröder, farmor och farfar till oss och sen åt vi julmat tillsammans. Det satt inte helt fel men nu är jag allt annat än sugen på julmat för ett bra tag framöver. När dom sedan åkt hem så kollade jag på film tillsammans med mamma och pappa och åt en massa gott.

Igår så åkte jag till mariestad vid halv 11 för att kolla på en klänning till nyår. Vet inte om vi kommer hinna åka iväg något innan så vi stack iväg dit då det inte är så långt. Jag hittade mig en men sen får vi se om jag har den till nyår eller om jag hittar någon annan. Jag köpte även en matta och en whiteboardtavla till lägenheten.
När jag kom hem så duschade jag och fixade mig och sen åkte jag tillbaka till mariestad. Handlade först på oxen med Johanna och sen mötte vi upp Sara för att sedan dra vidare till Bert. Vi var inte där så länge utan gick sedan vidare till Björnes. Minda föräldrar kom sedan och hämtade mig och johanna vid kl 2.

Idag så är jag allt annat än pigg. Skulle helst vilja lägga mig i sängen och sova... Men jag har tagit ta i dagen och diskat alla bestick, tallrikar osv som sedan ska med till lägenheten. Kädes inte allt för kul men det var skönt att få det gjort. Nu funderar jag på att kolla en film och sedan äta något. slappt, mhm!


Julkappar.

Här är lite av det som jag fick för er som är nyfikna. Fick mer grejer till lägenheten och sen pengar men det tar jag inte kort på huhu..
hårtork från braun samt locktång 25mm från obhnorica

brödrost, kaffekokare samt stavmixer från melissa
skjorta från lindex, ring från style by tyra samt halsduk från wear it
Biljett till idol turné, ska kolla på det i örebro tillsammans med mamma underbart!

Julafton.

Min Julafton såg ut såhär..
  • Min moster med familj kom hit och fikade och sen fick jag julkappar.
  • Vi delade ut julklappar inom familjen och kollade på kalle anka.
  • Gick bort till farmor och farfar där även min farbror med familj var. Där åt vi mat, fikade, öppnade paket och så vidare.
Efter det så gick jag, mamma och pappa hem hit och öppnade lite paket.
-
Min jul har varit jättebra och mysig. Visst är det lite flängade hit och dit men det hör till haha. Jag är jätteglad över alla mina julkappar och fick typ bara sånt som jag önskade mig.

Godmorgon!

Julafton idag och jag kunde självklart inte sova imorse utan kl halv 9 så gick jag upp. Trots detta så har jag fått stressa järnet nu det sista. Det kvittar hur tidigt jag börjar så får jag då alltid stressa i slutet. Min moster med familj kommer vilken minut som helst så det blir bara ett kort inlägg. Ville bara passa på att önska en God Jul!
Dålig uppdatering idag men jag hoppas heller inte att någon sitter framför datorn idag utan umgås med släckt och vänner!

uppesittarkväll

Passar på att blogga lite i pausen av bingolotto. Hörde dock att det började nu så jag ska fatta mig kort. Åt mat för en stund sen, hur gott är inte julmat?  Mums!
Just nu sitter vi och myser i soffan med en massa gott och kollar på bingolotto. Vi har till och med köpt varsin lott, men självklart vinner jag ingenting. Var ett nummer ifrån en resa till Thailand, men icke.. Det blev 23 och jag skulle ha 24, nära skjuter ingen hare. Ska kila tillbaka igen och hålla tummarna för att det går bättre nu.

hur snygg

bild

Dan före dopparedan.

Idag så har jag haft en "ta hand om mig själv dag" duschade, hårinpackning, ansiktsmask, fotbad.. osv. Hur skönt som helst och nu är jag redo för allt fläng imorgon. Ska snart ta tag i mitt rum och städa det och sen ska jag ta det lugnt. Allt är klart för julafton och det känns så skönt.
Ikväll så ska jag, mamma och pappa käka lite julmat själva här hemma. Samt kolla tv, äta godis och bara mysa. Ska bli skönt att ta det lugnt idag eftersom morgondagen troligtvis kommer bli raka motsatsen.

WDKYOMYS

snygg, mhm

Julpynt

Slänger som lovat upp ett par bilder på granen. 
inte den vackraste granen i år men den får duga


J'ai maintenant pris les vacances de Noël

ojoj, jubel över min uppdatering!!
Nä, jag har verkligen tagit jullov nu kan jag säga!
-
Igår (tisdag) så hade vi avslutning (eller ja, avslutning och avslutning) i skolan. Efter det tog jag och Linda en fika i mariestad innan vi sedan begav oss hemåt. Hur skönt som helst med jullov men jag har inte riktigt fattat att det är julafton snart. Tyckte inte det var längesen man satt där i soffan med alla paket öppnade och kollade på svensson svensson med mamma och pappa.. Men, jag älskar julen så det ska bli kul!
-
Idag så har jag fixat en massa med julklappar samt klätt granen. Det luktar så himla gott nu när man sitter i soffan och granen står brevid. Ska ta och slänga upp ett par bilder på den snart ska ni se.. Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla en film eller något. Känns skönt nu när allt är klart med julklapparna och dom väl ligger under granen. Passade på att klämma och känna lite innan jag la under dom meeen, mamma och pappa har lyckats bra. Jag tror knappt jag vet en enda grej..
jag och alex för två (?) år sen

Mobilbloggar.. ...

Mobilbloggar.. Just nu sitter jag i skövde och väntar på erica och rebecca. Vi ska ta tåget till falköping om ett tag för där ska vi spela paintball med klassen. Har aldrig gjort det förut men jag tror att det kan bli kul :)


Örebro

Igår så var jag ju som sagt i örebro. Först gick vi runt inne på marieberg och köpte julklappar tillsammans med så många andra. Efter det så åkte vi ut till Ikea för att köpa ännu mer saker. Vi köpte en hel del men självklart inte allt.
Efter en heldag där så värkte det i mina ben som bara den och trött var jag med för del delen. Då var det oerhört skönt att slänga sig i soffan när man kom hem!

jag köpte även en ring från style by tyra och lite smink.


Julklapps och lägenhetshandling

Imorgon så ska jag åka till örebro med mamma och pappa. Vi ska handla julklappar vilket jag börjar få lite smått panik över för att jag har bara köpt en enda och nu är det sista helgen innan julafton. Men det löser sig förhoppningsvis. Sen efter det så ska vi in på ikea och handla en massa saker till lägenheten så jag ska sätta mig och skriva upp allt som jag behöver köpa vilket blir en hel del eftersom jag startar från noll. Känner på mig att imorgon kommer det bli en lååång dag.
.

Drogsnack.

Idag så kom det två föredetta narkomaner och en polis till våran skola som skulle föreläsa om droger. Vi fick höra båda killarna berätta om sina liv. Hur allt började, hur det var att vara inne i det och hur dom kom ur det. Jag tyckte att det var jätteintressant och kul att höra. Sen fick vi även höra den skönaste polisen jag mött berätta en del. Det var både roliga, hemska och äckliga saker han berättade. Hela dagen tyckte jag faktiskt var rolig och intressant. Nu fick man en inblick i hur det verkligen är.

Ingen skola idag inte..

Idag så var det tänkt att jag skulle åka med tåget 11.23 men det var försenat och då skulle jag inte hinna med bussen så det var bara att gå hem igen. Jag var som en isbit efter att ha gått och sen väntat på tåget en bra stund. Vi skulle ju ha tjejkväll i skolan men men. Hörde sen när mamma kom hem att det var kaos mellan skövde och mariestad så hon tyckte det var lika bra att jag inte kom iväg.

dentistes, de kola et des crampes

Idag har det varit fullt upp i stort sett hela dagen. I skolan så hade jag inte så mycket och göra så jag åkte hem lite tidigare. Sen när jag kom hem så satte jag mig och läste ut min bok samt bloggade ett inlägg om den, nu är det bara ett kvar och det ska vara inte på fredag. Sen skulle jag till tandläkaren 15.20. Hon sa att allt såg toppen ut men.. min emalj var typ borta. Inte helt men en del. Det betyder att mina tänder har blivit utsatta för för mycket surt som sliter på emaljen. Jag visste direkt vad det var. Hon frågade om jag åt mycket frukt eller vad det kunde bero på. Då sa jag at det berodde på att jag dricker så mycket cola. Sa sedan hur mycket och ofta jag drack och då frågade hon om jag skulle kunna sluta med det helt. Jag fick typ en chock och sa sen "nej!" för det vet jag att jag inte kommer kunna göra. Men sa sedan att jag nog kunde dra ner på det och det ska jag verkligen försöka med. Jag skulle göra det och sen fick jag en tid igen om en månad. Då ska hon kolla om det har stoppats eller om det fortsätter änn.

När väl det var klart så åkte jag hem snabbt och bytte om och sen vidare till gymmet. Tränade ju med Johanna som vanligt. Dock blev det ingen lyckad träning för mig. När jag gjorde sit ups så hände något med min nacke. Det gjorde så fruktansvärt ont och jag kunde typ inte röra mig. Efter en stund så släppte det och då tänkte jag att jag skulle köra lite ben istället. Tro på fan att jag får kramp i mina fötter då.. Nee, det var inte min dag helt enkelt.
När jag kom hem så åt jag, färgade mammas hår, duschade och kollade bonde söker fru..
Imorgon har jag en rejäl sovmorgon och börjar inte förens 14.00. Vi ska ha tjejkväll i skolan, kolla film osv.

101215

Sitter i skolan idag, vi har inga lektioner idag utan vi ska bara ta igen saker som vi har missat. Det enda som jag ska göra är att jag ska läsa i min bok och sen ska jag blogga om den med. Ska även prata lite om betyg och så, är lite nervös över det men det ska nog gå bra.
Senare idag så ska jag till tandläkaren med vid halv 4 tror jag att det var. Är lite nervös över hur mina tänder är men förhoppningsvis så är dom bra och fina.

101213

Lucia idag, dom har tagit på det i skolan så vi sitter just nu och lyssnar och tittar (mest lyssnar) på det.  Tror även att vi ska få fika snart för att dom har dukat upp det i korridoren. Kollade nyss på adela och där står det vad som ska hända nu i veckan och det ser ut som att veckan inte kommer vara allt för jobbig!  (haha, nu fick jag mitt fika med)
bild från förra året.

skridskor

Var och åkte skridskor förut med Alex. Jag tänkte att jag skulle prova att åka lite jag med då det var år sen jag stog på ett par skidskor. Jag ramlade inte iaf och det var väl ett gott tecken. Dock fick jag ta av mig dom efter 10min för då gav mina fötter upp.


pepparkakshus

Igår så bakades det pepparkakshus här hemma, gud så snygg det vart!

101211

Idag (lördag) så åkte vi till Mariestad en sväng. Jag och mamma lämnade pappa och Alex vid vadsbo för det var fotboll där och sen fortsatte vi in mot stan. Vi gick en sväng där och hämtade bland annat ut mina skor som vi lämnat in. Dom hade gått sönder så var tvugen att lämna in dom på lagning. Efter ett tag så åkte även vi ut till vadsbo men vi var inte där länge alls utan vi åkte för att käka och därefter begav vi oss hem.
På kvällen så var vi ute och åkte pulka med Alex. Var helt slut när jag kom in, som ett helt träningspass ju haha.



köpte en kavaj innte på vero moda
är dock osäker på om den är något förstor..


julklapp till brorsan blev det med

101210

Idag har jag varit hemma, vi skulle bara ha haft en lektion så då fick vi vara lediga istället. Alexander kom för en stund sen och han hade önskemål om att kolla kalle anka. Snäll som jag är så laddar jag just nu ner en film som vi kanske kan kolla på ikväll eller imorgon.
Johanna skickade precis ett sms till mig och frågade om jag vill hänga med till gymmet en stund så jag bestämde mig för att gör det. Jag har inget bättre för mig just nu så varför inte ta mig i kragen och göra något.
Bäst att jag slutar för jag antar att jag snart måsta kila!

skrämmande

Idag blev det lite ändringar i skolan pga maten. Det var köttfärslimpa med potatis och brunsås men jag sa redan när jag tog maten att jag tänkte inte äta. Köttfärslimpan var rosa på vissa ställen och sen såg den hel ihoptryckt ut. Vi bestämde oss då för att gå till donken för att få i oss något att äta. När vi kommer tillbaka till skolan så är alla samlade i ett klassrum och hade typ ett litet möte. Dock gick alla precis när vi kom. Efteråt så fick vi reda på att lärarna hade beställt mat från mango till alla eleverna då maten var så dålig. Lite otur att vi redan ätit men men.. Dom kom iaf med maten runt halv ett så då fick vi avbryta lektionen för att gå och äta. Jag är så himla trött på maten i skolan nu så det är inte sant. Den går verkligen inte att äta vissa dagar, inte ens lärarna äter av den. Skönt att det inte är långt kvar innan vi får byta mat. Ser verkligen fram emot det. Bara den maten är bra så.
Efter skolan så åkte jag med Johanna till gymmet för att röra lite på mig. Det har jag inte gjort på jättelänge och det var verkligen skönt. Jag känner mig mycket bättre i kroppen nu och är mycket piggare än vad jag burkar vara. Saknar faktiskt lite att få röra på mig men jag hoppas på att skaffa gymkort nu när jag flyttar. Då jävlar ska det tränas (förhoppningsvis). När jag kom hem efter träningen så käkade jag och nu kom jag precis ut ur duschen. Snart är det dags att bänka sig framför teven för att kolla bonde söker fru!

header

ojojoj, jag måste verkligen byta header. Den jag har nu är kanske något fel i årstiden? Får kanske ta och göra det någon dag.

101208

Idag hade jag sovmorgon så jag kom precis till skolan. Trots att jag fick sova i nästan 2timmar längre så är jag hur trött som helst. Ont i huvudet har jag med vilket jag har haft i en vecka i sträck nu. Hur som så håller jag på och skriver om jeans för tillfället. Vi ska ha det klart till på måndag så igår så stylade jag om mamma i jeans. Hon blev så snygger så, haha. Ska även blogga om boken vi läser så jag får det klart. 

101203

Igår så hade jag ont i huvudet hela kvällen så jag gick och la mig ganska så tidigt och jag har även huvudvärk nu. Kom till skola för en stund sen och ska snart ha matte, känns ju lagom kul nu. Men efter det så ska vi ha projekt en liten stund och efter det är det hantverk. Jag ska ju styla om Erica idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra men jag får väl improvisera lite.
bilder från igår:

Time for a movie.

Igår så var jag hemma från skolan för att jag mådde inte riktigt bra. Pluggade lite hemma istället så jag missade inte så mycket. Gick iaf till skolan idag. På hantverken så fick vi reda på att vi skulle styla om varandra imorgon på hantverken så vi fick leta fram frisyrer och make up som vi ville ha och sen öva lite på det. Jag ska göra på Erica men har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra men ska kolla lite hemma och se om jag kan hitta något snyggt. Nu har jag engelska och vi ska kolla på en film. Skynda mig iväg till Hemmakväll för att köpa lite godis som jag kan ha nu. Jag är jättehungrig och har ont i huvudet, skulle helst vilja ha mat istället för godis men det får gå nu.

RSS 2.0