Älgarås.

Nu ska jag bege mig mot Älgarås och Belinda. Får se vad kvällen har att bjuda på men jag är säker på att der blir braaa!

100730





Det grillades, skrattades, spelades och gjordes charader. Kvällen var mycket rolig helt enkelt!

update.

Nu har jag redan gjort min första vecka på mogården och det går riktigt bra. Ibland är det lite segt och det känns som att klockan står still.. men jag klagar inte.
Igår så åkte vi till Christoffer direkt efter jobbet och firade honom för han fyllde 25, sen hem och duscha och fixa mig snabbt som satan för att sedan åka vidare till Marcus där vi tillbringade kvällen tsm men familjen Gustafsson.
Lite snabbt om vad som har hänt nu det senaste, bilder osv kommer!


Zero.

Noll uppdatering men jag har börjat jobba och haft annat för mig men jag ska försöka att lägga upp bilder till helgen från grekland. Vill lägga över bilderna från min mammas kamera med så att der blir några fler..
Men som sagt så har jag iaf börjat jobba på mogården nu, där är jag tilsammans med kristoffer på en avdelning och det går faktiskt jättebra. Jag var rädd i början eftersom jag inte direkt "gillar" gamla så utan är lite rädd för dom men det har gått bra. Idag så har vi bakat, fyllt på en massa saker i rummen, diskat och gått ut en sväng med några. Det är väldigt lugnt på dagarna och det är inte direkt något jobbigt jobb. Jag jobbar 08.00-14.30 sen har jag 30min rast med.


gammal bild men alltid något..

Right

Nu tror du säkert att jag hoppas, på nåt som aldrig ska bli av.

Min sko.

Nu har även jag gjort en sko, gjorde det mest för skojs skull.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 


Jag lever.

Som jag trodde så funkade inte internet i mobilen och jag hade inga pengar heller som jag kunde surfa eller skicka sms för, brydde mig heller inte om att leta upp någon dator utan jag struntade totalt i det. Men jag lever iaf och jag ska lägga upp bilder men det orkar jag inte just nu. Jag kom hem runt kl 17:00 vilket var ganska så skönt och efter det så har jag bara slappat. Väskan packar jag upp imorgon osv, just nu längtar jag bara efter att få sova i min säng!

Dags att åka.

Nu så har Sara kommit hit allt är packat och klart för att åka så vi ska snart bege oss mot Landvetter. Jag kanske gör ett inlägg inatt innan vi åker eller något, beror på..
Ha det så bra hemma i Sverige!

Packar för fullt.

Igår så fick vi reda på att det har blivit ändrade flygtider pga att dom strejkar nere i Grekland men flygtiderna blev bara till det bättre tycker jag. Egentligen skulle vi ha flygit någn gång runt 7 på morgonen men nu ska vi istället flyga 02.55 vilket gör att vi får en heldag nere på Kreta imorgon. Vi åker väl härifrån vid halv 10 eller något ikväll så de blir gööörbra.
Sara kommer väl hit om ett par timmar sen ska vi äta lite och sen åker vi.
Jag kommer som sagt att uppdatera om internet vill funka där nere men annars får det bli när jag kommer hem om en vecka. Självklart hoppas jag på att allt ska funka som det ska! Något/några inlägg kan ni iaf räkna med för att jag kommer säkert att hyra en dator där nere (brukar göra det) och då kommer jag självklart att skriva ett par rader!

bloggar från mobilen nu

nu har jag fixat gratis mobiltinternet i en vecka så jag hoppas bara att det ska funka där nere men det märks. om det nu funkar så ska jag försöka att göra några inlägg men annars får ni vänta tills jag kommer hem :)

100712

Igår så gick jag till Simon kl 11 på kvällen och träffade lite folk. Det var trevligt där, satt ute och chillade och lite senare gick vi ut och spelade lite fotboll osv. Slapp att gå själv hem sen vilket var skönt för jag är livrädd när jag går genom Hova på kvällen haha..


40år

I söndags så var jag ju på kalas för min kusins mamma, hon hade fyllt 40år. När vi kom dit så tog vi endast en välkomsdrink och sen så gick vi för att kolla på kortegen men sen gick vi tbx igen och åt mat, fikade osv. Vid halv 9 så var det ju VM finalen och då bänkade jag mig tilsammans med några andra framför teven. Ett tag efter andra halvlek så gick vi hem och kollade klart på matchen. Jag skrek som bara den när spanien gjorde mål, mamma blev livrädd haha.. hon var tydligen inte med på det.
Vid halv 12 så bestämde vi oss för att gå ner till veras för att köpa hamburgare så det blev en liten kvällspromenad i värmen på det med.


bror, pappa, bror, malin


alexander


mamma


anton, alexander


min kusin linnéa sjöng och hennes vänner spelade gitarr. hon är faktiskt duktig på att sjunga!



Fullt Hus.

Just nu så håller HELA familjen på att fixa sig och det är trångt när alla ska duscha osv. Men det löser sig allt. Nu är jag snart klar och ska bara byta om så kan jag gå undan ett tag. Vi ska nämligen på 40årskalas idag till min kusins mamma. Ska bli mycket trevligt bara det att det är lite för varmt för att sitta där nere, men klagar inte. Jag älskar värme!
Vi hörs väl antagligen imorgon tror jag om jag inte skriver något mer senare, det vet man aldrig..

100710

Igår då så kom Johanna hit en liten stund och sen gick vi ner till Veras för att äta. Sara kom även dit en liten sväng och prata men hon blev inte långvarig. Jag och Johanna rörde oss vidare och hamnade hos simon men sen dog alla ut och då gick vi bara runt i hova. Det var väl sådär, alla bara glor hela tiden som om dom inte sett en människa förut men annars så var det trevligt. Lite senare så gick jag och Johanna för att möta Sara, hon trodde att vi var precis utanför huset så stackarn tog inte på sig några skor. Dock stog inte jag och Johanna där utan var en bra bit längre ner på gatan och väntade.
Efter att vi pratat lite med henne så gick vi tbx in mot Hova och gick sedan hem. Väl här hemma så var det några kompisar till mina föräldrar så jag satt uppe med dom tills runt halv 3.














P-vakt.

Igår så stog jag parkeringsvakt tillsammans med Johanna 11.00-14.00. Vi tjänade pengar på det och det är inte direkt något jobbigt så det var inga problem. Det blev fullt lagom till att vi slutade också.
Det var varmt, vi satt i skuggan och snackade och sen tog betalt då det kom bilar, låter det jobbigt? Nej, inte speciellt.
När vi var klara så tog vi oss även en sväng i hova för att kolla men där går man igenom på 10min så vi åkte hem direkt efter det.




alexander


jag kan inte skilja på


Melissa Horn

så kan det gå

Kunde aldrig tro att jag skulle må så här, men jag är.. glad.
Efter en kram från mamma och även en fäld tår eller två (lite magnus weideskog på det med) så mår jag hur bra som helst.
Jag ler fast jag kanske egentligen inte borde det, men på något sätt så lägger jag det bakom mig och struntar i det.
Nu vet jag inte vad som händer men det är sommar och jag ska inte tänka på sånt som gör mig ledsen utan umgås med dom jag tycker om och strunta i allt annat.



..

HELVETE!

Mjukglass.

Pratade precis med Johanna och hon frågade om jag ville hänga med ner och ta en mjukglass och snacka lite så varför inte. Har inget bättre för mig så jag är på. Alexander har kommit nu med så vi har lirat fotboll, ätit rabarber och cyklat.
Hur som, nu måste jag bege mig mot Hova, hörs sen!




100709

Idag så tror jag att Alex skulle komma hit, det betyder att man inte behöver sitta rastlös :) Men just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, vädret är ju sådär så man kan ju inte ligga ute och sola heller. Men jag kanske tar och kollar några avstnitt av SATC eller HIMYM, låter bra!



Gränna.

Igår då så åkte vi ju som sagt en liten sväng. Åkte runt hela vättern men vi stannade på en massa ställen så det blev inte jobbigt att åka. Först så stannade vi på A6, ett köpcenter i Jönköping, därifrån vidare till Gränna där vi fikade och även köpte polkagrisar och sånt. Efter det åkte vi till Vadstena där vi stannade för att äta och gick även runt där lite och kollade sen åkte vi direkt hem så vi var väl hemma runt kl 6 tror jag. Men då var jag så trött så jag orkade inte att lägga in bilderna eller något.






säger bara, skara













Road trip.

Imorgon så ska jag och mina föräldrar åka till polkagrisarnas stad.. nämligen Gränna! Ska bli skönt att komma bort lite och göra (förhoppningsvis) något kul. Men jag och mamma brukar alltid ha kul tsm, haha! Vi gör alltid något knäppt som vi sedan skrattar åt så det blir nog bra.
Ska försöka att ta en massa roliga bilder som jag sedan kan lägga upp och köpa en massa polkagrisar, mums!



Eclipse.

Igår så kom ju som sagt Sara och hennes familj och hämtade upp mig för att sedan åka mot Mariestad. Där släppte dom av oss och vi gick direkt för att äta pizza. Fick nästan slänga i oss den och sen var det dags att gå och köpa godis för att sedan gå till bion.
Jag hade förväntat mig att filmen skulle vara bättre, säger inte att den var dålig men jag kanske hade för höga förväntningar. Men jag tyckte att eclipse var roligare än dom andra filmerna då dom slängde in lite små skämt här och där.
Efter filmen så blev vi upphämtade och åkte till Saras kusin (?) tror jag att det var och kollade klart på fotbollen och sen åkte vi hem igen.


Söndagen

På söndagen så vaknade jag av att Sara slängde ett täkte på mig så att jag vaknade. Men det var tur det så att vi kom upp i tid eftersom att vi hade tänkt att åka till stranden. Vi fixade lite mackor att ta med oss och sen så stack vi iväg. Vi var där några timmar och sen åkte vi hem igen. Väl hemma så var vi båda hur trötta som helst så vi satte oss på altanen men en massa gott och spelade lite kort. Sen vid kl 5 så åkte hon hem och då slog jag på en film som jag sedan somnade till.
Mamma och pappa kom hem runt kl halv 10, då var jag fortfarande trött så jag hälsade bara lite på dom, kollade vad som köpt och sen gick jag och la mig.










18-20









Lördag, mot partyy.

BIO

Nu kommer snart Sara och hämtar mig och sen ska vi åka och kolla på Eclipse, hörs senare!

Sarahelg.

I lördags så åkte mina föräldrar till Tyskland/Danmark och då passade jag på att bjuda hem Sara hit. Hon kom väl hit runt kl1. Då spelade vi bland annat kubb och lite sånt men sen blev det så himla varmt så vi bestämde oss för att åka till korssjön för att ta oss ett dopp. Det var mitt första dopp för i år, haha jag vet sent! Men men, nu var det iaf väldigt skönt. Varmt men ändå så att man kunde svalka sig. Vi stannade inte där länge utan åkte hem ganska snabbt. Senare framåt kl 8 eller något så drog vi igång grillen och gjorde mat. Det blev kött, klyftpotatis, tzatziki och sallad till det och jag måste säga att vi lyckades väldigt bra med det! :)
Efter att vi ätit så duschade vi och fixade oss för att sedan åka på 18 & 20års fest. Det var mycket trevligt där! Jag och Sara fick även skjuts hem sen, väldigt skönt att slippa gå! Vi hade även då tänkt att bada men sen slutade det med att det bara var jag som ville bara så då sket vi i det och åkte raka vägen hem och sov istället.








ja, ni ser ju vem som leder :)














Lazy me.

Vet att jag inte har bloggat på typ tre dagar men jag har inte orkat. Jag har varit så trött nu dom senaste dagarna, det beror nog dels på allergitabletterna som jag tar, sen vill inte min förkylning ge sig så jag är så himla trött på det. Sol är det ju med och då vill jag inte sitta vid datorn (även om det blir en del data iaf).
Men imorgon kanske jag lägger upp ett par inlägg om jag orkar ta mig tid till det. Jag känner mig så himla lat men jag skyller allt på att jag är sjuk + tabletterna, haha.
Imorgon ska förresten jag och Sara gå på eclipse, längtar efter att se den så det ska bli väldigt kul. Har hört från många håll att den ska vara bra så jag har höga förväntningar (vilket kanske inte är så bra) på den.

Nej, nu ska jag ta mig en cola och sen slänga mig i soffan och lata mig ännu mer.


Icecream.

Idag är det varmt och skönt ute, dock är jag inte riktigt frisk än men strunt i det.. Jag ska njuta av solen ändå! Senare idag så spelar Töreboda mot Hova här i Hova så då ska jag självklart gå upp och kolla. Hoppas på att Töreboda vinner eftersom apppa tränar dom, sviker Hova lite..
Aja, nu ska jag inte sitta inne mer och dega. Dags att gå ut i solen!




RSS 2.0