110331

Idag har jag sprungit runt i affärer och plockat lite smågrejer som fattades, lagt undan lite kläder osv. Det var som förväntat full fart idag med och lite stressigt mot slutet. Slutade hur som lite efter klockan fem.
Nu sitter jag och kollar tv och äter cheese balls, hur gott är inte det?

Imorgon gäller samma sak. Jag kommer att befinna mig på comerce med caroline och pyssla lite.


Dags att kila in mot stan.

Idag ska jag vara med Caroline igen så jag får se vad som händer idag men kan tänka mig att det blir full fart idag med. Börjar klockan tolv så jag kunde sova länge idag. Hur som helst så är jag klar nu och ska snart dra mig in mot stan.




Feeling good.

Nu har jag tagit en lång dusch och smörjat in mig med lite bus, blekfis som jag är! Efter det blev det en kopp te och nu har jag precis filat ner mina naglar. Har tröttnat på att ha långa så nu är dom korta och det känns mycket fräschare! Målade även på ett nude lack så dom blev lite finare. Snart börjar big brother och efter det ska jag sova. Trött som jag är så lär jag somna som en stock!


Fråga.





SV:
Tack så mycket! Faktum är att dessa lockar inte är gjorda med någon locktång så jag kan inte tipsa om någon. Lockarna är gjorda med en normaltjock plattång. Personligen så gillar jag när lockarna är gjorda med plattång för då blir dom lite naturligare. Även om dessa blev ganska så "lockiga" eller vad man ska säga. 
Det är helt enkelt bara att ta fram plattången och locka med den! :)

110330

Sådär, nu har jag kommit hem och har även hunnit med att äta. Idag kom jag till salongen som vanligt. Direkt efter att jag hade hängt av mig så sa Sandra att hon hade en liten annan uppgift till mig. Hennes sambos syster är stylist (hon har ett eget företag eller vad man ska säga) och hon var just nu i skövde och jobbade med en modevisning. Det är shoppinghelg här i skövde nu till helgen och då ska hon sätta ihop en modevisning. Jag mötte upp henne på hennes kontor och sen pratade vi om vad som skulle hända under dagen. Hon hade lite arbete att göra så jag fick gå en sväng på stan och efter en timme så åt vi mat tillsammans. Sen började det hela. Vi sprang runt i klädaffärer och plockade kläder för fulla muggar. Det var hur mycket som helst att göra men jag fick vara hennes lilla assistent och det rullade på jättebra. Imorgon vet jag inte om jag ska vara med henne igen men hon ville att jag iaf skulle försöka vara med henne i några timmar.
Det var jättekul att få prova på någonting som jag skulle kunna tänka mig att hålla på med!

Nu är jag helt slut, skulle kunna somna på direkten om jag så ville. Tror att jag ska hoppa in i dushen ett tag för jag fryser som bara den!


sliten!

Mobilbloggar.. ...

Mobilbloggar.. Idag har jag fixat med världens roligaste grej. Berättar när Jag kommers hem :)


Fixat håret.

Nu har jag gosat ner mig i soffan framför big brother. Har precis dragit i mig en redig kopp med te. Imorgon börjar jag klockan 11. Egentligen så skulle jag vilja dra in till stan innan man jag kommer inte orka det. Vill helst sova så länge jag får ju..
Ja ja, nu ska jag åter gå till tvn!

Juste!
Idag så fick jag mitt hår fixat av tjejen som gick andra året på frisörlinjen. Hon fyllde i min utväxt med slingor så nu syns den inte längre. Den var verkligen jättelång, då menar jag runt 5cm! (kanske tom mer? aja..) Haha, fint!
Men det blev iaf jättebra och gratis är gott haha ;)  Hon gjorde även en inpackning på mitt hår så nu är det lent och fint.


110329

Idag så var jag inte själv på salongen utan det var en till tjej från Frisörlinjen där. Jag färgade och plockade bland annat hennes bryn samt tvättade hennes hår. Vi tvättade även fönsterna (som förövrigt var hur skitiga som helst) så dom blev rena och fina. Jag kom hem runt klockan sju och då gjorde jag varma mackor. Har precis ätit det och sitter nu och kollar på tv.


ser ni något nytt med mig?
Om inte annat så visar jag sen..

Egowoman.

Klockan halv nio så ringde alarmet och det var dags att kliva upp. Börjar klockan halv tolv men jag gillar att ha tid på mig på morgonen. Kunna äta en god frukost framför tvn och sen kunna ta det ganska så lugnt, jag är ju inte världens snabbaste heller..
Nu är jag i stort sett klar, ska borsta tänderna och packa ner grejerna men sen så. Ska väl gå om ca 30min tror jag.
Tråkig väder är det idag med! Man blir inte på så värst bra humör och ser inte fram emot att gå ut. Det är molnigt och grejer ute.
Hur som, nu ska jag borsta gaddarna.





110328

Idag när jag skulle börja på att packa ner allt jag skulle ha med mig så såg jag att jag hade missat samtal och sms, det var från Sandra (hon som har saxess). Då ville inte hennes bil starta så hon skulle troligtvis bli sen så hon skickade med claras (en annan praktikant) nummer och sen möttes vi på Elins esplanad. Vi gick runt och kollade lite i affärer och sen tog vi en snabbfika på wayne's coffee. Efter det gick vi tillbaka till salongen och satte oss i solen för att vänta. Tillslut kom Sandra, typ lite innan två. Då satte vi oss och åt nästan med en gång och efter det lockade Clara mitt hår. Sen slutade jag så det var en mycket lugn dag.
När jag slutade så kom mamma och pappa för att hämta upp mig och sen åkte vi till Alpina och åt. Jag och mamma delade på en kycklingrulle, mums! Efter det handlade vi mat och sen åkte vi lite snabbt till lägenheten. Efter det var det dags för informationsmötet som varade i en timme ungefär. Nu har mamma och pappa åkt och jag kollar på projekt runway.



Tillbaka i lägenheten.

Jag sov hemma i Hova inatt men nu är jag tillbaka i Skövde och lägenheten igen. Ska jag vara ärlig så var det lite skönt att komma hit, även om det är underbart skönt att vara hemma och mot slutet av veckan så vill jag bara hem.
Hur som helst, jag börjar klockan tolv idag och sen slutar jag klockan fyra så det blir en kort dag. Efter jobbet så kommer mamma och pappa och hämtar mig och så åker vi och äter någonstans. Sen ska vi på något informationsmöte i skolan och sen handla med. Hörs senare ikväll!


Piercing.

Som sagt så satte jag ihop en piercing tidigare. Jag hade en som hade gått sönder så jag tog kedjan från den och satte ihop med min chanelpiercing som innan satt direkt under själva kulan. Resultater blev jättebra och den kommer användas mycket.




Cupcakes.

Efter maten så tog jag och bakade cupcakes, var så himla sugen på det. Det blev chokladcupcakes med vaniljfrosting sen även choklad i cupcaken. Jag har precis ätit en och den var hur god som helst, ååh.


Tar saken i egna händer.

Hallå hallå. Jag har varit lite kreativ såhär på morgonkvisten. Satte ihop två piercingar till en och jag blev riktigt nöjd. Kan kanske visa upp det senare.
Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Om jag ska åka till Skövde idag eller om jag ska göra det imorgon. Det beror lite på när jag börjar imorgon och det vet jag inte för tillfället. Ja ja, får se hur det blir med den saken.


Tarragona.

Är det någon som har smakat på den här chokladen. Vi har köpt den ganska så många gånger och den är så oerhört god! Jag älskar ju choklad och måste säga att denna är en av dom godaste jag vet. Den finns med olika nötter i men jag tycker den med cashew är godast.
TIPS!



Nytt.

Detta var vad jag fick idag.


Åhlens


H&M


H&M
den är i mocka vilket kanske inte syns på bilden.


guldfynd
Fick verkligen ingen bra bild på piercingen.. Den ville inte fastna helt enkelt haha.
Det var iaf väldigt behövligt då jag har lyckats tappa bort några. Har tappat bort två stycken och sen har en annan gått sönder så jag har inte så många att välja på.. Ska dock skaffa mig en snygg en till sommaren!

When we drink we do it right.

Sitter och dricker kaffe just nu och har precis gått igenom det jag fick av mamma och pappa. Ska ta och visa upp det sen.
Funderar på om jag ska slå på ett par avsnitt av sex and the city.. det låter lysande!


I can see you crystal clear

Just nu.


När man talar om trollen..

Sitter just nu ute på altanen och lyssnar på musik. Det är nästan varmare här ute än vad det är inne. Har ingen aning om när mamma och pappa kommer hem men det blir väl någon gång på eftermiddagen kan jag tänka mig. (när man talar om trollen, nu ringer pappa.. dom åkte visst hem nu, dom ville hem till mig he he he)

Hur som helst så ska jag lägga in lite bilder från kameran nu så det kommer upp strax.



tuffingar

Alone.

Nu har Johanna åkt hem och jag frunderar på om jag ska ta och gå och sova. Det är inget att ha på tvn och det finns inte så mycket annat att gör heller. Är inte så kul att sitta uppe helt ensam haha. Kanske ska ta och tvätta bort sminket osv och sen krypa ner i sängen med datorn. Känner att ögonen börjar på att kännas riktigt tunga så det får nog bli så helt enkelt.


110325

Jag slutade vid halv fyra idag och sen tog jag bussen till Mariestad. Därifrån så åkte jag med mammas kompis hem till Hova. Nu sitter jag har helt själv eftersom mamma och pappa är i Örebro och kommer hem imorgon. Johanna kommer dock om ett tag så jag slipper vara själv hela kvällen.
Pratade nyss med mamma i telefonen, hon skulle jävlas och sa att hon hade en överraskning åt mig. Jag älskar överraskningar men jag hatar att inte veta vad det är haha :) Jag vill veta på en gång!
Hur som helst, nu kommer väl johanna snart så jag ska publicera detta nu.



Friday.

Idag börjar jag klockan tio igen men jag hoppas på att kunna sluta lite tidigare. Ska ju hem till Hova idag så då måste jag hinna med bussen. Skulle egentligen ha stannat här men det blev lite ändringar.
Bäst att jag fixar det sista och sen är det dags att gå iväg.


One step closer to the edge.

Nu är jag klar och väntar bara på att klockan ska ticka vidare så jag kan gå iväg. Men det är ganska skönt att bara sitta här och ta det lugnt med.
Idag kommer jag nog sluta vid sex igen så det bir sent. När jag kommer hem måste jag städa!!! Otroligt kul..


Godmorgon.

Godmorgon. Idag skiner solen för fullt, dock blåser det idag med. Jag börjar sent idag så har gott om tid på mig innan det är dags att kila iväg.
Ska ta och sminka mig nu iaf.


110323

Idag gick dagen ganska så fort ändå och jag fick sluta vid halv fem vilket var skönt. Gick hela vägen hem idag (brukar alltid ta bussen till rese och sen gå därifrån och hem) för jag tänkte att bussen säkert skulle vara full då många slutar vid den tiden. Det tog inte så lång tid att gå men det var inte speciellt skönt då det blåste så himla mycket. Håret flyger åt alla håll och åker i ansiktet så man inte ser någonting haha.
Nu har jag iaf precis tagit på mig lite skönare kläder och lagt mig i soffan. Ska ta mig en kopp te nu i hopp om att få upp värmen lite och sen kolla på tv.

Imorgon börjar jag klockan halv ett, hur skönt som helst! Det blir en riktig sovmorgon :)


S/S 11


Upp och iväg.

Nu är jag klar och ska ta på mig jackan för att sticka iväg. Hoppas på att jag kommer hem lite tidigare idag! :)


110322

Vilket härligt väder det har varit idag, förutom att det har blåst bara. Tog tom mina solglasögon på morgonen för att solen sken så.

På salongen så var det ganska så segt idag, höll mest på med dockan hela dagen och pysslade med håret. Fick även lära mig kassan och bokningar.
Slutade vid 18.20 för då gick sista kunden så det blev lite senare idag. När jag kom hem så åt jag mjölk och flingor samt en macka till. Nu ska jag kolla tv en liten stund till och sen måste jag diska. Är knappt hemma med ändå blir det en massa diskt tycker jag.
Hur som, imorgon börjar jag klockan tio men skulle förmodligen sluta tidigare vilket vore skönt!


So pretty.

Vet inte vad det är för fel men det går inte att ladda upp bilder..

Det blev en väldigt lugnt start på morgonen. Sov länge och sen kunde jag ta det lugnt med allt och nu sitter jag här det sista. Ska gå iväg om en stund till bussen och sen vidare till saxess. Börjar klockan tolv så det blev ganska sent idag men det är bara skönt!
Kommer troligtvis hem samma tid idag så det blir ganska sent.




ANTM

SMACK!
Jag sa det redan från början när alla "fan vad ful hon är!" att jag trodde hon kunde ta hem hela skiten och gå långt. Och vem vann?
Jo, ANN! :D


Nytt.

Igår så köpte jag mig ett par nya skor inne på skopunkten. Var tvungen att ha ett par som jag kan byta med för annars kommer mina converse blir helt förstörda. Jag skulle egentligen köpa dessa i höstas men första gången jag provade dom så kunde jag inte bestämma mig om jag skulle köpa dom eller inte. Sen när jag väl ville köpa dom några dagar senare så fanns dom såklart inte i min storlek. Nu blev dom hur som helst mina!


Första dagen.

Jag slutade vid 17.40 så jag kom hem ganska så sent mot vad jag brukar. Egentligen så gör det inte så himla mycket eftersom jag inte har så mycket att göra på dagarna men jag hinner ingenting när jag kommer hem. Vet inte om jag kommer hinna träna denna veckan om jag inte gör det på morgonen.

Kan berätta lite om dagen iaf.
Det var en till tjej där som gick i ettan på frisörlinjen så jag har varit en del med henne idag. Dock är hon bara där på Måndagar. Imorgon vet jag inte om det skulle vara någon annan där eller om jag kommer att vara själv.
Jag har iaf gjort lite olika saker. Fick lära mig lite olika flätor som jag övade på och sen gjorde jag lite annat med håret också. Sen fick vi även färga fransar + bryn och noppa ögonbrynen på en kund vilket var lite kul. Men det kunde bli lite segt ibland tyckte jag.
Imorgon börjar jag klockan 12.00 så det blir sovmorgon, skönt!

Två flätor jag lärde mig idag.


Tidsinställt.

Nu är jag troligtvis på salongen och håller på. Jag har ingen aning om när jag kommer att komma hem men men.
Ha en bra dag!


Mot APU.

Idag så fick jag sovmorgon vilket var oerhört skönt. Gick dock upp ganska så tidigt ändå för jag ville ha god tid på mig så att jag verkligen inte kommer försent första dagen. Skulle ju vara lite pinsamt! Jag ska ju inte till skolan idag utan nu börjar mina två veckors APU på Saxess som är en frisörsalong. Jag vet inte riktigt vad jag kommer få göra men det visar sig.
Berättar mer när jag kommer hem.



110320

Här kommer en hel drös med bilder från dagen.


Style By.

Har precis varit ute en sväng med Mamma, Pappa och Alexander. Det är ju så himla skönt väder, njuter verkligen!
Nu ska jag sätta mig på altanen (där det för övrigt är 29°C) och läsa igenom Style By som mamma köpte igår.
Kommer en massa bilder senare.


Kollage h&m

När h&m senast fylle på sin shop så var det rejält med nya grejer och otroligt mycker snyggt. Här är ett kollage som jag satte ihop med några utav grejerna. Skulle gärna vilja ha det i min garderob inom kort!


lv 2.

Jag tränade idag med och provade då på level två. Fy, mina armar säger jag bara! Dom gjorde så himla ont men det är bra för jag vill bli starkare i armarna.
Nu har jag precis ätit en liten skål med kyckling och pasta sallad från igår och ska gå in och duscha.


Fika på altanen.

Vi satt ute och fikade på altanen förut. Det var jätteskönt där ute, lite kallt på golvet bara.
Sen visade mätaren 19,5°C ute mot väggen, underbart!



Godmorgon.

Godmorgon.
Igår så kollade jag och mamma på let's dance inne i mitt rum. Jag är dock inte så intresserad av det och lyckades somna och sov i nästan två timmar. Sen vaknade jag till och satte mig vid datorn till kanske halv 1 och sen somnade jag igen. Känner mig verkligen utvilad idag eftersom jag har sovit så pass mycket.

Idag så kom Alexander hit på morgonen och ska stanna här tills imorgon. Får väl se vad vi hittar på under dagen. Just nu ligger jag iaf och kollar på big brother.


Hungrig!

Jag och mamma körde träningen tillsammans förut. Det gick mycket bra, dock gör det ont då jag har världens träningsvärk men det var bara att kämpa på. Efter det duschade jag direkt och nu väntar jag på mat. Jag är sååå hungrig. Har inte ätit någon mat idag än. Åt två rostade mackor och ett litet glas med nyponsoppa när jag kom hem men sen inget mer. Okej, en bit kladdkaka med.. Hahah, var tvungen att smaka :)
Hur som helst så tror jag att det är mat när som helst nu!


Nytt.

Mitt linne låg på sängen när jag kom hem så jag provade det direkt. Satt perfekt och det kommer användas flitigt!


H&M

Kladdkaka.

Kom hem runt klockan ett ungefär. Då började jag på en kladdkaka. Fick ett tips av Erica att köra den i i mikron så det provade jag nu. Vet dock inte om den blev så bra för den blev ganska så tunn men det återstår att se sen.

På bussen.

Sitter just nu på bussen hem till Hova. När jag kom till skolan så gjorde jag matteprovet och efter det så skulle vi ha hantverk. Dock är våra lärare sjuk så det blev inte så mycket gjort där. Istället för att gå och äta så tog jag bussen till Mariestad nu 11.05 och sen ska jag ta tåget därifrån. Kommer hem mycket tidigre vilket är oerhört skönt nu när det är fredag och allt.
Eftersom jag inte åt någon mat så får denna lilla chokladbit räcka tills det att jag kommer hem. Den var super god kan jag ju bara meddela också haha. Nötter och choklad!



110317

Hallå.
Jag har knappt suttit vid datorn idag, varken i skolan eller hemma.
När jag kom hem från skolan så fixade jag mat nästan direkt och sen tryckte jag i mig den. Efter det somnade jag som en stock i soffan och sov i nästan en timme. Efter det var jag tvungen att häva mig upp för att diska och sen har jag även städat lite. Nu är jag så gott som klar och har precis satt mig i soffan igen. Känner att jag börjar få ont i huvudet. Vet inte om det är för att jag dricker för lite så jag ska ta mig ett stort glas med äppeljuice nu, mums!


110316



Nu har jag duschat, ätit och pratat med mamma. Tog mig precis en kopp med te och ska sätta mig och kolla på tv.


Har precis tränat.

Nu har jag precis avklarat mitt första träningspass.
Ja, ni läste rätt! Om inte jag kan ta mig till gymmet så får gymmet komma till mig helt enkelt. Jag har laddat ner ett träningsprogram som jag ska följa som är på 20-30min. Det finns olika nivåer, tror det är 3st men jag började på ettan. I början när jag kollade igenom det lite snabbt så tänkte jag "det kan väl inte vara så jobbigt?" Men det fick jag äta upp kan jag lova. OM det kändes! Men jag höll ut och kämpade mig igenom hela passet och nu känns det underbart. Det fokuserar precis på det jag vill med, mage, armar och ben.
När jag tog kortet precis efteråt så kände jag hur mina ben skakade, vilket dom gör än. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen ska jag ta mig något att äta.


Nu är jag taggad kan jag lova (hoppas att det ska hålla i sig bara!)

Paket.

Mamma skickade nyss ett mms till mig och där visade hon upp mitt linne. Det hade tydligen ramlat ner hemma idag och nu vill jag bara hem och testa. WOW, det tog bara 1månad... Jag får alltid vänta på mina saker jag beställer.


110315

Idag så körde vi riktigt hårt på gympan men det var skönt. Jag saknar att röra på mig och det märks verkligen nu. Blir snart galen av att bara sitta instängd i en lägenhet hela dagarna. Den enda motionen jag får är 15min till skolan och 15min tillbaka, sen idrotten i skolan. Det är verligen inte tillräckligt och det känner jag i kroppen för jag känner mig inte alls lika stark längre.
Nog om det. Efter idrotten så gick vi iväg till brandstationen där vi fick en liten utbildning som faktiskt var intressant. När jag kom hem så ringde jag till Saxess och nu ska jag vara där klockan halv 11 på Måndag, skönt med sovmorgon! :) Sen skulle vi lägga upp dagarna allt efter som.

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Känner att jag börjar få lite ont i magmusklerna nu efter idrotten, kommer säkert inte komma upp ur sängen imorgon haha..


Toffs.

Vad tycker ni om det senaste med att ha metallring som toffs? Jag tycker det är en kul grej för att göra det hela lite roligare. Jag körde på det i Måndags och kommer förmodligen att göra det flera gånger framöver.



Bilderna är inte dom bästa men det var jättesvårt att ta kort på sig själv..

Muubaa


Nytt.

Igår så gick jag in på Kicks en sväng. Hade lust att prova en ny rengöring så jag bad om lite hjälp. Hon gick raka vägen ner till clarins produkter och visade en hel del olika. Jag tänkte börja med att prova rengöringen nedan. Fick även med ett prov på ansiktskrämen så jag ska testa den med.
Det är en rengöring som skummar och det lilla jag har hunnit testa den så gillar jag den. Återkommer med resultat om det kanske.


160:-

110314

Det vill inte släppa helt i huvudet men det är mycket bättre nu. Har ätit mat  så med så jag tror att det gjorde susen!

Hur som. I skolan så var det lugnt tycker jag. På engelskan så satt vi mestadels och snackade samt läste/lyssnade vidare i boken. På datakunskapen jobbade vi med att skapa ett informationsblad och på hantverken så var Marie sjuk så vi fick jobba på själva. Vi gjorde Victory rolls samt pin curls som vi sedan tog kort på och mejlade till henne. Gick väl sådär med det är inte lätt att jobba när det inte finns grejer till alla. Hur svårt kan det vara att köpa in till alla kan man ju undra..

På vägen hem kom jag på att jag har ju inga pengar på min mobil. Jag orkade verkligen inte gå och köpa så jag bad mamma stick in på Ica hemma och sen ladda mobilen åt mig. Var ju tvungen att ringa till Saxess där jag ska göra min APU. Det löste sig iaf nu med platsen som tur var.
Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och sen lägga mig i soffan och vila.




..

Kom precis hem från skolan och nu tror jag att mitt huvud sprängs snart. Ibumetin nästa!
Återkommer..

110313

När vi kom till Skövde så handlade vi mat och sen åkte vi direkt till lägenheten. Vi satt här en stund och sen så åkte mamma och pappa hem igen. Efter det kollade jag på solsidan och åt tacopaj och nu kollar jag på Big Brother. Det blir nog till att sova efter det för jag är oerhört trött faktiskt!


Mamma handlade med naturgodis till mig inne på maxi så det satt vi och mumsade på vilket syns då det nästan är slut nu.

Nu så..

Nu drar jag till skövde, hörs senare!

110312

I helgen så har jag inte gjort mycket kan jag ju säga. Men eftersom jag är så himla förkyld så känns det som att jag inte orkar göra något speciellt heller.
Vi var och hälsade på Farmor och Farfar förut eftersom hon nu har kommit hem. Var där ett tag, satt mest och prata och så och sen gick vi hem igen. Efter maten så lova pappa mig att vi kunde köra lite så det gjorde vi. Det gick mycket bättre nu så det var ju bra. Ska boka tid för den där kursen nu med snart. Jag får ju egentligen inte köra men aa, gör det lite ändå. Kör ju inte direkt i trafiken så det är lugnt.
Sen när vi kom hem igen så la jag mig i soffan och kollade på Trassel, söt film haha :)

Nu har vi precis kollat melodifestivalen som en äkta svennefamilj! Nu är det någon film, är inte så insatt då jag mest kollar på datorskärmen..


seri0s

Dag 5 – Såhär skulle jag vilja gå runt idag.


Om det var sommar såklart.
Slappt vitt linne
Jeans/skinnshorts
Halsring

Lovley!

Dior F/W 11/12



Dag 4 – Det här åt jag idag.

Tar det som jag åt igår helt enkelt.

- Frukost: Youghurt med flingor och en rostad macka.
- Maten i skolan: Hemmagjord pyttipanna typ
- McDonalds: Cheeseburgare, mellanpommes och en liten cola
- Kykling i pitabröd och grönsaker till det
- Sen slank det ner lite godis med

Där har ni det jag åt igår haha :)

110311

Jaa.. jag har knappt hunnit uppdatera innan. Igår så hade jag så himla mycket att göra så jag hann helt enkelt inte..
Idag så har jag ju varit i skolan som vanligt. När jag slutade så kom pappa och hämtade mig och så stack vi och handlade lite snabbt. Sen åkte vi till lägenheten och städade lite för det såg ut som bomben hade slagit ner.. Efter det så åkte jag till den plats som jag ska ha APU på. Dock tror jag att det har blivit något fel för vi var två stycken som tydligen skulle vara är men hon trodde det bara skulle vara en. Hur som helst så ska jag snacka med någon på måndag om det i skolan.
Sen så åkte iaf vi vidare till donken och åt.

Nu sitter jag hemma och väntar på mat. Det luktar goooott!! :)


Lockarna jag gjorde i skolan idag, efter det så gjorde jag lite mer med själva frisyren.


goodis på lunchrasten, mums

Plugg.

Sitter i soffan just nu och kollar tv. Dock är det slut på det nu för jag måste sätta igång med lite pluggande. Ska skriva en uppgift och sen ska jag även läsa igenom Erica's och skriva om den. Ska dra igång med det och så skriver jag mer sen.


Varm oboy på det med, mums!


Skolan.

Har precis haft hantverk nu. Då skulle vi föna vågor och lockar typ. Det gick väl helt okej.
Men nu ska jag ha engelska så det är bäst att jag slutar.


Skönt avslut.


Detta får avsluta min kväll. Mycket bra om jag får säga det själv.
Nu ska jag bädda ner mig under filten och efter BB blir det att sova.

Dag 3 – Mina föräldrar.

Kan börja med att säga att mina föräldrar är bäst! Vilket säkert dom flesta säger om sina föräldrar haha..
Hur som helst. Min pappa heter Benny och är 53år gammal. Min mamma heter Lena och är 52år gammal. Dom träffades när dom var 16år och har varit tillsammans sedan dess. Dom har även varit gifta i 25år nu tror jag det är.
Mina föräldrar är verkligen hur roliga som helst och man har nästan aldrig tråkigt med dom. Jag kan skratta tills jag får kramp i både magen och i käken. Oftast är det mamma som gör någonting roligt och pappa som kommer med någon rolig kommentar. Vi har precis samma humor också så vi skrattar åt precis samma saker.
Jag brukar umgås ganska så mycket med min mamma. Jag älskar till exempel att åka och shoppa med henne. Vi går runt från det att affärerna öppnar tills det att det stänger. Om vi ser någonting roligt så kan vi bara kolla på varandra och fattar precis vad den andra tänker. Jag kan även prata med henne om typ allt.
Nu den senaste tiden/åren så har jag och min pappa kommit närmare varandra. Förut så började vi tjafsa med varandra nästan varenda dag. Det var bara smågrejer men det slutade med att jag nästan skrek på honom. Efter ett tag så märkte vi det båda två, vi hade lixom inte samma band som innan och ingen av oss mådde riktigt bra utav det. Men nu är det helt förändrat och nu skämtar vi med varandra precis hela tiden. Han är så himla rolig.
Jag tycker att mina föräldrar är lagom stränga eller vad man ska säga. Visst, ibland så kan man bli sur för att dom inte gillar att man ska göra en sak men sen kan man ju också förstå det på ett sätt. Dom låter mig göra ganska så mycket och brukar oftast inte säga nej till någonting. Om jag till exempel skulle göra någonting dumt så skulle dom aldrig bli arga på mig för det, mer besvikna isf.

Jag skulle inte vilja byta ut mina föräldrar på någonting annat i hela världen. Dom är bäst och jag älskar dom över allt annat.


Min pappa, min mamma, jag och sen är Sara med på ett hörn också :)

Nytt!

Idag så gick jag en liten sväng på stan på lunchrasten. Fick med mig ett par solglasögon och en bandeau bh.



h&m



bikbok

110309

Idag så gick jag iväg till skolan. Är fortfarande förkyld som bara den så jag satt där och snorade för fullt. Som tur är så var dagen inte så lång utan jag slutade 13.20 så det var skönt. Nu är det bara två dagar kvar och sen är det helg, underbart! Pappa kommer hit ner på fredag med så då kan jag åka med honom hem sen med.

Förövrig så är det hur tråkigt väder som helst idag. Imorse så var det fint och solen lös in i lägenheten men sen när jag skulle hem så snöade/regnade det. Lite mindre kul men det gör ingenting då jag ändå bara sitter inne.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, latero!


J&J



jakandjil

Dag 2 - Min högsta dröm.

Min allra högsta önskan kanske låter lite töntig eller så men det är faktikt att bli modell. Jag älskar att kolla på visningar, topmodel och kolla på en massa bilder på modeller. Modesedorna i tidningar är dom jag alltid bläddrar fram till! Tycker den industrin verkar hur rolig som helst och det är någonting som jag alltid har drömt om
Så länge jag kan minnas så har det varit min högsta dröm. När jag var liten så tog jag alltid mammas förstora klackskor, klädde ut mig med massa smycken och allt möjligt. Hahah, jag har fina bilder på detta kan jag lova, dock ligger dom hemma i hova så det är tyvärr ingenting jag kan visa nu.
Det finns ju olika typer av modeller men det jag helst skulle vilja göra är att gå på catwalken. Fatta vilken kick att gå framför så mycket människor och alla ögon är på en. ÅH!
Vissa kanske inte visste det men jag är faktiskt väldigt lång, hela 178cm :)

I höstas så kom det faktiskt fram två tjejer till mig under shoppinghelgen. Dom frågade om jag ville bli modell och jag blev helt ställd. Visste inte vad jag skulle säga men tillslut fick jag fram att svagt "ja.. eh, det skulle jag väl". Då kom dom från en agentur. Det ena ledde till det andra och jag blev erbjuden ett kontrakt eller så kunde jag få gå på modellskola där (detta var alltså ett tag efter). Jag tackade efter många om och men nej till detta. Ibland så kan jag ångra det men jag kände att det var ingenting för mig.




Mat mat mat.

Har precis ätit mat. Gick runt hur länge som helst och funderade på vad jag skulle göra. Är typ inte sugen på någonting. Det enda jag ville ha var wookade grönsaker men jag var ju tvungen att ha någonting till så då fick det bli tacoköttfärs och en klick cremé fraiche samt nachos. Det blev jättegott och nu är jag hur mätt som helst.


Victoria's secret

Nu börjar det bli dags att börja kolla efter en bikini. Jag är i full gång och letar runt. Kolla bara här vilka snygga bikinisar jag hittade. Alla kommer från victoria's secret. Ååh, jag vill ha varenda en. Dock är dessa bara några, det finns många andra som är minst lika snygga till på deras hemsida.


älskar ryggen!




Just one more day.

Jag är hemma idag med. Mådde dåligt hela dagen igår och mår inge vidare idag heller. Förkyld som tusan är jag med. Det känns underbart att sitta i en varm lägenhet när man är förkyld, eller inte. Sen är det underbart väder ute med, skulle vara skönt att gå ut och gå en sväng men vill inte gå själv så det blir ingenting med det tror jag.
Imorgon vill jag gå till skolan igen för jag är trött på att sitta hemma i min ensamhet. Ställer klockan iaf och sen får jag se hur jag mår.



Dag 1 Presentera mig själv.

Jag heter Amanda Kylén och jag bor egentligen på två ställen. Min mamma och pappa bor i en liten by som heter hova och det är där jag bort på helger, lov osv. Det kallar jag mitt riktiga hem. Sen har jag min egna lägenhet i Skövde. Där bor jag på veckodagarna när jag går i skolan.
Jag är född 11oktober 1994 och är därför 16år för tillfället. Jag tycker det är ganska så tråkigt att fylla år så sent för man får ju vänta längre på att ex. få körkort osv. Men det är som det är med det.
Här i skövde så går jag på en skola som heter plusgymnasiet och jag pluggar till stylist. Jag kommer berätta mer om min skola en annan dag.
På dagarna så gör jag inte så mycket förutom att gå i skolan. Dock skulle jag behöva ta tag i det och kanske börja att röra lite på mig. Men det är inte kul att göra det själv så jag har helt enkelt lagt ner det för länge sen. Innan jag flyttade så spelade jag fotboll och red men nu hinner jag inte med det tyvärr. Jag hade gärna fortsätt att rida för jag tyckte det var väldigt avkopplande. Man kom verkligen bort från allt för en stund och gjorde någonting som man tyckte var kul.
Jag vet inte om jag kan komma på någonting mer som jag har att berätta om mig själv.
Bara säga till om det är någonting ni vill veta om det är så..


20dagar.

Jag vet att det är massa som redan gjort detta eller gör men jag vill hitta på något nytt i bloggen. Det jag tänkte göra var att berätta olika saker i 20dagar, känner ni igen det?
Dock kommer jag inte ha exakt samma lista, kommer byta ut några frågor som jag tycker är tråkiga. Jag kortade även ner den till 20dagar eftersom jag inte kom på några fler roliga frågor som är intressanta.

Here we go.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min högsta dröm.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Såhär skulle jag vilja gå runt idag.
Dag 6 – Mina mål i livet.
Dag 7 – I mitt badrumsskåp.
Dag 8 – Någonting jag skulle vilja göra.
Dag 9 – Detta vill jag jobba med.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Mitt drömboende.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – I min dusch.
Dag 16 – Sminket jag använder till vardags.
Dag 17 – Min garderob.
Dag 18 – Min största förebild/idol.
Dag 19 – Min skola.
Dag 20 – Min favoritplats. 

Nytt.

I fredags så gick jag och mamma en sväng på stan lite snabbt. Jag fick iaf med mig en söt tröja. Dock måste jag till stan igen snart för jag måste ha lite grejer. Vet inte riktigt när jag ska ta det bara men kanske på onsdag eller något. Jag vet inte om jag går till skolan imorgon, kanske stannar hemma men vi får se.


från bikbok

Lördagen.

Som sagt så åkte jag ju till Gullspång i Lördags. Där var jag med Linn, Johanna och Linda i Jerrys lägenhet. Vi satt mest och snackade hela kvällen, bara hade det allmänt trevligt. Mycket bra kväll!
Mamma kom och hämtade mig lite efter ett där.


innan jag åkte så åt jag min favoritmat hemma, kycklingfilé med rotfruktspytt och vinsås samt champinjoner med vitlök till, underbart!


Tips.

När jag ändå bara ligger här hemma så kan jag ju ta och tipsa om en grej.

Har du en tråkig t-shirt eller ett linne som fortfarander passar bra men som ser lite tråkigt ut. Eller vill du helt enkelt bara piffa upp en outfit lite så har jag ett tips.
Jag visar i bilder steg för steg eftersom det är lite lättare då.


Ta en vanlig t-shirt eller linne


Ta tag i en bit av tyget på insidan


Vänd det sedan ut&in


Knyt sedan runt en toffs eller liknande runt tyget.


resultatet:


Man kan självklart göra så många man vill och i vilken storlek man vill.

Sjuk.

Godmorgon.
Idag stannade jag hemma från skolan. Jag mådde inte speciellt bra på morgonen men hade ändå tänkt att pallra mig iväg till skolan. Jag gick upp, åt frukost men sen gick det inte mer. Ringe till mamma så hon skulle sjukanmäla mig. Efter det gick jag och la mig och sov igen. Vaknade för en stund sen och nu mår jag ännu sämre. Jag vill inte vara sjuk, vill inte missa en massa men jag orkar inte så det är som det är.
Nu ligger jag i soffan och dricker en kopp med grönt mint te i hopp om att min hals ska bli lite bättre.
Hörs senare.


Strul och mer strul..

Det blev en massa strul förut vilket gjorde att jag kom till lägenheten för bara en liten stund sen. När vi skulle handla så upptäckte jag att jag hade glömt min plånbok och mina nycklar kvar hemma i Hova. Pappa var då tvungen att åka tillbaka för att hämta det, stackarn. Jag och mamma gick runt inne på elins esplanad och sen gick vi och handlade. Efter ett tag så kom ju pappa tillbaka och hämtade upp oss och nu sitter jag här. Har precis ätit mackor och tog mig även en kopp te. Nu ska jag gosa ner mig framför solsidan!


Who's that chick..

Nu sitter jag ännu en gång i bilen mot skövde. Insåg att jag skulle ha tagit med mig mina solglasögon för solen skiner som bara den. Hatar att sitta och kisa med ögonen för då får jag bara huvudvärk. Nog om det. Vi ska till sjukhuset och hälsa på farmor en sväng och sen åka och handla i vanlig ordning. Kylsåpet behövs fyllas på!
Jag ska lägga upp bilder som jag tog igår men dom kommer lite senare antagligen så vi hörs då!


Ha en bra kväll!

Nu har jag fixat mig och ska dra iväg till Gullspång. Där kommer kvällen spenderas med härliga tjejer :)
Hörs imorgon eller när jag kommer hem.
Kameran är med!



Köra bil.

Nu har jag precis kommit tillbaka hem igen. Jag och mamma åkte bort till skolan och sen fick jag köra runt lite där. Haha, kan ju säga att jag har lite svårt för start och broms, kanske liite hård på pedalen men men. Vi överlevde utan några som helst problem.
Det första pappa gör när vi kommer hem är att kolla bilen. Kan lova att det inte var en enda liten skråma på den! :)


Dagens Fredag.

Här kommer en dagens från igår.
Enkelt men snyggt med svart, instoppat och bäte!





Målade även mina naglar i Torsdags. Det blev en färgglad färg i form av blågrön.


22°C

Nu när solen kommer fram så börjar det bli varm på våran inglasade altan eftersom att solen ligger på där hela dagen. Just nu är det 22°C där ute och det är jätteskönt :)


Vet inte om det syns med den står iaf på 22°C



110305

Gick upp runt 10 idag för då kunde jag inte sova mer. Kollade tv och åt frukost.
Sen var det meningen att jag och mamma skulle åka till lastbilslagret och sen skulle jag få övningsköra lite. Har ju inte börjat med det än och det var längesen som jag fyllde. Har dock inte gått kursen än men vi tänkte köra lite ändå. Det visade sig att det var lite gubbar där och då struntade vi i det. Kanske åker tillbaka senare igen och kollar.
Sen åkte vi iaf till ica och handlade lite så nu kom jag precis hem.


Frukost, smoothie och rostad macka (som jag som alltid lyckas bränna lite.. haha)

Blev ingenting.

Det visade sig att farfar var här när jag kom. Han åt tillsammans med oss och nu har vi suttit och pratat ett bra tag. Ville inte sätta mig vid datorn då och det är anledningen till varför det inte blev några inlägg. Nu är jag så himla trött så jag orkar inte flytta över bilderna från kameran. Det får komma upp imorgon istället.

Snart så.

SItter i bilen nu, är snaaart hemma :)


Later!

Hinner inte skriva någonting nu men det kommer komma upp inlägg senare, lovar!
När jag kom hem från skolan så ställde jag mig och diskade eftersom jag aldrig gjorde det igår, lat! Hur som, sen fixade jag till det lite här. Nu kommer mamma om ca 5min och hämtar upp mig. Vi ska in till stan en sväng och sen tillbaka till lägenheten heten och hämta mina saker. Sen bär det av hem! :)
Hörs senare!

Modekungen.

Kolla vilken häftig väska jag hittade hos modekungen.
Den passar till allt och kan verkligen piffa upp. På handtaget så sitter det fyra snygga ringar så man behöver inte ta på sig en massa smycken heller. Kanske inte så praktiskt, vad vet jag? Men snygg är den iaf, det är en sak som är säker.
Är du sugen så blir den din för 599:- och du hittar den HÄR!


Ny Tv.

Samtidigt som jag köpte kameran så passade vi även på att köpa en ny tv till lägenheten. Vi hittade en på elgiganten så varför inte slå till direkt..
Först så tänkte vi köra hit tvn som jag har i mitt rum hemma och sen flytta in den tvn jag hade innan den i rummet (det blev krångligt..). Men sen tänkte vi att vi lika gärna kunde köpa en ny så så fick det bli.
Har iaf inte visat den, inte så intressant kanske men här kommer den iaf haha :)


110303

Torsdagar är lite tråkiga i skolan tycker jag. Har en lång rast efter andra lektionen som jag inte gillar men men. På hantverken så fick vi iaf öva på på vilken frisyr vi ska göra imorgon då vi har prov. Vi ska komma på en egen frisyr men det ska ingå fläta, romantisk toffs, lockar och dölja själva toffsen. Jag tror jag vet vad jag ska göra men ska klura lite till tror jag. Kanske kan komma på något ännu bättre än det jag tänkt mig innan.

När jag kom tillbaka till lägenheten så drog jag igång med städningen. Städade hela lägenheten, kan ju inte påstå att det är kul direkt men när  man väl sätter igång så gå det ganska bra. Lägenheten är ju inte så stor så det går fort. Det är bara disken kvar men den ville jag inte ta innan jag hade ätit.


Såhär såg jag ut idag.




Hade även på mig mitt armband från Thomas Sabo, undrade just vart det hade tagit vägen men sen hittade jag det i min jackficka. Sedär!

Hantverk

(Såg nu att jag glömde att publicera det, bra där!)
Har hantverk just nu och då ska vi göra en plansch om hår.
Här sitter vi och "jobbar!"
Nej, men nu måste jag sätta igång.
Hejhej!


Dagens.


Sunshine.

Idag kom jag hem lite innan två där. Erica behövde aldrig följa med mig hem så jag gick hem själv. Solen sken när jag gick hem och det var riktigt skönt ute. Det nästan värmde lite på benen när man gick i solen. Passade på att ta lite bilder när jag kom upp till lägenheten. Lagade mat efter ett tag och sen åkte jag med min bror till elgiganten. Där bytte jag en sak + fick min usb-sladd så nu kan jag lägga in bilder från systemkameran.
Nu har jag precis druckit kaffe och kollar på tv. Jag måste sätta mig med ett arbete nu kom jag på.. Det ska lämnigen vara klart imorgon så det är bäst att jag sätter igång med det!


Sladden är i mina händer!

Sådär, nu har jag fixat en usb-sladd och öven bytt uv-skyddet så nu kan jag lägga in bilderna, skönt!
Här kommer bilder från i måndags som jag inte kunde lägga upp.


tavlan jag köpte för ett tag sen hängdes upp i söndags. tycker det passar riktigt bra in i mitt kök!
Vill bara tapetsera om den väggen så blir det ännu snyggare haha :)
(ignorera whiteboardtavlan som står under, det är bara tillfälligt..)


måndagens outfit


när jag satt och pillade på mitt porträtt..


random, haha.

Sommar, ja tack!

Nu är jag (som kanske dom flesta) så himla trött på vinter och snö så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag är verkligen ingen vintermänniska. Enda gången som jag kan tycka att det är mysigt är det är jul. Annars kan det lika gärna kvitta och vara varmt och skönt. Jag är en sommarmänniska som älskar värme: Både jag, min mamma och min pappa tar MYCKET hellre 40°C varmt än -20°C. Fy, jag hatar kyla.
Nu vill jag ha sommar, värme och bli brun!

från en underbar sommardag i somras.

110202

Hallå, andra mars idag! Underbart, nu kan snön försvinna och solen komma fram tycker jag allt!
Jag har just avklarat den första lektionen som var svenska. Onsdagar är väl inte den roligaste dagen med tanke på vilka ämen jag har men det vi har kort dag och slutar 13.25 (tidigare om man är klar med matten tidigare) så på så sätt så är det ju ganska så skönt.
Efter skolan så ska Erica följa med mig till lägenheten en stund, skönt att slippa vara själv. Hon skulle sova hos sin syster så då är hon hos mig tills det att henens syster kommer hem.
Har inte så mycket mer att skriva och min andra lektion börjar nu så det är väl bäst att jag slutar där.

110301

Simningen gick bra och livräddningen med. Var lite orolig över att jag inte skulle orka dra upp dockan men det gick bra! Sen körde vi även lite olika tävlingar i lag, självklart vann mitt lag! haha.
När jag kom hem åt jag mat och sen kaffe efter det med. Nu ligger jag i soffan och slappar. Är så himla trött efter badandet.
Det känns så tråkigt att blogga nu när jag inte kan lägga in bilderna från kameran, men imorgon så ska jag ju förhoppningsvis köpa sladden och då ska det blir bilder, jag lovar!



Tid över för att blogga.

Blev klar lite tidigare idag så jag hinner lägga upp ett inlägg innan det är dags att gå iväg.
Dagen börjar med idrottstiori och sen är det idrott. Efter maten är det svenska och sen estet, efter det slutar jag. Ska nog sticka till bikbok efter skolan för jag såg en snygg byxdress där igår men jag orkade aldrig prova den då.
Ja ja, nu ska jag plocka ihop mina grejer och knalla iväg, ha en bra dag!


RSS 2.0