Love.

Kollade nyss på twillight samtidigt som jag åt jordgubbar och glass, mummms. Kände att jag ville kolla igenom filmerna nu när eclipse har släppts. Måste fräscha upp minnet lite inför den.
Sen måste jag bara nämna att jag älskar att dom spelar linkin park-leave out all the rest i slutet! :)

100630

Jag har inte updaterat så bra nu men jag har varit sjuk i feber osv och för det andra så är min kamera glömd hos Johanna (jag är inte förvånad för 5öre!). Meen jag har ju mammas kamera så jag kan väl inte riktigt klaga på det heller men eftersom jag inte orkat göra något när jag varit sjuk så finns det inget att fota. På tal om fota så tror jag att jag vet vad jag ska göra med pengarna som jag får efter att jag sommarjobbat. Jag ska köpa mig en systemkamera! Jag älskar att fota så varför inte lägga pengarna på något som jag verkligen vill ha. Dock skulle jag vilja köpa en nu och kanske låna pengar av mamma och pappa tills vidare eftersom jag ska jobba 26juli-13augusti så får jag pengarna ganska så sent.
Nog om det, nyss åt jag en god middag i form av kött, klyftpotatis och tsatziki och antar att det nu blir jordgubbar till efterrätt.




Förstör bara..

Lite väl tidigt att skicka ut höstkatalogen tycket jag. Det har ju knappt hunnit bli sommar än..
Men visst, förstör den härliga sommarkänslan bara!


(dock kunde jag inte undvika att kika i den och jag måste erkänna att det fanns lite snygga saker, bla. en jacka och en ring)

Sick.

Vaknade inatt av att jag hade feber och mådde skit.. Frös som bara den och allt men mamma hämtade en ibumetin åt mig och sen somnade jag om. Blev väckt idag vid halv tolv av att mamma ringde och frågade hur det var med mig. Då hade jag ingen feber men ett tag efteråt så hade jag 38graders feber. Jag har legat och frysit trots att det var 28grader här inne.
Men nu är jag trött på att ligga hemma så lite feber kan inte stoppa mig från att åka och kolla på fotboll. Lite ibumetin och sen blir att bra igen!

Can we..

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

Tbx igen..

Sådär.. nu är jag typ klar med allt så nu ska jag och tbx till Hulan för att grilla. Kommer säker blir mysigt!
Bloggar inte mer idag utan bilder kommer imorgon..
Ha en bra kväll!

100627

Idag så ringde Johanna vid kl 10 och väckte mig, då skulle dom snart komma förbi mig och så skulle vi dra till standen. Jag fick snabba mig som bara den men hann att bli klar i tid. Sen åkte vi till hulan och badade. Tyckte att det var lite kallt men skönt ändå. Tro att jag har bränt mig lite i bak på benen :o Brukar aldrig bränna mig men nu kanske jag får börja att smörja in mig..
Senare vid kl halv 3 eller något så packade vi ihop och åkte hem igen, men bestämde att vi ska tbx sen ikväll och grilla och ha de mysigt.
















Bilder.

Igår så kom johanna hit runt kl 6. Då var vi här och chillade lite och senare så drog vi till Richard. Där var det lite folk och så, det var väldigt trevligt! Kanske inte slutade bäst, men vad gör det jag hade kul iaf!


















ölsvepartävling


galning!




jag ser ut att vara väldigt glad över min korv!


fick en krans på huvudet






















ser ut att döda linda lite, men det bjuder jag på! :D


Dagens.

Sådär nu är jag helt klar! Hinner slänga upp hur jag ser ut ikväll eftersom jag har lite tid över.

Innan:



efter:

Linne: h&m (net nya)
Shorts: bikbok


Glad Midsommar.

Sådär, nu har jag duschat, tagit på mig kläder, fixat håret och sminkat mig lite smått. Fick ta mammas smink idag eftersom hon har mörkare än mig men som tur är så har hon precis samma produkter så det gick hur bra som helst. Måste skaffa mig nytt smink nu eftersom jag inte kan använda det gamla när jag har fått färg. Fast jag tänker att om jag får mer färg så är det för ljus igen sen? Men då får jag väl helt enkelt skippa sminket isf. Jag överlever haha!
Om ett tag så kommer Johanna till mig, vi ska sitta och ta det lugnt ett tag och sen drar vi vidare på party. Vädret är ju underbart och hoppas bara på att det håller i sig nu så blir det perfekt.
Hoppas ni får en bra midsommar!


14år sedan.


Titta vilken gullig bild jag hittade.
Bilden är från midsommar då jag är 1år och killen brevid, Albin är 2år. Vi firade midsommar tsm varenda år (inte nu längre) då våra föräldrar är kompisar, var bara tvungen att lägga upp den nu när det är midsommar och allt.

Midsommar.

Glad Midsommar!

Idag så gick jag upp vid 11 och sen efter det har jag bara tagti det lugnt. Var nere till ica en sväng förut med och handlade lite dricka och så. Nu är det bestämt vad jag ska göra ikväll och jag tror att det kan bli riktigt bra! :)
Skriver mer sen om vad jag ska göra när det börjar närma sig lite mer.

Nagellack

Har precis ätit taco med mamma och pappa. Var ett tag sen jag åt det så nu smakade det extra bra! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och mysa med cola, dator och tv. Kanske även sitta lite ute på altanen med mamma och pappa och njuta av värmen trevlig som jag är.



Jag är typ beroende av att ha någonting på mina naglar. Antingen ett färgat nagellack eller bara något stärkande lack. Nu så började mitt blåa att lossna så då tänkte jag prova mitt nya vita. Det tänkte jag ha på midsommar. Tycker det är snyggt nu när man börjar få lite färg :)


resultatet








Cam.


jag har otroligt roligt.

YEY!

Fin förkyling vill inte ge sig och nu har jag problem med att andas med så att det fick bli en liten tripp till vårdcentralen i Gullspång. Där fick jag andas in någon gas i 10min som gjorde att jag fick hjärtklappning, blev snurrig i huvet och skakade men men vad gör det. Nu kan jag iaf andas lättare och fick med min typ astma saker som jag måste ta i rätt ordning och en herrans massa andra mediciner till min gräsallergi.  Nu ska ja ta tabletter och grejer med. Suck!

(jag tror att den där gasen gav mig energi eller något för mina fingrar går som attans på tangentbordet och jag kan typ inte sitta still hahaha detta kanske kan bli kul!)


jag känner mig som en gammal tant med alla dessa mediciner!

100624

Idag är det strålande sol och varmt och skönt, det ser även ut som att det ska hålla i sig och jag älskar det. Nu är det verkligen sommar. Imorgon så är det midsommar med och jag vet ännu inte vad jag ska hitta på men det brukar fixa sig i sista minuten. För att förstöra den härliga sommarkänslan så kan jag ju meddela att det är 6månader kvar till julafton, det känns inte så lockande just nu måste jag säga.
Nåja, nu ska jag fortsätta att njuta av solen!

Piercing.

Glömde bort att jag även köpte mig en ny piercing idag till min navel. Min ena råkade gå sönder när jag var på gustavsvik. Jag tappade 2 av mina 3 stjärnor som hängde ner på smycket. Men som tur var så var det den längsta stjärnan i mitten som var kvar så det ser inte helt tokigt ut när jag använder det. Men du skaffade jag mig iaf en ny som jag kan ha att byta med.


innan


efter


den nya från guldfynd

Örebro.

Lite innan 3 så kom vi iväg till Örebro vilket innebar att vi inte fick så jättelång tid på oss då affärerna stängde kl 7 men vi hann med en del ändå även om det var lite stressigt. Jag hade gärna velat haft lite mer tid på mig och kollat mera men men. Snart åker vi ju iväg och då kan jag kika där nere med.
Efter att vi shoppat klart så satte vi oss på en mysig resturang och åt mat. Jag och pappa tog varsin hamburgare som verkligen var jättegod!
Nu sitter jag här och snorar för fullt. Är så himla förkyld och de vill inte ge sig heller, mamma tror att det har med min gräsallergi att göra med med jag vet inte jag.


Det blev tunna kläder eftersom det är varmt och skönt ute.
Gröna shorts från veromoda samt ett linne från JC
Till det skor från DNA



har kollat in linnet förut på hemsidan hos h&m men det fannt inte i min storlek och inte heller i Örebro. Jag drog på mig en medium men insåg direkt att den var på tok för stor.. sur jag blir!
Hade velat ha den i puderrosa men den fanns endast i L, LYCKAT!




matmatmat


h&m


lindex


köpt på åhlens,  "49 White"
äntligen hittade jag ett vitt nagellack, som jag har letat! :D


fixa även ett par nya brillor eftersom mina andra gick sönder. Det blev ett par utav samma sort.


h&m

I värmen..

Nu ska jag åka en sväng till Örebro i värmen. Jag har en hel del som jag vill hitta men jag vet inte om jag kommer lyckas allt. Vi syns ikväll när jag kommer hem.

HIF-GIF p16

Igår så blev det Hova som tog hem segern mellan Hova och Gullspång. Det kändes ganska gött måste jag säga! Jag gick lite innan matchen slutade för att jag vill hinna hem och fortsätta med att kolla på spanien som spelade kl halv 9. Dom vann även dom över Honduras, David Villas mål var för jäkla snyggt!




















såg en igelkott på vägen hem, men när jag närmade mig så sprang den in i busken och gömde sig.

McQueen


skorna från Alexander Mc Queen, me like!

100622

Idag gick jag upp vid kvart i 11 och käkade frukost samt smsade Johanna. Vi bestämde oss för att ta en liten moppetur till otterberget eftersom att vädret var bra, så vid 12 kom vi iväg. Vi låg bara och chillade där, köpte glass osv. sen när klockan var 3 så åkte vi hem igen.
Nu har jag precis ätit en jättegod kycklingsallad och undrar vad som händer härnäst.
















Derby.

Nu inväntar jag Johanna som snart kommer hit. Vi ska gå upp till movallen tsm för att kolla på derby mellan hova och gullspångs p16 lag. Tror att det kan bli en ganska så rolig match.
Kameran är med så det kommer nog upp lite bilder från matchen.

Örebrocupen 2010

Nu ska jag ta och lägga in alla bilderna från örebrocupen, mer hinner jag inte nu. Tar och skriver om det en annan dag istället men nu har ni bilderna att kolla på iaf. Ska nog lägga upp ett par till som mamma hade tagit senare med.


trångt som satan i bussen.




alla packar upp






skor, benskydd och strumpor fick vi lämna utanför rummet eftersom dom luktade som bara den.


mitt place


gustavsvik




lina, sara och emma




lina och julia


michaela




emma


michaela


johanna


emma


johanna, lina, lina, emma,jag
michaela, julia






michaela och emma


linda och sara


linnéa


nila


sara, johanna och linda


sara

Sista inlägget.

Jaha, detta blir förmodligen det sista inlägget på ett par dagar. Kanske att jag mobilbloggar något men annars ingenting eftersom jag inte kommer att ha tillgång till dator. Men jag har iaf med mig min kamera och det kommer nog att tas en del bilder som kommer att komma upp här på bloggen efter hand.
Nu säger jag godnatt så hörs vi på Söndag om inte annat.



Header.

Sådäääär, nu har jag en ny header med. Kanske inte den snyggaste men den får iaf duga så länge. Var så trött på den andra då den såg så vintrig ut så nu är det lite med sommarkänsla i bilden haha :)


Typiskt.

Idag så vaknade jag av att tvättmaskinen och damsugaren var i full gång. Det var mamma som städade och jag kunde inte somna om så det var bara att pallra sig upp. Det var ändå ganska så bra att jag vaknade då eftersom jag måste försöka att somna i tid ikväll då jag ska upp tidigt imorgon. Jag ska nämligen åka på cup imorgon som är i Örebro. Cupen håller på tills på söndag och det kommer även att komma utländska lag så jag tror att det kan bli riktigt kul. Det är bara det att jag känner mig inte helt bra utan är lite hängig i kroppen och så men jag håller tummarna för att det ska försvinna tills imorgon.


Mjukglass.

Förut så gick jag och mamma ner till hova, kondis och köpte oss mjukglass med chokladströssel. MUMMMS! Det var min första mjukglass i år men inte den sista.




damn.

Kollar runt hos acne för andra dagen i rad och jag blir helt till mig varenda gång.
ull, skinn, tight, slappt, färg, nude
look book















skorna snäppet upp gör mig stum. mamma kollade snett på mig och sa "det är ju bara en klump"
men dom är underbara i mina ögon, 3795kr.
(la upp ett par sånna för ett tag sen, då var dom i brunt)

Acne.

Me like!
Linne från acne.


545kr


Grekland.

Kenza verkar ju gilla kreta (precis som jag) och har nu sett att hon håller till på samma ställen som dit jag åker. Jag har varit där 2gånger förut ,Grekland-kreta-chania-platanias.
Jag blir så himla sugen när jag ser alla bilder som hon lägger upp men om exakt en månad så är det min tur att ligga där på stranden och steka i solen :D


här åker hon jetski precis som vi gjorde, det var verkligen hur kul som heslt. Kanske gör jag det i år igen, får se.. det var väldigt dyrt!
Kenza:



Jag:



här spelar hon minigolf på samma ställe som jag och min kusin gjorde.
Kenza:


Jag:




match och magont..

Hallåå
Idag väckte mamma mig vid 09:45 och sa att det var sol ute. Jag fattade absolut ingenting just för tillfället men så fort jag vaknat till lite så tassade jag ut i solen. Där blev jag inte liggandes länge eftersom det bara kom en massa moln och jag tyckte att det var för kallt. Då kan man ju gissa vad jag gjorde, jo hamnade här..
Nu har jag precis ätit mat, bakpotatis med lax OCH kött. Hahah, jag vet.. konstigt! men men. Ska strax börja packa väskan och sen knalla upp till movallen eftersom vi har match idag. Just nu känner jag inte för att vara med eftersom jag har lust att slänga min mage åt helvete. Men jag hoppas bara på att det ska gå över så att jag kan vara med. Detta kanske blir bland min sista match om jag inte kan spela i höst. Beror på hur det blir med gymnasie och sånt.

Pooldagen.

I torsdags så var det absolut sista dagen på gullstensskolan. Som vanligt så var det pooldagen sista dagen som består av lekar, uppträdanden och prisutdelningar.
Självklart så vann åter igen 9A lekarna (har gjort det i alla år, bra som vi är) trots att jag tyckte att det var lite fusk i andra klassen.






Johanna & Linda


jag kastar hästsko


johanna vid stövelkastningen


sara kastar stövel


stapla mjölkkartonger (vi gjorde höst, 1,24meter)







Dana, Madde, Johanna & Lovisa




årets-


Lina


vi vann tandborstar haha




sen när jag kom hem så laddade jag upp med lite god mat innan skolavslutningen.

Onsdagen.

I onsdags så fick vi sovmorgon och när vi kom till skolan så började alla att städa ur sina skåp. Då förstog man att det verkligen var slut på allt. Det var hur mycket som helst som slängdes och många sopsäckar som fylldes. När vi var klara blev det fika i klassrummet.


mitt (fina) skåp


alla var i full gång med att städa


gulliga klassföreståndare






nillan, jeanette & monika

Liseberg.

I Tisdags så var det dags för liseberg för alla nior. Dagen bestog av lite regn men det gick ingen nöd på oss utan vi åkte karuseller för fulla muggar (åker allt på liseberg) men mot slutet så var vi trötta och då sprang vi runt och köpte godis och spelade istället (jag vinner aldrig!!). Det blev även lite kändisspaning, såg Amir (gaybloggen), Aliette  (Baby seniorita) och Timo Räisänen som var där och spelade.
På vägen hem i bussen så var det ganska så lugnt. Nästan alla var trötta efter dagen.








Johanna & Linn prova glashissen rätt över gatan haha..




Båttur på vänern.

Ligger lite efter i uppdateringen men det har varit så himla mycket nu dom senaste dagarna innan jag slutat nian. Ska iaf försöka att lägga upp så mycket som möjligt nu i helgen.

I måndags så var vi iaf ute och åkte båt på vänern. Det var väl inte direkt så kul och sen var det väldigt kallt.


johanna
typ så kul tyckte vi att det var..


ronja & linda


oskar


satt mest under en filt med johanna, sara & linda

Hinner inte.

Jag hinner inte att skriva någor nu för jag har hur bråttom som helst. Ska åka till htorp nu. Imorgon är det iaf liseberg med 9:orna.

Video.


video från i torsdags då vi bowlade.

Lördag.

Lördag eftermiddag och kväll spenderades hos farmor och farfar tsm men hela tjocka släkten (nästan iaf). Vi skulle fira farfar och så. Det blev god mat i form av lax, rabarberpaj + tårta. Efter det var jag ganska mätt haha..
Det var full fart nästan hela tiden då det var 4småttingar där och härjade. Men dom underhöll oss andra så att vi slapp sitta syssellösa.



I looked like this.
(ett par klackskor på det med..)

























(alla är inte med på bild då jag glömde bort min kamera och när den väl kom fram så hade några åkt hem)


GHW - MBF

Kl 18:00 så var det matchstart i Lyrestad. Alla kämpade på bra i värmen men trots detta så blev det förlust med 6-4. Domaren var väl inte den bästa utan missade en del solklara saker, men det är inget att göra åt. Bara att ladda inför nästa match.





summer.


ja, jag är medveten om min snygga shortsbränna..

Dags att åka.

Nu ska jag åka till farmor och farfar, hörs senare!

100605

Idag är det helt underbart väder, runt 28grader varmt. Har nyss fikat och lite senare i eftermiddag ska vi till min farmor där lite släkt är. Vi ska fira farfar plus morsdag.









Pic.








Alexander är här just nu. Han kom i eftermiddags och ska sova här (han sover nu) och även stanna ett tag imorgon.

100604

Idag tog jag moppen till skolan tillsammans med Johanna. Hon fortsatte till skolan mendas jag åkte till Skagersvik för vi skulle grilla där med franskan. Jättemysigt var det, tycker att det var en bra avslutning nu när vi inte kommer att ha någon mer franska.
Resten av dagen var det bara snack om betyg osv.
Efter skolan så åkte jag, Johanna & Sara till Gullmovallen eftersom vi hade träning där.





vår lilla franskagrupp




nat, linda & rasmus


marie-louise & sara
Jan (lärare) kom fram till mig och sara när vi låg där och sa att han hade en väldig lust att hälla en stor hink med kallt vatten över oss. Det lät ju väldigt snällt, haha..



jag idag

Töreboda - MBK

Efter att jag kommit hem från skövde så åkte jag nästan direkt till Töreboda. Jag och mamma släppte av pappa och sen åkte vi och handlade fika. Vid 7 så började matchen så då var vi tillbaka på töreshov igen. Där uppe träffade jag även på Sara :)








Skövde.


rebecca som även fyllde år denna dag


johanna & linda


linn




johanna, linn, sara, linda & johanna


linda & johanna


munken & linda






linda


linda & jag




bobby


jag




sara & johanna


bobby- dagens FAIL hahah


nyttig och god husmanskost


sara


johanna


sara


gabriel, jag & rasmus


jag

Ny kamera!

Kolla vad som stog på mitt bord när jag kom hem. EN NY KAMERA :D Det är en canon ixus 100is. Ska tydligen vara ganska så bra, och det hoppas jag på med.
Nu ska det tas bilder!


Heldag med klassen.

Nu har jag precis kommit hem efter en heldag i Skövde med den bästa klassen! Vi har varit och bowlat på Arena och sen blev det även en sväng på stan efter det. Jag köpte inte mycket men det blev småsaker som jag kanske lägger upp senare. Om ett tag ska jag nämligen åka till Töreboda och kolla på fotboll så jag hinner inte lägga in några bilder just nu men det kommer en hel del ikväll eller imorgon. Beror på när jag hinner.

100602

Jag absolut älskar vädret just nu. Idag tror jag det var hela 30grader hemma hos mig.
På rasterna så var det solen som gällde och senare gick jag ner till ica med Johanna, Sara och Oskar. Jag köpte glass och cola som jag gottade mig med i solen sen. Hade även tagit lite bilder med min mobil men den vill inte lägga över bilderna till datorn nu så bilderna kanske kommer imorgon stället om det vill funka då..

Torsdagen.

ÅH, jag hade precis skrivit klart allt och laggt in bilderna och så råkar jag trycka ner allt. Vad typiskt..
Börjar om helt enkelt.

Igår så begav jag mig till Mariestad direkt efter skolan tillsammans med mamma. kl 17:15 så hade jag tid hos Madde för att fixa till mitt hår och jag blev som alltid nöjd! Jag är rädd för att mitt hår ska bli helt risigt och förstört eftersom jag bleker det, men hon sa att mitt hår hade bra kvalité för att ha blekts så pass mycket. Jag har gjort slingor nu i ca 2-3år tror jag. Men jag har alltid varit blond, när jag var liten var jag kritvit i håret men sen har jag blivit mörkare. Jag kan verkligen inte se mig själv som brunett men jag hade tänkt att lägga i lite mörkare slingor. Egentligen så hade jag tänkt att ha gjort det i våras men sen bestämde jag mig för att vara helt blond i sommar och satsa på det i höst istället. Tror det kommer att bli snyggt!
När jag var klar så gick jag och mamma mot hamnen och delade på en baguette och det blev även glass efter det. Det var hur mysigt som helst att sitta där vid vattnet och äta när solen sken.




hade ätit upp halva glassen när bilden togs haha..


före


efter. bilden togs imorse (alltså dagen efter) och jag har heller inget smink där :)




RSS 2.0