Kollage


Dagen i bilder.





















jag vill ha en systemkamera också.

13.08

Nu har jag precis gjort mig klar och ska åka in till hova för att ta en fika med Johanna och Linda. Ska bli mysigt.
Vi hörs senare när jag har kommit hem!
Kram.




kollage


100330

Jag satte mig på altanen en stund förut, gud vad skönt det var. Satt där och lyssnade på musik, läste och drack lite cola. Sen plingade jag även lite på min gitarr. Brukar inte göra det alls ofta utan den bara står där men nu fick jag väldigt stor lust att ta fram den så så fick det bli.
Nu har jag precis ätit lite nudlar och ska snart byta om och åka iväg till träningen. Vi ska vara ute på movallen idag, skönt!
Hörs senare när jag kommer hem eller något sånt..








Soligt.

Idag kollar faktiskt solen fram lite för första gången på ett bra tag.
Det är över 30grader varmt på altanen så jag tror att jag ska sätta mig där ett tag. Läsa tidning och även ta en cola till det!

Födelsedag!


Idag fyller Anna Kröjtz år 16år.
Grattis till dig, hoppas att du får en toppendag! ♥

S 10


..0808


Saknar't men snart är jag där igen!

Godmorgon.

Idag hade jag tänkt att vara lite duktig och gå ut på en promenad på morgonen men när jag kollade ut så ändrade jag mig. Det var så himla tråkigt väder så jag gick raka vägen in mot soffan istället.
Tror inte att det kommer hända så mycket mer idag, får väl bara ta och vila upp mig. Igår kollade jag typ halva säsong två av How I met your mother så jag kanske ska fortsätta och kolla klart den..


look at my tea!
det var helt rosa och ändå så hade jag mjölk i!


Trött!

Matchen gick hyffsat bra måste jag säga, alla kämpade på och tycker att vi fungerar riktigt bra tsm.
Jag vet inte vad det blev i matchen men jag tror att vi förlorade med ett mål eller två.
Jag har varit hur seg som helst idag, somnade nästan i bilen både dit och hem så nu har jag bestämt mig för att lägga bloggandet åt sidan resten av dagen och tror att det kommer bli som vanligt imorgon igen.
Det är ju påsklov nästan vecka så det ska bli riktigt skönt att vila upp sig.
Ska kolla några avsnitt av how I met your mother och sen blir det kanske någon film på det med. Jag har ett helt bord fullt med godis men jag mår redan illa bara jag tänker på det. Tor att jag har ätit lite för mycket i helgen..

Vill ni kolla på lite bilder från dagen så kan ni kolla in våran lilla mästerfotograf emmas blogg för några bilder haha!
http://eemmaohlsson.blogg.se/


Match.

Nu ska jag snart åka ner till turistbyrån och sen åka vidare till degerfors för att spela fotboll. Ska köra en träningsmatch mot dom nu innan serien drar igång.

Ändrat..

Nu blev det lite ändrade planer. Jag skulle egentligen ha varit själv hemma hela dagen tills kl 8 ikväll men nu ska jag åka med min bror till Örebro. Så då slipper jag vara själv hemma hela dagen iaf!
Hörs senare!"


Jag vet..

Vet att min blogg har varit sämst den här veckan men jag har inte hunnit för jag har haft lite annat för mig. Anna kom iaf till mig idag. Jag skulle egentligen ha åkt till min bror men det blev inte så. Vi ska snart dra oss mot sängen för vi är hur trötta som helst båda två. Somnade nästan i soffan haha..
Hörs imorgon, så lägger jag nog upp bilderna från veckan och sånt.

Mobilbloggar ...

Mobilbloggar nu har jag övat som en galning på fanskaglosorna och tror att dom flesta sitter efter många om och men. Nu ska jag släcka lampan och sova, hörs imorgon igen. Kram.


Skoltröjan!








Erkänn att den är snygg!

100323

Idag så har det varit ganska så lungt i skolan. Tisdagar är inte sådär jättejobbiga direkt.

  • Matte - jobbade som vanligt
  • Franska - gick igenom det vi gjort innan
  • Syslöjd - virkade dom sista 20min
  • Biologi - pluggade inför provet på torsdag
  • SO - jobbade med redovisningen

Efter skolan så åt jag pizza med Linda & Johannorna. Mums vad gott men jag ska alltid äta lite för mycket så jag mår illa efteråt.. Sen när jag kom hem så skulle mamma göra våfflor och jag kunde inte undvika att smaka på en men sen fick det vara nog. Nu behöver jag absolut inte äta mer idag, är proppmätt haha! Skulle inte sitta fel med en lite promenad nu men det hinner jag inte med..
Hörs senare, Kram.






Mobilbloggar ...

Mobilbloggar mitt internet vill inte fungera.. Just nu bloggar jag från min mobil.


Äntligen ...

Äntligen Nu har vi precis fått våra tröjor och dom är skit snygga visar sen när jag kommer hem:D


Sådär.. ...

Sådär.. Nu ska jag gå och lägga mig så jag tänkte bara säga godnatt!


Typiskt..

Precis när jag skulle åka till träningen så började det snöa är inte det typiskt? Jag som hoppades på bättre väder nu. Men som tur var så slutade det snabbt och snön hann inte lägga sig.
Det var ganska så kallt att träna idag, iaf om fingrarna trots att jag hade vantar.
Nu ska jag iaf kolla på How I met your mother!

100321

Idag på morgonen så blev det ingen bra start.
Mamma undrade vad det var som lät och gick in till lilla toa och där sprutade det vatten åt alla håll från toan. Innan pappa hann stänga av vattnet så var det vatten över hela golvet men bara inne på toan som tur var.
När vi hade fått ordning på det så gick vi iaf ut och gick en lång runda, var helt slut sen när jag kom hem..
Senare idag så ska jag ge mig av mot gullspång för träning.






Nilen?




Ja, det är där vi går på bussen i skolan. Om dom inte tar bort vattnet snart så tror jag att det kommer bli översvämning eller något!

100319



Tröjan är från Vero moda
Tights och linne från Gina
Halsband från Guldfynd


Onsdagen..


Jeans: Gina
Tröja: Vero moda
Linne: Gina


                                    kunde inte bestämma..

Magnus Weideskog.


LYSSNA!

WANTED!


Visst är det snyggt, eller är det bara jag som tycker det?
Jag skulle absolut inte tacka nej till ett eller två paket av dessa. Dock är dom lite för dyra för min smak ca 560kr men jag kanske kan hitta mig några andra liknande..



Klipp Klipp..


Nu ska jag strax klippa mig. Lisbeth, mammas kompis som är frisör, kommer alltid hem hit och klipper mig. Lite lyx haha :) Klippa sig är inget som jag tycker om eftersom att jag helst vill ha kvar så mycket som möjligt av håret men det är väl nödvändigt om jag ska kunna få långt hår en vacker dag..
Hon ska iaf vara här till kl 7 så det är bäst att jag går och bortstar igenom mitt hår lite snabbt!
Annonser från BloggPartner

Skolan.

Idag så har jag haft två st nationellaprov i engelska. En hörförståelse på 40min och sen en läsförståelse på 80min. Men jag laddade upp med cola och godis haha.. Känns det skönt att ha det gjort iaf (bara resten kvar).
Nu ska jag snart ha engelska igen sen är det gympa och sen slutar jag!
Hörs senare, kram.

Wasson.



Annonser från BloggPartner

Som vanligt..

Som vanligt så är det dålig uppdate på onsdagar men det beror ju på att jag inte hinner med det förens framåt kvällen. Nu ska jag iaf kila iväg och kolla på Andra Avenyn och samt kanske ta något att äta till.
Slänger nog upp ett inlägg sen efter det!

Dags igen.

Jaha, idag så var det dags att gå tibx till skolan igen och inta vardagen. Måste säga att det är ingenting som jag har saknat nu dom senaste dagarna när jag hara varit hemma. Bara idag så har vi haft svenskaredovisning och so-prov. Kom precis ut ifrån so-provet så jag hoppas att det gick bra men jag måste säga att det känns ganska så bra och jag är nästan säker på att jag kommer klara mig iaf.
Nu ska jag kila iväg på min andra so lektion, hörs sen!
KRAM.


Annonser från BloggPartner

Dusch.


Nu har jag precis duschat. Jag använde mig utan syoss balsam och hårinpackning idag i hopp om att få ordning på mitt hår för det såg ut som "hejkomochhjälpmig!!". Tror nog att det gjorde susen!
Annars brukar jag använda mig utan tresemmé vilket jag älskar!

Good Stuff!

Hello again.
Måste meddela att glassen som jag köpte var oerhört GOD, fast man kan endast ta några skedar innan man börjar må lite smått illa för att det blir så "mycket". Men den måste ni verkligen prova. Det är Carte D'or Rasberry Cheesecake.
Mina planer för idag var egentligen att plugga en massa meen så blev det icke. Men j





Jag har själv skrivit om boken, det kan ni läsa HÄR!

Mys.


Köpte med mig lite gott hem från ica som jag ska gotta mig med ikväll.

Bilder.

Tog lite bilder medans jag var ute i solen. Det var jätteskönt att sitta där ute men som vanlig så blir jag uttråkad efter ett tag..
















Där skulle jag mer än gärna sitta nu!


Värme!

Idag är det riktigt skönt ute! Det är hela 30 grader på våran altan och på baksidan är det 15grader mot väggen. Nu är jag på väldigt bra humör eftersom jag fullkomligt älskar värme. Hade tänkt att sätta mig ute i solen nu i hopp om att kanske få en gnutta färg i ansiktet!


Mariestad igen..

Nu kommer johanna och hämtar mig snart. Vi ska åka till Mariestad så jag hinner inte skriva mer hörs sen!
Annonser från BloggPartner

Lerigt..

Har knappt inte bloggat något idag men jag har inte haft något att skriva om. Men idag på träningen så körde vi ju iaf ute på en grusplan. Fast det var inte så mycket till grusplan, det var mest lerigt och en massa vattenpölar. Mina strumpor och skor är helt nerstänkta med lera och strumporna var dyngsura men det var väldigt kul haha! I början försökte man att undvika allt vatten och inte gå där det var som lerigast men det hjälpte inte och efter ett tag struntade man inte vart man gick eller sprang för man kunde inte bli bötare!


Godmorgon.

Idag så gick jag upp ganska tidigt mot vad jag brukar. Mamma och Pappa fick nästan en liten chock när dom såg mig uppe kl 9 haha.. Men jag kunde inte sova längre så.
Idag är det ju Fotbollsträning och vi ska träna ute. Får se hur det kommer att gå! Men det kan nog bli spännande haha..


Inköpt idag.

Idag när jag var i Mariestad så såg jag en massa snyggt. Måste säga att Vero Moda i Mariestad har en massa snygga kläder. Det är nästan bättre än på många andra ställen.



Såhär kommer jag knalla runt nu ett tag framöver! :)




Skinnjacka från Vero Moda


Mysig tröja fån Vero Moda


Concealer och pensel från Lindex

Outfit.


Jag kände för lite vårigare kläder eftersom att solen skiner och det är jätteskönt ute.
Tog även på mig en vit kofta över!




Hemma.


Nu har jag precis kommit hem.. Lyckades att få ihop lite saker ändå! Hinner inte att lägg upp det jag köpte nu men jag gör det senare. Ska åka ner till ica nu och handla sen ska jag göra lite annat.

Dags att åka.


Nu ska jag och mamma åka till Mariestad, hörs senare.
Kram.

NattiNatti.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Jag är alltid så himla trött på fredagar. Och jag lyckas alltid att somna i soffan eller sängen haha..
Imorgon ska iaf jag och mamma åka till Mariestad en stund på morgonen men vi hörs efter det!

acne


Vogue






100312

Idag var det sista dagen i skolan innan lite ledighet, vi är nämligen lediga på måndag och tisdag med. Urskönt!
Ikväll ska jag vara hemma och ta det lungt tror jag. Kanske kolla lite film och så..


Gina all over!
Senare tog jag även på mig lite ringar osv.





Idag har det varit väldigt skönt väder här så jag Linda & Johanna passade på att njuta av solen lite.






Pictures.

Lägger upp några bilder som jag tog i Lördags i Runnäs/Sjötorp



jag har även gjort en mössa till Alex!





















 


100311




100310




usual




100209




Provade på att göra en fiskbensfläta (tror det heter så?) och jag måste säga att resultatet blev godkänt för att vara första gången!


Lost in you.



Somehow I found a way to get lost in you
Let me inside, let me get close to you
Change your mind, I'll get lost if you want me to

The pain of it all
The rise and the fall
I see it all in you
Now everyday
I find myself say
"I want to get lost in you"


100311

Idag var jag tvungen att gå hem från skolan men det var faktiskt ganska så skönt ute, lite lagom kallt sådär. Sen när jag kom hem så plockade jag lite i mitt rum och sen hamnade jag här. Fryser som en galning trots att jag har på mig så mycket det bara går typ, men nu ska jag vira in mig i en filt och kolla på How I met your mother.
Hörs sen!


Dags att åka.

Ja, mitt internet lever ju sitt egna liv så igår så kunde jag inte komma ut på internet på hela dagen men idag så vill det minnsan funka.
Nu ska jag iaf åka upp till stallet så jag bloggar mera sen!

Lördagen.


Outfit:
Linne: Wear it
Jacka: Gina
Tights: MQ

Till det hade jag en massa armband & ringar.




Tv.

Ska springa in och kolla på svenska hollywoodfruar nu men jag kommer att lägga in bilder från i lördags efter att det är slut!


16:32

Förut: Dusch
Nu: Fixa mig
Sen: Åka till Taube

Promenad.




Dags att röra lite på sig.

Idag skiner faktiskt solen och det är 17 grader på våran altan. Det gillar jag starkt!
Jag och mamma ska gå ut och gå en sväng nu och sen ska jag nog börja att fixa lite inför kvällen i think.


09- när man började kunna sitta ute på altanen.


Margaux Lonnberg.


Bilder från föreläsningen.




Johanna


Elever


Robert Aschberg




Någon kille från typ unga muslimer och sen han från piratpartiet


mc donalds


Inne på mc donalds satt jag och johanna och pratade om vart vi vill tatuera och pierca oss..
Jag kom fram till att jag vill:
Pierca: Tungan och sen en i nacken.
Tatuera: Min handled, Fotled, Vid knölen på foten, på foten, nacken och sen en stjärna någonstans..
Meeen, det kanske ändras med tiden..

100305

Imorse så fick jag gå upp lite innan 6 men då åt jag bara frukost och fixade lite saker och sen åkte jag med mamma till jobbet. Där fick jag vänta i ca en timme men jag sminkade och fixade mig under tiden så tiden rann iväg ändå. Vid halv 8 så åkte vi från hova till örebro, vi skulle till conventum eller vad det hette där föreläsningen skulle vara.
Först var det några från en klass som intervjuades och sen kom det upp gubbe efter gubbe och pratade om lite saker och efter det kom en hel grupp med personer upp och debatterade. Då var bland annat Robert Aschberg med hahah, "vad säger du robban?"
Aja, det var väl inte sådär jättekul, lite långtråkigt men bättre än en dag i skolan iaf. Sen på vägen hem så stannade vi på mc donalds och åt mat.
(bilder kommer senare)


Grattis!


Grattis till Sara Svensson som fyller 16 år idag! ♥


Föreläsning.

Imorgon så måste jag gå upp lite tidigare och åka med mamma till jobbet för jag ska nämligen åka till örebro på någon föreläsning om yttrandefrihet och tryckfrihet. Vi är 10st från våran klass som ska dit, bättre än att gå i skolan en hel dag!
Jag måste iaf följa med mamma till jobbet eftersom att jag inte har så stor lust att gå hemmifrån till turistbyrån när jag lika gärna kan gå upp lite tidigare och gå typ 200m!
Jag kommer iaf att försöka ta lite bilder som kanske kommer upp senare under dagen/kvällen imorgon.

100304

Igår så hann jag inte ens att starta datorn.. Först var det skola och sen direkt när jag kom hem så skulle jag upp till stallet. Sen hem och duscha, baka tills idag och sen var jag tvungen att öva på matteprovet som jag hade idag. Har inte hunnit sitta vid datorn förens nu idag heller.. Jag gjorde klart en os mössa till Alex lagom tills det att han kom hit idag. Vi kulle nämligen vara barnvakt en lite stund så då fick han den..



Todays..

Halv 8 hos mig.

Nu ska jag kila iväg och kolla på "halv 8 hos mig" (fd) hovabon Calle är med och det är han som ska stå för middagen idag. Haha, det ska bli spännande och se! Efter det har jag en massa Kemi att ta tag i vilket jag inte har så stor lust med..

M.



(Bättre bilder på mössan som är helt ofixade)


100302


Bilden är lite konstig jag vet, men det fick bli så..



RSS 2.0