With you, I would have stayed


If i could, I would

Åska.

Åh nej, nu börjar det åska här.. Jag gillar verkligen inte åska och är lite rädd för det, vet dock inte varför egentligen. Nu vill jag bara att datorn ska ladda upp sig rejält så jag kan använda den under tiden. Dör den vet jag inte vad jag gör haha!
Aja, nu är det kanske bäst att dra ut teven så att inte den ryker. Ska nog ta och ringa mamma med, det är väl inte farligt att prata i mobil när det åskar? hahah, hoppas inte!


Uppdate: Åskan kom tydligen inte riktigt hit och nu skiner solen. Tur man kan ha!

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.


Jacka: Vero moda
T-shirt: Lager 157
Byxor: Gina
Skor: Converse

Dag 9 – Detta vill jag jobba med.

Ärligt talat så vet jag faktiskt inte vad jag vill jobba med riktigt. Dock tycker jag det är kul att hålla på med smink, hår och så vidare men är inte säker på att det är det jag vill hålla på med. Det skulle vara kul att jobba med att fixa personer innan dom ska visas i TV eller kanske till och med inför modevisningar men det är nog väldigt liten chans att det händer. Men jag skulle även kunna tänka mig att jobba på kicks eller något sånt, dock inte hela livet haha.. Men eftersom jag skulle vilja resa efter skolan så har jag lite tid att tänka på vad jag kanske vill jobba med.


Dagens.



T-shirt: New yorker
Jeans. Vero moda
Örhänge: H&M


110530

Idag var det faktiskt inte så svårt att kliva upp när man vet att det är kort vecka. Dock när vi kom till skolan så möttes klassen av en lite konstig start på dagen men jag hoppas att det kommer bli bättre nu. Efter första lektionen hade vi håltimme till klockan tolv vilket var lite segt. Efter det var det hantverk och sista gången att kunna öva inför modevisningen.
Är nu hemma och har inte mycket för mig. Sitter och gäspar som en tok, säkert femte gången nu på jättekort tid haha. Funderar på om jag ska lägga mig och kolla på en film och ta en kopp te till. Sounds awesome!

(ska visa dagens sen)


Shorts.

För ett par veckor sedan hittade jag ett par levi's jeans hemma som är mammas gamla, blev överlycklig när jag såg dom och frågade direkt om jag fick ta dom vilket jag fick. I fredags tog jag mig tid till att klippa av dom till ett par perfekta shorts. Funderar fortfarande på om jag ska göra dom lite mer slitna med sandpappaer eller liknade eller om dom ska få vara som dom är. Dom är snygga nu men vill även tuffa till dom lite. Kanske har dom såhär ett tag och sedan ändrar dom lite.



110529

Idag sov jag ut och gud vad skönt det var. Var trött efter att ha gått en hel dag.
Tog det lugnt framför teven på morgonen och sen tog jag med pappa ut på en tur med bilen, gick super! När vi kom hem sen så åt vi mat och efter det plockade jag ihop mina grejer. Sitter nu i bilen mot Skövde men det är ju kort vecka så åker snart hem igen vilket är skönt. Sen är det lite roligheter som händer på ledigheten med så det blir nog bra.


ser ni miniamanda i bakgrunden, haha..

Nytt.


Panduro
köpte nitar för att sätta på ett linne men linnet var så pass tunt så det gick sönder lite.. nu vet jag inte hur jag ska göra men kanske kan ta något annat linne och fästa dom på.


H&M


H&M


Gina


Gina


New Yorker


Bikbok


Åhlens


Intersport


H&M


Gina

Hemma.

Nu har jag kommit hem från Örebro och jag fick faktiskt med mig lite grejer. Ska ta kort på det nu och sen ska jag ta och visa upp det! :)

110527

Idag var jag ju på föreläsning men det varade bara i en halv timme så det var inte alls länge. Det som sades där vissta jag redan med så det gav ju inte sådär jättemycket men men. Efter det åkte jag hur som helst hem till Hova igen, skönt! När jag kom hem åt jag mat och sen somnade jag i soffan och vaknade när mamma kom hem från jobbet. Vid fem åkte jag och mamma ut och övningskörde och det gick faktiskt riktigt bra och det tyckte mamma med. Det tar sig! :)
När vi kom hem åt vi mat och nu sitter vi och äter massa gott. Ska snart hoppa in i duschen så jag slipper det imorgon men först ska jag noppa mammas ögonbryn.

Imorgon ska jag och mamma åka till Örebro, hoppas på att jag hittar lite snyggt.






Lyckades forma ett A haha, slå det ni..

two and a half men

Just nu går det bästa avsnittet av 2 ½ men, när Judith ska föda barn. Hahahah :D


Dagens.

Det var ett tag sen nu så kan lägga upp hur jag såg ut på ett ungefär idag.
(tog dessa bilder igår när jag testade hur det skulle se ut)
Dock är byxdressen lite för stor i benen, funderar på om man kanske skulle kunna sy in den för det är inte speciellt snyggt när den är vid som tusan (syns på andra bilden).


Till det hade jag en svart kavaj, svarta strumpbyxor och boots.

Kvällsmat.

Nu har jag precis tagit mig lite kvällsmat. Favoriten just nu, rostade subs med räkost! Kan inte få nog av det :)
Sen lyxade jag till det med mitt favoritte som jag fått av mamma.


lagret ni ser på mackorna är alltså inte klickar av smör utan räkost haha ;)


I made it.


Kolla vad jag lyckades med igår. Dock vet jag inte om jag haft någon vidare tur men vem vet.. det kanske kommer! :)

Dag 8 – Någonting jag skulle vilja göra.

Någonting jag verkligen skulle vilja göra är att åka till USA. Där skulle jag först vilja resa runt från kust till kust och sedan stanna och bo i New York ett tag, så att man kanske är borta runt ett år eller något. Har man tur kanske man kan få tag i något jobb där för ett tag men annars får jag tjäna ihop lite cash innan som jag kan leva på där. Jag har aldrig varit där men av någon anledning så gillar jag staden, har verkligen fastnat (!) och är väldigt nyfiken på och se hur det är att bo där.
Som ni kanske märker är jag väldigt intresserad av att resa. Jag skulle vilja ta ett år bara till att resa runt till olika länder men då vill ja ha semester hela tiden och verkligen kunna njuta.





110526

Idag gick vi igenom HLR på morgonen, gjorde det i nian och det var precis samma sak men det är väl bra att uppdatera minnet lite. Efter det var det bara hantverkt kvar och då övade vi inför modevisningen vi ska ha. Det sista sminkade jag en tjej och sen slutade jag strax efter 12.
Har hunnit med att äta och dricka kaffe och nu ligger jag framför teven. Har inget speciellt jag ska göra idag, ska bara plocka ihop grejerna jag ska ha med mig imorgon så det blir en slappardag.
Imorgon ska jag på en föreläsning på morgonen om anorexi, bullimi och tvångstankar och efter det slutar jag. Det ska faktisk bli kul att lyssa på det för det är någonting som jag tycker är intressant och jag tycker det är viktigt.


Äntligen klar med allt!

Nu har jag precis skickat in min naturuppgift vilket innebär att det sista nu är klart! Åh, det känns så skönt.. Börjar på att slappna av och njuta av att det snart är sommarlov och ledighet. Efter ledigheten går jag i skolan en månad och sen sticker jag iväg till värmen igen, underbart!

Förut körde jag på ett träningspass och sen in i duschen. Tog mig lite kvällsmat medan jag skrev det sista på min rapport. Har nu satt ner röven i soffan och ska kolla ett evsnitt av Glee som vanligt vid den här tiden.



Glass.


Har precis dragit i mig en skål med glass, åh så gott!

Ut med soporna.

Nu har jag precis tagit tag i högen med disk, jag förstår inte hur det kan bli så himla mycket disk från en person? Kanske så det går när man är ett litet matvrak! :)
Nu ska sticka ner med soporna, hoppas att jag inte skrämmer någon granne men det är nog ingen risk. Ser aldrig en enda granne här..


Dag 7 – I mitt badrumsskåp.

Tar en till av dessa när jag ändå är i farten.
Detta är alltså produkter ur mitt badrumsskåp som jag använder varje dag eller ofta.


Dåliga bilder, jag vet! Men jag tog bara lite snabbt.

1. Goldwell nice balance: Den tar man i håret efter att man har duschat i lite fuktigt hår. Den reparerar topparna och motverkar även statiskt hår.
2. Goldwell duble boost: Den tar man i hårebotten när håret är lite fuktigt och antingen så fönar man på det (för extra volym) efter eller så låter man det bara vara. Det ger alltså volym i hårbotten.
3. Känner väl alla igen? Proffs hårspray



1. Åhlens brun utan sol: En vanlig smörja som gör att man blir brunare (har inte använt den på flera månader, tar det bara på vintern för att inte se ut som ett lik, ungefär en gång i veckan / varannan vecka)
2. Nagellackborttagning: Den har jag köpt på willys men jag tycker den är jättebra. Vissa tycker jag kan torka ut men det gör inte den här.
3. SJP (Sarah Jessica Parker) parfym: luktar underbart!


1. Rengöring från clarins: Detta är den bästa jag har testat! En gång glömde jag den hemma i Hova och fick använda en annan, jag märkte direkt att min hy inte var lika bra längre. Jag har ingen perfekt hy men gillar den här jättemycket.
2. Återfuktning från Nivea: Den återfuktar efter att man rengjort, ska även motverka att man bli glansig men det vet jag inte om jag tycker att den gör.
3. Handkräm från aco: Den är verkligen hur bra som helst. Har man torra händer så motverkar den det på nolltid!
4. Bodybutter: Återfuktar kroppen och den luktar hur gott som helst, finns i flera olika dofter. Doften är inte sådär jobbigt stark utan lite lagom, doften sitter i ungefär tills man duschar nästa gång.
5. Idomin: Använder jag innan jag ska gå och lägga mig om jag är torr om läpparna. Brukar kleta på ett bra lagar som sedan får torka in under natten.

Dag 6 – Mina mål i livet.

Jag har helt glömt bort att jag höll på med dessa "dagar". Skulle ju kunna fortsätta med det nu då jag inte kommer på något roligt att skriva här. Jag kör igång med en nu direkt, sen kanske det kommer upp en till idag, får se.
Hur som..


  • Gå ut gymnasiet med bra betyg.
  • Kanske plugga vidare.
  • Resa till ett land och jobba där i något år.
  • Vara oberoende och kunna göra vad jag vill.
  • Jobba med det jag vill.
  • Bo mitt i smeten i en stor stad.
  • Tjäna bra med pengar.
  • Bo i ett stort fint hus med djur (katt, hund).
  • Prova på att ha mörkbrunt hår (inte direkt något mål, men det är något jag ska testa innan jag dör haha..)

Egentligen har jag bara ett enda stort mål i livet. Att kunna göra precis vad jag vill! Känner jag för att resa jorden runt, ja då ska jag göra det med. Vill inte ha någonting som ska kunna hindra mig från att kunna göra det.

Godnatt!

Har varit dålig på att uppdatera nu dom senaste dagarna, men sånt äre..

Anlednigen till att jag fortfarande är vaken är för att jag är ledig imorgon. Det lönar sig att jobba på i skolan! Dock kommer det inte bli en allt för slapp dag imorgon, jag ska nämligen städa här och göra det fint. Men om jag känner mig själv kommer jag att blir ganska så rastlös så det passar bra.
Nu ska jag bara säga godnatt! ♥



Dani.

Hon är inte bara läskigt lik Angelina Jolie utan hur jävla snygg som helst.


Dani

Kollage.

110523

110523 by aamandaV featuring converse shoes

James Perse scoop neck tee
$104 - my-wardrobe.com

 

Ksubi denim short
145 GBP - net-a-porter.com

 

Converse shoes
$45 - journeys.com

 

Jil Sander leather clutch
$429 - farfetch.com

 

Rayban wayfarer sunglass
123 GBP - houseoffraser.co.uk

 

Crossroads Wall Art
$100 - crateandbarrel.com

 


110523


Idag började jag klockan halv tio så jag fick mig en sovmorgon, härligt! Väl i skolan kollade vi på film första lektionen så det var slapp start på dagen. Efter det var det bara hantverk kvar och då slutade jag tidigare, vi planerade inför modevisningen och jag vet hur jag ska ha det så.
När jag kom hem åt jag direkt och efter det tog jag mig lite fika.
Imorgon väntar mig ännu en slapp dag då jag bara har ett nationellt prov på morgonen och sen slutar jag efter det. Så himla skönt!


Missar.

Igår när vi åkte till skövde så tog vi svängen förbi min bror för jag ville kolla på kattungarna. Jag såg dom först inte när dom låg där i korgen för dom var så fruktansvärt små. Sen när jag väl fick syn på dom så smälte jag totalt. Asså gud, finns det något sötare? :)
Jag ler varenda gång jag ser bilderna.







Bildbomb!

Nu kommer en drös med bilder från i fredags. Tog inga bilder sen när vi gick vidare men det blev en hel del hemma hos mig.












Satans sladd.

Anledningen till att det inte har kommit upp något är helt enkelt för att jag glömde laddaren i Skövde och hade självklart inget batteri i datorn när jag kom hem. Jag har en massa bilder på kameran som jag vill visa men dom får helt enkelt vänta tills det att jag kommit tillbaka till lägenheten. Ska ju åka dit senare idag så troligtvis kommer dom upp ikväll. Visst, har ju dator här hemma med men det känns onödigt att lägga in bilderna här.

Förövrigt så övningskörde jag "på riktigt" för fösta gången igår med mamma. Jag tyckte att det gick jättebra, fick dock panik två gånger när det kom bilar efter mig och jag skulle svänga ut från en väg. Gasade på som tusan och mamma kunde se framför sig hur vi åkte ner i diket. Men icke då, det gick så bra så bra! Mamma erkände dock att hon var lite svettig efter åkturen haha! :)


haha, där har ni en bild på mig för exakt ett år sedan.

Uppdate.

Här får ni lite färska bilder när sara är med också! :D
Ni är bra!




110520

Efter skolan så gick jag och Linda hem till mig och vänta på att Johanna skulle komma till Skövde. När vi mött upp henne gick vi till lägenheten och började fixa oss och så. Lite senare mötte vi upp Sara nere på stan och sen gick vi till Riviera och åt, mummms! Nu har vi precis kommit tillbaka till lägenheten. Ska väl sitta här ett tag och sen ska vi troligtvis dra vidare.
Jaja, nu ska jag vara social.. hörs sen :)


110519

Idag har spotify spelats för fullt och jag har dansat runt hela lägenheten så nu är den städad. Måste bara diska men det får bli efter bb. Missade ju det igår eftersom jag gick och la mig så pass tidigt, därför får det bli reprisen nu.
Idag fick jag reda på NP plus en muntlig redovisning i engelska jag gjorde idag, det gick jättebra och jag är så glad. Det känns så skönt när det visar sig att man har kämpat. Jag satt igår och skrev ihop den där engelskan och är så nöjd med betyget (även om jag själv inte tyckte att det gick så jättebra).
Nu börjar bb så ska lägga upp detta nu och byta skärm! :)


Kattungar.



Åååh, jag fick precis detta meddelande från min bror. "3kattungar har vi fått, sugen amanda? ;)"
Dom har fått tre stycken kattungar och jag kan inte vänta på att få se dom. Gud så gulligt och jag skulle så gärna vilja ha en men får väl se vad mamma och pappa säger.

Nu blev jag på bättre humör!


Sleep all day, party all night.

Jag vet inte vad det är med mig, jag är så fruktansvärt trött så det finns inte. Har sovit i två timmar nu och jag var tvungen att dra mig upp ur soffan för att nu börja med Engelskanj hade utan problem kunnat sovit ett par timmar till. Ska försöka att sova tidigt ikväll men det kommer säkert inte att gå.
Nu vill jag bara ha helg så jag förhoppningsvis kan få sova ut.
Trött på skolan är jag med, det kanske inte är så konstigt då jag snart gått ett helt år men jag blir trött på lärarna. Jag hoppas verkligen på att vi kommer få en del nya lärare nästa år för annars kommer jag aldrig att stå ut.

Nåja, nu har jag babblat på om massa tråkiga grejer så ska säga en positiv sak som faktiskt händer i veckan. På fredag kommer nämligen några tjejer hit och jag hoppas på en mycket bra kväll tillsammans med dom! :)

avslutar också med en bild från i somras

Mobilbloggar ...

Mobilbloggar Hej på er! Just nu sitter jag hemma och bloggar från mobilen. Klanten sofie råkade blanda ihop våra datorer idag så hon fick med min och jag hennes, därför kommer Jag inte kunna sitta vid datorn idag så hörs imorgon :)


Nytt.

Som sagt så stack jag ju in på bibok efter skolan. Då hittade jag äntligen en bikini, som jag har letat och jag höll snart på att ge upp. Då hittade jag denna fina, nu vill jag bara ha sol och lov så jag kan tillbringa mina dagar i den.


bikbok


Klipptid.

Förut ringde jag till Madde och bokade in en klipptid den 3juni. Känner att mitt hår är slitet och jag vill bara få bort det. Sen tycker jag att mitt hår har växt ut så mycket på det uppklippta så jag ska ta och klippa upp det och sen måste jag klippa luggen med. Den är superlång!
Det är så jag har tänkt nu, men får se hur det blir när jag väl sitter i stolen.



som ni kan se är luggen hur lång som helst, likaså det uppklippta.

110516

Idag fick jag sluta redan klockan ett. Var nämligen klar med det som vi skulle gjort på lektionen så fanns inte så mycket mer att göra. Då gick jag till bikbok, fick med mig en sak, äntligen! Som jag har letat. Efter det gick jag hem igen.

Var vrålhungrig när jag kom hem då maten i skolan var bland det värsta jag smakat idag. Det gick verkligen inte att äta det! Som tur var åt vi en utav mina favorit rätter hemma igår och det blev över så jag fick med mig lite hit. Det satt fint det!
Nu har jag precis tränat och ska in i duschen med detsamma! :)



Magnus Weideskog.

Ååh. Ni som ännu inte har hört talas om Magnus Weideskog så tycker jag att det är hög tid att ni letar upp honom på spotify eller youtube. Han är så underbar och jag kan lova att "unga hjärtan" fortfarande spelas hemma hos mig. Han släpper en ny singel idag på spotify. Väntar med spänning på att den ska komma upp (även om jag redan hört den).




Utkast: Maj 14, 2011

Målade mina naglar förut. Hade svart innan som jag tycker är jättesnyggt men jag är trött på det. Tog därför ett här hemma från mamma. Det är en så himla härlig rosa färg, love it!



Rhuuubarbs.

Jag har precis skalat några raberber. Mamma skulle nämligen göra kräm som lite lunch, åh vad gott. Jag älskar mammas rabarberkräm, mums!
Satt ute i solen och skalade men nu vill inte solen vara framme mer. Den går bara i moln hela tiden och då blir det kallt. Jag har därför nu flyttat upp på altanen istället.


More like me less like you.


mamma slängde ihop lite mat igår när vi kom hem, gratinerade nachos till detta.



110513

Sådär nu har jag kommit hem efter en lång dag.

När jag kom till min bror så skulle han åka och träna nästan direkt. Jag och Malin blev därför själva tills dess att han kom hem. När han väl gjorde det så gick vi och köpte mat, åt den och sen åkte vi till Hova. Väntade på att mamma skulle komma hem och bli klar och sen drog vi vidare till Örebro. Stack in på ikea på direkten och sen åkte vi snabbt till Marieberg. Jag och mamma kollade bara på bikinisar men jag köpte ingen. Hittade en svart och en orange men köpte ingen för jag var osäker. Blir så arg på mig själv att jag aldrig kan bestämma mig.

Nu har jag slängt mig i soffan och tänker inte göra mer för idag. Jag ska gotta mig med min godispåse jag köpte innan jag åkte från Skövde.


hos brormin


right now

Fredag den 13de

Åååh, jag älskar att det är fredag den 13de. Tretton är mitt turtal och jag ser därför detta som min turdag och har precis fått den första bra händelsen på dagen. Jag hade nämligen bara två lektioner idag i skolan på två timmar tillsammans. Sitter nu på bussen påväg till min bror. Sen ska jag åka med dom till Hova för dom ska nämligen till Örebro och då ska vi åka med. Jag vet inte om vi skulle in på marieberg elller om det bara var ikea.

Jaja, vi hörs sen :)


Nytt.

Vi åkte till en gymbutik som ligger ganska så nära där jag bor. Chrille skulle handla något och då passade jag på att köpta ett par hantlar som jag ska ha när jag tränar. Förut har jag gjort mina egna tyngder för jag har aldrig tänkt på att köpa ett par. Men nu gjorde jag det så nu blir det lite lättare att träna. Dom väger bara ett kilo men jag tror att det blir lagom att börja med. Jag är så himla svag i mina armar så haha. Kan ju åka och köpa ett par tyngre om ett tag när jag fått lite muskler :)






110512

Har inte hunnit skriva någonting innan för jag har varit upptagen.
När jag kom hem från skolan så tog jag en macka och kaffe. Sen ringde min bror och sa att han och Malin var i skövde. Jag drog på mig ytterkläderna och stack ner till dom. Vi skulle nämligen åka och handla lite grejer. Ska snart visa vad jag köpte.
Efter det skulle vi dra och äta någonting. Åkte först till Thai house men då skulle dom öppna om 30min så vi åkte in still stan istället. Där blev det american pizza, första gången jag åt där men det var faktiskt gott. Dock blev man så sjukt mätt, jösses.


Nu har dom precis droppat av mig och jag sitter nu i soffan och slappar. Ska ta och packa ihop mina grejer snart eftersom jag åker hem imorgon (som vanligt). Sen ska jag kolla reprisen av BB med. Jag missade det igår för jag gick och la mig klockan nio. Jag försov mig nämligen med 30min igår så tänkte att jag skulle lägga min tidigt. Hjälpte det? Nej, inte direkt. Jag försov mig precis lika mycket idag.. Imorgon måste jag verkligen gå upp när klockan ringer och inte  stänga av och sedan blunda igen.. Kanske skulle ta och lägga mobilen i andra sidan av rummet så jag måste gå upp för att kunna stänga av larmet. Smart!
Jaja, nu ska jag inte tjata mer!


ska snart ta kort och visa er vad det är för roligt i påsen..


Regnregn och lite blåst.

Duschade för en liten stund sen och har precis målat naglarna. Det spöregnar ute och är hur mulet som helst, blåser även lite.. Fast tycker det är lite mysigt att sitta inne under en filt medans det regnar ute. Eftersom jag ändå bara är inne så njuter jag ju inte av solen för tillfället ändå. Hoppas dock att det blir bättre väder imorgon! Jag vill kunna gå i shorts till skolan.

Idag efter skolan gick jag och sofie och provade en hel drös med bikinisar. Dock fick jag inte med mig en enda hem. Hittade en gul fin med volang som jag gillade jättemycket, dock stod volangen typ rakt ut när jag väl provade den och det var inte så värst snyggt, sen syndes padsen igenom jättetydligt vilket heller inte var något vidare. Provade några andra med men jag fastnade inte för någon. Tråkigt.. Gick istället och köpte grejer till mamma och sen gick jag hemmåt.
Jag började med maten och medans den blev klar drog jag igång att städa. Eftersom jag inte är något stort fan av att städa så är det skönt att det går så pass fort (när man väl kommer igång..).

Nu är det bäst att jag går och borstar mitt hår innan det blir helt risigt.



syns inte på bilden, men det regnar kan jag lova!

Kollage.

110511

110511 by aamandaV featuring studded shorts

Chinti and Parker sheer top
$70 - net-a-porter.com

 

Halston round toe pumps
$313 - theoutnet.com

 

Koo bucket bag
$83 - yesstyle.com

 

Chain jewelry
$999 - westonjewelry.com

 

Ileana Makri white gold jewelry
2.150 EUR - montaignemarket.com

 

By Terry Ombre Blackstar - 1: Black Pearl
$43 - barneys.com

 

Crossroads Wall Art
$100 - crateandbarrel.com

 


110510

1 Månad kvar tills jag går på sommarlov, åh så härligt!

Idag hade jag två st np i engelska på morgonen och efter det var jag hur trött i huvudet som helst. Som tur var så hade vi lunch efter det och sen var det inga jobbiga lektioner heller. Efter skolan gick jag till H&M och skulle kolla bikini för jag måste verkligen ha en nu. Hittade en gul som jag bara älskade färgen på, dock satt den inge bra så det blev inget köp men ska nog dit imorgon igen och prova en annan, en röd. Jag testade den röda men var osäker på storleken och jag orkade bara inte att gå och hämta en ny. Det var ganska mycket folk och så med. Ska även köpa lite grejer till mamma och sen måste jag köpa ett örhänge till mitt hål som det snart är dags att byta i. Gud så fort det går.

När jag kom hem var det enda jag ville att gå UT! Jag vill inte lägga mig utanför och sola för det känns så dumt (det är alltså massa lägenhetshus/villor runt om där min lägenhet ligget, men jag skiter snart idet..) så kom på en anledning för att komma ut. Kollade igenom netto och sen gick jag dit och handlade lite småsaker. Det var skönt att komma ut i solen lite, även om det inte är så långt.


sitter just nu och dricker kaffe och kollar 2 1/2 men

Ice tea.

Har precis pratat med mamma (som jag gör varenda dag) och ligger nu i soffan och kollar på The big bang theory. Jag dricker även ice tea, som jag älskar. Jag brukar inte dricka det så ofta i Sverige men dricker det hela tiden i Grekland. Det är så himla gott i värmen och så fort jag dricker det tänker jag på grekland. Härliga känslor, men snart ligger jag i en solstol med en burk i handen! :)


Pics.

Bilder från i helgen.


Sen skulle det tas hoppbilder, det gick väl sådär till en början..

Burlesque




110509

Idag körde jag på shorts för det skulle ju bli bra väder. Dock var jag rädd att det skulle bli kallt på morgonen så jag tog ett par strumpbyxor under.
Idag på hantverken så skulle vi göra en makeup med burlesque som inspiration. Det gick väl sådär, kan visa bilder sen. Vi hade hantverk sista timme och jag hade inte lust att gå runt med massa make, glitter, lösögonfransar osv så jag skyndade mig att ta bort det och sen drog jag på mig ett par briller. Skulle till rese för att fylla på mitt busskort så det var skönt att gömma sig bakom ett par solglasögon.

När jag kom hem tog jag en macka nu gör jag inget speciellt. Kollar lite på The fashion show.



Jag är högt över målnen.

Igår satt jag ute på altanen tills klockan var elva, sedan flyttade jag in till sängen. Men det var så mysigt att sitta där ute med datorn och lyssna på musik.

Imorse sov jag inte alls lika länge utan gick upp vid tio, skönt det. Idag ska min bror skjutsa mig till Skövde för pappa har åkt till tyskland så vi har ingen bil just nu. Tänkte att jag skulle bjuda honom och Malin på fika när vi kommer till lägenheten iaf.
Nu ska jag sitta lite i solen och sen ska jag börja på att packa ner och fixa mig.


110507

Sitter ute på altanen nyduschad och väntar på mat. Köttet ligger på grillen och potatisen och grönsakerna är i ugnen.



Kolla din dom nya maffiga glasen vi har. Pappa lovade att jag skulle få ta med mig två stycken till skövde, härligt! :)
Dom är så fruktansvärt goda att dricka ur. Dock kan man typ inte fylla upp ett helt för det rymmer hela 0.6liter.

Makeup.

Testade på en sminkning nu som jag eventuellt ska göra på måndag. Den som jag skulle göra gick inte alls som jag ville så jag fick tänka om på nytt. Det kommer bli något i den här stilen och nu hoppas jag bara på att det ska funka. På bilden har jag ingen grund alls utan tog bara på ögonskuggor, maskara, eyeliner och läppglans men den ska fixas på måndag.




Nytt.

Ett par nya shorts har fått ta plats i min garderob inför sommaren. Dessa kommer från bikbok.




FastFive.

Tänkte berätta lite om i torsdag, då jag var på bio.
Först gick vi hem till mig och lämnade mina grejer och jag bytte även om lite. Sen gick jag och Erica ner till stan och åt, var vrålhungrig. Blev en baguette på bakeoff och sen gick vi vidare en sväng på stan. Mötte upp Ericas kille och hans syster och sen var det dags för bio. Såg ju som sagt Fast Five och den var väldigt bra tyckte jag. Värd att se!
Efter bion fick jag skjuts hem och direkt när jag kom hem åt jag lite och sen gick jag och la mig typ. Var så himla trött och somnade också som en stock.


"Tåstrumpor"

Hahah. Igår när jag kom hem så skulle jag ta på mig ett par tjocka strumpor tänkte jag. Då hittade jag dessa liggandes i lådan. Kommer ni ihåg dom? Jag kommer så väl ihåg när massa hade dom för några år sedan, herregud :)



småsur.

Hallå på er.
Just nu är jag lite smått sur fast på mig själv då. Jag vaknade till lite förut och vände sedan på mig för att somna om. Precis då kommer pappa in och säger att han ska åka iväg up till movallen nu (dom har match), sen frågade han hur länge jag skulle sova. Då var klockan visst nästan ett.. Just då struntade jag i att jag hade sovit så länge men sen kollade jag ut och ser att solen skiner för fullt. DÅ blev jag arg. Har missat en en soldag ju. Jag som vill ta vara på dom dagarna som jag kan sitta ute i solen, på veckorna är jag instängd i en lägenhet typ, haha.
Aja, jag satte mig precis i solen nu så jag får väl njuta en liten stund iaf. :)


Smell you later.

Kom hem så sent idag så nu ska jag bara mysa med min famlij och sen kommer det massa inlägg imorgon. :)
Ha en bra kväll!

110505

Nu har jag kommit hem och har precis ätit en liten youghurt. Nu är jag jättetrött och funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Jag orkar inte stanna uppe och kolla på BB utan kollar det i helgen istället.
Det har hänt en del grejer idag och jag ska berätta allt om det imorgon. Ska även testa en rolig sminkning på Erica imorgon och jag kanske tar kort om jag kommer ihåg. Isf kommer det nog upp det, ska även visa en grej jag köpte idag..

NU: Bort med sminket och därefter krypa ner i sängen!


Bio.

Imorgon ska jag gå på bio tillsammans med Erica och hennes kille. Skulle egentligen ha gått idag då den har premiär men det fanns inga bra platser kvar så det får bli imorgon istället. Vi ska hur som se på Fast & Furious 5.


110504

Som sagt så hade jag np i engelska imorse. Jag hoppas verkligen att det gick bra nu bara! Efter det hade vi rast och sen vanliga lektioner igen. Dagen gick dock väldigt fort och var inte alls jobbig.
Efter skolan gick jag och Erica till stan och kollade lite. Jag hittade ett par såå snygga shorts, men jag kunde inte bestämma mig. Ska nog sticka in imorgon och köpa dom tror jag. Nu har jag funderat lite och kollar på vad man kan ha till och då vill jag ha dom, tror jag... haha. Efter det gick jag och erica och åt och sen gick vi hem till mig igen. Vi satt och spelade lite kort, snackade och sen gick hon till sin syster.

Nu har jag precis kollar klart på en film jag såg på bussen igår och funderar på att sova en stund. Är jättetrött och känner att jag behöver vila lite.



Back to my own place.

Äntligen är jag tillbaka i lägenheten. Åkte ju direkt till Mariestad efter skolan och sen var det dags för den där kursen. Dock tyckte jag inte att den var som alla andra hade sagt. Eller så var det bara olika på olika ställen för han som jag hade var skitbra och man lärde sig ganska så mycket. Vi hade egentligen tänkt att jag skulle gå här i skövde sen när jag väl ska ta lektioner men nu vet jag inte riktigt. Har lust med att gå där istället och mina föräldrar överväger det med. Får se hur det blir..

När jag skulle gå hem från bussen så skulle det såklart regna/snöa.. När jag kom in var jag helt genomfrusen så nu har jag gosar ner mig under filten. Ska ta något att äta, kolla BB och sen ska jag sooova!
Imorgon är det nationellt prov i engelska så då måste jag vara utvilad.


Det är inte sant.


Är det ett skämt?
De vräker ner snö/hagel och man blir ju nästan deprimerad. Jag som trodde det var på god väg att bli sommar.

I skolan.

Är tilbaka i skolan efter ett rejält pass på puls som en i klassen höll i. Efter det blev det mat och den var faktiskt riktigt god idag! Det var kycklingfilé med potatis och någon sås. Nu är jag iaf tillbaka i skolen och sitter och äter lite godis. Nyttig jag är känner jag.

Efter skolan ska jag åka till Mariestad och möta upp mina föräldrar. Vi ska ta något att äta och sen ska vi åka på handledarkurs så att jag kan börja på att övningsköra. Det är på tiden att jag går den för det var ju ändå ett bra tag sen som jag fyllde år. Jag kommer att komma hem ganska så sent idag så får se om det kommer upp något mer senare..



Nytt.

Igår när vi var och handlade så köpte jag världens gosigaste filt. Jag har redan en "vanlig" här i lägenheten men jag var bara tvungen att köpa den. Den är sååå mjuk! Älskar den redan.



Tacogratäng.

Idag gjorde jag en ny grej, tacogratäng med avocado och tomater. Det var jättegott och jag kommer verkligen göra det igen!



110502

Idag var det dags för en ny vecka och även början på en ny månad. Det är inte långt kvar till sommaren nu, härligt!
Hur som. Innan lunchen var jag på kinnekullehälsan och gjorde en vanlig kontroll, väga, mäta och svara på frågor. Tog även blogprov så nu har jag en plåster på fingret. Hon som jag hade var jättebra tyckte jag, hon kunde skämta och var inte stenseriös som alla andra är...

Efter lunchen hade jag prov i hantverk på svinrygg och victory rolls. Det gick väl okej men jag har gjort bättre innan. Dock ska det såklart inte bli bra när det väl gäller. Aja..
Nu har jag precis ätit och har inte mycket annat planerat in. Kanske skulle ta och träna sen.. Har lust att gå till netto och handla med. Fick hem reklam därifrån och det fanns massa gott med. Vet dock att jag inte kommer orka det nu haha..


Första Maj.

Nu sitter jag själv i lägenheten igen. Har varit och handlat med mamma och pappa. Vi köpte även med fika som vi tog när vi kom hit.
Ska ta och hoppa in i duschen och sen ska jag slänga mig i soffan ett tag.

(ska visa en grej jag köpte förut, älskar den redan!!)


Valborg.

Igår så kom Marcus, Chrille och Malin hit och sen gick vi till Movallen tillsammans och kollade fotboll. Hova vann med 4-1 så då var det en glad pappa som kom hem. Efter fotbollen gick vi till farmor och farfar en sväng och hälsade på. Sen vidare hem och gjorde mat. Vi åt grillspett och en massa gott till. Till efterrätt blev det rabarberpaj. Vi satt och pratade ett bra tag och sen åkte dom hem. Då gick vi in och kollade lite tv sen gick jag och la mig.

Imorse vaknade jag mer död än levande, trodde att klockan var elva så jag verkligen tvingade mig upp ut sängen. Dock såg jag när jag kom upp att klockan bara var tio. Åh, då blev jag arg men jag orkade inte gå och lägga mig igen.
Det är inget solväder idag inte utan jag stannar inne på altanen.










RSS 2.0