Nytt!

Nu kommer bilder på dom saker som jag köpte i helgen.
Rut m fl
-

Gina
-
Gina
-
Kappahl
-
Gina
-
H&M

110131

Kom hem för en liten stund sen. Sista lektionen var hantverk och då övade vi ännu en gång på att sota. På fredag är det prov på det men jag tror att jag ska fixa det.  Vi fick sluta över en timme tidigare så då passade jag på att sticka ner till stan efter skolan. Jag visste precis vad jag skulle ha så det gick snabbt. Nu sitter jag här i soffan och kollar tv. Ska börja med maten om en stund, funderar på om det blir taco idag, mums!
På tal om mat så har vi bytt till den maten som vi ska ha i skolan nu. Vi går till en restaurang som heter Glädje. Maten var verkligen god och jag tror att detta kommer bli toppen. Det ligger nära skolan med så vi slipper att gå så långt vilket också är bra!

Engelska.

Sitter i skolan just nu och har engelska. Vi ska fundera ut någonting som vi ska jobba med och sedan berätta för klassen. Det ska vara 10-20 min långt och vi får inte ha något hjälpmedel där framme heller. Jag är inte en sån som gillar att stå framför klassen och prata så jag ser inte direkt fram emot det. Men men, det är väl bara att ta sig i kragen och få det gjort. Jag ska inte redovisa på måndag vilket innebär att jag får sovmorgon. Skönt!
Bäst att jag återgår till arbetet så jag får något gjort då jag inte har gjort någonting ännu.

110130

Idag så har vi fixat här i lägenheten hela dagen nästan. Vi har satt ihop bord, stolar och byrå. Jag fixade bordet, pappa byrån och mamma stolarna. Senare så kom även Marcus, Petra och Alexander och hälsade på, då blev det lite fika osv.
Nu sitter jag själv här och kollar på tv. Tror det blir en tidig kväll för jag känner redan att jag börjar på att bli trött. Jag visar upp allt imorgon som jag köpte på Marieberg.

Nu drar vi hem.

Nu sitter jag i bilen hemåt, hur skönt! Har som sagt ont i mina fötter och jag vill bara hem och slänga mig i soffan. Alla saker fanns på ikea och jag fick med min lite mer saker hem. Visar det när jag hinner.
När jag kommer hem så ska jag tvätta bort sminket och sen dra på mig ett par sköna myskläder och lägga mig i soffan med datorn, samt gló på tv. Åååh så skönt!

Jacket.

Min jacka har gått sönder..
Dragkedjan delar på sig när man drar upp den, om man inte drar upp jättesakta. Jag och mamma var inne på Vero Moda där den är köpt och frågade om dom kunde laga den men det kunde dom inte. Det enda vi kunde göra var att reklamera den men då var vi tvugna att ha kvitto och det tror mamma att hon har slängt.
Det är nästan ingen idé att byta dragkedjan heller för det kostar en del så då kan jag lika gärna köpa en ny jacka.
Synd tycker jag för jag gillade verkligen jackan. Kan ju fortfarande använda den men då måste jag dra upp dragkedjan i slow motion. Lite jobbigt kanske..

Tidsinställt inlägg.

Nu har jag förhoppningsvis avklarat Ikea och springer runt och trängs med folk inne på Marieberg.
Mina fötter värker och jag är sur över att jag inte hittar det jag söker. Men sånt är det.
Önskar er en härlig Lördag iaf.




Mot Ikea & Marieberg.

Min hals gör ont och jag känner mig hängig i kroppen men jag knaprade en tablett  och nu är vi iväg!
-
Sitter i bilen mot Örebro och Ikea nu. Vi ska in dit direkt när det öppnar så att vi hinner haffa ett bord då det bara finns tre stycken kvar. Vi ska även köpa byrån och kanske lite mer saker men jag har inte lust att vara där inne för länge. Efter det ska vi till Marieberg och kolla i affärer. Har lite saker som jag vill kolla på och som jag hoppas finns.
Har tidsinställt inlägg och sen får vi se om vi hörs när jag kommer hem. Beror på hur sent det blir.

Fråga

Fick en fråga om mitt matbord.

Det är ett barbord som är 120cm långt 60cm brett och 105cm högt, (finns även 90cm högt). Bordsskivan är brun/svart men finns även i rostfritt stål. Det är som sagt var från Ikea och verkar vara väldigt populärt för när jag skulle köpa det så visade det sig att det var slut i hela landet..
Nu har dom dock fått påfyllning så jag håller tummarna för att det finns kvar imorgon när vi kommer.

(Jag kommer att ta kort på det när det är uppsatt och när stolarna är på plats, då kan ni se bättre hur det ser ut.)


CONVERSE

Idag trotsade jag snön och kylan och snörade på mig mina converse innan jag gick till skolan. Det var så underbart! Är så fruktansvärt trött på klumpiga stövlar nu så det är inte sant.


På bussen hem!

Hallå!
Sitter på bussen på väg hem till Hova nu. Är framme i Mariestad om en liten stund och där ska jag byta och hoppa på tåget. Ska bli så himla skönt att komma hem kan jag lova.
Blev lite ändrade planer med, ska inte åka till Örebro idag utan vi stannar hemma och sen åker jag och mamma dit på lördag. Då är inte pappa hemma heller och sen får vi mer tid så det blir perfekt.
Hörs senare.

Ikea.

Imorgon ska jag ju åka hem till Hova igen. Det ska bli så himla skönt, speciellt när jag inte var hemma förra helgen. Direkt när jag kommer hem så ska jag och mamma, eventuellt pappa med åka upp till Örebro. Mitt bord har kommit nu och även byrån som jag kanska ska köpa så vi ska hämta det. Sen ska vi nog även kolla lite i affärer, jag vill bland annat in på H&M. Skulle egentligen ha gått in där i veckan här i Skövde men jag har inte hunnit och sen har jag inte orkat nu när jag är sjuk.
Hoppas bara att jag hittar det jag vill ha.
Detta är bordet som jag ska köpa, har redan stolar till så det är bara bordet som saknas!

Feel like crap.

Efter förra inlägget så gick jag och tog lite att äta, mackor, och efter det somnade jag som en stock i soffan och sov ända fram tills nu. Nu känner jag mig inge vidare och vill bara komma hem. Jag orkar inte ställa mig och hålla på med mat när jag inte mår bra. Men men, det får bli någonting som är enkelt och går snabbt för jag börjar på att bli hungrig.

Lucky me

Och DÄR var jag hemma igen.. Tur att jag gick till skolan, oerhört!
Nej, jag är arg över att jag inte stannade hemma ändå. Kämpade mig upp och iväg till skolan helt i onödan. När jag kom till skolan så fick jag reda på att Marie (våran stylistlärare) är sjuk så vi ska ta fram en bild på en sotning för att sedan göra sen själva. Enda anledningen till att jag gick till skolan över huvud taget var för att Marie skulle visa oss hur man sotade. Vi hade natur på morgonen men då var läraren sjuk där med så vi fick jobba själva. Efter det så gick jag hem för jag känner mig inte bra och då känns det bara onödigt att vara kvar när jag egentligen bara gick dit för att vara med på genomgången. Vi har även matte i slutet av dagen men den ska jag försöka att göra här hemma istället.
Awesome!

110126

Idag så gick jag hem vid lunch för jag mådde inte bra. När jag kom hem så sov jag en stund och sen slängde jag ihop lite enkel mat. Efter det städade jag även lite vilket var mycket nödvändigt.
Känner även nu att jag inte är så pigg men jag hoppas på att kunna gå till skolan imorgon för då ska vi gå igenom hur man sotar ögon. Vi kommer även ha prov på det och då vill jag inte missa någon genomgång. Ska försöka att komma iväg till skolan men mår jag sämre så får jag nog stanna hemma.
Hörs!

Fråga.

Fick en fråga om vad jag gick för linje så jag tänkte berätta det för det kanske är flera som undrar.
-
Jag går första året på en stylistlinje i skövde på plusgymnasiet. Där får vi lära oss både praktiskt och teoretiskt om smink, hår, naglar, hudvård och färg & stilanalys (tror det var allt).

Kan det bli bättre?

Usch.. nu har det blivit sådär kallt igen! Så himla typiskt för mamma tog med mina converse igår men dom får jag ju ingen användning av nu. Håller även på att bli sjuk nu mitt upp i allt, lite smått onödigt tycker jag men. Pallrade mig till skolan idag ändå men får se hur jag gör imorgon. Mår jag sämre så stannar jag nog hemma i sängen.

Retorik.

Har svenska och vi håller på att prata om retorik.  Hur man ska strukturera upp en redovisning osv. En massa svåra ord och jag förstår inte hälften av det.
Sounds fun? Tro mig, det är det inte!

Acne

faller pladask ännu en gång

reklam..

Har precis ätit lite, blev inte så mycket eftersom jag fortfarande är mätt efter fikat men fick i mig lite.
Sitter nu och går igenom all post. Mamma kommer nämligen hit imorgon och hälsar på så då ska vi åka och handla. Tänkte därför gå igenom alla tidningar och se om jag hittar något mer som jag ska handla.

Fika med Linda.

Idag så skyndade jag mig hem efter skolan för att lämna mina saker. Efter det så gick jag tillbaka igen för att möta upp Linda. Vi bestämde på morgonen att vi skulle träffas och ta en fika tillsammans. Vi satt där och pratade i runt två timmar men vi har inte träffats på ett tag så det fanns en del att prata om och det var mycket trevligt.
Kom tillbaka till lägenheten för en stund sen och nu står maten i ugnen med. Är inte så hungrig men får väl ta och stoppa i min lite ändå.
Linda, jag och michaela på midsommar, hur underbart?

Rock'n'Roll baby

Sitter just nu i skolan och väntar på att hantverkslektionen ska börja. Vi ska redovisa våra arbeten om olika stilar. Min grupp fick Rock och sedan valde vi i min grupp var sin stil inom rocken,  jag valde att arbeta med rockabilly.
Det ska vi redovisa nu och jag hoppas att det går bra då jag inte kommer att ha någonting att gå ifrån förutom ett par bilder på powerpoint. Hur som så går det nog bra.
Det jobbiga är att för varje grupp dom redovisar så måste vi anteckna för det kommer sedan att komma på prov.
Skönt att detta är sista lektionen iaf för jag är så hilma seg idag känner jag.

jag kan inte få ihop modell och verklighet

nomakeup

110121

Jag slutade för ca en timma sedan så jag kom hem för ett tag sen. Ska stanna i lägenheten i helgen så det var skönt att jag fick komma hem lite tidigare. Måste bara tillägga att det är underbart väder ute! :) Eller ja, här i Skövde är det det. Solen skiner och väldigt mycket av snön har försvunnit så det är inte mycket kvar nu. Känns inte riktigt som vi är inne i Januari när det är sånt väder men jag klagar då inte. Tycker det är hur skönt som helst!
Hade tänkt lägga mig och sova en stund nu och sen ska jag hoppa in i duschen.
Hörs senare!

Nails

För ett tag sen så köpte jag som klistermärken som man kan ha på naglarna. Jag hade nästan glömt bort dom men kom på de idag så jag satte mig ner och pysslade lite med det. Gjorde inte speciellt utan satte bara på lite pärlor osv.
-
Jag började med ett lager med svart nagellack, sedan tog jag ett lack över som mattar ner det svarta nagellacket. 
dåliga bilder (kvalité) men det får helt enkelt duga..

Kolla hit!

Imorgon (torsdag) så har vi öppet hus på min skola.
Det är 17.00 - 19.00 och alla få självklart komma och kolla. Jag och ett par till kommer vara där och bland annat sminka.
Kom förbi och kolla!

88palett

Jag har ju inte visat min 88palett som jag införskaffat mig!
Sofie frågade om jag hade lust att köpa ena hennes då hon fick dubbla och det tackade jag inte nej till. Har innan tänkt att beställa hem en men det har aldrig blivit av (som med en hel del annat haha..).
Här har ni den iaf, jag tycker den är superbra!

110119

Slutade för ca en timme sedan så jag kom hem för en stund sen. Dagen i skolan har gått ganska så snabbt och sen fick vi sluta tidigare på det med. Hur bra!
Ska styra ihop lite mat om en stund för jag börjar på att bli lite hungrig, men får vänta lite med det för att vaktmästaren är nämligen här idag igen. Denna gången var jag hemma när han kom med. Han håller på och fixar lampan i kylskåpet tror jag. Kommer inte ihåg vad det var som han skulle göra men.. Han fixade ju även mina kranar igår så nu droppar dom inte längre. Underbart!
-
När jag för en gångs skull tar kort så har jag absolut dom tråkigaste kläderna som finns på mig..
Aja.
Tröja: wesc
Jeans: gina
Ringar: style by tyra
Tycker det är snyggt med uppvikt ärm på munkjackor
-
(HAHAHA, kom precis en snubbe som stannade i lyftkran utanför min balkongdörr, skulle visst byta några takpannor)

PULS

Har precis kommit tillbaka till skolan efter ett pass på puls. Vi körde någon grej där man skulle boxas och så. Nu är jag jättetrött och skakar som bara den! Kan knappt skriva på tangentbordet pga av att jag skakar så. Men men.. hoppas på att det går över snart :)
Idag fick vi förövrigt jättegod mat i skolan! Det var kycklingfilé och klyftpotatis. Vi har bytt mat nu som vi ska ha tills det att vi får gå och äta på resturangen.
-
Fick precis reda på att vaktmästaren är hos mig idag, KUL! Vet ni hur det ser ut eller? Det ligger massa kläder framme och allt.. Aja, det får han väl stå ut med.
Har bara två lektiner kvar och sen slutar jag, skönt

What's my name?


skummmbad!

Idag när jag kom hem så städade jag, fixa mat och sedan diskade jag. Efter det så tappade jag upp ett bad med en massa skum. Underbart! Hällde i lite skum men tyckte inte att det kom något skum så jag hällde i lite till.. det slutade med att halva flaska var i haha.. Bra där! Eftersom vi har tagit bort badkaret hemma sedan några år tillbaka så var det så himla skönt att få bada igen.
Efter det så tog jag mig en kopp kaffe och lite fika.

110116

Mamma och pappa lämnade mig i lägenheten för ett tag sen. Direkt efter att dom åkt så tog jag mig lite paj och vitlöksbröd, älskar det vitlöksbrödet som man köper och sen tar in i ugnen. SÅ gott!
Nu sitter jag och moffar i min en cupcake.  Jag bakade det igår och dom blev hur goda som helst. Chokladmuffins och chokladfrosting, sen är det även en maraboubit inuti. Sounds goood?
Om ett tag börjar solsidan, kul att det börjar ingen tycker jag!
Hörs imorgon eller något :)

Home sweet Home!

Nu har jag varit hemma ett tag och det kändes sååå skönt att få komma hem. Lite konstigt också faktiskt.. Men jag har saknat mamma så det var kul att träffa henne. Vi har precis ätit nu och sitter och slappar i soffan. Ska kika på let's dance igen.. jag tycker inte att det är något vidare bra då det inte är några roliga med men finns väl inget bättre.
dååålig bild som inte visar hur det ser hur men, aah..

110114

Igår packade jag ner alla sakerna som jag skulle ha med tillbaka till Hova och sen fixade jag lite. På kvällen precis när jag hade lagt mig så hör jag hur grannen drar igång musik och spelar som bara den. Seriöst! Jag kunde ligga och sjunga med till låtarna, så väl hördes det. Det tog ett tag innan jag kunde somna men tillslut så gick det.
Idag så fick jag släpa med mig mina saker till skolan eftersom jag inte hinner tillbaka till lägenheten efter skolan. Som tur är så har jag inte med mig så mycket! Det ska bli riktigt skönt att komma hem idag kan jag lova. Saknar det!
Nu har jag precis noppat och färgat Mirellas ögonbryn samt färgat hennes ögonfransar. Det blev mycket bra! Sen färgade hon även mina ögonfransar och noppade min ögonbryn, det blev med jättebra!
min frulle..

Hur bra?

Lyckades med detta i veckan. Hur bra är inte jag på en skala ett till tio?
Så typiskt så det är inte sant! Men så går det om man är stressad..
nackdelen med foundation på glasflaska..

inte lätt när det är svårt!

Skulle slänga ihop lite mat förut men det blev väl inte riktigt som tänkt. Köttet var redan klart men inte riset, det skulle jag fixa. Det gick allt annat än bra. Läste noga som tusan på paketet då jag inte visste hur man skulle göra men ändå så lyckas jag med att bränna det. Det var helt svart i botten och även lite av riset var svart. Det var bara att slänga allt direkt! Efter att jag fått lite råd om hur jag skulle göra och ett samtal med mamma så lyckades jag iaf att slänga ihop lite ris. Andra gången blev det hur bra som helst!
inte fullt så lyckat..
-
andra gången så blev det dock lysande!

BoT

Det var ett tag sedan sist, jag har varit upptagen men nu är jag tillbaka!
Har varit i lägenheten hela veckan och det har gått bra, längtar hem lite smått dock om jag ska vara ärlig men imorgon så ska jag åka hem igen. Då skulle tydligen mamma och jag vara själva hemma för att pappa skulle bort. Tråkigt att jag inte får träffa honom men det hinner jag innan jag åker tillbaka.
När jag var i örebro så köpte jag en tröja där som jag inte har visat. Ska gör det nu har jag tänkt.
tröjan är köpt på Monki

Fråga.

Fick en fråga om vart jag köpt min kavaj så jag tänkte att jag kunde svara på det.
Svar: Den är köpt på vero moda. Är dock osäker på om den finns kvar men den är därifrån iaf.

Idol

(glömde visst att publicera inlägget.. skulle läggas upp runt 23.00)
-
Kom precis tillbaka till hotellet. Idol var GRYMT och Jay var GRYM! Ska lägga upp bilder och sånt en annan dag.
Nu sitter jag och mamma på rummet och har precis tryckt i oss en macka. Ska väl ta och krypa ner i sängen om en stund men först lite dator!

Mot stan.

Klart att det som jag skulle ha på Ikea inte fanns. Matbordet fanns inte och inte heller en byrå som jag skulle köpa..
Nu sitter jag iaf på hotellrummet efter många om och men.. Hahah, jag blir galen på mamma! Tur att inte hon bor själv iaf för det skulle hon aldrig klara. Får ju hjälpa till med allt haha. Aja, men skrattar när man är med henne iaf, det är en sak som är säker!
Nu ska vi ut på stan så vi hörs senare!

I bilen mot Örebro.

Sitter nu i bilen mot örebro.. Är framme om ca 20min och då ska vi direkt in till Ikea. Ska kolla på det sista till lägenheten så jag hoppas att vi hittar det nu så att det kan bli klart.
Efter Ikea så ska vi åka in till Örebro och checka in på hotellet.
Hörs senare!

café au lait


Let's dancee.

Ännu en dag bestående av datorn.
-
Duschade för ett tag sen och efter det var det skype som gällde fram tills nu. Ligger nu och kollar tv men jag kan inte hitta något roligt..
Ikväll börjar ju Let's dance, ska kolla in det och se om det är några roliga som är med hade jag tänkt. Om inte så drar jag fram datorn och sen ligger jag väl och sneglar lite haha..

110107

Godmorgon.
Eller nej.. det var ingen god morgon! Jag vaknde halv elva av att jag hade sjukt ont i magen. Det var bara att häva sig upp och ta en ibumetin. Nu har det nästan släppt och jag försöker få i mig frukost. Det blev te och macka. Ska ligga här framför teven ett tag till med värmekudden på magen. Bra start!

BL

Följ min blogg med bloglovin

Let it snow.

Jösses vad snö det är ute. Inte har dom plogat heller utan jag och mamma fick knalla runt i snön. Inte så kul och när jag kom hem så var det märken av snö upp till kanten på mina uggs. Hur svårt kan det vara att köra bort lite snö? aja..
Nu sitter jag i soffan och dricker cola samt äter pringles. mums! Funderar på att kolla lite sex and the city med.
Städade bort alla julsaker idag och även granen rök. Det känns lite tomt utan granen, är ju så mysigt med den! Men det känns samtidigt skönt att få bort det, nu vill jag ha sommar och lite värme!
-

110106

Är riktigt seg nu för tiden men vill bara slappa nu sista dagarna på lovet. I helgen kommer det ju hända en massa så jag passar på medan jag kan.
Idag så gick jag upp vid tolv tiden och sedan dess så har jag legat här med datorn i knät. Ska ta en promenad med mamma snart för jag behöver komma ut och få lite frisk luft. Har suttit inne nu i två dagar utan att komma utanför dörren.
På lördag så åker jag och mamma upp till Örebro ganska så tidigt. Där ska vi gå på stan först och sen ska vi gå på idols turné. Vi har även bokat rum på hotell så vi kommer stanna där över natten. Sen på söndagen så drar jag till skövde eftersom skolan börjar på måndag.

somna bredvid dig

Nu är jag hemma, det blev en heldag i skövde även idag men nu ska jag inte dit igen förens på söndag. Är fortfarande på jakt efter ett soffbord och ett matbord + stolar men förhoppningsvis så hittar jag det i örebro i helgen då jag och mamma ska dit.  Pappa målade i min garderob idag, det blev awesome!
Ligger i soffan och kollar på tv just nu. Kan ju alltid hoppas på att det börjar någon bra film men det verkar inte som det. Känns som att jag kan somna ganska så tidigt idag. Har sprungit runt och jobbat nu i tre dagar och det känns i kroppen. Imorgon så ska jag dock bara vara hemma och det ska bli skönt!

110104

Har inte hunnit sitta någonting vid datorn för jag har flängt mellan skövde och hova sen i söndags nu. Det är dock inte så mycket kvar att göra nu vilket känns skönt. Nu har jag även gått och blivit med mobilt bredband vilket känns underbart!
Hur som, nu ska jag ta och sänga ihop lite mat till mamma och pappa som håller på och jobbar. Lat som jag är så sitter jag i soffan, men var ju tvungen att kolla så att internet funkade.

RSS 2.0