100131

Idag så skippade jag träningen för att jag är rädd att min sträckning kommer att bli värre då eftersom den fortfarande inte är riktigt bra. Så förhoppningsvis så kan jag gå på träningen imorgon.
Nyss åt jag god lax, bara det att man blir så himla mätt på det! Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, jag har legat och kollat på mtv, my super sweet sixteen..
Hörs sen, Kram.

Enkelt men ändå snyggt!


Enkelt men ändå snyggt!

100130

Idag så kom mamma och pappa hem runt kl 3 från Karsltad. Mamma kom in med lite kassar till mig med lite småsaker i. Sen beställde vi hem pizza, fy vad jag mådde illa efteråt men gud så gott det var! Förövrigt så duschade jag förut och tog en ansiktsmask, kände mig inte så värst trevlig efter gårdagen..

 


Schampoo och hårinpackning från syoss. Ska prova och kolla om det är bra..


Örhängen accent, rosett från lindex


puder + mascara


och en ljusrosa skjorta från gina


Igår.

Igår så var kvällen hur bra som helst. Vi pratade om allt och pratade ut om saker som har blivit lite dumt. Tror att vi alla insåg hur mycket vi har saknat att vara tsm. Jag tänkte på i skolan igår när vi var senast själva och det var över ett år sen kom vi fram till. Usch, såhär får det inte fortsätta för igår var det verkligen hur trevligt som helst. Vi pratade, skrattade och grät..

Jag älskar er!

Igår.


Ja såhär såg jag ut
Klänningen kommer från MQ




 


Jag älskar er!


Linn



Johanna                                         Linda & Johanna






Linda & Linn                                   Johanna


Äntligen!!


NU ÄNTLIGEN så fungerar blogg.se. Det har inte funkat på hela dagen för mig vilket har gjort mig ganska så arg..
Men nu är det iaf igång igen och jag ska snart lägga upp lite bilder från igår!

Skolan.

Nu sitter jag i biblioteket i skolan. Jag har bild men jag ska göra något kollage om mig själv så jag skriver ut lite bilder. Vi hörs senare, Kram.

Läggdags.

Nu ska jag fixa lite saker tills imorgon och sen ska jag krypa ner under täcket. Ska nog kolla på tv eller kanske läsa lite.. Får se, men vi hörs imorgon. Då ska jag vara själv hemma lite först men sen ska jag ut till Johanna. Kommer bli toppen!

Gårdagen..

Igår så orkade jag inte att blogga för att jag var på sånt himla dåligt humör. Hela dagen var verkligen inte på min sida kände jag..


Jag knallade iaf runt såhär igår.


Dagens..

Idag så var jag arg på morgonen för att vi fick stå mitt i vägen och vänta på bussen för att dom inte hade plogat..
Men det gick över när jag varit i skolan en stund. På matten så hade vi något prov och om man hade bland dom 4 bästa i skolan så gick man vidare till någon tävling i Falköping. Lycka till att jag vinner, jag fattade inte en enda fråga men som tur var så fanns det svar att välja mellan så jag kanske har något rätt? Men jag och Johanna kommer till Falköping ändå så, hahaha..
Idag måste jag verkligen stenplugga Franska för vi har prov imorgon. Så typiskt mig att plugga dagen innan, men igår var jag verkligen inte på humör..


Jag tog på mig min gosiga tröja idag och ett par jeanstights..

ARG!

Just nu är jag så jävla arg och så blev det som vanligt att jag tog ut det på mamma sen.. Men det är inte hennes fel haha.
Men alla är så omogna så att det är läskig. Jag hatar snö, vill bo i ett land där det inte kommer någon snö ALLS. Jag är så trött på den skiten nu så att det finns inte. Busschaufförer fattar noll. Alla som jobbar på kommunen borde få sparken eftersom dom inte kan sköta sitt jobb.
Nu kom pappa hem med och han var ocksåförbannad, mamma säger att jag ska lugna ner mig..
Bloggar sen när jag har kommit hem och är lite lugnare..

Tänk..

Tänk vad lite klädkollade kan göra, jag är redan på bättre humör..!

LadyGaga


PV


SEEEG.

Jaha, skolan idag då och jag var inte på humör. Inte heller när jag kom hem och jag var inte hungrig alls vilket var ovanligt för jag brukar vara väldigt hungrig, men jag pillade i mig lite mat. Jag känner mig helt seg, vill bara krypa ner i sängen och sova och kolla på tv. Orkar inte med skolan imorgon och jag känner verkligen inte för det, men jag måste väl.
Usch, nu mår jag illa med efter det där nedrans äpplet..
Suck.. alla dagar är då inte bra!


(mitt underhår ser väldigt mörk ut, pga blixten..)
Dagens outfit.

Linne:Gina
Tröja:Pappas
Glans/lack-tights: Gina  (väldigt urtvättade, kanske skulle behöva skaffa mig ett par nya?)




Bilder.

Om du vill se lite mer bilder från helgen kan du gå in på Lindas blogg här

Igår.

Igår så kom jag till johanna runt halv 8 och då var både Sara och Linda där. Vi gjorde pitabröd med kyckling, jag var ju inte så hungrig om man säger så men jag tryckte i mig lite ändå (det var ju så gott). Senare så gick vi till bygget där det var lite folk och så. Sen drog vi hem igen runt halv 1 tror jag.



tröja: H&M
kjolen gjorde jag av ett linne som kommer från only
skärp: ?
tights: H&M


jag körde på toffs..


matmatmat


Linda



Sara & Johanna


Kollade i skolkatalogen, hahahaha jag höll på att dö av skratt.
hallå hallå tjejer
grannen
ufo
atom
adhd
kemi

vi spelade in en video som är så sjukt rolig, men den ska jag inte lägga upp här och sen kommer ingen att fatta ändå så..

Träning.

Nu ska jag åka på fotbollsträning (inte ta fel på tiden idag, hahaha..) så jag ska börja att byta om och lite sånt men det kommer lite bilder från igår sen när jag kommer hem sen som sagt. Jag tog inte så många bilder eftersom att jag inte hade den med mig utan jag tog bara lite när vi käkade och så.
Aja, hörs sen Kram.

Skriva av mig.

VAD HÄNDER???
Asså jag förstår mig inte på alla människor, vad är det som är så roligt? Hahaha, jag fattar inte hur man kan och framför allt inte varför? Jag tycker alla skämmer ut sig och det är ju bara pinsamt, eller? Fast det verkar ju inte som det eftersom det bara fortsätter. Själv skulle jag aldrig kunna, men jag kanske heller inte ser det som alla andra verkar se? ÄH, inte jag som skämmer ut mig och det är ju ganska gött det måste jag erkänna. "dagens ungdom"
(ingen idé att någon frågar)

Ut och äta.

Nu har farmor & farfar kommit och vi ska snart åka till Mariestad för att äta mat. Vi ska äta på King Fisher (stavning) mumma. Sen ska jag åka vidare till johanna för att ha en mysig tjejkväll där. Imorgon kommer det blider det kan jag lova haha :D

Igår..


hum, lite fail bilder
Kofta: Gina
Linne/tubtopp: Wear it
Jeanstights:Falkenberg..




Jag hann aldrig att uppdatera någonting igår, först så var det skolan och sen när jag kom hem så fixade jag en massa och sen fick jag besök. Men det har varit dåligt dom senaste dagarna och det fortsätter idag med..

Grekland.


Grekland 15juli
BOKAT!


Jag
Mamma
Pappa
Sara

Det ska bli så himla skönt att komma iväg och jag längtar som en dåre. Jag trivs verkligen i värmen så det kommer bli underbart. Sen ska ju busfröet Sara med också :D

Köra moppe..


Nu ska jag gå ut i kylan och prova köra med min moppe, haha. Vi får väl se hur det går och om jag kommer in hel utan att ha brutit någonting.
Ska iaf prova att köra, den har stått nu i några månader så vi får se om den vill starta.

100121

igår blev det ingnen bloggning men internet krånglade lite och sånt. Men jag hoppas ju som sagt på att få datorn fixad snart och då blir det bättre.


Dagens outfit.

Tröja:Gina
Tights:H&M


Sängen.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och först kolla på 2½ men och sen är det paradise hotel som gäller. Imorgon är det lång dag och efter det ska jag upp till stallet. Får se om jag hinner slänga in något inlägg innan kvällen imorgon, men det lär vi ju märka då..
Godnatt!

Dator åt..

Nu åker snart datorn åt helvete. Jag har fått starta om den tre gången på bara några timmar. Måste verkligen formatera den någon dag..
Orkar inte mer, hatar när det ska jävlas och hänga sig hela tiden!
Kanske får bli harpan och msn för min del, det verkar ju funka iaf..

För stark?

Igår så lyckades jag med att dra sönder mitt ena band på bh:n och imorse så lyckades jag bryta sönder mitt diadem. Jag tror att den enda förklaringen till detta är att jag är för stark, inte sant? Hahaha, det sorgliga var att det var min favorit bh och mitt favorit diadem som jag alltid använder å morgonen när jag sminkar mig. Min bh gick att laga men det går nog tuvär inte med diademet..


sönder..


sönder..

Dagens outfit.


Dagens outfit.

Linne:Wear it
Kofta: Gina
Tights: ?
Strumpor: ?

Sola.


Idag så skulle jag egentligen ha solat solaruim på nimo, för min pappa fixade en tid men nu fick jag ett sms om att jag inte kunde för att det var stängt pga reparation..
ÅH, annars skulle jag ju ha haft något att göra en lite stund idag men men, jag får väl sola någon annan dag.
Jag vill ha värme så att man kan sola, jag vill ha sommar så jag kan åka utomlands..

Paradise hotel.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på paradise hotel.
Hörs imorgon, Kram amanda.

Tävling.


Jag är med i en tävling på Elins blogg. Där kan man vinna ett axelsmycke eller ett handsmycke  från hennes egna märke "rock and doll" (visst är dom snygga) själv skulle jag vilja ha handsmycket. Du kan också vara med och tävla, men då måste du ha en blogg. Annars kan du även köpa smyckena och många andra på hennes blogg.
Du hittar hennes blogg här och tävlingen här

Om du inte läser hennes blogg så tycker jag verkligen att du ska börja, hon är en helskön tjej tycker jag och har ett sinne för mode.

Dagens blogg.


Hihi, jag upptäckte att jag var dagens blogg på sannahs blogg idag. Tackar och bockar för det.
Här har ni hennes blogg, saanzil

Dagens outfit.


Tröja:H&M
Linne:Gina
Jeans:Gina



Bio.


Jag åkte faktiskt på bio förut med mamma. Vi kollade på new moon, igen.. Eller ja, mamma har inte sett den så. Men sara skulle egentligen ha följt med men sen hann inte hon så jag och mamma gick själva.
Nu ska jag snart gå och krypa ner i sängen, kanske läsa lite i min bok för jag behöver komma någonstans i den haha..
Hörs imorgon, Kram.

Fika.


Just nu sitter jag och gottar mig med en stor latte och en bulle, mahaha..

Kollage.


Jag gillar den lite rockigare stilen med rutig skjorna osv.

Bilder.

Nu kommer bilderna från igår när vi firade pappa.




Alex ville att jag skulle ta kort på honom när han skrattade.


söting


Min outfit


Oops..

Nyss blev jag chokad över ett samtal jag fick från Johanna. Hon undrade vart jag var någonstans och att dom väntade på mig. Vi skulle ju åka till Gullspång men klantig som jag är så tog jag fel på tiden.. Det var lite pinsamt måste jag erkänna! Men jag går på träningen imorgon och nästa söndag!


100117

Hej på er.
Det blev aldrig att jag la ut bilderna igår men jag orkade inte eftersom dom åkte hem ganska så sent. Men bilderna kommer sen idag.
Nu på morgonen så har jag inte hunnit gjord så mycket, mest kollat tv och tagit det lungt men om en timme så ska jag åka till Gullspång på fotbollsträning. Vi ska ju gå ihop med dom nu, vi får se hur det blir.
Uppdaterar sen igen..

Bild.

haha, här kommer en wabcam bild..
det är jättebra kvalité och allt, i know!


Fira Pappa.

Nu är jag klar och dom har redan kommit. Vi ska fira pappa idag, vi ska äta god mat osv. Men nu hinner jag inte skriva mer eftersom dom redan är här men det kommer bilder antingen ikväll eller imorgon :)


Sommar..


Jag skulle gärna vilja kunna börja köpa in sommarsaker..

Stallet.

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Var tvungen att åka dit upp kl 9 idag, men det går ganska så snabbt så det är inte så farligt. Ikväll så ska vi fira pappa men jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Ska duscha och fixa lite sånt. Men vi hörs senare.
Kram.


Latte


Efter maten kollade jag och mamma på let's dance.
och jag gjorde även en latte, mums!

Fika.


Mamma



100115

Sådär, du var första veckan i skolan avklarad och jag måste erkänna att det har gått ganska så snabbt. Men det väntar en massa prov om några veckor så det är väl bara att njuta av dom "inte så jobbiga skoldagarna" som är kvar.
Efter skolan så mötte jag upp mamma på kondis för en fika. Det blev vaniljhjärta och varm choklad, mmh. Sen så gick vi in en snabbis på ica och sen gick vi hem. Det var faktsikt skön att gå hem för det var inte så kallt och sen var det skönt att röra på sig. Nu står pajen i ugnen och vi ska äta om ett tag, sen ska vi även kolla på let's dance!
Hörs senare, Kram.


ursäkta bilden..
Dagens outfit.
Tröja: Gina
Linne: Gina
Jeanstights: ?


Klocka: ? Armband: Thomas sabo & Zara?



Tjäna pengar?


Vill du tjäna pengar på att ta emot melj? Ja, det är precis lika enkelt som det låter. Du behöver bara registrera dig och sedan inget mer, du kan värva vänner för att tjäna mer och vinna tävlingar. Klicka här för att komma till hemsidan.

100114

Ååh, det har hänt något med min dator. Den är hur seg som helst och hänger sig lite då och då. Jag har redan startat om den två gånger och kvällen är inte slut än. Måste formatera om den någon dag, men det måsta jag ha hjälp med så vi får se när det blir.
Jag måste öva på franskan men det går lite sådär med det, det "råkar" komma lite saker mellan.. Men jag får försöka att ta tag i det snart.


Dagens outfit.

Tröja: Pappas
Linne: Gina
Jeans: Cheap Monday





100113

Jaha, nu har halva veckan gått och jag tycker att det har gått ganska så snabbt..
Idag så skulle vi välja elevensval och jag valde faktiskt idrott! Haha, jag höll på att dö idag. Vi skulle köra styrketräning och sen skulle jag göra bänkpress och efter att jag har gjort några "lyft" så orkade jag inte mer utan jag låg och sprattlade med mina ben för att jag inte fick upp stången haha.. Slutade med att erik fick hjälpa mig.
När jag kom hem åt jag mat och sen så tog jag på mig lager med kläder och åkte upp till stallet. Vi tolkade och det var hur kul som helst haha. Jag och Martin gav oss ut på djup snö och det slutade med att jag ramlade och ena skidan åkte av, sen fick jag inte på den mer..
När jag kom hem så duschade jag och sen hamnade jag här.  (ovanligt!)



Tröja: h&m
Linne: gina
Jeans: gina
halsband: lucia


gjorde även en inbakad fläta i luggen idag..
(kanske inte var så värst snyggt med toffsen men men, jag hade ingen annan)

100112

Idag så var jag hos tandläkaren och byggde på en tand, det känndes lite konstigt efteråt men man väljer väl sig efter ett tag. Jag missade maten idag så jag gick förbi ica på vägen till skolan och köpte med en baguette och en bonaqua.
Idag så firade vi pappa med för han fyllde ju igår, vi mumsade på kakor och åt tårta i stora lass (iaf jag) haha. Efter det var jag proppmätt.. Nu ska jag snart kolla på Paradise hotel och sen ska jag nog sova tror jag, börjar bli lite halvt trött.
Kram.


Kalas.

Hallå :)
Nu ska vi fira pappa men uppdaterar sen..
Kram.

Tatueringar.

Jag har sett att det är inne med tatueringar på catwalken nu, faktum är att jag vill faktiskt tatuera in ett armband på min vänstra hand/arm. Det har jag velat länge och tyckte nu att det var lite kul när jag läste det hahaha..


100111

Inatt kunde jag inte somna.. Jag låg och vred och vände mig länge men kunde inte somna. Usch vad jobbigt det är, jag har kanske sammanlagt sovit en timme inatt. Men det var inga problem med att gå upp imorse iaf eftersom jag hade varit vaken länge. I skolan så vad jag övertrött och det blev då en hel del skratt haha.
När jag hade kommit hem så hann jag bara äta snabbt och sen var jag tvungen att åka till träningen. Det var skönt att röra på sig lite för att det har jag inte gjort på hela jullovet. Sen när jag kom hem därifrån så duschade jag och sen drack jag en kopp chai te och tog en macka.
Nu ska jag kolla på paradise hotel..
Kram.




Det var slut på batterierna i kameran så det fick bli mobilbilder..


GRATTIS!



bilder, Grekland -08

Grattis Pappa
Jag älskar dig!
<3

100110

Idag tänkte jag gå upp ganska så tidigt så jag ställde klockan på 10 men då var jag mer död än levande så jag somnade om till halv 11. Då släpade jag mig upp och knallade in till soffan och kollade på tv, åt frukost och drack en stor kopp med kaffe. Resten av dagen har jag spenderat vid datorn men jag ska snart gå in i duschen och sen fixa med lite saker till imoron. Imorgon drar ju skolan igång igen, det är väl lite blandade känslor jag orkar inte med allt pluggande man kan kommer ju närmare sommaren och värme.
Hörs, Kram.


Chill..

Ikväll har det varit väldigt chill. Jag gjorde en hemmagjord pizza tsm med mamma, sen tänkte jag göra en egen liten bit åt mig med en massa gott på men tydligen så tyckte pappa att just den biten såg god ut så den tog han.. Hmm, då blev jag lite sur men men. Resten av kvällen så har jag suttit här, spelat musik, kollat runt på datorn klunkat dricka och ritat :) Det har varit väldigt mysigt och skönt att bara ta det lungt och slappa. Jag vet inte om jag vågar lägga ut bilder på det jag har ritat men vi får se..
Ha det bra, Kram Amanda.


Vinter.

Idag så tog jag mig ut i kylan med mamma och gick en liten sväng. Men det var fruktansvärt kallt och vi gick inte så långt men ändå var vi ute i ca en timme. Men jag tog iaf en massa kort för det är så himla fint ute nu! Men fy så kallt det är :s runt -20 brr..

 



 



 




Gårdagens outfit.


såhär såg jag ut igår
jag fixade även ett litet svall med min locktång, tog endast ca 10min..

Tröja: Pappas (från jack&jones?)
Linne: Gina
Jeans:Gina


Har inte kunnat uppdatera.

Jag har inte kunnat uppdatera varken igårkväll eller på hela dagen idag för jag har inte varit hemma. Igår var vi tvunga att åka in till kss med pappa och han fick även stanna där.. Jag och mamma kom inte hem förens kl halv 12 och då gick jag och sov direkt typ.
Idag så åkte vi till skövde igen för att hämta honom och sen när jag kom hem så ville inte mitt interbet funka men nu så är det igång! Jag vet inte om jag kommer uppdatera mer idag men det kanske kommer något mera senare. Nu har jag precis ätit pitabröd med familjen och ska nu kolla på let's dance.

Bullar.

Nu är bullarna klara och dom är verkligen smarriga! Har redan ätit två st men nu börjar det kännas lite i magen haha.. Men det kommer nog slinka ner en eller två till innan kvällen är slut!




Baka bullar..

Nu ska jag hjälpa min mamma att baka bullar, mummms! :D
(Kanske inte riktigt så stora som på bilden..)


Bilden är tagen i Göteborg i höstas.
Det kan man kalla MAFFIGA BULLAR!

SEG!

Hallå.
Igår bloggade jag inte alls men jag var verkligen inte på humör! Jag låg bara i soffan och kollade på en rad med filmer igår. Jag var verkligen hur seg som helst men det blir så och idag vet jag inte heller vad jag ska göra. Jag vill ha sommar och sol! Tycker att det är alldeles för kallt nu lixom det är runt -15 och det är inte ok enligt mig! Visst det är mysigt med vinter men jag vill ha sommar just nu. Tänk vad skönt att ligga ute i solen och lyssna på musik med en kall dricka i handen. ÅH!
Nej nu ska jag inte prata mer om det för jag längat bara ännu mer då.
På måndag så börjar vi ju skolan igen och jag ser verkligen inte fram emot det. Nu kommer vi ha en massa nationella prov och det kommer gå åt helvete för mig känns det som haha.. Jaja, får försöka njuta av den lilla tid som är kvar på lovet.


Åka till Anna.

Hej, jag har inte uppdaterat idag och jag hinner inte mycket nu heller för att johanna kommer och hämtar mig när som helst. Vi ska åka till Anna och sova där ikväll :) Kommer att bli hur kul som helst för jag har inte träffat anna på jättelänge! Jag hinner inte skriva mer nu men jag kanske bloggar hos Anna sen får se. Annars kommer bilder imorgon.
Ha det bra puss Amanda.

Dagens Outfit.


Tröja: Gina
Jeans:Cheap Monday
Idag hade jag faktiskt jeans på mig. Ni kanske märker att jag nästan aldrig använder det längre men jag tycker inte att det är bekvämt. Förut använde jag alltid jeans men nu har jag nästan alltid tights på mig. Men jag tycker att det är så oerhört skönt!
Men idag så tog jag på min mina cheap monday från typ sexan eller något haha..




Resultatet.

Sådär nu är jag hemma igen :)
Jag skulle vara hos madde kl 14:40 och sen var jag klar ca 15:15.. Jag blev nöjd med resultatet, måste säga att jag tycker hon är jätteduktig! Hon är så försiktig och sen blir jag alltid nöjd.

Efter det så mötte vi upp Marcus och så åt vi på valentino, gott var det men efter en stund mådde jag illa, fy. Sen åkte vi hem till Marcus och där var Alexander med. Han var helt galen haha.. :)
Nu ska jag hämta ett till glas cola (tycker verkligen synd om mina tänder, så mycket sött dom får stå ut med under loven..Men jag ska till tandläkaren igen den 12jan så att det är bäst att jag tar det lite lungt med det nu ett tag haha..) och sen kolla på tv eller kanske spela the sims 3? Får se..
Ha det bra Kram Amanda


 Före                                           Efter

Jag tycket att det är skillnad men det syns inte så mycket på bilden dock..




Deja vu

Shit, vilken deja vu jag fick när jag läste inlägget under på min blogg! Det kändes verkligen som exakt samma sak hade hänt en gång tidigare, och att jag hade skrivit samma sak. Visst är det läskigt när man får det..!


Jag vet..

Jag vet att det har varit väldigt dåligt med mitt bloggade på sista tiden men det är bara för att jag inte gör någonting på dagarna. Då har jag ingenting att skriva om och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men imorgon så ska jag ju åka och fixa mitt hår och då kommer jag sjävklart lägga upp bilder på resultatet. Ska faktiskt bli skönt att få fixa sig lite, jag har bara gått hemma i mina mjukiskläder osminkad sedan nyår.. Visst det är skönt det med men jag känner för att komma ut och fixa mig lite.
Nu ska jag gå och sova snart för jag kan inte sova så länge imorgon eftersom vi ska åka till mariestad kl 1.



Såhär går jag runt hela dagarna, osminkad.

100103

Idag så väckte mamma mig kl halv 1 men det kändes mer som att klockan var 10. Jag gick upp och åt frukost och sen kollade på tv som vanligt haha..
Jag antar att jag bara ska sitta hemma idag med men vi får se vad som händer.

Fixa håret.

På måndag så ska jag äntligen fixa mitt hår igen. Det var ett tag sen jag gjorde det nu och mitt hår ser hemskt ut just nu tycker jag! Jag ska gör nya slingor i mitt hår och hon som gör det är verkligen jätteduktig tycker jag. Jag gör det i mariestad.


Mat

Idag åt jag en otroligt god middag med min familj. Vi åt min älsklingsmat, rotfruktspytt med kyckling det ska egentligen vara oxfilé men vi tog kycklling idag och det var minst lika gott! Efter det så åt vi chokladpudding med grädde och hallon. Efter det höll jag på att spy och min mage sprängas! Usch vad jag mådde illa, men nu börjar det släppa.


Maten


Efterrätten

AJ MIN MAGE!

Hej på er.
Inatt så vaknade jag vid halv 2 och hade så ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag gick upp tog en tablett och värmde en "kudde".  Sen gick jag och la mig i sängen med kudden på magen men det hjälpte inte. Jag tjöt tills jag fick världens huvudverk, då gick jag upp till mamma.. Asså seriöst jag har fan aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv! Det kändes som en evighet innan taletten skulle hjälpa. Sen vid två släppte det och jag lyckades somna om!
Bra start på det nya året, men det var väldans tur att det hände inatt och inte igår!!
Sen blev jag iaf väckt kl 11, då var jag hur trött som helst men jag tvingade mig upp till teven. Kollade på tv och åt en macka. Nu funderar jag på om jag kanske ska gå ut och gå en sväng, då kanske jag vaknar till lite. Sen få jag se vad jag gör med resten av dagen.

Nyår.

Hej på er, bra uppdatering dom senaste dagarna jag vet!
men igår var det väldigt stressigt hela dagen och sen på kvällen var vi här. Det var mycket trevligt och vid 12slaget så var jag med dom jag tycker så mycket om. Vi skålade och delade ut nyårpussar! Sen gick vi ut och träffade folk, kollade på raketer (ytterst lite) och pratade i mobilen.
Sen var det ju vissa störande saker med, ett nej är ett nej men vissa verkar inte förstå det. Trodde inte det var så svårt, men tydligen. Men det lyckades inte så bra ändå och det var slut på det roliga ganska fort. Om du känner dig träffad, ta åt dig då!
Skönt att vissa var trevliga och gjorde kvällen bra!
Tack!

och, GOTT NYTT ÅR! Detta året ska bli bra, jag ska kämpa med mina betyg och försöka komma in på frisör. I sommar ska jag umgås med alla som jag tycker om. Ska ta vara på den sista terminen i skolan med min klass som jag kommer sakna! Sen ska jag börja gymnasiet..


Jag tog inte en enda bild igår, inte på min outfit eller unger kvällen.

RSS 2.0