Glass glass i stora lass

Erica kom hit för en stund sen så då bjöd jag på glass och varma hallon, mumma :D
(Du missade något Sofie!)

Bilder från släktträffen.


Alex hittade en lerpöl

lekar

ännu mera lekar

pris då mitt lag kom tvåa


det ska börjas i tid!

Mot skolan!

Nu har jag hunnit vakna, äta frukost och klä på mig. Mitt upp i allt insåg jag att jag hade glömt mitt smink i Hova, hur smart? Var så stressad igår att jag bara tog mina väskor och hoppa in i bilen. Hur som helst så lyckades jag få med mig min foundation meeeen jag klarar mig.
Ska kila iväg och möta Erica nu, hörs senare :)


High on life.

Ah, shit.. kan säga att det har varit en händelserik dag! Kom precis till Skövde och ska nu ta och slappa framför tvn. Imorgon har jag sovmorgon och börjar klockan halv tolv, underbart!
Vi hörs imorgon, lovar haha :)


Hemma..

Skövde fredag - lördag
Göteborg lördag -  söndag

Kom precis in och jag är helt slut, ska tvätta bort sminket, bortsa gaddarna och sen är det sängen som gäller. Imorgon är det skola och jag längtar inte ett dugg!
Hörs mer imorgon.

110826

Idag hade vi nollning i skolan men det var vissa som var mesar och inte ville var med, jag håller med dom! Det är farligt att sminket blir lite förstört, ojojoj.. Nä, men det var kul med dom som var med. Slutade runt halv två och då stack jag hem direkt och diskade och sen gick jag ner och mötte upp Johanna nere i stan. Vi gick sedan och stoppade lite mat i magen. Nu håller vi på och fixar oss, snart kommer det fler bruuuds. Brudar, brudar, brudar, alla gillar brudar (hahaha okej, jag var tvungen)



PLUSKAMPEN.

Idag hade vi pluskampen i skolan. Det betyder att alla klasser tävlar i olika grenar och dom som kommer till final får därefter möta lärarna. Vi vann både mot elever och lärare. Sen fick man även klä ut sig så vi valde att likna smurfarna, vi vann även pris för bästa utklädnad så det var värt den stela färgen!
När jag kom hem så somnade jag och sov i ca två timmar och fick en chock när jag vaknade. Efter det följde jag med och körde några till Töreboda och sen när jag kom hem tog jag tag i matlagningen och städade även under tiden, multitasking!


Tredje gången gilt!

Sätter på ugnen för tredje gången idag och hoppas denna gången att jag inte blir avbruten.. Hungrar ju typ ihjäl här!
Hörs efter att jag ätit maaaat.

Dagens.


Jacka: vero moda // tröja: monki // shorts: h&m

110823

Idag fick vi först planera lite inför salongen som vi ska öppna i september med priser, behandligar namn osv. Efter det delades vi in i grupper med ettorna och fick gå ut i butiker och kolla in vad det är som gäller i höst. Efter det slutade vi och då passade vi på att ta en fika i solen innan vi begav oss hem igen. När jag kommit hem så skickade Erica sms efter ett tag så då stack jag till henne och sen satt vi på hennes balkong och snackade lite. När jag kom hem lagade jag mat och nu sitter jag och kollar på tv. Ska snart ta och duscha och sen ska jag sätta mig här igen.



Dagens.


Kavaj: vero moda // linne: new yorker // jeans: gk

Första dagen.

Var i skolan i kanske en timme idag och sen slutade vi. Det var mycket som hade byggts ut och det var faktiskt ganska snyggt. Vi fick schema ( som jag förövrigt tyckte var ganska bra), och lite andra papper och information och sen var det slut. Efter att vi slutat så följde Erica med mig in till stan så jag fick handla lite behövliga grejer och sen gick vi hem igen. Lagade nästan direkt mat då jag var vrålhungrig, måste berömma mig själv idag för maten var mumma! Älskar pasta haha :)
Nu sitter jag och dricker kaffe och har inget speciellt för mig. Imorgon börjar vi klockan nio vilket är ganska skönt, gick inte så länge heller.


Godmorgon.

Godmorgon på er, själv har jag varit vaken ett bra tag. Börjar ju skolan idag men vi börjar klockan ett så jag gick upp vid halv tio. Hade egentligen kunnat sova en bra stund till men tänkte att det är lika bra att komma upp i tid då jag ska upp ännu tidigare imorgon.
Har haft en väldigt lugn morgon och legat i soffan och degat. Om lite mindre än en timme ska jag gå och möta upp Erica och Rebecca och sen ska vi gå tillsammans till skolan. Efter skolan hade jag tänkt sticka in till stan lite, har lite saker jag behöver handla.
Vi hörs senare!


packar..


Släktträff på G

Har lite släktträff här hemma idag så det blir ingen uppdatering. Snart dags för mat så jag ska dra mig utåt för att få lite i magen, mums :)


rosé ute i solen


Har på mig min klänning från H&M och skärp från gina

på bussen hem

nu sitter jag på bussen hem från Göteborg. tack gode gud för Internet !

Telia helvete..

Just nu är jag så förbannad på telia så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. I lördags bytte jag ju till abonemang och det ville inte fungera när jag kom hem. På måndagen ringde jag sedan till Telias kundtjänst och sa som det var och då var det någon kod som inte stämde med mitt simkort och det som dom såg på datorn.
Igår när jag kom hem hade jag fått ett nytt simkort i brevlådan så jag satte i det på en gång och trodde att att då var frid och fröjd men icke. Nu vill inte det funka det heller.. Ringde precis till Telia igen och då var det precis samma problem. Hon jag pratade med försökte få tag på Telia i skövde men det var ingen som svarade där så hon sa att jag fick ringa tillbaka till dom igen och så skulle dom försöka. Kan jag inte bara få ett nummer som går direkt till Skövde så kan jag väl sitta där och ringa tills det att don svarar. Jag tror inte direkt att dom har så mycket att göra så att dom inte ens hinner svara i en telefon.
Blir så trött.. hur svårt kan det vara egentligen?

just nu


på tåget mot sthlm

just nu sitter jag på tåget mot sthlm. vi ska åka dit med jobbet och göra lite grejer. får se hur det blir men det blir nog bra. bloggar förresten från mobilen nu för första gången :)

Ny mobil.

Just nu klagar jag inte, har blivit med ny telefon. Är nu ägare till världens bästa telefon, samsung galaxy S ll :)
Vi åkte till Skövde idag och hörde med en kille där inne lite så nu har jag nytt abonemang och ny telefon, glad tös här kan jag lova. Vi ringede till telia igår och så fick jag prata med en kille där med, han tyckte INTE att jag skulle köpa den även fast den har blivit utsedd till världens bästa mobil för den var så svårt att förstå. Han tyckte absolut att jag skulle köpa en iphone men jag är inte riktigt sugen på en sån. Förut ville jag verkligen ha en men nu känns det som att alla har en och jag vill inte vara som alla andra hahah. Visst dom är bra och allt sånt, har inget emot telefonen men jag vill bara inte ha den känner jag. Nog om det, jag är glad puss och hej.




Shoulders.


På jobbet.

Sitter nu på Jobbet men jag har med mig datorn så man kan väl säga att jag sitter mer vid den än vad jag jobbar men nu har jag faktiskt rast så. Imorse städade jag och Emma nere i biblioteket eller ja, städade och städade.. Vi sopade och skakade lite rumpa. Dagen har varit ganska så lugn som alla andra dagar och vi skulle sluta vid halv tre idag så det blir skönt. Det ser även ut som att det kan bli en trevlig kväll ikväll, mer om det sen :)




En vanlig dag på jobbet.


Hahah

110811

Tomt på inlägg här men jag har inget att skriva om.. Jag jobbar på som vanligt, var dock typ ledig igår. Skulle endast göra en intevju med en här i Hova och resten av dagen var jag sedan hemma. Även idag kom jag hem tidigare så det var ju ganska skönt. Nu är det inte många dagar kvar heller och två dagar ska vi åka bort med så det går nog ganska fort. Dock går det ju även då fort till skolan och det är väl lite blandade känslor om det. Visst ska det bli kul att träffa alla härliga klasskamrater igen och se allt nytt, men efter en vecka när klockan ringer så vill man bara vända på sig och somna om.
Ska iaf försöka njuta nu som sista dagarna utav ledigheten och utav att vara hemma. Ska även iväg för att kolla på ny mobil innan skolan börjar. Eller egentligen vet jag redan vad jag ska ha för mobil, vi ska mer höra lite om abonemang osv :)

jag idag


Badtunna.

Igår åkte jag och mamma till Marieberg tidigt på morgonen och gick runt där. Sen var vi även runt för att kolla på lite annat med. När jag kom hem snabbade jag mig att duscha och packa mina grejer för att sedan åka till Johanna. Där badade vi badtunna typ hur länge som helst, så mysigt! Efter det gick vi in och fixade oss lite smått och sen drog vi ut. Kom hem runt halv fem och då åt vi lite och sen slockade vi direkt.






Förra lördagen.

bilder sen förra lördagen


onsdag 3aug.

I onsdags så skulle vi göra ett projekt med jobbet som höll på ända till klockan nio på kvällen. Det var ganska segt men lite kul ändå haha. Direkt efter att vi hade slutat så åkte vi några och badade, jag badade dock inte för det var så satans kallt.. Hur som, här kommer lite bilder.





gjorde första latten i hela mitt liv och den blev godkänd, grymt!


110804

Jag har inte varit hemma på hur länge som helst så jag har helt enkelt inte hunnit med datorn men imorgon är jag ledig och även på måndag så det blir långhelg för min del, skönt! Ska göra lite i helgen men jag ska ladda upp alla bilder som jag vill visa :)
Kommer förhoppningsvis att komma upp imorgon!

110801

Idag började jag att jobba igen och ska göra det ett tag framöver. Jobbar som pku på kommunen och om jag ska vara ärlig så fattar jag inte riktigt vad det är vi gör men det blir nog bra. Pappa trodde att jag skulle få jobba några dagar på nimo med så jag håller tummarna för att det blir så.
När jag väl kom hem sen så åkte jag och badade med mamma och Johanna så jag kom precis hem därifrån. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla lite tv och sen ska jag sova. Imorgon slutar jag klockan fem så jag ska försöka att lägga upp lite bilder från helgen och så då :)


RSS 2.0