Klarade mig!

Först skola och sen moppekurs/uppkörning och sen vidare hem och öva på läxor...

Idag så åkte jag iväg till skolan som vanligt men jag hann inte gå mer än på två lektioner innan jag skulle tbx till Hova igen. Jag kom hem hit vid 11, då bytte jag om lite och sen åkte jag och pappa vidare till Laxå. Åt på burger king där. Måste säga att jag inte tycker att det är något vidare gott där.. Sen vid 1 så skulle jag köra upp. Han tyckte att det gick bra som tur var :D Nu är det bara skrivningen kvar då.. Och det är inte så långt kvar tills jag fyller nu..! När jag kom hem så var det bara för mig att sätta mig och öva på Kemi. Usch jag gillar inte det ämnet.. Men men, nu är jag klar, eller .. jag orkar inte öva med nu iaf. Men jag hoppas att jag klarar mig. 

Juste! Jag skulle fixa mitt hår igen idag, mamma var inne och köpte nya slingor. Men tror ni inte att tröga som dom är i Hova så tog dom FEL! Även fast mamma sa att jag skulle ha samma som jag köpte för en vecka sen och det fanns ingen annan blond färg med en sån borste i så hur svårt är det eller? Dom kan väl anstränga sig LITE iaf? :s



Idag så körde jag på min vinterjacka! Det gjorde jag rätt i för det var väldigt kallt idag!



På bussen hem så var musiken min vän! :)

Hemma.

Nu är jag hemma igen efter en lång åktur med moppen. Jag åkte med Goggo, Bobby & Albin var med en stund också. Vi körde runt lite här och där haha. Men som tur var så tog jag på mig min vinterjacka och ett par vantar så jag frös inte iaf. Men nu känner jag att jag är kall om mina fingarar så ja tror att jag ska ta en kopp te och sen sätta mig framför teven.

Puss.

Måste öva.

Nu har jag ätit osv. så nu tänkte jag gå ut och köra lite moppe. Jag måste ju öva det sista nu eftersom jag ska köra imorgon i Laxå. Jag måste erkänna att jag är lite nervös över det.. men jag får hoppas att det går bra!

TTYL.



Förlust.

Idag så förlorade vi tuvär med 3-2 tror jag att det var, men jag tycker ändå att vi spelade en ganska så bra. Efter matchen så duschade vi och sen skulle vi samlas i klubbstugan. Där pratade vi lite om nästa år osv.
Nu ska jag iaf kolla på Top Model! :D

Puss.

Top Model 12


Match dags.

Nu ska jag packa min väska och dra upp till Movallen om en stund. Vi ska nämligen spela våran sista Match idag (mot björsätter(stavning). Hoppas att det går bra och att vi vinner idag. Önska oss lycka till.

TTYL.


Hemma.

Igår så åkte vi ju till Liseberg tidigt på morgonen. Dagen där var toppen förutom att vi inte hann åka Balder mer än 1 gång för att det började brinna där och sen var det hur lång kö som helst. Men vi hittade en annan favorit! :D
Jag och johanna skulle åka höjdskräcken och jag är ju väldigt höjdrädd men jag har åkt den förut så jag tänkte att jag klarar det igen. Men sen visade det sig att jag och johanna inte fick sitta brevid varandra :o då blev jag ännu mera nervös.. När jag väl satt där uppe så tänkte jag "jag klarar inte detta" (hahahah) Men sen när vi väl släpptes ner så skrek jag tills jag inte fick ut något mer skrik. Det bara tog stopp haha.. Men efter det så fick jag värsta kicken :D

Idag så gick jag ändå upp ganska så tidigt. Kollade på tv och för en stund sen så lyckades jag med att lägga in lite låtar på min mobil. Det tyckte jag var ganska så bra gjort utav mig! Vid 3 idag så har vi match.. Kom upp och kolla! :)

TTYL.

Ny mobil.

NU ÄR JAG GLAD! :D

Min bror ringde för en stund sen och sa att han hade fått ett sms om att dom kunde ta hem mobilen nu på expert. Så jag bad honom att fråga hur lång tid det skulle ta då. Sen ringde han upp igen efter en stund och sa att dom hade den svarta hemma så att imorgon så ska Chrille (min bror) åka och köpa den till mig. Jag är ju inte hemma imorgon men han får lämna den till Pappa.
TACK! <3



MIN MIN MIN!!!


Matdags.

Nu ska jag äta taco.

TTYL.


MUMS.

För överdrivet?

Vi skulle ju egentigen ta niornas kort idag men sen visade det sig att vi inte fick vara med. Vi var tydligen för lättklädda med det var folk som hade mindre kläder än vi på sig. Men är man lärarens favorit så kan man tydligen ha på sig vad som helst. Vi blev t.o.m. kallade töntar av en lärare för att vi blev sura över det. Men vad fan tror dom? Eller var det kanske bara för att vi skulle glänsa över alla andra med våran skönhet? Ja inte vet jag men vi vägrade att vara med sen iaf. Vi tog egna kort som blev mycket snyggare.



Tycker ni att detta är för överdrivet?

Skolan.

Nu kommer lite uppdatering från skolan. Jag har precis haft bild och nu så sitter jag och Sara i biblioteket. Vi har egentligen slutat men vi tänkte sitta kvar en liten stund till haha. Sen så har vi fysik som jag hatar på fredagar för att det är så jävla segt! Sen så ska jag och Linda kankse gå ner tilll ica. Efter skolan så ska jag nog kanske handla med mamma för jag vill göra om mitt hår igen. Men får se hur det blir, men jag måste iaf handla saker tills imorgon eftersom vi ska till liseberg och då måste man ju ha med sig lite godis och dricka att ha i bussen :) 

TTYL. <3

Sovdags.

Nu ska jag gå och lägga mig. För jag är väldigt trött idag med, men det ska bli skönt att få sova en dag i helgen iaf. På lördag ska vi ju åka till Liseberg så dår får jag gå upp tidigt igen.
Imorgon så ska alla nior ta kort vid poolen. Kommer kanske bild imorgon på hur vi såg ut.

Godnatt.

Skolfoto.

Igår så slingade jag ju mitt hår (ska nog göra en till gång) , och när jag vaknade så var det lite orange liknande i hårbotten. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra så jag hoppade in i duschen och tvättade med silvershampo. Efter det så blev det lite bättre.  Jag ville ju inte att det skulle se helt fail ut idag eftersom vi skulle ta skolfoto. Jag hoppas att jag inte ser allt för konstig ut iaf. När jag kom hem så kollade jag tv och sen åkte jag till träningen.
Nu ska jag hoppa in och duscha

PUSS.



090923

Hejhej
Idag var det först skola som vanligt, fast jag hatar onsdagar eftersom vi bara har en massa jobbiga lektioner. Sen hatar jag tjallare! Får man inte ha något privatliv eller? störande..
När jag kom hem så åt jag mat och sen åkte jag och mamma ner till ica. Jag skulle köpa godis + dricka och sen slingor till mitt hår. Sen fick vi skynda oss hem eftersom jag skulle upp till stallet. Skulle rida dubbla pass idag så nu har jag ont i min rygg!
Jag sitter med slinorna i håret nu, dom ska sitta ett tag till sen ska jag duscha och SOVA! Jag är jättetrött!
Imorgon så ska vi ta skolfoto med. Hoppas det inte blir allt för fail!

Puss.

Tävling.

Vill du vinna valfritt smycke från cocco.se? Gå in på Fokis.se och följ anvisningarna

http://fokis.se/
http://www.cocoo.se


Detta smycke skulle jag vilja vinna!

Sovdags.

Nu har jag kollat klart på tv, bla. på Svenska Hollywoodfruar. Jag stör mig på Anna Anka, hon tror hon kan bestämma över alla andra. Nu ska jag iaf gå och sova strax. Imorgon är det först skola och sen ska jag åka till Mariestad med Mamma. Måste köpa lite saker tills vi ska ta kort senare i veckan.

Puss och Godnatt.


Sno Stilen.

Nu tänkte jag köra lite Sno Stilen (från än kändis).


Nicole Richie.



T-shirten: Gina Tricot 149:-  Jackan: Gina tricot 299:- Väskan: Melba 359:- Mössa: ?  Skor:Nelly 299:-

Moppekurs.

Idag så gick jag upp vid 7. Det var knappt att jag kunde hålla ögonen öppna ska jag säga, Fy vad trött jag var! Sen bar det iaf väg för att hämta upp Johanna och sedan åka till Laxå. Det har varit lite segt, sen har jag fått världens fetaste bok som jag ska kunna ._. Känns som att det kommer gå åt ***

jaja, nu ska jag åka till TAUBE PARTY PARTY :D <3

Amanda Gillar!

Detta gillar jag i höst/vinter.


1. Nitar är så snyggt i höst, man kan ha det på både tröjor, skor, jackor..
2. Jag tycker fatiskt att det är ganska så snyggt med lårhöga stövlar. Speciellt och man har ett par snygga tighta jeans under!
3. Jag vill iaf ha ett par UGGS i höst/vinter. Dom är så gosigt och man kan ha dom till mycket!
4. Pumpsen tycker jag är ganska snygga + att dom är billiga!

Alla dessa skor hittar du på DinSko till bra priser!
________________________________________



1.
Nitar och rosa, jag tycker dom är snygg och kolla klacken! är det inte för snyggt?
2. Åter igen ett par med nitar, men dessa är svarta och ganska så lika dom andra, hög klack på dessa med.
2. Ett par Hunters! Jag tycker faktiskt att dom är lite snygga. Dom finns i ljusrosa och jag tycker dom är väldigt gulliga, men även snygga i svart. Och sen är dom ju bra en slaskig höstdag (vilket det blir ganska så ofta nu)!

Alla hittar du på Nelly
_________________


1. En skinnjacka och en stor halsduk, helst utan slut på tycker jag är så himla snyggt! Det är varmt men ändå så ser det inte så vintrigt ut.
2. Pälsjacka tycker jag är supersnyggt! Jag och Linda provade en när vi var i Danmark och jag vill ha en nu. Den kändes väldigt varm och en sån kan jag absolut tänka mig att ha endel i vinter!

Halsduken är från Gina, Skinnjackan från Kenzas egna kollektion och pälsen är från HM.


Moppehelg.

Gissa vad?
Jag ska sova nu! Jag låg och kollade på idol och sen hann jag kolla på halva kändisdjungeln innan jag somnade.. Men det kanske inte var så konstigt när jag låg nergosad i min säng :) Nu sitter jag här och försöker att hålla ögonen öppna haha. Men det är bara bra om jag kan somna tidigt för jag har moppekurs i helgen och då får jag inte sova länge alls. Vi ska börja kl halv 10! Sen kommer jag inte hem förens runt halv 5.  Då ska jag typ bara äta och fixa mig och sen så ska jag dra ut till Johanna Tauberman. Hon har fest, det är ju lite typiskt men ska dit en stund iaf för sen så är det ju moppekurs igen på söndagen.
Hmm.. nu blev jag sugen på cola, och jag som just bortstade tänderna..

Puss



Bild från danmark.


Ingen kamera.

hejhej
jag har inte bloggat nu på några dagar men det är så att jag har ingen kamera längre..
Så då är det inte så kul att blogga när man inte kan ta något kort att lägga in och och  sen så har det varit en hel del denna veckan.

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar men det har varit lite fullt upp och jag har varit väldigt trött. I onsdags så hade vi fridluftsdag, det var väl inte sådär värst roligt men det är ju bättre än att sitta i skolan. Jag var med i alla grenar även om jag kanske inte är sådär bra på dom men vi samlar ju poäng till klassen. Och det lönade sig för vi vann! Vi kom etta av alla på hela skolan. Är vi inte BÄST? När jag kom hem sen så var det inte nog med träning utan då skulle jag upp till stallet och rida. Efter det så kan jag säga att jag somnade ganska så tidigt.

 

Sen ska jag säga med att min kamera är sönder så att det är lite tråkigt att blogga då. Jag kan inte ta något kort och lägga upp på bloggen utan isf så måste jag ta med mobilen och den tar sämst bilder. Den tar jag bara med i absoluta nödfall haha. Blixten fungar ju inte på min kamera så den är med världelös. Men jag har lämnat in min kamera nu iaf, jag vet inte när jag får tbx den men jag hoppas att det blir snart för det känns väldigt tomt utan kamera..


Skolan.

Hej hej Nu så sitter jag i skolan och har precis haft biologi. Det gick ändå ganska så fort. Snart så har vi SO och sen så slutar vi tror jag iaf. När jag kommer hem så ska jag äta och sen är det träning kl 17.15 tror jag att det är. Jag måste gå på den för jag har inte tränat på 2 veckor haha. Men jag har varit sjuk och sen så har jag inte orkat så jaja.. (jag kan inte lägga in någon bild här för att skolans datorer är helt tröga och cp) TTYL <3

Aj.

Idag så har jag känt att jag har så himla ont i min nacke/alex på hägra sidan. Jag vet inte vad jag har gjort men det gör skit ont! Man kan känna att det är lite svullet på den högra sidan.  Mamma har precis masserat mig lite och sen tog hon på någon smörja. Jag hoppas att det blir bättre nu.


090913

Idag gick jag upp väldigt tidigt men jag kunde inte sova. Kanske för att jag vill ha hem moppen? Jag kollade iaf på en film. Sen så duschade jag och fixade lite i mitt rum, det såg ut som att en bomb med kläder hade slagit ner där..
Om ett tag så kommer marcus och dom hit, vi skulle käka lite och sen ska vi nog åka och kolla på fotboll. Pappa och dom spelar hemma idag så det är ju lite passande. Sen så ska jag ju självklart köra moppen! :D

TTYL.

Ny moppe.

hejhej

Nu är jag hemma igen, eller jag har varit det ett tag. Jag kom hem runt halv 8 så jag har hunnit med att äta och kolla på tv med. Idag så var jag iaf och kollade på moppen, vi bestämmde oss för att köpa den så den står hos marcus (min bror) nu men han ska komma med den imorgon. Jag körde runt lite hemma hos honom förut men jag ska köra mer imorgon.


Moppen.


En bild på Alexanders misse.
Jag älskar denna katten, det är hur gosig som helst!


Alexanders andra misse.

Mariestad.




Nu ska jag åka till mariestad hörs senare.

Godmorgon.

Godmorgon. Idag var jag tvungen att ställa mobilen, det var lite mindre kul eftersom jag hade velat sova. Men idag så  var det värt det för jag ska kolla på moppe idag :D en skitsnygg som är vit! Jag har velat ha en vit moppe men jag har aldrig hittat någon som jag har gillat, men nu så! Och den är i mariestad med så det är ju perfect! Vi ska ändå till Marcus idag, pappa skulle hjälpa honom med lite saker så då ska Marcus följa med mig och mamma och kolla på den. Jag längtar! Hoppas att vi köper den för då kommer jag köra moppe resten av dagen haha <:

TTYL

Hemma!

Nu är jag hemma igen från Danmark! Det har varit ganska så kul med det är skön att vara hemma igen. Idag så har jag varit i skolan en liten stund för vi skullle fixa med ett arbete. Sen åkte jag hem, satte mig vid datorn som jag har saknat!

Ikväll får vi se om det händer något. Annars så är det skönt att vara hemma idag!


Danmark imorgon.

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag! Men jag har inte hunnit (samma ursäkt) men så är det. I fredags så var det ju dåra fest hos goggo det var toppenbra förutom vissa saker. Sen sov Sara hos mig med, vi drog hem vid 1 eller något sånt. 
 På lördagen så kollade jag tv en massa, sen kom alexander med. Han skulle sova här den natten. Var lite med honom då med såklart.
 På söndagen så kollade jag på tv då med, sen så ringer pappa plötsligt till mig och säger att vi skulle samlas nu. Då var klockan ett och jag trodde att vi skulle samlas kl tre men dom hade tydligen ändrat på det. Så jag fick packa fort som tusan och sen kom magnus och hämtade mig. Jag fick spela fotboll på dom mage och det är inte något som jag rekommenderar direkt..


Idag så har det varit skola som vanligt. Men imorgon så åker vi ju till Danmark :D Det ska bli så himla kul! Bara det att vi ska åka så himla tidigt. Vi ska åka redan kl kvart i fem från Hova. Jag och mamma var iaf nere och handlade lite förut tills imorgon. Det blev mat godis och dricka..
Ska försöka att ta en massa kort som kommer upp sendan.

PUSS.


Bilden är på mig och Sara från i fredags.


HISS & DISS


Bepanthen på läpparna. Jag måste säga att bepanthen på läpparna är superbra! Dom blir lena och ser lite fylligare ut. Jag tar på mig det innan jag ska gå och lägga mig och när man vaknar upp på morgonen så känns det jätteskönt! men endast när jag sover!

Fest imorgon. Kan det blir bättre? Imorgon är det fredag och då blir det fest. Känner på mig att det kommer att blir bra. Det är vi nior och sen några åttor I think.

Danmark med klassen. Vi ska ju snart till Danmark på klassresa. Jag längtar och det har jag gjort ända sen vi bestämde att vi skulle åka. Det ska bli mycket kul!



Skolan. Ja, skolan dissar jag.. Det har endast gått två veckor och jag är redan trött på den. Visst jag tycket att vi har ganska så bra dagar och så men ändå. Det finns roligare saker att göra än att gå i skolan


Förkylningar. Visst är det jobbigt? Jag hatar att vara förkyld. Antingen så går man runt och snörvlar eller så hostar man eller så är man täppt i näsan. Hur kul är det eller? Nej, jag gillar då inte att vara förkyld!


Läxor. Ja gillar verkligen inte läxor. Jag tycker att det är jobbigt och sen blir jag stressad av det. Man får värsta pressen på sig att man måste kunna det och det.. usch, gillar det inte.


Dag + Outfit.

Idag hann jag att ta en bild innan jag gick till bussen. Visserligen så blev det en med tandborste i munnen men wtf. Det hände inget speciellt i skolan direkt. Jag var på lite skratthumör haha..
Jag skippade träningen idag med, jag är ju lite förkyld och jag vill inte göra det värre nu eftersom vi snart ska till danmark! Gjorde även en smoothie idag, provade en ny med banan, kiwi och vattenmelon. Jag hade ingen youghurt eller fil i eftersom det är mycket vatten i melonen så blir det ju saftigt ändå. Det blev faktiskt gott :)
Har även övat lite på franskan, jag kom på förut att vi hade den.. Men som tur är så är det bara 16glosor!
jaja  PUSS




Inget bloggande..

idag så har det inte blivit något bloggande, jag har inte hunnit med det. Först skola och sen upp till stallet nästan direkt när jag kom hem. Efter det så var jag tvungen att öva lite på engelskan som jag har tills imorgon. Men jag lovar att imorgon så blir det bättre, jag slutar lite tidigare och sen ska jag nog inte vara med på träningen imorgon heller eftersom att jag är förkyld och då kan det bli ännu värre. Visst jag var med på ridningen idag men det är inte samma sak.. :o Det var jävligt jobbigt, hoppade ju med en jobbig häst men man anstränger sig inte på samma sätt tycker inte jag hahah aja.
PUSS!

Sjuk.

Gissa vad? Jag är förkyld!

Imorse så var vaknade jag av att jag hade ont i halsen, det var ju mindre kul.. Men jag  åkte iväg till skolan iaf. Skulle ju ändå sluta tidigare idag eftersom jag skulle till Mariestad och göra synundersökning.
Jag måste ju ha det tills jag ska ta moppekort. Mamma bokade en tid till mig för det igår, så jag ska gå med Johanna (och kanske anna) 19-20 sep. Men iaf, till det så måste jag fylla i en himla massa papper eftersom jag fyller år efter 1:a oktober då dom gör om lagen. Men alla dom papprena gäller i 5år så jag behöver inte fixa nya tills jag tar körkort och det är ju ganska så bra iof.

Väl i Mariestad så kollade dom bara lite och sen fick jag även en ny lins eftersom min andra gick sönder imorse (det var ju ganska så passande). Sen så åkte jag och pappa och käkade på Donken. Gott!

Nu känner jag min inte sådär värst bra.. är hänging i hela kroppen, lite ont i huvudet och halsen med. Får se, om det inte blir bättre imorgon så stannar jag kanske hemma. Jag vill bli frisk tills vi ska på klassresa för det vill jag verkligen inte missa!



sick.


RSS 2.0