100831

Mitt internet har inte velat funka förens nu så det blev ingen bloggning idag, men jag provar igen imorgon!

Mobilbloggar, ...

Mobilbloggar, Just nu sitter jag i skövde och väntar på bussen med rebecca. Vi har varit på elins esplanad tsm med erica och kollat lite. Från mariestad ska jag ta tåget kl 6 så jag kommer hem ganska så sent. Hörs senare!


Nytt.

I Lördags så åkte jag och mamma en snabbig till Mariestad för att kolla om vi kunde hitta ett par jeans åt mig då dom hade extraöppet. Och vet ni vad, jag hittade ett par! Fast nu i efterhand känns dom stora och är lite "pösiga" vilket jag inte ville ha.. Dom fanns inte i minde så jag köpte dom men tror att jag får skaffa mig ett par till men då ska ja se till att dom sitter som en smäck! Jag tänker ändå använda dessa jeans då som är fruktansvärt sköna och fortfarande är snygga!


Vero moda


Back to denim (från rut m.fl.)

100830

Idag så var det första dagen i skolan som vi gick efter schemat. Först var det engelska som inte var så jobbigt men därefter kom matten och förstörde. Vi kommer att jobba i ett oerhört högt tempo, sju lektioner och därefter prov och jag är ingen som jobbar i full fart hela lektionen. Nu gäller det att ligga i så att man inte kommer efter för då blir det bara ännu jobbigare i slutändan.
Efter matten var det lunch och sen var det dags för det roliga på dagen. 3timmar tsm med Erika i salongen! Idag så pratade vi endast om hudvård men ska fortsätta men annat i veckan.
Det känns verkligen som att jag har valt rätt linje, jag tycker nästan inte att någon lektion verkar "jobbig" (det är ju inte kul direkt men allt funkar) utom matten då.


Mobilblogg, ...

Mobilblogg, just nu sitter jag på wayne's coffee i skövde med johanna. Vi är på matfestivalen och ska vara här ikväll. Hoppas på en bra kväll och ja önskar er detsamma så hörs vi imorgon :)


100824

Idag så har jag inte varit hemma på hela dagen, eller jo.. jag var hemma 20min typ och då åt jag mat!

Skolan började ju idag och jag var tvungen att gå upp kl 05.30 för att sedan ta tåget till mariestad 07.13 och sen vidare till skövde med buss. Väl i mariestad då mötte jag Linda, Rebecca och Erica så vi åkte med samma buss, skönt det så att man slapp komma själv. I skövde så gick vi direkt till skolan som bara ligget lågra hundra meter från rese.
I skolan så gjorde vi inte mycket utan fick reda på klasserna och sen lite vad vi kommer att jobba med och göra under denna veckan. Vi ska inte har några lektioner utan bara "lära känna varandra" och ha lite kul. Sen nästa vecka så antar jag att vi ska gå som vanligt. Det är nästan bara tjejer i skolan vilket är lite tråkigt, det är endast en kille haha.
Vi slutade 10.30 och då mötte jag och Linda upp Dino som skulle äta frukost. När han var klar så åkte vi till Mariestad och gick runt där hur mycket som helst (mina ben!!). Sen tog jag tåget hem 14.17 till Hova.
När jag kom hem så åt jag bara mat och sen var det dags att packa väskan och gå upp till Movallen. Vi skulle nämligen spela match mot Mölltorp så vi hade en bit att åka. Där fick vi spela på värsta lerplanen och det blev ju inte bättre när det spöregnade och vi sprang runt där så man kan sammanfatta matchen som ganska så blöt och lerig! (en riktig fotbollsmatch?)
Bilder kommer inga idag men däremot kanske det kommer imorgon. Just nu så ska jag gå och lägga mig för jag är så himla trött!

Once again.

Ja, om en stund så kommer Johanna hit och sen ska vi, gissa vad? JO, kolla fotboll såklart haha.. Känns som att det är det enda jag gör nuförtiden men så är det inte. Klart att det blir en hel del fotboll när pappa är tränare och så och sen tycker jag att det är kul med..
Men idag är det inte Töreboda jag ska kolla på utan hovas p16. Jag ska ta med mig min kamera och sen kanske det kommer bilder. Jag har bilder från matchen i fredags med som jag hade tänkt att lägga upp :)



in row

För några dagar sedan så kom ju Anna och Johanna till mig. Vi köpte en massa gott och sen så kollade vi film och bara hade det allmänt trevligt. Det blir inte en tyst minut när vi är, har alltid någon att snacka om typ. Måste bara ses mycket oftare än vad vi gör nu!
Dagen efter så åt vi frukost på kondis, det blev macka och kaffe. Sen när vi kom hem så bestämde vi att vi skulle dra till Anna och ha en "spa" dag med bastu, ansiktsmask, fotbad och allt sånt där. Vi stack ner och handlade och sen så drog vi till Anna och fixade lite mat innan.




















Mobilblogg, ...

Mobilblogg, sitter nu i bilen mot töreboda för vi ska nämligen kolla på fotboll. Antar väl att vi hörs senare.


jag önskar att jag var en sån!


Just something.

Igår så åkte ju jag och mamma en liten sväng till Örebro. Eftersom vid åkte vid klockan tre så hade vi inte direkt tänkt att handla en massa (då behöver vi en hel dag) utan mest bara umgås osv för pappa var inte hemma heller. Sen kände jag att det inte riktigt var min dag, jag är ju på jakt efter ett par helt vanliga svarta jeans men har upptäkt att det inte är så bara. Antingen så är dom för stora eller så är dom typ för korta. Jag får helt enkelt gå på jakt efter ett par cheap monday, dom sviker mig aldrig! Jag har ju ett par svarta därifrån men dom har använts flitigt så nu är dom sönder. Nog om det, som vanligt så sprang vi i sista sekunden och skulle handla något, denna gången en ny datamus samtidigt som vi ville ha kaffe så jag fick hjälpa mamma först och sedan när hon betalade fick jag springa till mc dolalds och köpa kaffe.







siba


?


hm


sen har jag glömt att visa en bh jag fick från ellos. Jag skickade efter den för ca 2månader sen men fick den för kanske 1-2veckor sedan. Det var på tiden kan jag säga!!

FW Cheap Monday

Sitter och kollar bilder från fashion week. Oerhört mycket snyggt från cheap monday, gillar verkligen deras kläder!

några smakprov:





jeansen är väl ändå snygga eller, damn.

Juste, jag har en blogg..

Nej, riktigt så är det inte. Jag hara bra inte haft tid med att blogga på sista tiden. Det är min sista vecka på sommarlovet innan jag börjar gymnasiet och jag vill njuta in i det sista. Fick nämligen ett brev idag också om när och vart vi ska träffas om exakt en vecka. Vi skulle träffa alla nya klasskamrater osv. sen skulle vi sluta efter lite fika kl 11.00. Den dagen låter ju inte så jobbig om jag ska vara ärlig, haha. Men hur som jag har iaf lite bilder som jag vill dela med mig av som kanske kommer imorgon eller senare. Jag ska kanske till Örebro med mamma imorgon och då kommer det kanske även lite godbitar därifrån.




lapin


Min brorsons två kaniner som han fått, är dom inte bedårande?

100811

Nu är det endast två dagar kvar på jobbet vilket känns helt knaaas! Det har gått så himla fort och när jag tänker efter vet jag knappt vad vi har gjort alla dagar? På fredag så ska vi iaf göra lite för dom gamla som en liten "avslutning" på det hela.

Nej, nu är det bäst att jag packar väskan och åker mot movallen eftersom det åter igen är träning men denna gången i Gullspång..
Latero!

Första träningen.

Idag så var det första fotbollsträningen efter uppehållet och jag trodde bokstavligt talat att jag skulle DÖ! Min kondis är inte den bästa då jag aldrig orkar att röra på mig. Sen kanske jag är lite dum och inte tänker på att ta med mig min inhalator men men, det får helt enkelt bli nästa gång som är redan imorgon.
Idag så körde hon hårt med oss och vi fick springa väldigt mycket för att få igång flåset och bättra på konditionen lite. Men nu efter känns det ganska skönt men inte när vi väl sprang, fyfan!
När jag kom hem så gjorde jag en smoothie och nu ska jag gå och sova för jag är så himla trött att jag snart somnar sittandes. Det är hårt att jobba och träna fotboll..

Snickerskaka.

Jag bara måste dela med mig av detta underbara recept. Det är nämligen snickerskakor som jag bara älskar och nu tänkte jag skriva ut detta enkla recept som vem som helst kan göra.

Ingredienser
½ burk skippy jordnötssmör krokant
1dl strösocker
1dl kokosflingor
2dl ljus sirap
5dl corn flakes
1tsk vaniljsocker
100gram mörk/ljus-choklad
1msk olja

Smält jordnötssmör, socker, kokos och sirap i en stor kastrull.
Rör ner flingor (krossa dom gärna lite) och vaniljsocker.
Häll smeten i en långpanna och fördela den jämt, tryck ut med en stekspade (gör den tunn!!)
Smält choklad och olja.
Bred chokladen över smeten.
Ställ in i kylen och när det har stelnat kan du skära upp den i fyrkanter.


receptet hittar du även på burken.


Nagellack.

Har precis provat det nya nagellacket som jag köpte igår från H&M. Jag älskar färgen som är typ nude, rosa, beige.. Det kommer att användas flitigt


med blixt


utan blixt


SATC 2

Nu har jag precis kollat på sex and the city 2, har väntat lite med att kolla på den men idag så fick det bli av. Jag tyckte att den var bra, har hört andra säga att den var dålig men där håller jag nog inte riktigt med.. Hur som så ska jag nog ta och fixa lite här och sen sova. Jag är trött efter att ha gått runt idag och imorgon så ska jag ju jobba med.


Graffiti nails

Idag så köpte jag ett coolt nagellack som kommer från isadora. Först ska man måla med ett vanligt underlack och sedan när det har torkar så ska man lägga på detta nagellack som  lägger sig på det andra lacket och sen blir det som graffiti på naglarna. Tyckte det var lite coolt så jag var tvungen att prova det och det funkade faktiskt!




haha, det ser betydligt snyggare ut irl kan jag lova men en liten bild iaf.

kopia

Igår så åkte vi och hämtade johanna för att sedan åka vidare till obk. Väl där så gick vi till Linn nästan direkt och sen vidare till Andreas efter ett tag. Där satt vi mest i soffan och gjorde inte så mycket så jag och Johanna bestämde oss för att gå ut och efter ett tag kom alla andra med ut.
Det var väl inte den roligaste kvällen jag varit med om men jag träffade folk jag inte sett på hela sommaren typ så det var väl lite kul. Jag och Johanna åkte sen hem med hennes bror så jag kom väl hem vid halv 2 där.










jag hittade mitt saknade thomas sabo armband för ca en vecka sen när jag städade i mitt rum. Den hade tydligen legat i en ficka på min skjorta! och jag som har letat som en galning..




alexander



100808

Idag så väckte mamma mig lite efter tio, vi skulle åka en sväng till Skövde. Där kollade vi bland annat vart min blivande skola ligger och sen gick vi en runda på stan. Jag gjorde en massa fynd och är nöjd med allt jag hittade. Dock provade jag ett par behövliga svarta jeans på vero moda men dom fanns inte i min storlek men jag tänkte kolla i mariestad om dom kanske har dom där.
Mat åt vi med på någon resturang som jag inte minns namnet på men det var iaf otroligt gott!
Mamma frågade nyss om jag skulle med ut och gå men hon fick ett bestämt nej till det som inte går att ändra på. Jag ska tillbringa resten av dagen vid datorn och inget annat.


T-shirt: Cheap monday från YAP
Jacka: Vero moda
Skor: Converse


matmatmat


h&m, mavala, isadora


h&m


kicks




h&m


bikbok


h&m


gina, bikbok

Mobilbloggar. ...

Mobilbloggar. Just nu sitter jag i bilen och har precis kommit till skövde. Vi hörs senare när jag har kommit hem.


I keep dancing on my own


Om ett tag så åker jag och hämtar upp Johanna och sedan vidare till obk och bilfesten. Hoppas att det blir en bra kväll och om inte annat att jag kanske träffar lite folk jag inte sett på ett tag!

Grekland del 3





otroligt god, jag och sara sprang upp till affären nästan varje dag haha..






on fire


dos amigos








tjockis





























100806


farmor farfar & lotta är här nu, vi har precis käkat grillspett och är nu mätta och belåtna. Nu blir det spel och prat.

Grekland 2












vid hamnen i chania


jag gick inte närma den kan jag lova, jag har ormfobi


små gulliga gränder i chania




nästan alla kvällar innan vi skulle gå ut spenderades på altanen med en cider, underbart.






mylos hade otroligt god mat!




där fick alltid alla tjejer en blomma med ett spänne i när man kom in.


dom hade även en otroligt fin toalett


och efter maten fick man in färsk frukt









sweet



Hur ont det än gör så måste jag förneka det och låta det vara. För om det någongång blir som jag vill, så blir det varken idag eller imorgon.

workwork.

Nu har jag jobbat i nästan två veckor och det betyder att jag endast har en ynka vecka kvar. Det har verkligen gått jättefort tycker jag, men det kanske beror på att jobbet inte är så tråkigt trots allt och att all personal är rolig och bra. Jag är glad att jag tackade ja till jobbet fastän att jag var oerhört tveksam i början och hade nästan bestämt mig för att tacka nej.
Idag har vi iaf bakat som nästan alla andra dagar och denna gången blev det negerbollar. Det fikas verkligen mycket där måste jag säga haha..
Efter jobbet så kollade jag tv och sen fick mamma med mig ut på en runda på spåret, jag gillar inte att gå men ibland (även och det sker ganska så sällan så händer det) så kan jag få mina ryck då jag vill röra på mig. Efter det så kände jag mig nästan snurrig och mådde nästan lite smått illa men jag fattade snabbt vad det var. Jag har inte ätit mycket idag, men jag var verkligen inte hungrig när vi skulle äta. Men jag tog en macka och en liten youghurt så blev det mycket bättre. Nu ska jag snart in i duschen och sen ska jag nog göra mig redo för sängen.


100802

Idag så var det jobb som vanligt, gick ganska segt de första timmarna men sen rullade det på. Resten av dagen så har jag bara slappat, kollat tv och duckit cola. Mamma sa till mig förut att jag inte fick öppna någon mer och att hon inte hade köpt alla flaskor för att jag skulle dricka upp dom på en gång..
Hahaha, fail men men.. som tur var så hade jag lite kvar att ha ikväll!
Förut så gick jag med mamma till Hova där vi stannade och köpte glass innan vi vände och gick hem. Nu väntar jag på att springa in i duschen och duscha för att sedan lägga mig i soffan och kolla på tv.
slappt.


städat rum, jag vet!

Grekland del 1

Nu lägger jag upp lite bilder osv från Grekland, det kommer i omgångar för annars blir det så himla mycket på en gång..


När vi åkte till flygplatsen så höll solen på att gå ner.


på landvetter




framme i chania


på bussen mot hotellet


det första jag köpte när vi kom fram, icetea!  älskar det!




















gick upp och gottade oss på balkongen och spelade kort.


vi hade kul/tåkigt


var tvugna att prova!




dos amigos










RSS 2.0