This is it.


(nu funkade det med att ladda upp en bild från google men inte från kameran?)

Har precis kollat klart på "This is it" och den var Great!
Nu väntar jag på att "How I met your mother" ska bli klart men tror inte att jag kommer hinna kolla något ikväll.. Får bli imorgon eller något.

Suck..

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder för mig. Det har inte funkat på hela dagen och pga det så har jag inte bloggat eftersom det är ganska tråkigt att bara läsa en text hela tiden. Jag hoppas att det snart ska funka annars återkommer jag imorgon då det borde funka igen!


Godmorgon.

Jag vaknde för ca en timme sen.
Gjorde en smoothie och kollade på lite tv och nu sitter jag här. Det är inget roligt väder ute idag, helt mulet och slaskigt ute.. Får se var jag hittar på senare idag, annars kommer jag vara hemma, äta god mat och godis mahaha!

Mössan.




Såhär ser min mössa ut som jag har gjort. OS mössan fast i lite andra färger..



100226


Linne:Gina
Tröja: H&M
Jeans: Gina





Gårdagens.


såhär såg jag iaf ut i Torsdags.
Linne: only
Kofta: gina
Jeans: cheap monday
halsband: guldfynd

ååh..

Igår ville mitt internet inte fungera på hela dagen så jag kunde inte göra någonting..
Satt och kollade på tv och sen gjorde jag även klart min OS-mössa! :D
Jag kan visa den sen idag, blev fakstikst ganska så nöjd med den och har lite lust att göra en till fast enfärgad..

Dagens.

Idag så hade vi inget kemiprov och det var väl tur för mig eftersom jag knappt övat något. Men nu måste jag plugga tills nästa vecka. Solen har faktiskt kollat fram idag och det var riktigt skönt ute! Hoppas innerligt att snön fösvinner snart för jag börjar bli riktigt trött på den nu. Kan det inte blir vår så att man kan stoppa undan alla tjocka jackor, mössor, vantar och skor..
Imorgon så ska jag åka till sunne med Sara (skolan ska dit) så jag hoppas att jag kommer hem hel! Nej men det kommer säkert att bli bra, jag har inte åkt på ett tag men hoppas på att det ska gå bra ändå.




Gårdagens.


Det var kallt ute så jag tog på mig varma kläder idag.
Grovstickade strumporbyxor, en varm kofta och en halsduk.






Ehe..

OKej.. jag råkade somna.. (Så kul var det) Men jag ska somna om nu för jag är så himla trött. Hörs imorgon ist.

Jaha..

Jaha, nu är jag hemma och har hunnit med lite saker. Tänkte slå mig ner och kolla på en film men sen kom jag på att jag har ju kemiprov imorgon så då var det bara att ändra på planerna från att ta det lungt till att stenplugga! Jag har inte en blekaste aning om vad det är som jag ska öva på men det löser sig väl förhoppningsvis.
Hörs senare.

100222

Hejhej.
Nu är jag hemma och har hunnit att äta med. Jag ska snart byta om och sen ska jag åka iväg till fotbollsträningen. Var lite osäker på om det skulle vara någon eftersom alla salar var stängda pga alla snö, det var rasrisk och sånt men nu är den kollad så vi kan träna. Skönt det!
Men jag lägger upp bild sen ikväll när jag har kommit hem och hunnit duscha osv..

HOG -dag två

Jag och johanna drog til lanet idag igen senare på kvällen. Det var några som hade åkt hem under dagen men fortfarande endel kvar. Det kördes gh tävling, det var argumentationer i timmar och en massa skratt med johanna. Vi stannade hela kvällen/natten






gh


johanna

HOG


Sara


Linn, Johanna




Dino


100221

Jag har typ inte uppdaterat något på hela lovet men jag har inte suttit mycket framför datorn alls faktiskt. Jag har mest varit med kompisar, chillat och kollat på film. Men jag tror att det kommer bli som vanligt nu igen när skolan börjar. Om det nu blir någon skola imorgon? Jag hörde att dom stängde igen vissa skolan pga snön, att det kunde rasa in tak osv. Men det händer väl säkert inte oss..

Nu ska jag iaf hoppa ur mina mjukiskläder och ta på mig något annat för vi ska åka till min bror en sväng. Efter det så tror jag att jag ska lägga upp lite bilder från veckan.
Kram.

Ja..

Ja.. jag har inte bloggat eller ens suttit framför datorn nu på ett tag. Men jag har haft en del annat för mig nu på lovet så då lägger jag det åt sidan. Men idag så kommer det att komma upp lite bilder från lanet osv.

100216

Åh, mitt internet vill fortfarande inte funka som det ska. Sen är det ännu segare pga att jag laddar ner lite filmer.. Men nu äntligen så kan jag blogga!
Idag så ska iaf Sara komma till mig. Hon kommer om ca en timme och sen ska vi gå på hog tsm sen sover hon även här. Sen imorgon så ska vi ju åka till karlskoga för att gå på bodaborg hahaha, det var längesen som jag var där men jag hoppas att det fortfarande är lika kul! Men det kommer säker att bli bra för att Jag, Sara, Linn och Johanna ska gå tsm.
Nu ska jag iaf hoppa in och duscha, jag sov med flätor inatt men det blev inte så lyckat om man säger så. Så jag duschar för att få bort det och sen kör jag på rakt hår!


Rubrik..


Idag så tränade jag vid 5. Hahah, alla var flumma mot slutet så det blev en massa skratt och oseriöst spelande. Men man måste ha kul när man spelar fotboll (vilket vi alltid har).. Vi ska ju även ha cup i helgen, får se hur det kommer att gå. Ska även spela för första gången tsm med gullspång men jag tror att det kommer bli bra!
När jag kom hem så duschade jag och nu sitter jag här med en stor kopp med te. Tror att jag ska lägga mig och kolla på någon film snart.

100215

Hallå.
Igår var det alla hjärtans dag, jag gjorde inget speciellt. Tycker att det kanske är lite överskattat..

Jag har iaf lov denna veckan, hur skönt som helst! Ska hitta på lite saker i veckan men mest ta det lungt.

Ner och handla.

Nu väntar jag på att Johanna ska komma och hämta upp mig och sen ska vi ner och handla lite tills ikväll.







100213

Nu är själv hemma, mamma och pappa är och badar tunna med några. Dom ska vara borta hela dagen och kvällen så Johanna ska komma hit. Vi ska laga mat och spela mario kart! :D Kommer säkert att bli en bra kväll.
Jag ska snart börja att fixa mig lite för runt 4 så ska vi ner och hanlda lite smått och gott.



Inköpt.


Tröja: Gina 199:-


Gaga
Linne: Wear it 119:-


ljusskålar och en söt mugg från ikea


Jag köpte även nya hörlurar eftersom att mina har varit borta länge nu och jag kan inte hitta dom.
Det fanns inte mycket att välja på så det fick bli ett par från siba för 199:-

Sen köpte jag även lite småsaker och min byrå. Jag hittade en massa snyggt i alla affärer men jag tyckte ändå att jag hann med en del på 1 ½ timme på marieberg!

Imorgon..

Imorgon så ska jag åka till örebro direkt eftter skolan så det kommer inte att bi något bloggande förens på kvällen. Jag ska köpa en byrå på ikea som jag har kollat på ett tag. Jag ska nämligen göra om lite i mitt rum. Ska även kolla på några bänkskivor som jag ska ha som skrivbord men jag tror inte att vi kommer hitta det men vi får se. Sen kommer vi säkert att åka en sväng till marieberg och kolla lite. Jag hade velat åka in till örebro och köpa löshår men det kanske jag och mamma kan göra på lovet ist :)


Sådär ser byrån ut. Jag ska ha en del av mina kläder i den för jag får inte plats i min garderob. Allt ligger bara huller om buller. Senare ska jag ha en tv sitta på väggen över, men det får bli när jag har köpt den. Tills vidare så får den helt enkelt stå på byrån.

1000211

Idag så hade vi np i svenska, uppsats. Asså det känns som att jag skrev helt fel, och sen tyckte jag att alla alternativen var svåra! Men jag tror och hoppas att jag får G iaf. Jag satt ju som sagt inte tiden ut så vi hade en lång rast och då roade jag mig med kortspel med några. Det gick inge vidare för mig, men det var första gången jag spelade så jag kan väl skylla på det?
Sen hade vi iaf endast engelska och gympa och sen var det slut på dagen. Efter skolan åkte jag och gymmade lite med mamma, men jag tog det lungt eftersom jag är så himla förkyld..
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger för fulla muggar (tur att endast mamma är hemma). Men jag känner att det inte är det bästa för min hals. Snart kommer jag väl inte hunna prata, är hur hes som helst..


Dagens outfit.

gammal gosig tröja från bikbok, linne och tights..


NattiNatti.

Nu har jag precis kollat på andra evenyn och funderar på att lägga mig och läsa lite och sen sova. Jag har ju np imorgon i 3h så då måste jag vara pigg. Måste därför tvinga mig iväg till skolan för jag vill inte ligga efter i det. Jag får väl ta med mig alla mina halstabletter och tugga på hela dagen...
Hörs imorgon, Godnatt.

Handla..


Ringde nyss till mamma så hon ska handla åt mig när hon slutar. Hon ska köpa honung, halstabletter x2, youghurt, isglass och en liten cola. Colan ska jag dock inte ha idag utan imorgon då jag måste gå till skolan för att vi har np igen. Denna gången är det skriftlig i 3timmar.

Har gjort en stor kanna med te, så jag ska återgå till den och teven nu!

Sjukling.

Jag är ju som sagt hemma från skolan idag med. Jag mår inte så bra om man säger så, jag har ont i min hals och fryser som satan. Känns typ som att hela halsen är svullen ;s
Tänkte gör te med honung men sen upptäckte jag att den var slut så det blev inget med det. Men jag tror att jag ska ta en till kopp med te iaf (utan honung). Det är typ det enda som jag kan äta/dricka.. Allt annat smakar blää!
(13:37)
Hörs senare, kram.

"När ingen annan ser"


Tänkte berätta om boken som jag läser just nu, jag började på den igår och kan bara säga att den är väldigt hemsk. Kanske låter lite konstigt nu men jag gillar hemska böcker, man blir väldigt arg när man läser men ändå gillar jag sånna böcker..

Boken heter "när ingen annan ser" och är en sann berättelse.
(skriver av det som står bak på boken)


"Min far har tagt ena halvan av mitt liv.
Men den andra halvan tillhör mig"


Enn sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far.

Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far.

Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlar inte längre bara om honom, andra tvingades uthärna samma sak. Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn.

Det här är hans skakade berättelse om hur han tog tillbaka makten ver sitt liv.

Godnatt.

Det blir ingen skola för mig imorgon utan jag ska vara hemma och vila och jag ska heller inte till stallet.
Men nu ska jag nog snart gå och lägga mig så kanske jag mår lite bätttre imorgon. Ska nog även läsa lite i min bok innan jag somnar, jag har precis börjar på min bok som jag fick i julklapp. Jag kan skriva lite om den imorgon det är jättebra men väldigt hemsk!
Aja, Godnatt.


Kollage.


Dagens outfits.



Såhär såg jag iaf ut när jag gick till skolan..

WESC tröja, t-shirt som jag gjort själv och lite smått genomskinliga tights..







När jag kom hem så satte jag upp håret i en bulle, av med sminket och så tog jag på mig mjukisar och en stor gosig halsduk.

sjuk..

Hallå..
Igår så krånglade internet igen och tillslut så gav jag upp helt enkelt. Därav inget bloggande.

Idag så hade vi np i svenska på morgonen. Det var läsförståelse i 80min och jag hoppas att det gick bra iaf! Efter det så kände jag att jag inte orkade gå kvar längre. Jag är hur förkyld som helst och det känns som att jag har feber. Tog bussen till hova 10:40 och sen fick jag gå hem. Det var mindre kul när man inte mår bra men hellre det än att gå kvar i skolan.
Nu ska jag ta en kopp te och krypa ner under en filt i soffan. Bloggar mer sen när jag orkar..


Fotboll.

Nu ska jag åka och träna, hörs senare!


Kvällen..

Kvällen har spenderats hemma i lugn och ro. Har kollat på melodifestivalen och andra Johan Falk filmen tsm med mamma och pappa samt ätit kex & ost och chips & dipp.
Nu funderar jag på att gå och sova.. har inget bättre för mig så varför inte?
Hörs imorgon, kram.


100206

Idag så åkte vi och hämtade alexander runt 11. Vi gick runt lite i hova och sen fikade vi på kondis. Senare så åkte vi även pulka i backen, haha.
Ikväll blir det hemmamys med familjen.


Jacka + termobyxer från icepeak


alex


Söting












det är verkligen hur mycket snö som helst utanför huset!
alexander syns knappt.


Igår.




Gabriel fick tatueringar av oss

 


Ja..

Igår så hann jag inte att blogga för att det var stressigt precis hela dagen! Skola, hem och duscha och fixa, möta upp Dino i hova, köpa presenter till Gabriel, äta på pizzan, fixa mig, fixa Gabriels present och sen gå till Gabriel för party! Men det var iaf bra igår, jag var lite trött och så men men..
Nu på morgonen så har vi hämtat Alexander, jag har saknat honom! Har inte sett honom på flera veckor nu. Vi åkte iaf ner till hova sen eftersom att det var lite marknad. Köpte ingenting men sen gick vi in på ica lite och handlade. Nu ska jag äta och sen ska vi kanske åka till Movallen och åka pulka med Alex!
Kommer bilder sen både från igår och idag, det kan jag lova!
Kram.

Städning.

Just nu så städar jag mitt rum. Eller ja.. egentligen så sitter jag ju vid datorn just nu men jag tar bara ett litet break! Haha just nu spelas break med three days grace på min mobil med, lite lustigt! Aja, jag ska iaf återgå till städandet nu så att jag blir klar någon gång och sen ska jag öva på franskan.


Dagens.

Idag har jag varit så himla trött och är fortfarande. Asså det är helst sjukt.. Jag skulle kunna somna när som helst men jag har en hel det att göra. Känner att jag börjar bli lite smått stressad. Jag ska hinna med att städa och även öva in alla dessa Franskaglosor.
Tags att ta tag i det hela, hörs sen!


Linne: Only
Jacka: MQ
och jeans från cheap monday


mahah, hello kitty strumpor..

Dagens.

Idag har jag varit så himla trött och är fortfarande. Asså det är helst sjukt.. Jag skulle kunna somna när som helst men jag har en hel det att göra. Känner att jag börjar bli lite smått stressad. Jag ska hinna med att städa och även öva in alla dessa Franskaglosor.
Tags att ta tag i det hela, hörs sen!


Linne: Only
Jacka: MQ
och jeans från cheap monday


mahah, hello kitty strumpor..

Aj!

Åh, mina armar är som om jag har tagt svinissprutan i båda två. Jag har så ont och orkar inte göra någonting. Det är nog efter igår när hästen var jobbig och jävligt på G haha.. Det var kul då men absolut inte nu!! Och sen blev det ju inte direkt bättre av att jag tränade lite idag heller. Det kommer säker att vara ännu värre imorgon, jag kommer se handikappad ut för jag orkar knappt lyfta armarna (kanske efter mina muskler? haha..).

Godmorgon.

Godmorgon! Jag är så himla tött att jag knappt orkar hålla uppe ögonen. Det var precis så att jag hann med bussen idag med hehe..! Men vi hade ingen SO på morgonen så att jag hade ju lika gärna kunnat stanna hemma och ta en senare buss. Men nu sitter jag här iaf.. Efter skolan så ska jag kanske åka och träna lite med mamma så att jag bloggar igen senare ikväll..

TV!




Nu ska jag kolla på 2½ men följt av  paradise hotel.
Godnatt!

Tror ni..?



Tror ni att jag har övat något på franskan? NEJ
Det råkade komma annat imellan, jag kollade runt på datorn sen kom lisbeth och skulle klipp mamma så då satt jag och pratade lite med dom och nu är klockan redan 8.
Jag ska iaf dra mig mot köket och fixa en smoothie, mums! Det var ett tag sen som jag gjorde det, förut så brukade jag alltid göra en om dagen men nu gör jag det nöstan aldrig längre..

100202


Idag tog jag min nya skjorta från Gina tsm med lack/glans tights.

Jag lockade även håret lite lätt på morgonen, men det gjorde att jag precis hann med bussen.
När jag kom hem från skolan åt jag good kycklingwook och nu funderar jag på att kolla lite på franskan men det brukar bli så att jag bara säger att jag ska göra men det blir ingenting med det..

RSS 2.0