110924 - Grekland

Just nu sitter jag nere i reseptionen och använder internet på min mac. Har legat och solat hela dagen (första dagen vi kunnat göra det) och sen har jag duschat och nu sitter jag här. Ska snart gå tillbaka till rummet en stund och sen ska vi dra ut för att äta.


jag jobbar och sliter!



precis innan jag gick ner hit och satte mig

110920

Idag så skulle vi  styla om varandra på hantverken men det skulle vara en felaktig styling. Alltså färger på ögonskugga som inte framhäver ögonen och färger i övrigt som man inte passar i, sen var det en frisyr som man inte passade i och även kläder som gör att man får en mindre fin kroppsform. Detta gjorde jag alltså på Sofie, hon blev så fin så! haha. Fick även reda på matteprovet som jag gjorde i fredags och jag lyckades med ett VG, glad som tusan är jag!
När jag kom hem drog jag igång med maten på en gång, kycklingpasta, och nu har jag även hunnit med att svepa en cappuccino. Om ett tag ska jag ta tag i packandet, imorgon är det nämligen sista dagen i skolan för min del och efter att jag slutat ska jag bara till lägenheten snabbt och sen ska jag hem till Hova igen. Jag åker ju nämligen till Grekland natten mellan Onsdag och Torsdag :) Det ska bli så härligt, hoppas bara att det är bra väder annars blir jag besviken!



Kolla vilka fina naglar Sofie gjorde på mig igår på hantverken. Älskar det metallicfärgade
nagellacket, det är även lite glitter i!

110915

Kom till skolan idag och gjorde min redovisning om höstmodet som för övrigt gick bra (!) och sen efter det slutade vi. Skulle ha ett hål på ca fyra timmar så vi fick istället en uppgift att göra hemma. Ska väl ta tag i det senare och sen måste jag även skriva klart en engelska uppgift.
Nu ska jag klura ut vad jag ska äta, magen kurrar!




110914

Satt och pillade på min powepoint förut men det tar tid kan jag lova! Efter ett tag skrev Erica så hon kom över en stund och jag fick en paus. Vi gick även en sväng till netto och handlade.
När jag väl kom tillbaka till lägenheten igen så var det bara att köra näsan i dataskärmen igen. Nu är jag så trött på höstmode så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha..
Nu har jag pratat med mamma i en halvtimme med och jag börjar på att känna mig lite stressad. Det måste nämligen vara klart för att redovisa imorgon och jag har kanske gjort hälften. Men men, bara att publicera detta och köra på antar jag!


Ladda om.

Jag vet mycket väl att det är tomt här men jag har haft lite annat för mig så blogen har helt enkel kommmit åt sidan. Jag ska försöka att uppdatera lite om vad jag haft för mig men just nu har jag hel del plugg att ta tag i. Laddar upp med en stor mugg med kaffe och Melissa Horns nya album och sen är det bara att köra på!

L

Kollage.


Nytt.

Kom hem till Hova för en liten stund sedan och när jag kom hem låg denna på sängen. Tack mamma och pappa! Har letat efter en stickad snygg kofta jättelänge men har aldrig fastnat för någon så det var perfekt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig redan lite smått stressad..


vero moda

på bussen hem, härligt!


Klättring.

Idag skulle vi prova på att klättra på idrotten. Jag var totalt livrädd i början då jag är höjdrädd och när jag väl var där upp skakade benen på mig. Men jag klättrade på och försökte att inte kolla ner. Kom faktiskt väldigt högt upp och är stolt att jag ens vågade haha! :)
När jag kom hem tog jag bara ett mellanmål och sen hämtade Erica upp mig och så gick vi till gymmet. Vi skaffade nämliget ett prova på kort igår på två veckor så nu ska vi testa lite men tror nog att vi kommer fortsätta. Det ligget nära oss båda så det är ju ett plus.
Nu har jag duschat och ätit mat och ska bara ta det lugt resten av kvällen. Tror jag ska ta och koka mig en kopp te, är hur hes som helst i halsen och höll nästan på att tappa rösten förut. Hoppas att det går över tills i helgen!



nu!


110905

Imorse kände jag mig ganska bra men framåt dagen blev det bara värre. Gick på stan det sista för jag var tvungen att köpa lite grejer och när jag kom hem var jag helt slut och hade världens huvduvärk. Käkade direkt och sen blev det glass och sex and the city. Känner mig fortfarande lite hängig men hoppas på att det ska gå över.




Godmorgon.

Måndag och ny vecka, kan inte påstå att jag är speciellt pigg på det men men..
Har varit klar ett tag och ska snart gå och möta upp Erica och sen är det dags för skola. Har hantverk idag så jag hoppas vi gör något roligt.


Inte långt kvar..

Sitter på altanen och pratar om greklandsresan hit och dit, det är inte långt kvar nu.
Pappa skrev ut biljetterna i fredags, jag längtar!


Anledning till att..

Idag vaknade jag och hade ännu ondare i halsen..
Följde med mamma ner till ica förut för att köpa glass och halstabletter, så nu ska jag slå på en film och dämpa mitt halsonda med glass. En bra anledning till att få äta hur mycket glass man vill, toppen!


Typiskt..

Nu har jag kommit hem och har även hunnit med att äta mat och slängt mig i soffan. Tror inte jag tänker röra mig mer för idag för jag mår inge vidare. Kände redan imorse att  jag kände mig lite konstig i halsen men tänkte inte mer på det. Nu ligger jag här med halstabletter och har även ont i huvudet. Orkar inte med att blir sjuk, det är så typiskt.. Jaja, ska vila i helgen och sen hoppas på att det går över. Ska faktiskt bli skönt att bara vara hemma denna helg!


Busshelvete..


Hade tänkt att jag skulle åka med bussen klockan halv fyra från Mariestad så tog en buss som jag alltid brukade åka med förut när jag pendlade. Men just idag skulle den självklart vara försenad så det gjorde att jag missade min buss i Mariestad. Sitter därför nu på ett fik och väntar på att mamma ska komma och hämta mig (tur att man har en snäll mamma). Är vrålhungrig med så jag vill bara hem och äta mat. Men en latte och bulle får räcka tills vidare.

Nytt!

Idag hade vi en håltimme efter andra lektionen. Då passade jag på att sticka in på Telia (mitt internet på mobilen slutade fungera) och efter det en sväng på h&m och åhlens. Fick med mig ett par träningsbyxor och sen lite smågrejer.


Dagens.


Tröja: Monki (ny!) // linne: cheap monday // skärp: gina // jeans: vero moda


RSS 2.0