Party.

Idag så väckte mamma mig vid halv 1 men det var väl tur det för annars så hade jag sovit hur länge som helst. Men jag känner mig utvilad nu ändå. Alexander kom sen runt halv 2 och då åt vi lite mat och sen gick vi ner till ica och köpte godis. Vi gick även förbi farmor och farafar för jag skulle höra om hon hade någon pälsjacka och det hade hon :) Jag skulle få låna den av henne. Men jag tog inte med den hem nu efter som vi skulle ner till ica men jag ska hämta den någon annan dag. Nu måste jag hoppa in och duscha för Sara ska komma till mig senare och sen så ska vi gå till Garbiel för där blir det paty :)
(jag hittar inte sladden till mobilen annars så hade jag lagt in en bild men det kommer sen om jag hittar den)

Puss så länge. ♥


Msn.

Jag och Linda på msn just nu
JAG DÖR HAHAHAHAHAHAH ♥

Gårdagen.

Hejhej. ♥

Jag åkte ju till marieberg igår på kvällen men jag hittade INGENTING och pappa försökte att få mig på bra humör genom att jag skulle köpa något men hur lätt är det när det bara finns en massa fula och gamla kläder? Jaja, sen när jag kom hem så packade jag ihop lite saker snabbt och sen tog jag moppen till Johanna. Där ute var det väl inte sådär jättekul i början men sen när alla hade åkt hem så belv det roligt haha.. Battle och en massa kul. Fast inte lika kul när folk håller fast en och kittlar en..
Idag så kom jag iaf hem runt halv 12 och då åt jag lite frukost och sen satte jag mig här. Idag så ska jag bara chilla för imorgon så blir det fest :) Och sen har jag ju lite sömn som jag behöver ta igen efter igår/inatt.. hehe. Jag och Linda stannade uppe till typ 7 eller något på morgonen men asså vi kunde inte sova för vi var övertrötta och sen var den en viss person som la sig i våran säng..

TTYL ♥

Marieberg.

Nu ska jag åka till marieberg och kika runt lite. Kommer säkert inte att hitta något känns det som..
Sen när jag kommer hem så ska jag iaf till Johanna :)



Flipp eller Flopp?


Jag provade att göra ett eget lårsmycke för jag tycker att det är snyggt!
 Jag vet inte om det blev så snyggt men jag försökte iaf haha..♥


Åh vad trött jag blir..

Idag så gick jag upp tidigt för jag skulle åka till skövde och skriva upp för mitt moppekort. Men det gick ju inte så jävla bra. Jag var 4 ifrån.. När vi skulle beställa en ny tid så frågade pappa lite om dom visste vad man skulle läsa från för att det som jag hade haft fel på var inte något som fanns med i boken och det var samma sak förra gången och hur lätt är det att läsa på då? Men hon visste ju för fan ingenting! Pappa blev arg och frågade om det fanns någon att prata med och då sa hon att pappa kunde ringa till hennes chef men han var inte där idag.. Så när pappa kom hem så ringde han till en körskola i mariestad och fråagde om dom hade fått någon information om vad det var som dom skulle lära ut. Men dom visste ju inte vad det var som dom skulle lära ut heller. Han som pappa fick prata med sa bara att det var FÖR JÄVLIGT! Så när pappa sa att han skulle ringa till honom i skövde så sa han att pappa skulle tjata på honom massa. Hahaha.. Men mamma ska ringa upp till Lenart som jag gick hos sen med och höra lite med honom. JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET HÄR JÄVLA KORTET NU! Det finns ju för fan ingen som vet någonting om det. Inte ens dom som jobbar med det vet ju vad det är som man ska kunna. Dom vet ju inte hur man ska lära ut eller vart vi kan läsa om det..


Min outfit idag iaf.
Tröjorna är från gina, Bältet från only och Jeansen från gina.

Sovdags.

Nu ska jag gå och sova för jag ska upp tidigt imorgon. Så jag tror inte att der blir så mycket uppdates imorgon.. Men jag ska försöka att slänga in ett inlägg eller två om jag hinner! :)

Godnatt ♥

Laga mat.

Jag: Vad ska vi äta idag?
Mamma: Köttfärssås och pasta.
Jag: Men åh (suck)
Mamma: Men laga maten du då!
Jag: Aa visst jag fixar taco!

Så nu ska jag göra taco haha, höst snart :)


Måste öva.

Hmm. Idag så måste jag öva fast det som jag måste öva på står ju inte i boken :s Både mamma och jag blev arga igår haha. Kommer säkert inte att klara det imorgon..
Förresten så känner jag mig inte på topp idag. Jag känner mig lite hängig och konstig i kroppen. Det kanske är mamma som har smittat mig.. buhu!



stooor (n) på detta!

Back at home.

Nu är jag hemma efter att ha tagit kort till lucia. Det gick väl ganska så bra men korten vet jag inte om dom blev så värst bra på mig men. Nu ska jag iaf ta mig lite och äta och senare ska jag kolla på tv. Imorgon så måste jag VERKLIGEN öva på körkortet vilket jag inte har gjort så mycket.. Åh jag vet inte hur detta ska sluta :(

PUSS ♥

Bion igår.

Igår så var jag ju på bio och såg flickan som lekte med elden. Den var faktiskt ganska så bra tycker jag. Men den kunde var alite läskig ibland hahah..


popcorn :) (jag åt inte hela den själv om ni tror det)

Godmorgon.

Godmorgon ♥

Nu är jag vaken och har även ätit frukost. Idag så ska alla ta kort som ska vara med i Lucia vilket jag ska.. Men det är inte förens vid 16:30. Men resten av dagen så måste jag väl plugga till körkortet, finns ju roligare saker att göra men men..

TTYL ♥

Min namnsdag.


Ja, idag så har jag faktiskt namnsdag :) ♥

Bio.

Senare idag så ska jag åka och kolla på Bio. Ska kolla på Flickan som lekte med elden. Får hoppas att den är bra men annars så får jag väl sitta och äta popcorn under hela filmen hahaha..


Flickan som lekte med elden.

Latte.

Just nu så sitter jag och dricker en latte. Mums! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Vet inte vad ja ska blogga om heller haha. Men jag får väl sätta mig och öva på körkortet som jag verkligen måste öva på men hur kul är det? Åh jag hatar att sitta och bara läsa och läsa.. Men men, jag har väl inget annat val.


Latte.♥

Godmorgon ♥

Godmorgon ♥

Idag så gick jag upp ganska så tidigt för jag kunde inte riktigt sova. Jag satte mig och kollade lite på tv men det fanns typ ingenting att kolla på.. Så jag satte mig vid datorn och spelade cs istället! Det är ganska så bra att göra det på morgonen tror jag för då blir man pigg..
Jag tror att jag ska göra en cafelatte och sen sätta mig och kolla på tv eller kolla på någon film nu isället.

TTYL ♥



Avslutningen.

Det tog inte så jättelång tid på avslutningen så det var ju skönt. När jag kom hem så kollade jag på tv och så.. Men nu tror jag att jag ska köra lite cs. haha (:
Bloggar nog mer imorgon

PUSS <3



Så här såg jag ut när jag åkte dit.
Min mjukiströja med mitt namn på
Baslinne
Lacktights


Dags att åka.

Nu ska jag åka iväg men bilder kommer sen :)

PUSS. <3

Min dag.

ja, så här har min dag sett ut idag haha..


cs


Brooke knows best.


Igår.

Igår så åkte jag och Johanna till hantverkshuset först vid kl halv 9 sen åkte vi hem till mig och hämtade mina saker och sen vidare till Linda. Vi var på bygget och spelade lite GH och sånt. Det var trevligt :) Sen vet jag inte riktigt när vi somnade men inte så jättesent iaf..
Idag så gick vi upp och åt frukost vid typ 11:45 eftersom man skulle ställa tillbaka klockan idag ;) Sen åkte jag hem typ en timme senare. Resten av dagen blir väl som igår att jag kollar på tv och sitter vid datorn.. Men senare så ska jag till hanverkshuset igen eftersom vi har fobollsavslutning.. Men jag hoppas att det inte tar så lång tid!

Jag igår. ( jag skulle ju ha lockigt hår efter mina flätor med det blev helt konstigt så jag försökte att platta ner det men det gick typ inte haha)

 


Maten jag åt innan. (åt efterrätt med men jag glömde att ta kort på den..)


Planer för ikväll.

Planer för ikväll är.

  • Fixa mig.
  • Äta god mat.
  • Åka till hantverkshuset och fixa lite.
  • Åka hem och hämta saker.
  • Åka hem till Linda.
  • Sova där med Linda och Johanna.

Jag tror att det kommer att bli en bra kväll ändå!
Just nu så sitter jag med flätor i håret för jag tänkte få lite lockar :)

Detta dricker jag just nu. Ser det inte gott ut?
Det är någon chapel hill sparkling...  Gott är det iaf (Alkohofritt)


Tvättat moppen.

Jag har precis tvättat moppen duktig som jag är och nu ska jag hoppa in och duscha.. :)
Usch jag känner mig lite konstig idag, mår typ lite illa och så :s Får hoppas att det går över iaf!

TTYL.


Igår.

Igår så kom Linda till mig och sen tog vi mopparna in till Hova. Gick in till Hoglanet och kollade på alla nördar :)
Efter ett tag så gick vi och köpte cola på pizzan och sen när vi kom tillbaka så kollade vi lite på Idol. Sen lånade jag Gabriels dator och Linda kristoffers dator och sen spelade vi cs. Det gick väl ganska så bra ändå haha.


Jag och Linda på pizzan. Jag vet min kamera i mobilen suger..


Idag så använde jag min nya parfym som jag fick när jag fyllde år. Det är Carolina Gynnings parfym GO GIRL jag tycker den lucktar mycket gott :)


Godmorgon.

Godmorgon! <3

Idag så gick jag upp vid 08:15 för vi skulle vara uppe vid stallet klockan 9. Det gick väldigt fort så vi var klara lite före klockan 10. Så nu sitter jag här, tror att jag ska spela cs för jag blev väldigt sugen på det efter att jag spelade lite igår.. Men annars idag så ska jag inte göra någonting. Det känns faktiskt lite skönt för nu har det varit så mycket dom senaste helgerna. Eller juste, jag ska ju ner till Hantverkshuset en snabbis vid halv 9 för då ska vi göra en liten sak med laget. Men det tar bara 10 min eller något så jag är snart hemma från det igen :)

TTYL <3


Jag just nu utan smink och allt.

Godnatt.

Nu ska jag gå och sova för jag ska vara uppe vid stallet klockan 9 imorgon.. Jag ser ju inte direkt fram emot det om man säger så, men men.
Jag och Linda drog ner till hova iaf, vi spelade lite cs med (det var väldigt länge sedan jag spelade det) det var kul haha :D Nu kom jag hem för ett tag sen, jag åt mat och sånt och nu ska jag gå och sova men imorgon så blir det mera uppdates!

GODNATT!


Hova.

Nu ska jag åka in till Hova med Linda och jag måste snabba mig för hon kommer snart med moppen men jag tänkte lägga in en bild på vad jag har på mig iaf men den är inte så bra men jag hann inte ta någon annan bild så..



Outfit.

Fullt upp..

Okej förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket dom senaste dagarna men jag var tvungena att öva på en massa jobbiga prov och läxor. Idag så hade vi Historiaprov och det var det sista provet som vi har i det så om jag ska kunna få mer än G så måste  jag få det på detta provet och jag hoppas verkligen på att  jag får VG. Jag, Sara och Johanna slog vad om att om vi skulle få MVG så skulle vi springa i BH och trosor runt hela skolan men jag är ganska så säker på att jag inte kommer att få det så jag behöver inte orora mig :)
När jag kom hem så kollade jag på tv och sen åt jag pannkakor med sylt och grädde, fett och gott hahaha.. Men sen skulle jag åka till Elisabeth för vi skulle prata lite om i helgen då vi ska göra lite saker med laget haha.. Får se hur det kommer att gå. Men nu måste jag öva på Franskan. Jag kollade nyss igenom orden lite men det är konstigt att varenda gång som jag ska öva på franska så får jag typ damp för att det vill inte gå in i mitt huvud och jag har inte det bästa tålamodet om man säger så, så att det brukar sluta med att jag river sönder pappret..
Men nu gick jag ifån lite innan som tur var haha.. men nu måste jag sätta mig med det igen. Får se om jag hinner att uppdatara mer idag men annars så får jag försöka att komma med lite roligt i helgen :)

PUSS /amanda

SO

När jag kom hem från stallet så duschade jag och sen var det bara att sätta sig med soboken och läsa en massa. Om jag ska vara ärlig så fattar jag typ ingenting! Asså det vill bara inte komma in i huvudet på mig.. Hoppas bara att jag inte har glömt ALLT tills imorgon eftersom vi har provet på morgonen så hinner jag inte öva något i skolan heller.
Men nu är jag så himla trött så jag ska gå och sova :)

Godnatt.

Vi ska ha prov på första världskriget och ryska revolutionen..


I skolan

Just nu så sitter jag i skolan och vi har elevensval, men vi får sitta i biblioteket (biblätecket) och då ska vi egentligen forska om olika konstnärer men jag orkar inte det och jag har redan skrivit lite som jag gjorde på förra lektionen så jag sitter på facebook istället det är mycket bättre/roligare tycker jag.
Efter skolan så ska jag äta och sen ska jag åka upp till stallet. Jag längtar faktiskt idag.. Sen när jag kommer hem så måste jag öva på läxor och prov och det är ju inte lika kul det!

PUSS.

Min nya mjukisdress.

Godmorgon

Gissa vad? Jag är redan klar! Eller om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt varit det ett tag. Men jag ska gå till bussen om ett tag nu. Idag kör jag iaf på min mjuiksdress som jag hämtade igår. Är det inte snygg? Och sen orkade jag inte hålla på med en massa smink så jag tog bara på mig lite solpuder och mascara och sen satte jag upp håret i en toffs. Det kanske var därför som jag blev klar så fort..



Min mjukisdress.
Är den inte snygg?

Hahahaha..

Asså det finns verkligen hur många som helst som dansar till just den här låten!


Hahaha..


Hahaha..


Hahaha, så söt hon är xd

Igår.

Idag kunde jag inte sova så länge, men nu känner jag att jag är väldigt seg.. Men det kanske blir så när det ligger en i soffan och sover och sen en i sängen? Min dag består utav dator, tv och lite dricka och godis. Det är inte så illa ändå.
Senare vet jag inte om vi kanske skulle vara barnvakt åt Alex. Men jag ska iaf försöka att hämta min mjukisdress som kom igår :)

Igår var det mycket trevligt. Alla kom runt halv 7 och då drack vi champange och sen åt vi en massa god mat. Alla var på bra humör och roliga haha! :)



Min klädsel igår.
Klänningen är från Gina.

 

 


Idag så provade jag även att använda lite ögonskugga vilket jag aldrig brukar göra annars.


Armbanen: Thomas Sabo              Tror det är från Only eller Zara.. (längesen jag köpte)


Nyduschad.

Nu sitter jag här nyduschad, nyrakad och känner mig fräch!
Ska städa i mitt rum nu och sen ska jag fixa mig.

Bilden är från grekland 08
Det var första dagen, tänk om man ändå var så brun nu!
Jag saknar det som attans! :(


Höstväder idag.

Idag gick jag upp runt 10 och då åt jag frukost och kollade på tv som vanligt. Nu sitter jag här i pappas mjukisdress som han fått från hovaIF men jag har tagit den haha.. Men vi borde få våra snart och då kommer jag bo i den ett tag! :)
Idag är det riktigt fint vädet ute! Solen skiner och det är inte så himla kallt ute, ett riktigt höstväder. Jag funderar på om jag ska ta mig en tur på moppen. För sen måste jag fixa en massa här hemma.. Vi ska ha fest för mamma idag så det kommer en hel drös med folk hit senare.. Men eftersom det är så fint väder så kanske jag åkte ut en sväng :) Då kanske jag även tar lite bilder med mobilen men det värsta är att jag inte hittar min sladd :o Jag får leta efter den senare, någonstans måste den ju vara?

TTYL!



Bilden är ifrån Falkenberg när vi firade mamma där.


Mer bloggande imorgon..

Hmm.. jag tänkte ladda upp lite bilder men det blir inget med det eftersom jag inte kan hitta min sladd till mobilen. Det är bara en massa andra sladdar som ligger här men jag får försöka att hitta den tills imorgon så kan jag ladda in bilderna då! :)

PUSS.

förlåt..

Hej, förlåt men jag har inte hunnit bloggat på hela veckan..
Måndag: Prao sen skövde
Tisdag: Prao
Onsdag: Prao + stallet
Torsdag: Prao
Fredag: Prao + fix hemma..


Jag ska gå iväg och göra hårinpackning nu men jag lovar att slänga in ett inlägg eller två när jag är klar!

Födelsedag.

Idag fyller jag ju faktiskt år :D
Mamma och pappa kom in och väckte mig imorse, jag fick en liten present men jag har ju fått min moppe som var en tidig födelsedagspresent så jag är nöjd ändå! :)
Jag låg ett bra tag och kollade på tv och sen gick jag upp och åt frukost. Sen tog jag moppen och åkte ut på en tur!
Jag tog lite bilder med min mobil på vägen med..


Nu syns det att det är höst!



Fixar..

Jag har fortfarande lite kvar att göra haha..




Välja kläder?



Damsuga..

 


Fixa mig..
Eller är det snyggt att gå runt i mjukiskläder osminkad?


Godmorgon.

Godmorgon.
Än så länge så har jag hunnit med att kolla på tv och äta frukost, men jag har en hel del annat som jag måste hinna med innan mina flickor kommer ikväll..!


  • ÄTA FRUKOST!
  • KOLLA TV!
  • STÄDA!
  • DUCHA!
  • ÖVA PÅ MOPPEPROVET!
  • VÄLJA KLÄDER!
  • FIXA MIG!
  • LÖRDAGSMYS MED FLICKORNA!

Karolina Brånsgård.

Jaha, idag så var det Karolina Brånsgård som fick lämna IDOL. Fast iof. så tyckte jag inte alls att hon var bra ikväll. Så jag håller med och att hon skulle ha åkt ut :) Nu ska jag gå in och tvätta mig med mera och sen ska jag gå och lägga mig och sova tror jag.. Jag är väldigt trött efter veckan som har gått och imorgon så kommer mina flickor hit. Det ska bli mycket trevligt!

PUSS.

Karolina.


IDOL

Nu ska jag kolla på idol med det blir uppdates efter det :D


Hemskasta dagen någonsin..

Idag har det nog vait den värsta dagen i mitt liv. Allt och då menar jag precis allt har jävlats med mig!

Det började med att jag var så himla trött på morgonen och sen när jag skulle äta frukost så var jag så trött att jag inte ens orkade hålla i skeden så jag råkade tappa ut allt över bordet..
När jag skulle gå till bussen så missade jag den såklart så mamma fick skjutsa mig till torget..
I skolan så råkade jag tappa min mobil i stengolvet, sen tappade jag ut hela kortleken på golvet.
På gympan så spelade vi världens tråkigaste sport.. Lixom vad är det för mening med att stå och skjuta bollar på varandra? Men bra som jag är så vann jag ändå och jag bara stog där men såklart så vågade ingen skjuta på mig och om den gjorde det så missade den även fast jag stog stilla.. så jag vann varenda gång som vi spelade det.

När jag skulle hem så trodde jag att jag kunde åka med mamma hem så jag gick av vid skolan men sen visade det sig att hon skulle börja sitt möte då.. Då blev jag arg kan jag säga för att då var jag tvungen att går ännu längre hem.
Sen när jag gick så börjdade det ju såklart att SPÖREGNA! Jag skickade en massa sms  och då fick mobilen damp och trodde att det var jag som tryckte på skärmen fast det egentligen var vattendroppar som kom på skärmen..

När jag väl kom hem så såg jag ut som en slickad katt i håret och sen var jag genomblöt.
Då satte jag mig och kollade på tv men tror ni inte att jag somnar där då eller? JO! Och det var verkligen inte bra eftersom jag var tvungen att övra på Fysikprov och Franskaläxan.. Men jag fick sätta mig med det när jag hade vaknat.. Då sa mamma att jag var tvungen att äta mat men jag hann ju inte det :o men hon fixade lite åt mig iaf.
Sen har jag värsta roblem med franska hur man ska veta om det ska vara DES, LES, DE, LA eller LE?? Tillslut blev jag så arg så att jag rev sönder papparet :)

 

SLUT, kan det hända något mer tro? Datorn kankse stängs av nu efter att jag har skrivit allt? skulle verkligen inte förvåna mig! :)


I AM..

I AM BACK ON TRACK! :D

Nu är jag hemma igen, eller ja.. jag kom egentligen hem igår men då hann jag aldrig uppdatera för jag var så himla trött och sen hade jag lite saker att ta reda på med :) Idag så gick jag ju till skolan iaf. Det var väldigt tomt eftersom halva nian praoar. Jag ska göra det nästa vecka men det ska faktiskt bli skönt att slippa skolan!
När jag kom hem så följde jag Linda hem med moppen haha hon tyckte jag körde galet XD men när jag körde hem så körde jag ännu snabbare :D (jag tog första steget)
HAHAH nu sitter jag och Linda och har lite dampt på msn bara för att vi är så jävla uttråkade! Men vad finns det att göra här egentligen? INGENTING! så lätt var det att svara på den frågan :)



skönheten själv Linda!

Falkenberg.

Färga färga färga..

Nu har jag precis sköljt ur färgen. Hoppas att det blir bra den här gången! Annars vet jag inte vad jag gör haha..
Idag så har jag fått packa och så, jag är inte klar än men ska ta det sista imorgon tror jag. Vi ska ju åka till Falkenberg imorgon. Jag, mamma, pappa, marcus, petra, alexander & christoffer. Det ska blir mysigt :) Ska även in på ullared en sväng på söndagen när vi ska åka hem. Jag vet inte om jag kommer kunna få tag på någon dator där men annars så hörs vi igen på söndag/måndag :)

PUSS.


Hotellet


Ullared


RSS 2.0