101028

Idag så är det sista dagen innan lovet för vi är nämligen lediga imorgon. Det ska blir så himla skönt att börja höstlovet idag för jag är trött på att hålla på och åka en massa varenda dag. När lovet är slut så går vi bara en månad och sen så är det jullov med så det går snabbt nu. Och troligtvis så kommer jag även att bo i lägenheten då så det är inte långt kvar nu som jag behöver pendla så det är bara att stå ut det sista.
Jag har ju inte berättat om lägenheten som vi kollade på men jag gillade den, den är lagom till mig. Det är en etta men jag vill inte ha större för det blir bara jobbig och en etta duger gott och väl till mig. Den ligger på östermalm så det är nära till skolan med vilket är bra, det är ju gångavstånd. Vi är nästan säkra på att vi ska ta den och då får jag flytta in den 1januari så vi hinner fixa lite i den innan skolan börjar med vilket är bra. Vi kunde få den tidigare om vi ville men vi måste ju köpa saker till den och det tar ju lite tid så vi väntar nog.
Nu sitter jag iaf på min sista lektion och slutar om ett tag. Jag har ingeting att göra så jag fördriver tiden lite. Jag har lust att fota så jag funderar på att dra med mig min mamma ut när jag kommer hem och ta lite kort men det beror på hur vädret är och om jag orkar.
Bäst att jag slutar nu för jag märkte att det blev ett ganska så långt inlägg vilket egentligen inte var mening
plockade fram en bild från arkivet.

101026

Hade sovmorgon idag för att vi hade ingen lärare på morgonen så vi skulle vara på gymmet kl 9. Där tränade jag i en timme och sen fick vi reda på att läraren som vi skulle ha resten av dagen var sjuk så vi visste inte om vi skulle ha några lektioner eller inte. Typ alla bestämde sig för att åka hem och det gjorde även vi. Jag, Anna, Angelica, Sofie och Malin gick till donken och åt och sen gick vi till skolan för att hämta väskorna och sen drog vi till stationen.
Jag kom hem lite innan ett och då var pappa fortfarande hemma på lunch så jag pratade med honom och berättade om dagen och varför jag kom hem så tidigt. Sen när jag loggar in på datorn så får jag reda på att vi tydligen skulle ha lektion ändå och att rektorn var sur på oss för att vi hade åkt hem. Seriöst eller? Vad jag hörde så var det ingenting viktigt som vi hade missat så vad är det som är så farligt med det? Men han skulle tydligen prata med alla som åkte hem imorgon. Vad ska han göra åt saken, det var ingen big deal? Aja, jag bryr mig inte så mycket om det om jag ska vara ärlig. Synd bara att jag inte stannade hemma hela dagen! Tycker även att det är lite dåligt att ingen sa någonting när vi kom för att hämta våra väskor. Dom visste ju att vi skulle åka hem eftersom att typ alla skulle göra det. Men istället så håller dom tyst om det, varför? Aja, ska inte lägga mer energi på det eftersom att jag tycker att hela grejen är så himla löjlig rent ut sagt!
Lite efter kl 2 så åkte jag iaf ner till Hova för att ta en fika med mamma. Jag har ju namnsdag idag så då fick det bli så.
Nu ska jag ta och tvätta bort mitt smink, sen ska jag kolla lite sex and the city och efter det så kommer jag nog sussa gott i min säng ett tag!

wayne's coffee

Sitter nu på Wayne's coffee och har precis tagit mig en fika, latte och kladdkaka.. inga fel!. Om ett tag så ska jag röra mig tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Hoppas att det går bra men det gör det säkert.. När vi är klara med det så ska vi åka och kolla på lägenheten, jag är lite spänd inför det. Hoppas ju självklart att den är bra så att vi kan ta den. Annars kommer det troligen att dröja ett bra tag innan jag hittar någon annan som jag kan tänka mig. Men men, det återstår att se.
Tror att mamma och pappa kommer snart (haha nu ringde dom precis) så jag ska ta och lägga upp det här nu.
Vi hörs senare!

101025

Nu har jag engelska men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra eftersom att jag är klar men jag kan ju kanske roa mig med att öva på provet som jag ska ha sen. Har nämligen prov i hantverk och jag har inte övat alls mycket så det kan behövas.
Efter skolan så får jag vänta i en timme och sen ska jag ha utvecklingssamtal, efter det så ska vi åka och kolla på en lägenhet som vi är väldigt intresserade. Tror även att vi ska äta någonting efter det i skövde. På vägen hem så ska vi åka förbi min bror och lämna tillbaka petras skor som jag fick låna.

101023

Det har varit en låååång dag med fotografering och jag är så himla trött. Ska bara ta det lungt ikväll och sen berättar jag mer imorgon!

just the way you are

Har arbetsmiljö nu men vi är redan klara med våra frågor som vi skulle skriva så nu har vi ingenting att göra men jag tror att vi slutar snart.
Sofie och anna är söta!

101022

Idag när jag kollade ut så var det snö överallt! Det var helt vitt, usch.. Det är för tidigt för kallt och snö, det har ju knappt hunnit vara hörs ju. Jag tog mid röda jacka idag så jag frös inte iaf. Nu ska jag snart ha matte och sen är det hantverk. Hoppas att vi gör något kul då. Jag är sugen på att sminka men vi ska säkert gå igenom inför provet och så eftersom att det är på måndag.
Ska ta och dricka upp mitt te nu så vi hörs senare.

snösnösnö

nejnejnejnejnej, det snöar är! Usch, jag gillar inte snö.. det kan vara snö på jul och nyår men annars gillar jag inte inte. Det blir bara slaskigt och grejer. Det snöar inte lite heller utan det är verkligen massa vita stor flingor och det är inte ens november än. Hoppas bara inte att det blir som förra året då det var så himla mycket snö.
Bäst att jag återgår till engelskan!

101021

Sitter i skolan nu och väntar på att min andra lektion ska börja som är hantverk. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, trodde att vi skulle tvätta hår och så men det skulle vi tydligen gör efter lovet nu hörde jag. Lektionen är delad så vi har mat och sen har vi det efter igen.
Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs väl kanske sen eller något.

and more..

Dessa skor var det som jag fick låna och ska ha med mig på lördag.

skooor!

Kollade ju efter ett par skor igår men jag kunde inte hitta några i skövde och sen provade jag en massa när jag kom till Mariestad med mamma också men det var inga som jag fastnade riktigt för. Till slut så gick vi till skotime och där provade jag några som jag tyckte var riktigt snygga och jag köpte mig faktiskt ett par där. Blev jätteglad när jag hittade några som jag gillade för nu har jag letat så himla länge. Efter att vi köpt skor så blev det pizza på bistro och sen så åkte vi vidare till min bror för jag skulle prova lite skor. Jag ska nämligen få låna några skor utav Petra till på lördag, snällt då jag knappt har några klackskor. Har väl några men jag skulle ha en massa alternativ så lika bra att ta med sig ett gäng. Jag fick med mig 4st par därifrån vilket var bra. Kom hem ganska så sent sen så efter det så satt jag vid datorn en liten stund och sen gick jag och la mig.
Mina nya skor, dom är från märket rieker!
Ni kan få en bättre bild en annan dag..

101018

Hejsan.
Nu har jag kommit till skolan och ska snart ha engelska och efter det är är det datakunskap. Måste kolla på ett par skor med för nu tycket både mamma och pappa att jag måste köpa ett par men jag hittar ju aldrig några. Får kolla idag om jag kanske kan hitta mig ett par ändå.
Hur som, hörs senare!

Time to go.

Nu är det dags för mig att åka snart så jag ska börja lägga ner det sista och dra mig mot bilen. Har inte sminkat mig eller något nu för det får ske i bilen och bli som det blir. Orkar inte bry mig så mycket faktiskt.
Ha det så bra så hörs vi väl ikväll eller imorgon, beror på när jag kommer hem och lite sånt.

Mitt i allt ska man räcka till.

Sitter just nu här och lyssnar på musik och dricker cola, ska kolla på idol sen men om ett tag. Håller på att ladda ner lite filmer som jag kan kolla på imorgon när jag åker bil så går det inte riktigt lika segt. Det blir nog ingen sen kväll för mig heller men det är bara bra. Jag brukar alltid vara trött på fredagar och somna ganska så tidigt men eftersom vi åker jättetidigt imorgon så är det bra. Kommer nog även att sova en del i bilen när vi åker ner dit så det är skönt.
Jag hoppas på att det blir en bra dag imorgon med lagom mycket folk och många fynd men det vet man aldrig hur det blir med den saken.
Ska dra mig mot tv:n nu!

1001015

Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag bara ta det lugnt ett tag.
Här kommer lite bilder från skolan.

Mattetime

Igår så satt jag och sammanfattade massa från våran sminkbok så det fanns ingen tid för bloggning. Senare på kvällen så kom mina bröder och då käkade vi pizza och kollade sedan på grannfejden eftersom att det var från Hova. Så fruktansvärt kul!
Idag så är det äntligen efterlängtade fredag, dock så måste jag upp jättetidigt men jag får sova i bilen helt enkelt.
Nu ska jag ha matte så det är bäst att jag slutar!

no defense

Nu sitter jag och har engelska men vi har ingen lärare. Vi ska jobba med våra grupparbeten om länder och vi har england. Dock är jag verkligen inte på plugghumör.. Hade gått om jag fick skriva det på svenska men nu ska jag skriva på engelska och det orkar jag verkligen inte. Jag vill bara komma hem nu och lägga mig i sängen och sova och kolla på sex and the city. Seriöst det är fan mitt liv haha..
Kom på nu att jag måste skriva en lista på vad jag ska köpa i helgen. Jag ska nämligen åka till ullared då med mamma och pappa (stackars pappa) och handla och då är det bäst att jag skriver upp vad jag vill kolla på för annars kommer jag glömma bort det när jag väl är där.
Aja, nu är det väl bäst att jag återgår till mitt arbete antar jag.. Med spotify och musik i öronen så får det funka!
jag saknar förövrigt mitt långa hår..

I'm rockin I'm rolling

Igår så la jag mig i sängen och kollade på sex and the city när jag kom hem, sen somnade jag där och vaknade när mamma väckte mig halv 8. Jag var fortfarande trött men tvingade mig upp och då blev jag lite piggare.
När klockan sedan ringde imorse så tänkte jag "vem fan ringer så här sent?". Jag trodde att det var mitt i natten och att det var någon som ringde till mig men så var det inte utan då var det dags att gå upp.
När jag kom till skolan så hade vi först naturkunskap och nu har jag rast till 09.05 och då är det hantverk delad lektion med mat mellan.
Sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite. Tror att jag ska ta och gå iväg och köpa mig lite godis sen efter maten.

101013

Nu har jag precis redovisat på svenskan om en novell som vi har läst i grupper. Det gick bra eftersom att vi inte alls var många utan kanske 8st. Nästa lektion är projekt och företagande men den börjar kl 9.35 så det är ett tag kvar. Jag får sitta här ett tag och kolla runt, antar att dom andra tjejerna kommer om ett tag med. Dom fick ju sovmorgon eftersom att dom inte skulle redovisa idag.
Har inget mer att säga för tillfället så jag ska vänta på att nästa lektion ska börja.

att stanna känns så rätt

Idag så hade jag ingen svenska eftersom att min grupp inte skulle redovisa idag. Vi skulle egentligen ha håltimme men istället så fick vi uppgiften som vi skulle haft på lektionen efter och sen fick vi sluta när vi var klara med den. Det gjorde att jag kunde åka med min bror hem från mariestad så jag kom hem lite innan klockan två. Superskönt!
För tillfället så ligger jag i min saccosäck och tar det lugnt, läser bloggar osv.
Tror att jag och mamma ska ta oss en liten promenad men det blir inte förens senare.

Typiskt.

Idag när jag gick av tåget så stod dom och delade ut påsar med frukost i från coop. Tänkte att det skulle vara perfekt eftersom att jag inte åt någon frukost imorse för att jag var absolut inte hungrig och skulle inte få ner någonting. Om dom delar ut någonting så brukar dom nästan alltid komma fram till mig men då brukar jag säga nej för det är en massa onödig skit men just idag när jag väl ville ha så fick jag inte!
Aja, jag får ta någonting sen innan idrotten eller något, vi ska ju gymma idag så då måste jag äta någonting innan så att jag orkar.

knitwear


Kvar i nått jag lämnat.

Jag kom hem kl 3 idag för den sista lektionen var hantverk och Erika var inte där så vi skulle göra en annan sak istället. Vi insåg att vi redan hade gjort det och blev glada för vi trodde att vi kunde få sluta men när vi tagit på oss jackan och hade väskan i högsta hugg så säger dom att ingen får gå hem. Det var bara att lägga tillbaka sakerna i skåpet och sen fick vi jobba med lite annat inom projekt och företagande. Men trots detta så fick vi sluta lite efter ett så jag kunde komma hem tidigt med tåget.
Jag har även fått en massa gratulationer idag i skolan, sms och en massa på facebook. Tack så jättemycket!

Bära eller Brista.

Nu har vi äntligen bestämt oss för att svara och mamma ringde precis.
23oktober får det bära eller brista.

101011

Nu har jag precis kommit till skolan, fy fan vad kallt det är ute eller? Men jag trotsar kylan och går ut i tunna strumobyxor!
Som jag trodde så kunde jag inte sova inatt utan det känns som att jag har sovit i en timme sammanlagt. Jobbigt, men det enda bra med det var att det inte var svårt att gå upp.
Snart så ska jag ha engelska och efter det så är det datakunskap.

DanföreDan.

Sådär, alla gäster gick för en stund sen och nu kom jag precis hem från en kort promenad med mamma. Fy vad kallt det är ute!
Hur som, förut så kom ju som sagt lite släkt för att fira mig och mamma. Mamma fyllde i måndags och jag fyller imorgon (alltså en vecka mellan oss) så vi slog ihop det och firade oss tillsammans. Jag fick lite presenter i form av blommor, pengar och presentkort så nu ska jag handla haha! Det blev även en massa gott fika och tårta på det. Så nu är jag proppmätt men det kommer garanterat att slinka ner lite mer innan jag somnar!
Imorgon så fyller jag ju som sagt år och det känns jättekonstigt! Nu kommer jag kunna övningsköra och allt, det ska bli både kul och läskigt. Dock tror jag att min mamma är mer nervös än mig över att jag ska köra men det ska nog gå bra. Jag måste ju först och främst gå kurs och allt. Nu blev det dock ett helt annat samtalsämne..
Nu ska jag ta på mig myskläder och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv, sen hoppas jag på att kunna somna ikväll! Jag vet inte varför men jag har alltid svårt för att somna dagen innan jag fyller år, samma sak med julafton! Kanske är för att jag älskar att få paket och ligger och tänker på vad jag ska få för kul.
Aja, vi hörs!

lite snabbt..

Nu kommer släkten när som helst så det är bäst att jag snabbar mig. Vi ska hur som helst fira mig och mamma idag berättar mera senare!

Lägenhet?

VET NI VAD? :D
Jo, för några dagar sedan så ringde min mamma till olika mäklare för att kolla efter en lägenhet och då fanns det en i skövde, en etta. Dock så var det en före oss i kön som skulle bestämma sig tills på fredag (igår) och idag så fick mamma reda på att dom inte ville ha lägenheten så nu är det upp till oss om vi vill ha den eller inte. Vi pratade lite om det förut och har tänkt att åka och kolla på den och se om det är någonting att ha.
Tänkte bara skriva det nu, vet inte om vi ska ha den men vi ska fundera på det.

new

bikbok

veromoda

At home.

Vet ni vart jag är nu? Jo hemma!
Igår när jag kom hem så skakade jag jättemycket och sen kände jag mig jättesvag i kroppen och mådde illa så idag så stannade jag hemma för jag känner mig konstig i kroppen fortfarande. Visste ju att vi hade lång dag idag så jag skulle nog inte ha orkat med det. Mamma tror att jag har lågt blodtryck och att det kan bero på det men jag vet inte. Jag hoppas att jag ska kunna gå till skolan imorgon men det tror jag allt! Tänkte vila idag och jag sov 12 timmar inatt så det var riktigt skönt!

Hur värt var det?

Idag så var det verkligen den mest ovärda dagen i skolan på länge! Det enda som vi har gjort är att skriva ner vad det var som vi gjorde i helgen och sen fick vi en uppgift om att vi ska rita av en sak ute men det kunda vi få göra hemma. Jag kunde ju lika gärna ha varit hemma och skrivit det där och sluppit att gå upp tidigt och åka till skolan när jag ändå inte kommer hem tidigare för det. Aja, sånt är det..
Nu sitter jag iaf på bussen hem så det är skönt. Dock så måste jag vänta i mariestad nu ett tag men det får gå. Tänkte fördriva tiden med att gå på stan och kolla om jag kanske kan hitta något snyggt.

Godmorgon.

Nu har jag precis kommit till skolan och väntar på att min lektion ska börja. Jag kunde inte åka med min moster till mariestad idag så jag fick åka tidigt idag som vanligt. Det är ca 40min kvar tills jag börjar så jag får sitta här med datorn ett tag till.

Grattis!


Idag fyller min mamma år.
Grattis till dig mamma, jag älskar dig!



Shoppinghelg och modevisning

Nu tänkte jag lägga upp ett par bilder så ni kan se var det är jag har pysslat med i helgen. Det har varit kul men ändå lite jobbigt så det var skönt att kunna vara ledig idag.
All var iaf lyckat och rullade på bra!














































det hela fick sedan avslutas med god mat tillsammans med mamma och pappa

101001

Imorse var jag hur trött som helst när min klocka ringde och jag var nära på att skita i allt och bara somna om men så fick det inte bli. Jag pallrade mig upp och ställde mig i duschen, inte för att jag blev mycket piggare utav det utan jag satt typ och blundade medans jag försökte få i mig en macka. När jag väl ätit så gick allt snett.. Jag tappade allt jag höll i, insåg att jag skulle missa tåget men gick ändå dit, hörde att tåget kom när jag inte ens var nära och insåg att det inte var någon idé att ens försöka, gick lugnt till bussen ist men kom snabbt på att jag glömt en del saker hemma, ringer till pappa så han får hämta mig (han var påväg till norrkvarn), han skjutsar hem mig och frågar om jag hinner till bussen men jag inser att det gör jag inte så har får skjutsa mig till bussen med. I skolan så hade vi som tur var inga lektioner heller utan det var mest lugnt.
När vi sedan skulle hem så åkte jag med bussen ända till Gullspång och gick av där med rebecca. Vi skulle få vänta på bussen i nästan en timme där så vi bestämde oss för att gå till Gullstensskolan och kolla läget lite. Hade tänkt att hälsa på våra gamla klassföreståndare men det visade sig att en var sjuk, den andre hade gått hem så vi fick endast träffa Jeanette. Men det var kul och hon blev jätteglad när vi kom.

Ikväll så hade jag egentligen planerat att åka till Mariestad och gå på statt men det blev inte så för imorgon så ska jag upp tidigt och eftersom jag var så himla trött idag så skulle jag nog inte ha orkat med det. Det fick bli en lugn kväll hemma med Idol och cola istället men det var ganska så skönt det med.
Nu tror jag att jag ska ta och sova snart!
Imorgon så måste jag vara pigg och så när det är modevisning.
Det kommer komma upp bilder och så imorgon men det blir inte förens senare eftersom jag kommer att ha fullt upp hela dagen.


ja, precis så ser jag ut nu! Trött och allt men mamma envisades med att ta en bild..

One more time.

Idag så fick vi sluta en timme tidigare så nu sitter jag på bussen hem. Dock så åker jag värsta omvägen över gullspång men det är bara för att jag skulle slippa vänta till 14.17 i mariestad helt själv. Jag kommer hem samma tid nu ungefär, lite senare bara men men.. det gör inget.
Vi har inte haft några vanliga lektioner idag heller. På morgonen så hade vi idrott & hälsa i 15min för sen skulle vi öva på att gå med Erica. Vi fick ställa oss i den ordningen som vi ska gå i helgen och sen fick vi gå inför dom andra. Det var lite pinsamt i början men vi ska ju gå två och två så det är ingen fara.. Efter det hämtade vi våra kläder och hade engelska i 15min och sen slutade vi. SKÖNT!
Nu är jag snart framme i Gullspång så det är bäst att jag lägger upp detta och sen måste jag kila!

RSS 2.0