BÄST!

Den är ju bara för bra asså!

Smoothie.

Just nu sitter jag här med en smoothie i handen. Jag älskar verkligen det, det är så otroligt gott!



Mums!

Ingridienser:
Vanilj yoghurt
Jordgubbsfil
Hallon
Blåbär
Oboy

Mixa och häll upp :)


Gårdagen.

Igår så åkte jag ut till Johanna vid kl 6. Vi lagade taco nästan direkt när vi kom dit. Det blev as bra haha. Sen lite senare så kom även Oskar och hälsade på. Vi kollade på roliga klipp och skrattade som fan! Sen dansade vi och massa mer. Det var trevligt må jag säga!


Nu kommer lite bilder från igår.


Me.


Johanna, Linda & sara. Vi gjorde taco.


Linda och Jag♥

Myskväll.

Nu kom jag precis ut ur duschen, rakat benen osv. jag känner mig superfräsch! Om en stund så kommer min bror, då ska vi äta och så. Sen ska jag åka ner och handla med Linda och Johanna. Vi ska köpa mat och sen lite annat gott tills ikväll. Sen ska jag hem och fixa mig och senare så åker jag ut till johanna. Jag, Linda och Johanna ska va hos henne ikväll och ha det mysigt.

Puss ♥


Godmorgon.

Godmorgon på er ♥

Förlåt för dåligt bloggande på sista tiden, men jag har inte hunnit. Men idag så ska det bli bättre, kanske även kommer videoblogg senare.

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag ska bättra mig! Igår så var det ju skola, har gått den första hela veckan nu. Det har ändå gått ganska så bra! Efter skolan så skulle ju jag åka och köpa ny mobil. Men när vi kom dit så sa dom att den var slut i hela landet! :o Hur kan det hända eller? Ofta att den inte finns att köpa någon stans i hela sverige? Dom skulle inte få in mer förens om en månad så jag får vänta ett tag till.. Men jag vill inte ha någon annan heller, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?

Idag så gick jag upp runt halv 11, kollade tv och åt frukost. Det är ganska så bra vädet ute idag faktiskt! Senare så ska jag vara med Linda och Johanna tror jag, kanske blir någon mer. Får se vad vi ska hitta på för något men det blir nog bra!
Ha det så bra.

TTYL



Parodi på HamsterAmanda!

Hahahahahah så jävla kul! XD


Bloggtjat.




Hahaha, vilket jävla tjat..
Det ä ett hima tjat om alla dessar bloggar hela tiden, skit i dom då om dom nu är så jävla jobbiga? Ingen har väl bett dig att läsa dom eller. Visst, vissa kanske överdriver och provocerar lite väl mycket men.

Hmm..

Jag hade tänk att ladda upp en videoblogg, men det vill inte funka riktigt haha. Men jag får prova imorgon igen så får vi se om det funkar då! :)

puss.

NY DESIGN!






Äntligen så har jag kunnat fixa en bättre design!


Okej nu har jag fixat en lite snyggare design.. Den kanske inte är så jättebra men iaf bättre än den förra :) Nu ska jag in och duscha och så.

TTYL ♥

Skolan.

hejhej
idag var det lite trögt att komma upp ur sängen.. Men jag kom iväg med bussen iaf. Hade gympa andra lektionen vi skulle springa, jag har ont i mina ben än HAHA! Sen kan dom ju ta och fixa äckelmaten i skolan den går ju för fan inte att äta, idag var det korv med mos eller ja dom kallade maten det... FYFAN säger jag bara! det gick inte att äta. Korven var som gummi, den var inte ens kokt lixom hur svårt är det eller, jag kan göra det själv och det nu är så jävla svårt! :s Sen moset smakade bara pulver, visst det är pulvermos men det kan ju smaka lite normalt iaf! jaja, nu ska jag gå och ha matte i en timme sen svenska sen slutar jag. äntligen..

Fix.

Okej, nu har jag iaf fått upp en bild på min header. Jag ska fixa den mer men det får bli någon annan dag, orkar inte sitta med det mer nu.. Jag tror att jag ska gå och lägga mig faktiskt. Det är ju trots allt skola imorgon och det är ju bra om jag inte är allt för trött när jag ska gå upp!

Godnatt.

Cup i Timmersdala.

Idag blev jag väckt vid halv 9. Gick upp och åt frukost och kollade tv. Sen vid 10 så skulle vi samlas på Movallen. Första matchen var mot bois, vi förlorade med 2-1 tror jag? Nästa match var mot Tymer, vi förlorade den också med 3-2. Men vi hade ingen avbytare och sen virre blev skadad så vi fick köra med en mindre på planen, men vi kämpade på ändå och lyckades att göra 2 mål :)

Nu kom jag precis hem, ska grilla om ett tag efter det tror jag att jag ska kolla på en film eller något. Jag är väldigt trött haha..

TTYL ♥


Grillning och hemmakväll.

Hejhej

Jag åt nyss mat, bakpotatais och grillat kött..  mums. Ikväll ska jag nog bara vara hemma tror jag. Kolla tv, sitta vid datorn och dricka cola, det är inte helt fel det heller? Imorgon så har vi cup i timmersdala. Hoppas att det går bra, men det gick ju riktigt bra förra matchen så..! Ska samlas på movallen kl 10 så det blir nog inte så sent ikväll..

TTYL <3


22/8

Idag när jag gick upp så var jag på riktigt bra humör!  Jag trodde att jag skulle åka till Mariestad med Mamma och köpa en ny mobil, men så blev det inte..  Ska göra det på fredag isället så jag får vänta i en vecka till.    Efter det så blev jag lite smågrinig  och har varit osocial resten av dagen.  (Typiskt mig..)
Idag när jag gick upp så var jag på riktigt bra humör!
Jag trodde att jag skulle åka till Mariestad med Mamma och köpa en ny mobil, men så blev det inte..
Ska göra det på fredag isället så jag får vänta i en vecka till.
Efter det så blev jag lite smågrinig..
(Typiskt mig)
Jag som hade gått upp tidigt, och jag kunde ju såklart inte somna efter det heller.


TTYL <3

NY BLOGG!

Okej, nu är det dags även för mig att skaffa en blogg!
det kanske är på tiden.. ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0