Dagens.

Sedär, i morse så hann jag med att ta lite kort så här kommer en dagens.


Lussebullsbak

Igår så bakade min mamma lussebullar, jag proppade i russin och åt istället haha. Så mycket hjälpte jag till.


101130

I morse var jag inte glad kan jag säga. Pappa skjutsade mig till bussen och sen när jag kommer på den så är det typ ingen värme i den för att hon har den avstängd. Sen tar det en jäkla tid innan den blir varm igen. Inte nog med det, när jag kommer till töreboda så kommer inte tåget och det står heller ingenting. Jag ringde då till pappa så han skulle hämta mig men sen så sa dom att tåget skulle komma halv istället. Jag stog alltså ute i kylan i över 30min. Usch vad kallt det var alltså. När jag väl kom till skolan så var mina tår som isbitar.
Efter första lektionen så hade vi idrott, då skulle vi komma på danssteg till showen som vi ska ha. I början gick det jävligt trögt men sen gick det lite bättre. Dock är vi väldigt oseriösa ibland och bara hoppar runt haha..
Har nu bara två lektioner kvar och sen slutar jag. Då ska jag hem och plugga ännu mera.

Fransfärgning.

Idag så hade jag datakunskap när jag kom till skolan och efter det så hade vi en liten föreläsning. Det var en kille från goldwell som kom och berättade om deras produkter. Det är det märket som vi kommer att hålla på med och det tycker jag är bra för jag gillar deras produkter. Sista lektionen var hantverk och då skulle vi ge oss på att färga fransarna. I fredags så fick vi noppa och färga ögonbrynen (dock gjorde inte jag det för mina bryn är ganska så mörka och fylliga) och nu var det fransarnas tur. Det var lite knepigt att få fast lappen som skulle sitta under men sen gick det hur bra som helst. På mig syndes det ganska så mycket eftersom jag har ganska så ljusa fransar och jag är nöjd med resultatet.


bild från google, så ser det inte riktigt ut..



färgen vi använder

sovmorgon..

God morgon. Jag är hemma än faktisk för jag har sovmorgon och börjar inte förens halv tio. Men nu är det dags för mig att begé mig till solan. Hörs senare!

1 Advent.

Idag så sov jag till klockan tolv vilket var skönt då jag inte sov mycket dagen innan. Hoppade även över frukosten och gick direkt på middagen som betog av kebabjärpar och potatisgratäng, mums. Idag är det även första advent vilket känns väldigt konstigt enligt mig. Tycket inte det var längesen som det var julafton.. Även om jag inte gillar snö speciellt mycket så tycker jag att det börjar bli lite mysigt nu när julen närmar sig och allt.
Hur som, idag är känner jag mig lite hängig så jag ska ta och kolla på en rulle nu, dricka te och bara mysa.
Hörs.

Tonight we’re going hard

Nu ska jag åka till johanna för party.

Godermogon.

Kom till skolan för en liten stund sen och nu har även Erica och Rebecca kommit. Vi ska kolla på bio nu på morgonen och sen är det bara hantverk kvar. Det innebär att dagen är ganska så lugn och det är absolut inga jobbiga lektioner.  Ska väl gå iväg till bion om ett tag nu så vi hörs senare.
me&alex

101125

Nu är provet gjort och jag hoppas att jag klarar mig även om det inte var alls som jag hade tänkt mig. Nästa lektion är hantverk och då ska vi ha prov i dom olika flätorna. Efter det så är det bara provet i engelska kvar och det är muntligt så jag hoppas att jag inte glömmer bort allt som jag ska säga.

..

Provet kommer gå åt helvete!
ville bara säga det..

can't be done

Nu hade jag tänkt att slita mig lite från pluggandet och hoppa in i duschen. Okej, ska jag vara ärlig så har jag inte pluggat hela tiden utan kolla tv osv med. Men jag har skrivit ner en massa frågor om sammanfattningen som vi fått så det har jag hunnit läsa en gång. Tänkte som sagt duscha nu och sen öva mer efter det. Sen får det helt enkelt gå som det går även om det inte känns så bra just nu..

Bra start på dagen.

Har precis tryckt i mig en dunderfrukost och ligger nu i soffan och kollar på tv. Dock måste jag snart ta tag i dagen och läsa till proven jag har imorgon. Jag har hela tre prov imorgon, naturkunskap, engelska och hantverk. Inget att jubla över! Hur som, ska kolla lite mer tv och sen är det dags att ta fram datorn för att plugga järnet!

Siktar mot toppen så långt jag kan nå

Hade tänkt mig att stanna uppe lite längre idag men vad fasiken.. jag är trött! Höll på att somna i soffan redan klockan åtta men jag fick försöka att piggna till lite. Det känns skönt att kunna få sova ut imorgon iaf. Vad fasen, jag går och lägger mig och kollar på en film. Somna när jag somna vill.

Lanvin <3 H&M

Idag så släpptes Lanvins kollektion för H&M och ALLT är redan slutsålt. Det gick undan, men kanske inte så konstigt?
Någon som hann med att klicka hem ett plagg?

101123

Hallåå.
Idag har det varit ett herrans snöande och blåsigt väder, fy.. Andra lektionen idag så hade vi idrott och då skulle vi gå till actic för att dansa. Det var en kille där som visade oss och satte sedan ihop en koreografi. Det var jättekul faktiskt!
Mot slutet av dagen så fick vi även reda på att imorgon så ska vi få vara lediga för att det skulle bli snöväder och då var dom oroliga men förbindelserna och så. Jag bockar och bugar över detta och hade tänkt att imorgon så ska jag mysa hela dagen. Speciellt om det ska bli dåligt väder.
När jag kom hem så hade mamma bakat muffins, underbara mamma. Har redan hunnit smocka i mig två stycken och dagen är ännu inte slut.

Lussebullar och Glögg.

Jag och mamma har precis fikat lite. Det blev lussebullar och glögg, gud vad gott det var. Första lussebullen men glögg har jag hunnit med att dricka innan faktiskt. Idag så har jag varit ledig för vi hade studiedag men imorgon så är det dags att återgå till skolan igen och det med två prov inlagda i veckan. Ska dra mig tillbaka till teven nu för att kolla på ung och bortskämd.

told you once

hallå.
Det spelas musik och jag sitter och diggar i min mjukisdress, haha.
Ikväll så är jag och mamma själva hemma så vi ska laga mat och sen kolla på någon/några filmer tillsammans. Om det inte blir så att det händer något annat men jag tror att jag ska vara snäll och vara hemma med henne.

Just one touch Now baby I believe

Sitter just nu här och lyssnar på musik och gör absolut ingen nytta alls. Tror att jag ska tassa ut i köket och ta mig ett stort välförtjänt glas cola. Samt lite godis med sådär innan maten. Perfekt ju! Ikväll håller jag mig inne och det blir förmodligen vid datorn. Är det inte internet så är det film.

Här flätas det.

Sådär ja, tänkte jag ta och blogga lite igen.  Just nu så sitter jag och har hantverk och vi fortsätter att öva på olika flätor. Idag så gjorde jag en på docka och sen två st på Sofie. Det är mat och en halvtimme och sen efter det så är det hantverk igen men då skulle Marie prata om hårets uppbyggnad och så. Efter det så slutar jag iaf och så jag kommer hem ganska så tidigt idag vilket är mycket skönt nu när det och fredag och allt. Jag har även lite längre helg nu eftersom att vi är lediga på Måndag! Jag klagar då inte.
Här kommer ett par färska bilder.
Inbakad på docka.
fiskben på sofie, vääääldigt lös oja!
utbakad på sofie

..

trött, godnatt.

101116

Idag så var min klocka ställd på 04.50 men tro på fan att jag vaknar halv ändå. Jag låg iaf kvar tills det att klockan ringde och det var ju faktiskt lite skönt att vakna av sig själv. På bussen och tåget låg jag typ och blundade hela vägen och det var inte så mycket folk så det var skönt. Nu ska jag ska teori i idrott och efter det så är det idrott. Kanske är bra för då vaknar man förhoppningsvis till lite.

Hantverk.

Nu sitter jag och har hantverk, vi skulle hålla på med hår idag. Medan vi väntade på att kunna tvättat och greja så kunde vi sminka så jag hann lägga makeup på Erica med. Nu är det snart min tur så det är bäst att jag slutar här.
Två snabba och suddiga bilder:

somehow I got caught up in between

Sådär, nu har jag kommit till skolan med. Det regnar som bara den ute och pappa var snäll och skjutsade mig till bussen. Idag så ska vi ha hantverk och det känns som att det var ett bra tag sen som vi hade det så att jag hoppas nu på att vi gör någonting kul!  Dock är det sista lektionen så det är ett bra tag kvar.

Godmorgon.

Att jag aldrig kan gå upp i tid.. Idag så var jag klar lite efter klockan fem så jag har bara suttit vid datorn hela tiden. I fortsättningen så ska jag nog börja gå upp klockan fem. Då har jag en timme på mig och det blir nog bra. Dock är jag ju ganska så seg på morgonen men jag har blivit snabbade med att sminka mig vilket är bra. Ska snart ta och packa ner alla saker och sen bege mig mot bussen. Pappa sa att det regnade ute så han skulle eventuellt skjutsa mig men jag får se hur det blir med med.
Hörs.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Nu har jag kommit hem efter en lång dag. Förs skulle vi till min bror för att hämta upp busen Alex. Efter det så åkte vi vidare in till Mariestad och handlade lite saker. Jag passade även på att köpa något till pappa, det fick bli en tröja från jack & jones som jag tyckte var snygg. Hoppas att han blir nöjd med den men annars så får han väl ta och byta den. Vi fikade även i mariestad men min andra bror och sen åkte vi hem efter det. När vi kom hem så åkte vi nästan direkt till farmor och farfar för att fira farsdag en dag förtidigt för honom. Där blev det kakor och tårta, mums.
Nu ska det snart bakas pizza här!

20101112

Jösses vad slaskigt det var ute idag och det är det värsta jag vet. SLASK! Jag kom till skolan idag ändå. Hade tänkt att vara hemma och skriva på min novell samt räkna matte men sen beslutade jag mig för att åka hit ändå. Jag ska bara ha matte och sen ska vi flytta runt lite möbler i en sal tills imorgon då vi har öppet hus. Antar att jag slutar ganska så tidigt vilket är skönt.
Hörs.

Penslar

I onsdags så fick jag mitt penselset som jag beställt från skolan. Vi har fått ett från skolan för att ha i skolan men vi får även ta hem det men jag vill ha ett eget som jag kan använda. Det kostade 450kr vilket inte alls är farligt och jag tycker att penslarna fungerar bra.

I find it hard to believe.

Dagen blev inte riktigt som planerat. På första lektionen so fick vi reda på att våran stylistlärare hade slutat vilket jag tycker var väldigt sorgligt. Jag vill inte gå in på varför och så. Eftersom vi hade henne större delen av dagen så gjorde det att jag kom hem lite innan klockan ett. Det var ju skönt iof. När jag kom hem så tog jag mig lite att äta eftersom jag inte hade ätit någonting sen frukosten kl fem. Lite för långt mellanrum där tycker jag men. Efter det så somnade jag bums i soffan och sov i ca 2timmar. Nu har jag precis ätit och ska snart fixa till mammas ögonbryn och sen kolla film/tv.

20101111

Kom till skolan för en stund sen och snart så ska jag ha naturkunskap. Vet inte vart Erica har tagit vägen men jag och rebecca sitter här och hoppas på att hon dyker upp snart.

Snap.

Kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit inne på comerce en sväng. Jag hade tänkt att kolla om jag hittade något där eftersom att jag har presentkort men det gjorde jag inte. Jag vill köpa en gó stickad tröja men hittar ingen som jag verkligen gillar. Väl inne på vero moda så skulle jag prova ett par gör snygga skinnbyxor och när jag skulle ta av dom så fastnade dom i hälen. Jag tog då i och drog till och då fick jag ont som in i helvete i min nacke. Min nacke och rygg är verkligen inte bra, funderar på att boka tid för massage för jag orkar inte med det mer. Det blir ju inte heller bättre av att jag går och bär på en data hela dagen. Tur att jag flyttar snart så att jag slipper släpa på den lika långt.
Snart så ska jag ha matte, inte det roligaste direkt men det får gå.

hur lyckas jag med allt?

Helt otroligt. Trots att jag hade hur mycket tid som helst så lyckades jag missa tåget. Jag fattar inte hur jag gör när jag lyckas med allt. Hur som helst så fick jag ta bussen istället så nu har jag precis kommit till skolan.
Vilket väder det är ute då, snöstorm ju! Inte kul. Nu kommer det bli blött och kallt.
Nu kom Erica och Rebecca så jag ska sociala med dom lite.

SPA

insåg just att jag gick upp på tok för tidigt.. Jag har sovmorgon idag men jag är klar nu och ska inte gå förens om en halvtimme. Får helt enkelt fördriva tiden med vid datorn lite. Det är ju inte heller helt fel att kunna ta det lugnt på morgonen. Idag så ska vi ha spadag så jag antar att spa ska massera oss. Tycker inte att det låter helt fel och eftersom att min rygg är helt störd så skulle det behövas lite massage till den. Nu ska jag kila iväg och borsta gaddarna, hörs.

101108

Det var det värsta bussfärden jag har varit med om, seriöst. Det guppade precis hela vägen för att det var något fel på bussen och sen kunde hon inte köra så snabbt pga det så jag var nära på att missa tåget. Som tur var så väntade det. Nu har jag iaf kommit till skolan och jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Vi skulle ha stylist dag idag så vi skulle göra något med spa. Dock vet jag inte vad men det får vi väl reda på om ett tag.

Jag börjar se det så klart.

Godmorgon (?). Det är nästan morgon iaf..
Jag klev upp vid halv tolv idag och morgonen började inte så bra då jag råkade spilla ut en massa mjölk. Klantigt men men.
Nu ska jag så smått börja att sminka mig och så, Johanna kommer om ett tag och sen ska vi vidare och bowla med fotbollstjejerna. Det ska bli kul både då jag inte har sett vissa av dom på ett tag och för det andra så var det ett tag sen som jag bowlade.
Okej, det är bäst att jag sätter lite fart för om jag känner mig rätt så kommer det att ta sin lilla tid då det alltid kommer lite saker i mellan..

20101104

Mina ben, jag brukar inte klaga när jag går i affärer och brukar heller inte få ont i benen men idag så. Jag ha ont än när jag ligger här. Jag är inte vad vid att röra på mig efter att ha varit instängd med tv och dator i ett par dagar antar jag, men är det lov så är det. Jag lyckades hur som helst hitta lite saker. Kanske skulle kunna visa det imorgon för just nu så orkar jag inte. Kom väl hem någon gång runt kl nio tror jag.
Antar att jag snart ska dra mig mot sängen och dra igång en film för att sedan sova. Är dock osäker på vad jag ska kolla på men det löser sig.
Hörs.

kollage


101103

Kan inte säga att jag inte har gjort någonting idag för det har jag faktiskt. Jag lagade faktiskt mat innan jag och mamma åkte iväg till mariestad. Väl i mariestad så blev det nya linser och sen en fika med mamma efter det. Jag kom hem för bara en liten stund sen så jag har inte hunnit med så mycket. Imorgon så ska jag också iväg men då blir det en sväng till Örebro istället. Jag vill köpa lite nya kläder för det var faktiskt väldigt längesen. Men det har varit så himla mycket nu så vi har helt enkelt inte hunnit med att åka iväg någonstans. Måste väl åka iväg snart igen för att köpa saker till lägenheten för det hinner vi inte imorgon. Då måste vi ha en hel dag på oss!
Och nu känner jag att jag kom in på lite fel spår haha.
Hörs.

it feels gooood

Jisses vilken seg dag.
I stort sett hela min dag så har jag legat och degat framför teven. Inte mycket jag har gjort med andra ord! Inte nog med det så åt jag pizza förut så det känns väl lite lagom bra sådär. Just nu har jag världens huvudvärk på det med så jag funderar på att lägga mig i sängen och slå på en film. Jo, så får det nog bli.
Imorgon så ska jag bryta detta och åka till Mariestad och skaffa mig nya linser. Ska även lämna tillbaka en halsduk mamma hade köpt åt mig som jag inte var helnöjd med.
Mer om det imorgon!

like a damn carousel

Tänkte skriva lite kort om vad jag har haft för mig nu dom senaste dagarna eftersom att jag inte har skrivit någonting alls här.
Fredag: Då var jag ju som sagt ledig från skolan så jag var hemma och fixade hela dagen. Senare på kvällen så skulle vi ha återträff med klassen i gullspång. Vi åt mat och pratade en massa, det var faktiskt kul att se alla (dom flesta var med) igen då det var många som man inte hade sett på ett bra tag. När det väl vad slut så följde johanna med mig hem. Vi åt en massa gott och kollade film och lite sånt. Bara hade det allmänt trevligt.
Lördag: Vaknade med Johanna och vi bestämde oss för att ta cyklarna ner till Hova och köpa frukost. Sen när vi väl kom hem så åt vi och kollade på en till film. Innan hon sedan åkte hem så åkte vi ner till Hova för att äta kycklingsallad, dock var jag inte alls hungrig men men. Jag passade även på att handla då för jag hade tänk att överraska mamma och pappa med att ha lagat mat åt dom tills dom kom hem. Dom blev jätteglada över det och jag måste erkänna att jag själv var riktigt nöjd med maten.
Söndag och Måndag har jag bara tagit det lugnt och sovit ut. Det är så skönt att få sova nu då det är långa dagar då jag går i skolan.
Förövrigt så skickade vi in papperna på lägenheten igår och det känns mycket bra. Visst, jag hade blandade känslor om det men det som överväger är nog att det ska bli kul och skönt att det inte blir lika långa dagar.
Nu ska jag iaf sluta så att det inte blir allt för långt, ska nog snart ta mig lite att äta med.
Vi hörs!

RSS 2.0