This is it.

Igår så sminkade isabelle mig så som jag kommer att se ut på shoppinghelgen när jag ska gå modell och sen blev jag även fixad i håret. Jag ska ha lockar och sen ska det vara bakåt som på bilden. Dock ska det vara lite fluffigare då men vi gjorde inte det nu.

Sweet dream.

Nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon.


STY 1B

Vill ni se min klass?
Här har ni den iaf.
Den är helt underbar måste jag bara tillägga!


STYLIST 1B

Övre raden: Fannie, Nikki, Erika, Sabine, Sofia, Moa, My, Isabelle, Jessica, Rebecca, Jenny
Mittenraden: Frida, Sofia, Jossefin, Mathilda, Ellen, Julia, Lotten, Jennifer, Sofie, Amanda
Sittande: Angelica, Malin, Erica, Anna, Elin, Sandra, Jag, Mirella, Annelie

På jakt.

Jag söker efter acnes t-shirt, den svarta. Har sett att den finns i vitt på deras hemsida men kan dock inte hitta den i svart. Jag vill så gärna ha den, ååh den är så snygg! Det var kärlek vid första ögonkastet men som alltid så kan jag aldrig bestämma mig för att köpa någonting på en gång när jag ser det utan jag tänker "äh, jag väntar lite" och när jag har väntat lite, vad häner då? JO den finns inte längre..
Har du något tipps på vart man kan hitta den? Tipsa mig GÄRNA isf för jag vill verkligen ha den.



Gott var det.

Ännu en gång så sitter jag på swebus på väg hem men denna gången så kommer jag bara till mariestad och måste sedan byta där som vanligt. Med mig på bussen så har jag nu Sofie & Anna och sen sitter jag med en godispåse i högsta hugg. Jag är grymt hungrig så den får mätta lite tills jag kommer hem.
Det var riktigt segt idag mot slutet i skolan för då har vi tre ämnen som inte är fullt så roliga. Naturkunskap, matte och Datakunskap. Men det får funka.
Nu ska jag återgå till min godispåse, haha.

SWEBUS

På måndagar så har vi alltid hantverk sista lektionen och idag så fick dom som ska sminka på shoppinghelgen styla oss som ska vara modeller. Sen skulle vi gå ut i våra butiker som vi blivit tilldelade och sen skulle vi se vad vi skulle ha på oss.
Jag är inte alls nöjd med mina kläder och har ingen lust att gå alls. Jag, Erica, Anna & Malin fick värsta tantaffären! Visst.. jag skulle säker ha kunnat satt ihop en outfit som jag gillade om jag fick välja själv men det fick vi ju inte det heller.  Jag är helt rosa, ALLT är rosa och jag ser ut som en jävla blomma!!!
Funderar på om jag ska prata med Erika imorgon och höra om jag kan få ändra lite för som det är nu så vill jag verkligen inte gå och så kände dom andra med.
Just nu så sitter jag iaf på bussen hem. Jag kom med en swebus hem vilket innebär att jag har internet för det finns på den bussen. Skönt ju att kunna roa sig med det medans man åker hem. Annars så skulle jag ha fått åka till gullspång och sen skulle mamma ha fått hämtat mig där.
Hörs sen.

Just the way it is.

Jo tack, jag vet.. Mitt bloggande är sämst och jag är verkligen hur lat som helst.
I fredgas så fixade jag iaf mitt hår, jag klippte mig och la i bruna slingor. Är så trött på mitt blonda hår nu så jag vill göra lite ändringar. Jag blev jättenöjd och ska lägga i mera om ett tag.
När jag sen hade kommit hem så kom sara till mig, vi åkte direkt ner till ica och handalde för att sedan laga mat. Det blev bara en riktig slapp tjockiskväll med data och tv.
På lördagen så tog vi det lung hela dagen och sen framåt kl 5 så började vi att fixa oss lite smått. Sen vid kl 9 så begav vi oss ner till gamla biografen för att gå på 18årsfest. Det var riktigt lyckat och jag hade jättekul. Tack så  mycket till Emmie får jag säga.
Idag så vakade jag upp med Sara i rummet igen. Vi har chillat hela dagen och jag råkade även somna en lite stund när vi kollade på film.. När jag väl vaknade så bestämde vi oss för att cykla ner till Hova för att äta pizza. Det blev att vi delade på en kebabrulle och den satt verkligen inte fel.

I veckan så ska jag försöka att lägga upp lite saker som jag har köpt, även visa mitt hår och mina naglar. Jag är bara lite seg just nu.

Godmorgon.

Nu ska jag snart gå iväg till tåget och åka till skolan. Hade ju lite sovmorgon idag så då kunde jag åka senare.
Hoppas på att dagen inte blir allt för jobbig idag för jag är helt seg i kroppen och då kommer jag bara att bli sur. Sen hoppas jag verkligen på att vi inte hamnat i vattnet för jag vill INTE bada.
Aja, vi hörs sen när jag har kommit hem

STYLIST B

Idag så gjorde vi klart våran bild som vi har gjort på estetisk verksamhet. Alla klasser skulle måla någonting på en vägg i matsalen. Kan inte erkänna att det blir så snyggt men men, det kommer väl att täckas över om ett tag antar jag.
Här kommer iaf lite bilder från idag då vi målade klart den. Det är en lilja och sen står det STYLIST B i mitten och våra händer är runt om på hela bilden.

Friluftsdag.

Imorgon så har vi friluftsdag, jag vet inte allt vad vi ska göra men bland annat paddla kanot och laga mat i stormkök. Rebecca och Erica ville inte paddla kanot med mig men dom är så illa tvugna. Erica kom dock fram till att jag skulle sitta i mitten och inte paddla hahah, tydligen så vill dom inte bada..
Aja, jag ska väl snart dra mig mot sängen och sova. Jag är trött efter träningen och måste vara pigg imorgon. Dock så har vi sovmorgon så jag kan sova lite extra länge imorgon.

Smink

Nu har vi precis haft hantverk, vi sminkade varandra och då var jag och Anna tsm.
Hade kanske tänk att äta på donken om det inte är god mat, det lät inte så gott så det lutar väl kanske åt det.
Här kommer en bild på sminkningen som Anna gjorde på mig.

inlägget som egentligen skulle upp igår.

Detta inlägg skulle upp igår men internet ville inte funka på min mac så det får komma nu istället.


Imorse så vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och sa att klockan var halv sex. Då fick jag värsta chocken och kollade på klockan. Då var det mycket riktigt halv sex vilket betydde att jag hade försovit min en timme. Jag bara flög upp ur sängen och fick snabba mig att göra mig i ordning men jag hann med bussen.

Väl i skolan så hade vi engelska på morgonen som var väldigt chill, efter det så gick resten av dagen ganska så fort den med. På hantverket så sminkade vi varandra, jag blev sminkad av Nicky (enda killen i klassen) haha vi skattade mycket, men det var kul.

Nu sitter jag och kollar på tv och ska försöka att lägga min lite tidigare idag så att jag förhoppningsvis är lite piggare imorgon så att jag inte somnar om igen.

Imorgon så börjar inte jag förens 08.20 men jag måste åka till skolan som alla andra dagar. Det betyder att jag måste vänta i skolan i ca en timme men det får väl gå. Jag brukar ju åka med min moster till Mariestad på tisdagar men hon skulle inte jobba imorgon så det får lösa sig så.


E.L.F.

Tänkte visa upp vad det var som kom hem i mitt paket i.. onsdags tror jag att det var.









nagellack som ska matta ner andra nagellack. Man tar det alltså över.



Godmorgon.

Godmorgon. Idag så var jag tvungen att gå upp tidigt för jag har nämligen match som jag ska åka till snart. Ska bara lägga upp detta först. Tycker att det är idiotiskt att lägga en match kl 11.00 på en Lördag men men..
Vi hörs senare!

less is more

inget bloggade igår och inte idag heller, men det kommer desto mer imorgon kan jag lova.

MFF

Har nu precis kollat klart på fotbollsmatchen och ska ta och gå och lägga mig. Tänkte bara visa det som jag fick hem idag lite snabbt, ska lägga upp bättre bilder men nu får detta duga!

100915

Hemma efter en lång dag i skolan, jag är i Hova kl halv sex så det är långa dagar.
Något roligt som hände i skolan idag var att vi på projekt och arbete fick gå till olika affärer och sätta ihop outfits. Min grupp skulle gått till clarks men den öppnade inte förrän kl 11 så då skulle vi gå till h&m ist. När vi kommer dit så sätter vi igång och letar efter kläder men innan vi ska prova och så så tänkte vi säga till en så att dom inte undrade vad vi höll på med när vi stog där och fotade. Då sa hon att vi inte fick göra det för det var någon regel som dom hade så vi fick hänga tbx alla kläder igen. Då gick vi till bikbok ist och då frågade vi på en gång om det gick bra att vi fotade och det gick jättebra. Vi satte ihop riktigt snygga kläder, jag provade alla kläder och sen fotade dom. Provade en klänning med långa armar som satt ganska så tight och sen var det skinn på, det kostade 499kr och var SKITSNYGG!! Jag vill verkligen köpa den för det satt verkligen helt perfekt! Aja, får se hur det blir med den saken men snygg var den iaf!
När jag kom hem så såg jag att jag hade fått hem mina saker som jag beställ från e.l.f. :D Snacka om snabb leverans, skönt det för jag hatar att vänta på saker och sen brukar jag alltid ha otur med saker som jag beställer. Dom brukar aldrig finnas och sen blir det en herrans massa förseningar. Men denna gången så gick det hur bra som helst.
Nu ska jag ta och sätta ihop lite kollage inför shoppinghelgen så vi hörs lite senare.
mitt paket, visar innehållet lite senare.

Dags att gå till bussen..

Nu är det dags för mig att gå iväg till bussen, det är helt mörkt och tråkigt ute så det lockar inte så mycket. Men vi hörs väl lite senare!

hårhårhår

Jag är så himla trött på mitt hår, det bara häger där och ser fult ut. Det ska bli så himla skönt att komma till frissan nästa fredag!!! Jag brukar aldrig vilja klippa mig eftersom jag vill ha långt hår (gör det självklart iaf) men denna gången så längtar jag faktiskt. Förvånar mig dock inte om jag kommer vara ledsen efteråt bara för att jag tycker att det är kort men men.. det växer väl ut så småning om.

100914

Idag så åkte jag med min moster in till Mariestad och hoppade på bussen där, skönt att kunna sova en timme längre än vanligt! I skolan så hade vi bara tre lektioner som vanligt (har typ det varje dag) och det var inte jobbiga heller så dagen gick fort.
Direkt när jag kom hem så käkade jag och sen la jag mig i soffan med musik och läste en tidning. Nu är det däremot dags att ta på sig träningskläderna och åka upp till movallen för att träna fotboll för första gången på ca 2veckor.

Musiik.

Erika är inte här just nu men vi sitter och tar fram musik till modevisningen och sen kollar vi lite kläder och frisyrer med. Vi slutar någon gång runt 11 tror jag och då är det mat, jag är riktigt sugen på en fika så det kanske får bli det?
Det visar sig, nu ska jag återgå haha .. hörs senare!

100913

Sådär, nu är jag hemma..
Direkt när jag kom hem så kom mamma fram till mig och frågade om jag skulle med till Mariestad. Jag frågade vad dom skulle göra där och då sa hon att dom skulle köpa en tv till mig :D Jag blev jätteglad och sa att självklart vill jag med! Det gick ganska så snabbt där, jag ville ha en kabel till min dator med så jag kan kolla film på tv:n men killen gav mig fel sladd men eftersom min bror kom hit nu så var han snäll och tog med den och ska byta den.
Nu ska jag gå och inviga min tv!

100912

Sådär, äntligen vill internet även fungera på min mac!
Min, dag har bestått av cola, dator och tv. Det är väl kanske inge att klaga på trots allt? Men nu har jag kommit ur pyjamasbyxorna och tagit på mig kläder + smink. Johanna kommer väl om en stund och då ska vi gå upp till movallen och kolla på p16. Det är derby mellan Hova & Töreboda, jag tror att Töreboda kommer att vinna men det återstår att se.

100911

Kom precis hem efter att ha varit nere en sväng i Hova och har nu packat väskan för jag ska iväg på fotboll. Egentligen är det väl inte så bra att jag är med och spelar eftersom att jag fortfarande är förkyld men dom har så dåligt med folk så jag är med lite ändå. Kommer väl inte att spela lika mycket som brukar heller utan ta det lite lugnt. Ha det så bra så hörs vi senare när jag kommit hem.


Linkin Park.

Jag har lyssnat på Linkin Park nu ett bra tag och dom ska ju släppa ett nytt album den 13september. Nu är det så att låtarna har kommit ut på spotify men jag har inte premium så jag kan inte lyssna och det är fruktansvärt frustrerande!!!
Jag vill ju lyssna och se om dom är lika bra som deras gamla låtar. Aja, får väl helt enkelt stå ut och vänta tills man kan lyssna på dom utan premium..

e.l.f.

Nu har jag precis beställt lite saker från e.l.f så jag får se när det ramlar i brevlådan men jag hoppas att det blir snart!

Soooon.

Nu sitter jag i skolan med Rebecca och väntar på att Engelskan ska börja, måste förresten öva lite på den med.. Vi skulle ju ha läxförhör.
Vi har precis ätit mat och sen var jag med henne ut med och fy vad kallt det var!
Efter engelskan så slutar jag iaf och kommer hem runt kl 3 så vi hörs lite senare.

Dags att kila.

Nu är jag klar och ska kila iväg till bussen, ska prova att åka över Töreboda idag, hoppas att jag kommer i tid bara men det löser sig.
Hörs senare!

100909

Ojojojo, idag kom jag hem kl tre och då ringde jag till pappa för att få recept på pannkakor. Fixade smeten och sen ställde jag mig och stekte pannkakor. Upptäckte då att det verkligen inte är min grej haha..
Senare när vi åt;
Amanda: Ska det verkligen vara peppar i?
Pappa: VA, hade du i det?
Amanda: Ja, du sa ju det.
Pappa: Nej, du skojar..
Amanda: Nee..
Efter det brast vi ut i gapskratt, pappa hade sagt fel, han råkade säga salt och peppar men menade självklart socker. Som tur var så var jag ganska så tveksam när jag tog i peppar så jag tog bara jättelite så det märktes knappt.
Efter att vi hade ätit så somnade jag i soffan och när jag vaknade fick jag en chock då jag hade sovit flera timmar.. Jag vaknade lagom tills det att Idol började så jag kollade på det och nu sitter jag här.

SATC

Sitter nu med mitt te och ska dra igång ett eller två avsnitt av SATC, efter det så är det Idol som står på tur!

100908

Idag så kom jag hem samma tid som igår vilket är lite skillnad mot när jag egentligen skulle ha varit hemma. Nu sitter jag och kollar på lägenheter så att jag blir helt tokig. Har ställt mig i kö och så men det kan ta upp till 2år innan man får någon för det är så många som står i kö osv. Jag vill ju ha en nu men det är slut överallt så jag blir snart galen! Men jag får hoppas att jag har turen på min sida och att jag snart får tag i en. Är det någon som vet någon som ska sälja sin lägenhet eller har någon att hyra ut i Skövde så hör gärna av er till mig, vore tacksam!
Tror att jag ska ta mig te nu och kolla sex and the city som vanligt, det är typ min drog!

Skolan

Nu har vi precis kommit tillbaka till skolan efter att ha varit och handlat godis. Jag skulle egentligen köpa halstabletter men sen såg jag godishyllorna och då kunde jag inte låta bli utan kom tillbaka med en påse godis.
Snart så ska vi ha datakunskap och sen är det matte och sen slutar vi. Det har blivit lite ändringar i schemat eftersom att våran naturlärare inte är här så nu får vi sluta tidigare.
Hörs sen när jag har kommit hem igen.

100907

Nu har jag kommit hem från skolan och har även hunnit att äta. Mamma hämtade mig i Hova så att jag slapp och gå hem vilket var skönt.
Jag är lika förkyld idag om inte lite värre men idag har jag nog inte haft feber iaf och det är ju skönt det. Tisdagar är ganska så slapp dag i skolan, först har vi hantverk sen företagande och sen har vi estetisk verksamhet så det är inga jobbiga ämen direkt, tycker jag.
Nu ska jag ta mig en kopp te och kolla på sex and the city!
(förresten, jag såg att jag råkade skriva 24november i inlägget om när jag skulle fixa mitt hår, jag menade självklart september! haha, vet inte vad jag tänkte på!)

Sminkdags.

Nu håller vi på att sminka varandra och det är snart dags för mig. Tänk om det blir helt fail när jag gör, synd för den personen isf.. Men men!
Skulle bara berätta, hörs senare.

Godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av sex and the city. Sen ska jag sova men innan jag kan somna så tror jag att jag får ta till lite nässpray för jag är täppt i näsan så jag kan typ inte andas, mysigt! haha..
Sov så gott så hörs vi imorgon igen.

Klipptid.

Nu har mamma precis beställt en klipptid åt mig hos Madde. Det blir den 24september så det är ett tag kvar men jag får stå ut. Är så himla trött på mitt hår så jag vet inte vad. Jag ska iaf klippa mig sen får jag se, jag kanske ska göra en till sak men det får ni se då isf :)

100906

Fy, idag så har jag verkligen inte mått bra. På andra lektionen som var matte så kände jag att jag hade feber.. Inte alls kul men vi hade mat efter det så då tog jag en ibumetin så då släppte det. Är ju fortfarande förkyld som tusan men har inte feber iaf.
Efter skolan så hann jag men en buss till Mariestad så jag kunde komma hem lite tidigare vilket var skönt. Vi skulle ju egentligen ha spelat match idag mot våmb men dom lämnade vo och det kanske var lika bra det för jag tor inte att jag hade kunnat vara med och spela idag ändå. Vi har ju träning imorgon men jag är osäker på om jag ska vara med. Jag vill inte bli sjukare men jag får se hur jag mår imorgon.

Godmorgon.

Nu har jag precis kommit till skolan och ska ha Engelska.
Har blivit förkyld som tusan så nu sitter jag här och snorar och harklar mig för fullt!
Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

Vampires suck.

Nu har jag precis kollat klart på vampires suck. Trodde att den skulle vara skitrolig och så men det var det verkligen inte. Jag tyckte faktiskt att den var dålig!
Man fattade typ ingenting och allt bara hoppade fram väldigt fort. det var som att man bara hade slängt ihop filmen, ingenting hängde ihop. Aja, nu har jag sett den iaf och den var ingenting för mig!

100905

Otroligt slapp och faktiskt skön dag hittills! Oftast så brukar jag inte gilla sega dagar som denna men just idag är det faktiskt väldigt skönt, kanske för att det är fullt upp alla andra dagar i veckan. Trodde att jag skulle ha match idag men fick reda på att det inte var förens på måndag vilket var ganska skönt.
Idag så har jag bara legat i sängen och kollat på en film och lite sex and the city. Tror inte att resten av dagen kommer att se så mycket annorlunda ut heller.
Imorgon drar ju skolan igång igen, men det ska faktiskt bli lite kul, vi ska nämligen börja praktiskt i salongen imorgon så det ser jag fram emot!
Hur som, vi hörs senare.

Töreboda-Tymer

Det blev tyvärr ingen vinst för Töreboda utan dom förlorade. Spelade bra gjorde dom inte heller men men, sånt händer. Det var faktiskt ganska så skönt väder idag iaf, solen kom fram och det gillas starkt.
Nu sitter jag i min saccosäck som vanligt, ska nog snart ta mig lite att dricka. Jag tror att Marcus, Petra & Alex skulle komma sen, vi skulle äta taco och lite sånt så det blir mysigt. Sen laddade jag även ner vampyrer suger igår så jag kanske ska kolla på den ikväll eller om jag sparar den till imorgon.

Fotboll

Nu ska jag åka och kolla på Töreboda när dom spelar fotboll, hoppas på en vinst idag men vi får se.
Hörs senare med lite bilder när jag kommit hem.

Jultidningar.

Nu plingar det för fullt på dörren, ungarna kommer och säljer jultidningar, usch.. Det känns hemskt att behöva höra "jul".. Visst, jag älskar julen men jag vill inte ha det kallt och en massa snö. Måste dom börja sälja det redan, det är ju bara början av september och flera månader kvar till jul.
Sluta påminnas om att vi går mot kallare tider!

100903

Idag så var det otroligt slapp dag i skolan! Först hade vi teori i idrott, då skulle vi komma på saker som vi kunde göra för att klara betygskriterierna. Sen på svenskan så gjorde vi en intervju om en annan, jag gjorde tillsammans med Frida. Det var inte jobbigt alls, det enda som var svårt var att komma på frågor som ska fylla en hel sida när man sedan skriver ihop det. Sist hade vi engelska och då gjorde vi ett kort läxförhör, gjorde lite i ett häfte och sen kollade vi på en serie som vi ska följa.
Efter skolan så åkte jag direkt hem, det passar oerhört bra med buss/tåg på fredagar så jag var hemma redan runt kl 3 idag. Skönt nu när det är fredag att sluta tidigt. Det känns som att jag inte har varit hemma på länge.. Var ju i Skövde hela veckan, sen dit igen på matfestivalen fredag-lördag, match där på söndagen och nu en vecka till i Skövde. Visst, jag kommer hem på dagarna men det är inte länge som jag är hemma och vaken haha..

Skolan

Nu har vi precis ätit och har rast, sitter vid datorn och väntar på att Engelskan ska börja så att vi kan sluta snart.. Medans man väntar så kan man ju alltid ha kul med cam, haha!

Godmorgon.

Nu ska jag snart kila iväg till tåget, är precis klar men fick lite tid över så jag lägger upp ett inägg! :)
Kommer kanske att komma något när jag är i skolan med men vi får se, de märks.
Ha en bra dag så hörs vi senare!

100902

Sådär, nu kom jag hem för en liten stund sedan. Jag känner mig fortfarande lite hängig och funderar på om jag ska ta mig en tablett innan jag ska lägga mig. Orkar inte med om jag kommer sova dåligt inatt.
Imorgon så har vi iaf en liten sovmorgon så jag får sova ca en timme längre vilket är väldigt skönt! Sen har jag bara tre lektioner och slutar kl 13.10 så jag klagar verkligen inte.
Här kommer några bilder jag tagit, jag tog massa roliga med Alexander men lägger inte upp dom..

Hos brorsan.

Sitter hos min bror nu, mamma kom och hämtade mig direkt efter skolan i mareistad. Vi åkte och hämtade alexander, handlade lite och sen åkte vi hem hit. Skulle nämligen vara barnvakt idag.

Jag sitter men mammas fliströja och min stora halsduk just nu, har ont i min hals och fryser.. känner mig lite konstig i kroppen men, typ som att jag är sjuk. Vill verkligen inte bli sjuk nu med skolan och allt. Vi har precis börjat komma igång och jag vill inte missa något. Jag får dricka te, äta halstabletter och hoppas på det bästa helt enkelt.
Jag tror att min bror kommer hem snart, då ska vi bara äta och sen åka hem. När jag är hemma så ska jag lägga upp ett till inlägg med lite bilder. Jag sitter inte på min dator nu så det är därför det inte kommer någon bild.

MacBook

Vet ni vad, just nu sitter jag i saccosäcken med min macbook i knät! Fick den äntligen idag, så nu kan ni nog räkna med lite bättra uppdatering både hemma och även i skolan. Nu kommer jag ju att kunna ha tillgång till data och internet under tiden som jag är i skolan med så nu är det slut på som rastlösa rasterna haha! :)
Jag lyckade för ett tag sen med att få igång internet nästan helst själv. Min bror hjälpte mig lite men sen var han tvungen att åka men jag gav mig inte och nu är det fixat. Har laddat ner spotify nu med, klarara mig inte utan det ju!
Jag orkar inte ta en egen bild men nästan alla vet väl hur den ser ut och om inte så kommer det en bild från google här.

100901

Första september är det idag vilket för mig betyder att det nu är höst. Nu när jag tänker mer på det så är det inte så långt kvar tills jag fyller år, lite mer än men månad.. läskigt!
Aja iaf, idag så tog jag bussen och sedan tåget så att jag var tvungen att gå upp kl 04.45 imorse. Sen är onsdagar den dagen som vi går allra längst och det är även den jobbigaste dagen med många och täta lektioner. Vi går från 08.00 till 15.50 och då är det endast en lång rast då vi ska äta. Vi har inga håltimmar alls utan dom har valt att ta bort dom så att vi får sluta tidigare varje dag istället och det tycker jag bara är bra!
Idag när jag skulle hem så fick jag vänta på bussen själv i ca 20min och under den tiden så kom det fram en alkis till mig och satte sig så nära som det bara gick på bänken. Jag blev livrädd och kollade ner i marken och sa inte ett ord. Han typ pratade lite med mig men sen gick han iväg och satte sig på andra sidan glaset men pratade fortfarande med mig men när jag inte svarade så gick han.
När jag sedan gick på bussen så skulle han och hans alkokompis med och jag var rädd att han skulle sätta sig i sätet brevid mig men dom satte sig längst bak som tur var!
När vi hade åkt ett tag så hörde jag hur en av dom tappade en ölburk som sedan rullade framåt i bussen, han gick efter för att få tag på den. Jag insåg ganska så snabbt att det aldrig skulle gå så som han vinglade fram och mycket riktigt så flög han som en liten vante ner för trappen när bussen stannade för att en skulle gå av.
Det blev lite kaos i bussen och det ringdes efter ambulans för han blödde i asiktet och var typ borta. Jag ringde till mamma och berättade tyst vad som hade hänt så att ingen skulle höra mig haha.. Hon sa att hon skulle komma och hämta mig så jag gick ur bussen och gick och satte mig i hamnen och väntade. Hon kom väldigt snabbt eftersom det hela hände i lyrestad och det är ju ganska så nära Hova.
När vi sedan skulle åka tillbaka hem så åkte vi förbi och då kom precis ambulansen och hämtade honom.
två bilder tagna med datan, den ena i bussen och den andra när jag väntade på mamma.

RSS 2.0