Video.


Film från julskyltningen.

Lördag.

I lördags så gick jag upp runt halv tio. Då åt vi frukost och sen bakade jag och alexander med trolldeg eller vad det var, sen kollade vi på pippi med. Senare så åkte vi in till Mariestad och kollade på fyverkerierna och jag köpte även godis från åkes. Sen när vi kom hem så lagade jag och alexander taco medans marcus målade lite. Efter att vi hade ätit så kollade vi på tv och sen spelade jag och marcus forza 3. Det var kul spel faktiskt!


Alla tre kanske var lite trötta? :)


Baka.


Kolla på film



Kolla vad SÖTA kissarna var. Dom låg och höll om varandra :')



Fyverkerier.

Fredag.

I fredags så var jag ju i skolan först och sen hämtade farmor mig. Jag åt hemma hos dom och sen tog jag moppen ner till hova för att öva med Lucia. När vi var klara med det så åkte jag hem och packade dom sista sakerna och sen skjutsade Farmor och Farfar mig till Marcus.
Vi gjorde pizza och kollade på Idol, sen slutade det medatt alla (?) hade somnat i soffan..


 
Busade med kissen!

Mätt och belåten.

Jag och alexander gjorde maten förut medans marcus målade lite så nu har vi ätit och sitter i soffan mätta och belåtna. Ska snart kolla på robinson och sen kanske någon film. Alexander ligger just nu med en kudde i mitt knä så vi får se om han kanske somnar snart! Jag har även en fet godispåse som ligger i väskan och väntar på att bli uppäten haha.. Men det orkar inte äta upp just nu men det får väl bli senare till filmen kanske. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon eller om jag kanske bloggar lite sen igen. Det värsta är att jag inte kan lägga upp några bilder just nu men jag tänkte att lägga upp bilder imorgon för varje dag. Sen kommer det nog bilder från lucian mend et kommer nog inte förens på kvällen eftersom jag ska åka hem runt 11 imorgon och sen ska vi va nere i hova vid 3 och där ska vi vara hela dagen sen.


Det får bli en gammal bild men det ser ju lite roligare ut iaf..

Kissie.

Har ni sett kissies nya läppförstorning. Ja, det är ju inte snyggt iaf! Visst det kanske kan var snygtt men lite men nu har det blivit FÖR mycket! Om ni inte har sett det så kan ni hitta det här

Franska.

Vet ni vad?
Jag hade ju franskarpov igår och senare så fick jag ett sms från Nillan. Jag fick MVG på det. Gud vad glad jag blev för jag trodde verkligen inte att jag skulle få det. Jag trodde att jag skulle få VG men det blev ju ännu bättre :)
Det gjorde min dag bra!

I ingarud.

Hejsan, nu sitter jag och kollar på pippi med alexander.
Igår så kom jag hit runt 7, sen på kvällen gjorde vi pizza och kollade på idol.
Idag så har jag och alex bakat med trolldeg, vi gjorde tomtar och gummor haha.. Sen ska vi kanske  åka till Mariestad och kolla en sväng på julskyltningen. Imorgon är det ju julskyltning i hova, och så ska vi uppträda med lucia och vi får även reda på vem det är som vinner.

Packning.


Hihi, det blev lite saker.
Men jag har inte allt där för jag ska packa ner smink och sånt när jag kommer hem.

Outfit.

Godmorgon nu ska jag snart gå iväg till bussen och åka till skolan. Efter skolan så ska jag till Farmor & Farfar och äta mat och sen ska jag ner till hova och träna med lucia. Sen när det är klart så ska jag åka till Marcus och dom :)
Kommer en bild på min outfit för jag blev klar väldigt snabbt idag!


Kör på mjukiskläder idag!


Godnatt.

Nu har jag gjort klart allt tror jag, så nu ska jag gå och sova.
Imorgon vet jag inte om jag kommer att blogga något eftersom jag ska till Marcus, Petra och Alex. Jag ska vara där tills på söndag. Men det kommer komma något inlägg iaf så det är bara att hålla koll haha..
Kram Amanda

Hämtat.

Mamma hämtade ut saker som jag hade betsällt från ellos idag. Skulle egentligen beställa mer saker men dom var slut..



Nya tights och 2-pack trosor, vita och rosa

Kakmonster!

Igår när jag var hemma så bakade jag mer brownies. Men jag gjorde en dubbel sats för att jag ska ge bort hälften. Men dom blev inte riktigt lika goda denna gången men fortfarande bra! Visste ni förresten att jag är ett riktigt kakmonster, iaf när jag är hemma. Om jag bakar något så mumsar jag på det tills det är slut haha..


Brownies.


Det värsta är att jag lämnar spår efter mig i hela huset, haha..

Dagen.

Idag så har jag övat på franska efter som vi har prov i det imorgon. Men nu ska jag snart åka bort till hantverkshuset och uppträda med Lucia. Johanna kunde inte komme för hon är sjuk :( Krya på dig hurru!
Hoppas iaf att ingen gör bort sig idag haha..


Dagens outfit:
Kofta:
Gina
Tights: Gina

 

Franska..

 


Te.


Söt tjej.


Söt tjej och hon kan texten med!

Fullt upp!

  • Öva på franska
  • Träna på Lucia
  • Uppträda med Lucia
  • Packa
  • Köra bort moppen till Farmor & Farfar
  • Duscha
  • (Städa)



Trött..

Nu är jag så trött på att öva biologi att jag bara blir sur när mamma förhör mig. Orkar verkligen inte mer men ändå så känns det inte som att jag kan ett dugg mer än i morse..

Kommentar


Såg ni förresten vem som kommenterade mig blogg för ett tag sen? haha..
(Kommentaren har ingenting med inlägget att göra.)

Gott.


En kopp chai te och pepparkakor ( så man blir snäll) och lite choklad..
mums
!

Pizza.

Igår så fick vi sluta tidigare så vi hann med en tidigare buss. Jag, linda & Johannorna stannade i Hova och åt pizza. Gott var det, sen gick jag hem och det var väl lika bra det efter pizzan haha..
(lägger upp det idag eftersom det inte ville igår..)


Pizza


Linda & Johanna


Johanna.

Tävling!




Jag är med i en tävling på fokis blogg. Var med du också så har du chansen att vinna valfritt smycke från cocoo.se. Jag kan lova att du hittar något som du vill ha för dom har massa snygga och söta smycken! Själv skulle jag vilja ha armbandet på bilden!

Fokis blogg, Fokis.se
Här kan du kolla efter smycken cocoo.se

Godmorgon!

 Hejsan.
Idag så är jag hemma för jag kände mig inte så bra imorse. Så idag blir det att öva på prov större delen av dagen. Det är fullt med prov varenda dag nu.. Usch, jobbigt! Men det kommer säkert inte att bli något pluggande i helgen heller eftersom jag ska till min bror. Men jag får försöka att öva så mycket som möjligt idag och imorgon och kanske lite i helgen.
Jag sov iaf till kl 9 idag och sen gick jag upp och duschade. Efter det så fixade jag en god frukost som jag åt framför teven. Nu ska jag sätta mig och öva på biologi och franska.
Hörs sen, Kram Amanda.


God frukost.


Haha, kolla vilken reklam som kom precis när jag tog kort..

ARG!

Nu slår jag snart sönder datorn och jag skojjar inte! Internet vill inte funka eller rättare sagt BLOGG.SE vill inte funka! Asså jag har försökt att ladda upp  ett inlägg hur länge som helst men det vill inte. Får se om det funkar sen, annars så blir det bloggande imorgon ist..
ÅH, vad arg jag är..

Lucia.

Igår så uppträde vi med Lucia i hantverkshuset. Det gick väl ganska så bra, bara blev lite fel en gång haha..


Jag är nr. 2


Dagens outfit.


(ser konstig ut i ansiktet + röda ögon)
DAGENS OUTFIT:
Peak Tröja: ?
Linne: Gina vs JC
Tights:h&m




ryggen.

Mina tights har varit bort väldigt länge nu så jag har beställt ett par nya. Men idag så ville jag ha ett par så då tänkte jag ta mammas. Såg att dom låg på hennes stol så då tog jag dom. Sen kollade jag på storleken och då stog det xs på dom och det har inte mamma utan det var mina som hon hade tagit. Jag har letat efter dom hur länge som helst och frågat mamma efter dom men hon har inte vetat vart dom har varit. Och nu är dom uttöjda med så det var bra att jag beställde ett par nya!


Krångel..

Jag har inte kunnat uppdatera något för att mitt internet har inte funkat. Men nu kommer det förhoppningsvis att bli uppdateringar som vanligt. Får hoppas att det inte krånglar något mer!

Hemma.

Kom hem från Johanna för ett tag sen. Nu ska jag hoppa in i duscha och senare ska vi åka till Mariestad.
Kommer lite bilder sen..

Ikväll..

Nu har jag duschat och står och sminkar mig. Ikväll så ska jag, linda och johanna vara hos johanna. Det kommer säkert att bli jättetrevligt :)


nyduschad


smink..

Ut och gå.

Nu ska jag gå ut och gå med Johanna.
Hörs sen, Kram.


Grannar..

Idag så vaknade jag av att våra KÄRA grannar spelade musik. VEM FAN SPELAR MUSIK KL 10.00 PÅ MORGONEN? Eller jag tror att dom/den spelade elgitarr för det lät som det. Och det gick bara runt och runt hela tiden.. ÅH, då var jag inte glad. Jag kunde inte somna så att jag fick pallra mig upp och äta lite frukost och så.
Vad blir det idag då? Skulle kanske på bio men jag vet inte hur det blir med det hahah..

Gårdagen.

Igår så åt åt jag lite mat och sen åkte jag till Gabriel. Det var väl trevligt där, vi var bara några och chillade. Sen gick jag hem vid 12.


Maten, ost och skinkpaj.


Jag innan jag gick till Gabriel.


outfit:
T-shirt: Gina
Jacka: Gina
Leggings: Köpta när vi åkte till Falkenberg..


armband från zara eller vila?


klocka från ?





Hemma nu.

Jag drog till Gabriel förut, där var det lite folk och jag om hem för en stund sen. Men nu ska jag gå och sova !
Godnatt ♥


Hittat!


haha, jag hittade mitt läppglans som jag har letat efter länge. Det låg i en av mina sminkväskor, jag kanske skulle rensa lite så jag hittar saker och ting.. Jag köpte det iaf på båten när vi åkte till Danmark. Jag gillar det starkt för det ger en liten rosa nyans och sen glans. Om man tar lite fondation på läpparna och sen på med detta så blir det snyggt!
Kommer från Max Factor och har färgen 350

Gitarr.

Förut idag så satte jag mig och plingade lite på min gitarr haha. Det gör jag väldigt sällan men jag har faktiskt spelar gitarr sen jag gick i fyran. Jag är väl kanske inte så jättebra men jag kan ju spela lite iaf :)


Ja, min gitarr är lite liten jag vet. Men det är någon speciell så den är lite mindre än en vanlig gitarr. Den är inte pytteliten som endel kan vara utan den är bara lite mindre vilket jag bara tycker är bra :)

Min riktiga hårfärg!


Ni kanske undrar vad min riktiga hårfärg är?
Ja, detta är min riktiga hårfärg. Bilden är från början av 2008 och där hade jag inte någon färg i håret. Nu så slingar jag mitt hår ljusare för att jag hatar min riktiga hårfärg. Den är så himla tråkig och sen tycker jag inte att jag passar i "Mörkblondt" eller vad det är.. Men det värsta är att det sliter så himla mycket på håret att slinga det hela tiden. Ibland så funderar jag på att tona tbx mitt hår, men nej det tror jag aldrig kommer att hända om jag ska vara ärlig.. Jag förblir blond!

Dagens outfit.

Idag gick dagen segt i skolan men nu är jag äntligen hemma och det är HELG! :)


Dagens outfit:
T-shirt: Gina
Jacka: Vero Moda
Leggings: Gina


Baka.

Förut så bakde jag brownies, här har ni receptet :)

Brownies
ca 20st

150g smör
3dl socker
4ägg
2 ½ dl vetemjöl
1 dl kakao
½ tsk bakpulvet
½ tsk vaniljsocker
75g hackad mörk choklad

Rör smör och socker poröst.
Tillsätt äggen, ett i taget, under omrörning.
Blanda samman mjöl, kakao, bakpulvet och vaniljsocker och rör ner.
Vänd till sist ner den hackade chokladen.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd form (20x30 cm)
Grädda i 175C ca 20min.









sen var det bara diskningen kvar..


Äntligen!

Idag så var jag och hämtade ut mitt körkort! Nu så har jag äntligen hämtat ut det så nu är det bara att köra utan att behöva tänkta på några papper!


Mitt körkort för AM.


091119

Idag så hade jag ju prov i matte och jag fick VG :D Jag blev hur glad som helst när jag fick reda på det. Jag blev först glad när han bara sa att jag hade G. Men sen sa han att jag hade VG och då blev jag helt förvånad..
Sista timmen så hade vi gympa och jag och Linda vad bra så käft med dig.. ( hoppas du läser )
När jag kom hem så var jag duktig och lagade faktiskt maten, det blev lasagne och den blev faktiskt jättegod! Senare måste jag öva mer på Franskan tills imorgon. Det är 44 glosor + 3fraser :o


Outfit.
T-shirt:Gina
Kofta:Gina
Halsband:Mammas



en massa glosor..

Fullt upp..

Igår så satt jag inte vid datorn över huvud taget. Vi var ju på vadsbo och sen när jag kom hem så skulle jag åka ner och öva till lucia direkt. Sen när jag kom hem därifrån så mådde jag inte så bra. Jag hade ont i hela kroppen och var jättetrött så jag orkade inte sätta mig vid datorn.
Idag så mådde jag iaf bättre och gick till skolan.. Usch imorgon så har vi matteprov och jag kan det inte så bra. Jag glömmer bort hela tiden hur det är som man ska räka. Men jag hoppas verkligen att jag kan det tills imorgon! Sen har vi engelska med men den är ju inte LIKA viktig eftersom det bara är läxförhör. Jag har inte hunnit sitta vad datorn idag heller förens nu på kvällen. Men när jag kom hem efter skolan så skulle jag upp till stallet och sen när jag var hemma därifrån så skulle jag duscha och sen öva.. Men imorgon så har jag inget speciellt vad jag vet som tur är :)



När jag hade duschat så fixade jag lite mat.


Sen övade jag matte & engelska..


Dagens outfit.

Idag så hann jag inte blogga något när jag kom hem för när jag hade ätit så rinde Lotta och sa att vi skulle ta sprutan. Då fick jag åka till skolan och ta den. Jag var hur nervös som helst för jag gillar inte direkt att ta sprutor, men vem gör det? Det känndes lite i armen tyckte jag men inte så jättefarligt. Men efter så kändes det lite konstigt och jag mådde illa men det var säker jag som inbilade mig en massa. Nu känner jag ingenting iaf, men det kommer säker att vara ömt imorgon!
När jag var hemma därifrån så var det bara att byta om och sen åka tbx till skolan igen och träna fotboll där. Vi körde lite styrketräning och så..
Nu duschade jag för ett tag sen och sen åt jag lite, ska jag gå och lägga mig nu så att jag är någorlunda pigg imorgon när vi ska till vadsbo. Hoppas bara att jag inte ligger sjuk hemma :o


Skjortan: Ur pappas garderob, haha..
Bälte:
Only
Tights: Gina


Sprutan.

Lotta ringde till mig precis och sa att vi som var med i lucia skulle ta sprutan mot svininfluensan nu. Så jag ska åka till Skolan nu och ta den tsm med några. Hoppas bara att jag inte blir sjuk tills imorgon för då ska vi till vadsbo.


Silkesdroppar.

Idag efter att jag hade duschat så provade jag att ta i silkesdropparna som jag köpte igår. Jag tog i det i blött hår innan jag borstade det och håret blev hur lent som helst. Det kan jag verkligen rekommendera!


Från Osis+  159kr.

091115

Jag och Johanna åkte till kyrkogården och ställde mopparna där och sen sprang/gick vi två varv på spåret. Det var väldigt skönt ute, varmt och så! När är vi var klara så åkte vi först hem till mig och jag hämtade pengar och sen åkte vi ner en snabbis till ica för jag ville köpa vitamin well. När jag kom hem igen så var Marcus och Alex här :) Jag duschade och sen åt vi mat och fikade lite.





Vitamin Well Citrus/Fläder.


Mamma hade bakat Hallon/Blåbärspaj, mums så gott.


Alex, lite trött kanske? :)


Efter att jag hade duschat så tog jag på mig min nya kofta från Gina. Den är supermysig!


Springa.

Johanna har lyckats få med mig ut att springa så nu ska vi ge oss iväg snart haha. Bilder kommer sen :)
Kram / Amanda


Skor.

Jag har sett dessa ursnygga skor i butiken. Det är 11,5cm klack och perfekta partyskor.
Skorna är från DinSko och kostar 599kr. Finns i svart och ljusrosa.


Leggings.

Sequins Stripe Leggings SEK 279, Only - NELLY.COM
Nelly 279kr

Jag kollade efter ett par leggings när jag var i Skövde men jag hittade inga roliga. Jag vill ha några sånna som är på bilden typ. Eller några liknande iaf.. Antingen med lite paljetter eller skinn. Men jag kanske kan beställa dom ist för jag tycker dom är snygga!


Skövde.

Idag så åkte vi först och kollade på Kavelbrogymnasiet i skövde för där har dom en frisörlinje som jag kanske ska söka till. Vi kollade runt lite där och så, sen åkte vi till comerce. Där shoppade vi lite och sen åt vi även mat där. Efter ett tag så åkte vi vidare till Elins Esplanad och kikade lite. Köpte lite saker där med och sen fikade vi också.


Vi fikade på Wayne´s Coffe.
Jag köpte en Caffe latte med vit choklad.


kofta från Gina 199Kr


Fodral från MQ 299kr

Silkesdroppas från OSIS+ 159kr


SilverShampoo + Balsam från XL 89kr/st


Jag köpte även Flourtabletter och hudsalva från Apoteket.


Tråk dag!

Idag så stannade jag och Johanna i hova och åt pizza. Sen skulle vi träffas och öva till Lucia och vi provade även kläderna som vi ska ha på oss.. Asså min päls är as stor xd Aja, jag bryr mig inte.
Sen när jag kom hem så var jag typ hur uttråkad som helst och det händer ju inget i lilla Hova heller. Men jag kollade på idol och lite sånt. Jag tyckte att det var bra att Eddie åkte ut för jag har aldrig riktigt gillat honom men men.. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv och sen sova. Imorgon så ska vi åka till skövde och bland annat kolla gymnasium och sen ska jag lämna tbx en tröja med.


Måla daglar och öva läxa.

Igår efter att jag hade klippt mig så kom jag på att jag hade franska som jag var tvungen att öva på. Men jag kunde inte koncentrera mig så att jag fick för mig att måla naglarna.. Haha ja asså jag försökte att göra ett hjärta på ena nageln och det gick väl lite sådär!




resultatet.


Fika.

Ifår så hade mamma köpt med fika från kondis när hon var nere i hova och handlade så vi fikade lite innan vi skulle klippa oss..


Videoblogg.


Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit idag!
Jag vet att den är fail men asså jag var så uttråkad så ja..

Tandläkaren idag..

Idag så skulle jag vara i skövde kl 09:30 för att skriva upp och det gick ju som sagt bra! Sen skjutsade pappa mig till skolan. Där hade jag matte, franska och engelska och sen skulle jag till tandläkaren. Hon sa att jag hade jättefina tänder trots att jag dricker så mycket dricka.. Sen har jag en cp tand som hon sa att dom kanske kunde fixa till om jag ville (det är alltså bara för att det ska se lite bättre ut) så jag bokade en tid hos maria men det kommer inte att bli förens efter nyår.. Efter att jag varit där så åkte jag hem igen så det har varit en väldigt lugn dag idag! Nu ska jag strax klippa mig, jag väntar bara på att Lisbeth ska komma hit :) Jag klipper mig hemma om nu undrar, mamma har en kompis som jobbar som frisör i Mariestad och då brukar hon komma hem till oss och klippa mig och mamma.
Hörs senare, Kram Amanda



Dagens outfit.



mot tandläkaren.


Klarade mig.

Vet ni vad?
Jag klarade moppekortet idag :D Asså jag blev så himla glad så att när jag skulle ta emot papprena som jag fick så skakade hela jag. Jag kunde knappt hålla i pappret haha, sen när jag kom ut till pappa så fick jag tårar i ögonen.. Kanske undrar varför jag blev så glad, men asså jag trodde aldrig att jag skulle klara det.. Men nu är det gjort iaf och det känns SÅ skönt :)


Hoppas att mitt kort kommer i brevlådan snart!


Sovdags?

Nu dampar mina linser men det kanske är ett sätta att säga att jag borde sova?
Jag måste ju var lite utvilad imorgon när jag ska göra provet.

Nu är det dags igen.

Imorgon så är det dags igen. Då ska jag skriva upp för moppekort och jag hoppas VERKLIGEN att jag klarar det den här gången, men jag har på känn att jag inte kommer att göra det. Tror aldrig att jag kommer klara det där jävla kortet..


Onsdag.

Idag så är det den längsta dagen i skolan på hela veckan. Det är ju inte så kul men den blir lång eftersom att vi har elevensval så himla länge! Efter skolan så åkte jag upp till stallet, jag skulle hoppa idag. Det är gick väl ganska så bra. När jag kom hem så duschade jag och sen åt jag lite. Nu måste jag öva på körkortet.. Det är ju dags för det igen imorgon, suck..


Jag idag.



Svininfluensan?  Humor?



dressed for success!


Redovisning.

Nu sitter jag i skolan. Jag har precis haft redovisning i SO och det gick inte så bra. Hade om "Undret i Dunkerque" haha, det stog typ ingenting om det så jag hade inte så mycket att säga. Men nu ska jag ha So snart igen för vi har två lektioner på raken med lite rast mellan och sen så har jag bara elevensval kvar och sen slutar jag kl halv 4.
 
Hörs senare Puss   /Amanda 

Klass 9a.




Min klass: 9A

Jobbigaste: Dom tröga jävlarna..
Sjukast: Flera haha.

Fjäskigast: Erik!!
Roligast: Hm.. Mina tjejer!
Duktigast: Elin & Erik.

Osmartast: A******  hahaha, trög.
Högljudda: JOHANNA T hahaha.
Fnittrigast: Vi tjejer!
kaxigast: Alexander & Gabriel.

Blondast i sättet: Hm.. vet inte. 
Coolaste: Tss, ingen.
Hamnar mest i trubbel: Gabriel ja, han får alltid skiten för allt!


VEM AV ERA LÄRARE ÄR

Snällast: Nillan.
Galnast: Marie-louise!
Argast: Ingen aning.
Roligast: Vet inte..
Hårdast: Janne kanske?

Pratar sämst: Irina.


Vem i din klass

Är snyggast: Vi tjejer!
Är sämst på matte: Ingen aning..
Är bäst på musik: Hm.. Mattias
Har snyggast klädstil:  No idea
Verkar vara mest bortskämd: Vet inte.  
Är mest störande: Tröga, jobbiga personer..
Bäst på fotboll: Nat
Är mest berusad: vet inte.
Skrattar mest: Kanske vi tjejer?
Uppskattar: hu?
Är lite borta: Jaaa.. A******
Har roligaste skrattet: Jag vet inte haha.
Spelar hockey: Ingen.
Är klassens clown : Johanna T kanske ?
Är smartast: Elin & Erik!
är envisast: hm.. flera.
klassens fjortis: Hahah, vill inte nämna något namn..

klassens bonde:
Ingen aning.
Klassens diva: ingen


Svininfluensan.

Jag ska ju snart ta sprutan mot svininfluensan men jag är lite orolig över det. Det är ju väldigt många som har blivit sjuka av den. Man får feber osv. Det är ju inte värre än själva influensan men ändå.. Min mamma tog sprutan igår och idag så var hon hemma för att hon inte mådde bra. Hon kände ingenting igår på dagen men det har kommit inatt. Sen har hon ont i armen med men det får ju nästan alla och det kan man ju få av en vanlig spruta med. Vi ska få ta den med skolan om ca 2veckor och jag hoppas verkligen att jag inte kommer att bli sjuk eftersom vi ska dra igång med Lucia nu och det vore ju lite synd och jag skulle vara sjuk då haha..


So och Cola.

Just nu så sitter jag och fixar lite med min So som jag har tills imorgon samtidigt som jag dricker lite cola. Ska skriva den på datorn hade jag tänkt, jag tycker att det är mycket lättare att sitta och skriva och leta efter saker på datorn än att sitta och skriva och läsa i böcker. Jag vet inte varför men jag tycker det är roligare och går mycket lättare. Varför kan man inte få en egen datorn i skolan som man kan sitta med på lektionerna och sen ha trådlöst bredband inom skolan. Skulle inte det vara bra? Jo det tycker jag, då skulle man inte behöva oroa sig för att man glömmer något utan då har man det i datorn och om man ska skriva ut något så är det bara att lägga över det på en av skolans datorer och sen skriva ut det där. Det tycker jag att skolan skulle satsa på men dom är väl som vanligt för fattiga för det..


Mmm.. cola!

_____________________

Skulle det inte vara bra med var sin dator i skolan?


Hejhej.

Idag så väckte mamma mig och sa att hon skulle vara hemma idag för hon mådde inte bra. Men jag gick upp och fixade mig och sen åkte jag till skolan. Vi hade inget speciellt idag och senare på dagen så gick jag, Sara och Alexander ner till ica. Jag köpte cola som vanligt och sen en liten choklad haha..
Jag fick även gå hem idag eftersom mamma inte kunde hämta mig. Men det var väl iof. bra eftersom jag ändå bara sitter inne hela dagen annars. Nu har jag precis ätit mat och ska jag fixa med lite saker..

Puss, från Amanda


Dagens outfit.

T-shirt: Gina
Kofta: VILA
Tights: Gina
Halsbans: Mammas gamla.




Påväg mot ica.

Musik.


jay-z ft alicia keys - empire state of mind


the red jumpsuit apparatus - angels cry





Bio.

Idag så var vi ju på bio i skolan. Vi kollade på Fighter, den var väl sådär men det var ju bätte än vanliga lektioner. Vi kollade på den på morgonen och sen hade vi bara Matte och Svenska kvar innan vi slutade. Det var ju väldigt skönt! När jag väl hade kommit hem så åt jag mat och sen var det dags att åka till Gullspång igen eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal. Det gick ju ganska så bra som tur var :) Sen när jag var hemma från det så fick jag byta om snabbt och sen skulle jag till fotbollstäningen. Det var skönt att komma igång och röra på sig igen!
Efter träningen så duschade jag och efter det så tog jag mig en macka och en kopp med te!



Johanna, Sara & Linda.


Johanna & Sara


Linda & Amanda


mohaha..


Amanda?


Gabriel?

Är vi inte lika?

Utvecklingssamtal.

Nu ska jag åka och ha utvecklingssamtal men det blir mer bloggande efter det :)
Puss så länge.

Dålig uppdatering.

Jag vet att jag har haft en super dålig uppdatering idag men jag har inte hunnit..
Imorse så kollade jag på en film och sen kollade jag även på reprisen av EMA 2009. Sen åkte jag ut en sväng med moppen för jag har inte åkt på ett tag och kände att den måste gå lite haha. Vid 3 så åkte vi till farmor och farfar. Där fikade vi och sånt, firade fars dag. Jag fick även med en päls från farmor som hon köpte för aslänge sen. Det är äkta mink haha.. Men det är axelpuffar på den och jag gillar inte det, eller jag hatar axelpuffar. Andra kanske passar i det men jag kan inte ha det. Jag får se om jag kommer att använda den eller om jag lämnar tbx den..


min moppe



Outfiten som jag hade till farmor och farfar.






Jag körde på mina klackar från DinSko.



Igår.

Igår så var ju jag och mamma själva hemma så vi beställde pizza och sen åt vi en massa godis och hade det mys :) Sen vid 12 så åkte vi och hämtade pappa och efter det så somnade jag..


jag och mamma delade på en pizza


provade även denna chokladen idag. Det var mörk choklad med lakrits i.
Den var faktiskt god, jag älskar lakrits och sen var inte chokladen så jättemörk utan det var 58% tror jag.

Duschat.

Förut så gick jag ut en sväng för jag hade inget för mig och jag tänkte att jag kanske skulle bi lite piggare då.. Sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen medans mamma skjutsade pappa till Töreboda. Han ska dit på något med fotbollen så vi ska hämta honom sen ikväll med.. Men nu ska jag och mamma iaf beställa pizza och sen ska vi ha myskväll framför teven :)


Idag?

Ja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dagen..?

Mariestad.

Igår så hann jag aldrig att blogga något. Men efter skolan så åkte jag iaf till Mariestad. Först köpte jag lite saker som var nögvändligt för vi hade inte mycket tid och sen vid halv 6 så skulle jag till synsam där jag fick nya linser. Efter det så gick Jag, Mamma, Pappa och Chrille till Kingfisher och åt mat. Det var jättemysigt där inne och maten vad god :)
När jag kom hem så kollade jag på Idol. Tyckte att Eddie skulle åka ut för han var sämst. Asså det lät ju helt falskt :s Jaja.. Sen åt jag lite godis och myste :)



Maten på kingfisher. Mums!


Jag köpte godis från Åkes och även en masacara och ett minneskort till min mobil..


Godis..

Bli medlem!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=19553


Bli medlem på gratis makeup.se så kan du vinna presentkort med mera gratis!
Det kostar absolut ingenting att bli medlem, det enda du ska göra är att samla poäng och på så vis så får du olika priser ex. presentkort! Du kan samla poäng genom att värva vänner eller delta i tävlingar.

Skolan.

Just nu så sitter jag i skolan och har bild. Vi ska forska om konstnärer.. Jag forskar on leonardo da vinci
Jag kommer inte hinna att blogga något mer förens ikväll för jag ska till Mariestad direkt efter skolan. Jag ska fixa nya linser och sen ska vi äta och så.

TTYL ♥


Jag är jättehes i halsen. Jag kan knappt inte prata med nu så är det lite bättre som tur är. Helst så skulle jag vilja ligga hemma i sängen med en kopp te eller två..


Ute och gick.

Jag var ute och gick förut med min mamma :)


Jag innan. vet inte riktigt vad som hände på kinden på den första bilden?
Men jag har iaf inget smink..


Ja, idag kom den första (?) snön..




jag ute..


Nu ska jag fixa te och kanske en macka, sen sätta mig och kolla på tv..
Det är ju EMA kl 21.00 ;)

Bättre idag!

Idag så mår jag faktiskt lite bätre. Jag har inte ont i halsen men jag är väldigt hes..
Men jag gick till skolan idag iaf och jag var på bra humör! Jag och Sara stog och slog på varandras fingrar. Sen slutade vi ganska så tidigt idag med så det var ju skönt.
När jag kom fram till hova så snöade det.. Jag gillar inte snö, eller rättare sagt jag gillar inte slask. Det är nog bland det värsta som finns!
När jag kom hem så städade jag mitt rum vilket var väldigt behövligt!

                Före                           vs.                 Efter



Tro mig, det var värre irl!


I skolan.

Här har ni en video på mig och Sara i skolan.
Vi slog på varandras fingrar. Hahaha, vilket liv vi har..


Hemma!

Jag är faktiskt hemma nu, jag åkte hem från skolan vid halv 11 för jag är så himla förkyld. Jag orkade helt enkelt inte vara kvar längre. Men jag kände att jag var tvungen att gå till skolan för jag var tvungen att lämna in en sak idag och sen även lämna in lappen om att jag ska ta sprutan mot svininfluensan. Jag har bestämt mig för det nu eftersom den drabbar unga värst och jag vill inte ligga döende haha..
Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te så kanske jag blir lite bättre i min hals. Jag kan knappt svälja och sen känner jag ingen smak heller..

TTYL ♥



jag i bussen hem från skolan..

Sovdags.

Nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

Usch..

Nu har har jag tagit på mig min mjukisdress och mina tofflor, sen har jag fixat en kopp te med.






Förkyld..

Idag så hade jag ont i min hals när jag vaknade och jag hade även känt lite på dagen innan. Men jag gick till skolan iaf. Har proppat i mig en massa halstabletter.. Tisdagar är väl inte direkt den roligaste dagen.. 
När jag kom hem så åt jag mat och nu känner jag mig inte sådär jättebra. Jag har ont i halsen, är snuvig (har ont i min näsa haha) och sen känner jag mig trött i hela kroppen. Får se hur jag mår imorgon men jag hoppas att det går över snart för jag hatar att vara förkyld.


Orfit idag..

Tröjan: Vero moda (tror jag)

Jeansen: Gina

Till det så hade jag mina svarta uggs..


Ny Design!


Nu har jag slängt ihop en ny design på typ 15min.
Den kanske inte var sådär jättebra men jag började att tröttna på den nya.. Men jag får se om jag har kvar denna eller om jag kanske byter tbx till den gamla igen?

Saknar Anna!


Åh, jag saknar  a n n a!
Vi har inte träffats sen i somras och det är för lång tid. Vi måste hitta på något snart hurru..

Dagens.

Hejhej

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Det var väl inte direkt kul att vara tbx..
När jag slutade så kom mamma och hämtade mig i Hova, när vi kom hem så satte jag mig direkt här haha. Jag har egentligen saker som jag måste göra men jag orkar inte.. Får se om jag kanske tar tag i det senare. Usch, jag är väldigt uttråkad just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske kolla film och äta glass? haha tjockis jag låter.. Men men!

Puss så länge ♥



dagens outfit.

Koftan är mammas och kommer från H&M
Tjocka stickade strumpbyxor från ?
Höga strumpor från ?

Igår.

Igår så kom sara till mig vid halv 7 och då fixade vi oss lite och sen gick vi till gabriel. Jag hann aldrig ta något kort på mig när jag var helt klar för i drog direkt när vi var klara.. ♥



kläderna är på plats men håret och sminket kvar..


Sminket är nästan på plats, bara lite mascara kvar..

 


Jag och alexander.

Alexnader skulle ta kort på mig och mamma men det gick inte så bra..

 


Sen på mig och det gick ju inte heller så himla bra..


Godmorgon.

Godmorgon ♥

Eller kan man säga det nu? Kanske är lite sent för det haha. Igår så gick jag och Sara till Gabriel vid halv 8 och då var det redan folk där. Kvällen blev väl sådär..
Idag så vaknade jag av att mamma och alexander kom in och började hoppa på mig kl 11, så då gick jag upp. Jag ska inte göra något speciellt idag, bara vara hemma och sen har jag lite som jag måste göra tills skolan börjar.. Usch tycker lovet har gått för fort! Jaja, hörs senare, då kommer jag med lite bilder med :)

Puss ♥

RSS 2.0