Paket.


Kolla vad jag har fått hem, woopwoop! Nu ska det grejas!

visar imorgon


You shout it loud, but I can't hear a word you say


ph

Nåt annat än det här.

Jag vet mycket väl om att det är så tomt som det kan bli här.. Men jag känner att jag på något sätt vill ha en nystart! Funderar på att göra om lite på bloggen men det är bara det att jag ska orka ta mig tid. Då vill jag också helst sitta hemma på den stationära datorn. Får se om jag kanske hinner med det i helgen och då kanske även lusten till att blogga kommer tillbaka.

Hösten har kommit och jag tycker det är som finast ute, dock är det kallt så det biter i kinderna på morgonen. Jag har lust att gå ut och fota men vill inte traska ut i min ensamhet.. Får ta med mig mamma ut på en runda i helgen tror jag i hopp om att knäppa ett par fina bilder.


111012

Okej, igår hade jag fullt upp hela dagen. Det var min födelsedag och efter skolan skulle jag skynda mig iväg att handla fika. Efter det hem och städa innan farmor, farfar, mamma och pappa kom hit och fikade. Fick pengar och lite så av farmor och farfar och sen ska jag få presenter i helgen när jag kommer hem.

Idag hade jag sovmorogn till klockan halv tolv, hade två lektioner och nu är jag tillbaka i lägenheten igen och har hunnit med att äta mat osv. Snart ska jag träffa Erica och så ska vi bege oss ut på en långpromenad. Vi skulle egentligen ha gymmat men det är så hilma fint väder ute så vi bestämmde oss för att ta en promenix istället.
Ska ta och hoppa i träningskläderna nu och sen är det dags att röra på sig!


Modevisning.

Idag var jag med och visade kläder från gårdshuset i sjötorp här i Hova, sammanlagt gick jag med fem olika set.
Här har ni lite bilder!


Hörs sen!


Nu ska jag dra iväg för ett tag, hörs mer senare! :)


111007

Dagen började med en mattelektion följt av idrott då vi testade på afrikans dans. Det var faktiskt riktigt kul att skaka rumpa och jäklar vad jobbigt det var. Efter det blev det mat och sen gick jag hem till lägenheten igen.
Vid fyra gick jag in mot stan igen och mötte upp Johanna. Vi käkade mat och sen gick vi en runda på stan. Jag köpte ingenting men var heller inte ute efter något eller var på något speciellt "shoppinghumör".
Kom hem lite innan kl åtta och nu sitter jag och kollar på idol med mamma.




Nytt.

Detta köpte jag (bland annat) när jag var nere på Kreta.


Pull and bear


pull and bear


Zara (kragen går även att ta bort)

Nytt.


Nu är jag ännu mer taggad inför träningen!

Firande av farmor.

Lite fler bilder från i helgen, denna gång från när vi firade farmor.


I skolan.

Nu sitter jag på min första lektion men gör inte alls mycket, eller rättare sagt ingenting. Det är ingen lärare här just nu så det är lite oklart vad vi ska göra. Efter denna lektion så är det bara svenska kvar och sen slutar jag. Då ska jag och Erica ta och pallra oss iväg till gymmet, måste komma igång med det igen nu efter drygt två veckors paus.


Moa och Jag.

Jag och söta lilla Moa idag i skolan. Hon är bland dom kortaste i klassen och jag bland dom längsta plus att jag har ett par rediga klackar på mig. Jag ser ut som en jätte bredvid henne, haha! :)


Bilder från i lördags.

Här kommer lite bilder från lördagen.


Kanelbullens dag!

Sitter nu i skolan och har varit på pressbyrån och köpt en kaffe och kanelbulle med Sofie. Det är ju kanelbullens dag idag, det har ni väl inte glömt? :) Nu ska jag ta och äta upp det och sen är det hantverk. Då ska Sofie styla mig "snyggt". Hörs senare!


111003

Idag i skolan skulle vi sminka en klass från västerhöjd direkt på morgonen till gamlingar. Jag var inte speciellt sugen på det då jag inte visste alls hur jag skulle göra men det visade sig sluta ganska bra och det var faktiskt riktigt kul. Efter det var det prov på manikyr (skriftligt) som jag inte övat ett dugg på men jag håller alla tummar jag har för att jag klarade mig.
Nu sitter jag i soffan och pluggar till provet jag har imorgon i historia. Det är sjutusen sidor ungefär så man kan säga att jag har lite att göra.. Skolan tar kål på mig! Sen kan jag ju inte påstå att historia är speciellt kul så det gör ju inte det hela mycket bättre. Jaja, nu ska jag återgå till pluggandet!



Gókväll.

Nu har jag duschat och tagit på mig lite smink, har ju fått lite färg så det dög med endast mascara och eyeliner. Väntar på att min broder ska komma så vi kan äta någon gång och sen ska jag åka med honom till Mariestad. Ska nämligen träffa Sofie ikväll! Härligt att träffa någon kompis, det har jag inte gjort nu på över en vecka!
Vi hörs imorgon igen, ha en bra kväll! ♥



Góa unge!



sen brotta skitungen ner mig, haha! :)

Kalas.

Hallå!
Ja, jag lever och jag har kommit hem från Grekland. Ska lägga upp bilder men jag har inte kommit så långt än.
Om en liten stund ska vi åka iväg till farmor och fira henne då hon fyllde år igår. Hörde ryktas om att det ska bjudas på smörgåstårta, härligt att jag töjt ut magsäcken nu i Grekland så jag får plats med en redig bit haha :) Älskar smörgåstårta!
Men nu ska jag ta och byta om och sen ska vi ta och dra iväg!


Alex är här med, han är så inne i spelet på min mobil att han inte ens märkte att jag tog kort..

RSS 2.0