110730

Hejhejhallå.
Imorse så gick vi upp väldigt tidigt. Johanna skulle hem och då gick jag och Linda också upp. Vi åt lite frukost och sen åkte hon också hem. Efter det kom mamma och pappa och nu har jag duschat och sminkat mig lite, är inte helt klar men det börjar ta sig iaf. Vid klockan fem så ska jag åka till Johanna och där kommer vi vara en massa tjejer och förfesta lite. Sen ska vi gå ner på party. Tror att det kommer bli en toppenkväll och jag är taggad! :)
Ska försöka hinna lägga upp något mer sen när jag är helt klar men det beror på om jag hinner.


Grillat.

Grillade för en stund sen och sitter nu och snackar och bara tar det lugnt.


110729

Om en liten stund så kommer Linda och Johanna till mig. Vi ska ner och handla lite och sen hem hit igen för att grilla osv. Blir säkert en bra kväll och jag kanske lägger upp något mer sen :)



Nytt.

Igår så hämtade jag upp mina jeans på vägen hem från Mariestad så här kan ni se hur dom ser ut.



acne jeans från YAP

Seg morgon.

Godmorgon, eller okej, jag gick upp vid halv tolv men har inte riktigt startat dagen. Har ätit frukost men inte mycket mer.. Ligger fortfarande i soffan och kollar på tv och jag tror inte det blir mycket mer på ett bra tag. Mina föräldrar är inte hemma heller så det är ingen som kan säga till mig att göra något annat heller ;)



Stranden.

Gick upp vid nio idag och sen vid tio så drog vi oss till stranden. I början var det strålande sol men senare på dagen kom det moln som sedan blev till ett helt täcke. Det var ju lite tråkigt men lite sol fick vi allt.
Jag badade även för första gången idag!


110728

Idag har jag varit ute vid otterberget med Linda och Johanna. Kom hem för kanske en timme sedan och direkt när jag kom hem så duschade jag åt lite och sen fixa mig lite snabbt. Nu ska jag och mamma åka till Mariestad och kolla lite smat hämta upp mina jeans så jag uppdaterar mer med bilder ikväll från idag samt lite annat.


haha, tog bilden jättefort bara..

På bussen.

Just nu sitter jag på bussen till Mariestad igen. Klantarsel som jag är kom jag på precis när jag gått på bussen att jag skulle ju hämta ut mina jeans idag när jag var i skövde, helvete! Nu vet jag inte när jag kan hämta dom men pappa sa att i värsta fall så får vi väl åka ner en dag bara för att hämta dom men det känns lite onödigt måste jag säga. Aja, det löser sig.. Jag är van vid att glömma bort saker jag ska göra.
I stan ska jag och johanna stanna och äta frukost någonstans, har inte hunnit göra det och det kurrar i magen kan jag lova.
Hörs sen när jag kommit hem igen.

Hos Taube.

Just nu sitter jag i Johannas lägenhet med henne, Linda och Johanna. Vi ska snart dra till Skövde och se om det händer något roligt där. Sen ska vi sova i min lägenhet men så det blir nog en bra kväll kan jag tänka mig.




110723

Alex kom hit i lördags och då blev det vattenkrig följt av bad ute i otterberget. Jag badade dock inte, på tok för kallt för mig men Alex var i ett par gånger.
Senare på kvällen kollade vi när grannarna körde med något flygplan.


Räkor.

Häromdagen (vet inte vad det är för dag längre haha..) åkte vi ju till askersund och sen köpte vi med lax och räkor. Det satt fint kan jag lova!



Note to myself: ha inte datorn brevid dig när du skalar räkor..

Blandade bilder.

Här kommer lite bilder som jag tagit under den senaste tiden men som inte kommit upp här. Tänkte bara slänga upp dom lite snabbt.


Förra lördagen vaar vi hemma hos oss hela familjen nästan. Mina bröder körde lite kickboxning och jag provade lite jag med. Det är faktiskt riktigt kul men oerhört jobbigt!

Sen spelade vi även käkgla osv. 
Senare där på kvällen drog jag in till Hova och det var en mycket trevlig kväll.



Söndag och sista dagen på riddarveckan åkte jag och Johanna ner till Hova för att äta i ladan, pannkakor som alltid!

Sen var vi även och hälsade på lilla Milo, söt unge det där!

Funkar inte.

Har försökt lagt in bilder från kameran hela dagen men det vill inte fungera.. Får prova igen imorgon och funkar det inte då så får jag testa på stationära..
Synes och höres!

I bilen mot..

Okej, jag har varit hemma en dag utan att göra någonting och är redan ute på vägarna igen. Det är jag och pappa som blir rastlösa av att bara sitta hemma. Nu är vi påväg till Askersund(?) tror jag det var, vet inte riktigt vad vi ska göra där men.. jag hörde fika och det var då jag nappade! Hahah, närå. :)
På vägen hem skulle vi iaf åka förbi och köpa med oss räker, åh så gott. Älskar skaldjur :)



Filmmys.

Denna gråa dag bäddar jag ner mig i soffan med chips och dipp under en filt till en bra film. Tog även min sista icetea idag.. Pappa köpte med ett helt flak till mig när han var i tyskland för ett tag sen men nu är dom slut.. Åh, jag vet inte vart man kan köpa det här i sverige heller. Men men, nu ska jag hämta dippen och dra igång filmen!


Kollage.

110720



Huvudstaden.

Igår åkte jag ju som sagt till stockholm med hela familjen. Vi tog en bussresa upp som vi gjort tidigare. Vi gick runt typ hela dagen och kollade i affärer men ändå så köpte jag absolut ingenting. Jag vet inte varför men jag hittar aldrig något när jag är i stockholm, tycker knappt det finns något snyggt eller så är det bara jag som inte hittar godbitarna.
Det var tänkt att vi skulle åka ut till skansen men sen blev det inte så för det blev lite ont om tid.
Trots värk i benen av allt springande fram och tillbaka var den en mycket trevlig dag.
Jag tog typ inga bilder men här kommer några iaf.






Nytt!

Dessa shorts köpte jag idag inne på H&M, jag var så himla osäker först och kunde inte bestämma mig men jag köpte dom ändå. Nu ångrar jag mig inte en sekund utan gillar dom verkligen. Sen köpte jag även ett par jeans från ett märke som jag tycker mycket om. Dock var det ett hål uppe i sömmen och det fanns inga fler i den storleken så dom skulle laga det. Får se när jag kan komma dit igen för att hämta dom men dom ligger där och väntar på mig.



H&M

110720

Okej, jag trodde att jag inte skulle göra någonting idag men så blev det visst inte. Kom på att jag skulle ju till Skövde idag och hämta min laddare. Åkte dit och hämtade den det första vi gjorde och sen åkte vi till min lägenhet och kollade till det lite snabbt. Efter det gick vi över till thai house och åt buffe. Efter det blev det en sväng på stan och jag köpte faktiskt två grejer fast jag fick bara med mig den enda hem, ska visa snart.
Nu är min kära mac igång igen efter att ha stått i ca 5veckor, det känns underbart! Har saknat min polare :)




110718

Tomt här, jag vet. Men jag har ärligt talat inte hunnit med datorn. Det har varit fullt upp ett bra tag nu men det kommer, jag lovar. Idag har jag varit borta i stort sett hela dagen med så jag har knappt rört datorn. Imorgon ska jag åka till stockholm med så då hinner jag absolut inte sitta vid datorn. På onsdag däremot tror jag inte jag ska göra ett dugg! Jag har lite på lagar, det kommer :)


Nytt

Jag har letat som en tok efter en enkel men snygg halsring. Denna hittade jag faktiskt nere i Hova och jag är riktigt nöjd. Egentligen var man tvungen att köpa med ett smycke till men han gjorde ett undantag för mig, tack för det! Han klippte och formade även till den efter min hals så att det skulle passa.


hova riddarvecka levererar

Tornerspel.

Johanna sov ju hos mig igår så när vi vaknade gick vi ner till kondis och åt frukost. Tog en tur genom Hova och sen begav vi oss hem igen. Satt här hemma en stund och sen åkte hon hem igen.
Lite senare gick jag och Johanna (schill denna gång) på tornerspelen, det var väl helt ok men tänker inte gå igen. När det väl slutat gick vi ner till Vera's och käka lite mat. Efter det gick vi hem till mig och snackade om kvällen innan.


Onsdagen.

I onsdags då så åkte vi först ut ett gäng tjejer och grillade hos Linda. Satt och snackade och drack lite och sen åkte vi in till Hova. Jag gick ner och mötte upp Sofie, Sara och Linnea och sen gick vi på lite förfest. Det blev dock en kort stund innan vi gick ner till Hova igen. Drog in på hotellet en stund men det var inte så rockigt där inne så jag stannade inte alls länge. När det var slut där spårade det och vi drog vidare på nya äventyr, haha. Kom hem vid halv fem tillsammans med taube.
Galet.




Ändrade planer.

Idag skulle egentligen mina bröder osv komma hem hit och sen stanna tills imorgon men det blev inget med det nu när det är så dåligt väder. Lite tråkigt men får ta det en annan gång helt enkelt. Nu vet jag inte vad jag ska göra idag riktigt. Får se om det händer något eller om jag bara stannar hemma och tar det lugnt, ladda inför imorgon.

Lite kort.

Gårdagen var galen! Ska berätta mer om den sen, nu måste jag nämligen göra mig klar för jag ska gå på tornerspelen med Johanna om ett tag.
plus tard

110713

Idag är det så himla skönt ute, åh vad jag njuter. Har legat ute i solen en stund och nu försöker mamma tvinga i mig lite mat. Men jag kan inte äta när det är såhär varmt. Äter desto mer på morgonen och kvällen, men på dagen går det inte. Tog en giffel förut och då hörde jag mamma " ÄT MAT ISTÄLLET!" haha. Jaja, jag får väl ta och stoppa i mig lite, men vill spara mig till ikväll då jag ska grilla med mina töser hemma hos Linda.
Tror det kommer bli en bra kväll, ska även möta upp Sofie ner i Hova och sen ska hon stanna hos mig tills imorgon.
Ska försöka att lägga upp något mer innan jag åker och även visa en grej jag köpt nere i Hova.


Förra midsommar.. jotack, jag vet att jag typ mosar Linda :)

110712

Igår så var jag upptagen hela dagen och därav tomt på inlägg här. Började med mat här hemma tillsammans med Marcus, petra och Alex följt av en tur i hova och en fika på kondis. Därefter mötte vi upp Chrille och Malin. På kvällen var riddarsprånget där både Marcus och Alex deltog. Efter det åkte vi alla hem och åt en brakmiddag här hemma, efter det somnade jag gott kan jag lova.


Tona håret.

Häromdagen tog jag moppen ut till Johanna för att tona hennes hår. I med färg och sen fick halva johanna duscha :)
Hon bjöd på kaffe och vi snackade mat, inga fel alls.



110710

Idag var jag lite seg på morgonen men efter en stadig frukost och en kopp kaffe var jag på banan igen. Fixade mig lite smått och lite senare åkte jag och Johanna ner till Hova. Vi kollade runt lite och satte oss sedan med varsitt stubbabröd, åh så gott det är! Vi kollade på kortegen och en stund efter det drog vi oss hemmåt.
För tillfället sitter jag här och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, riktigt skönt. Ska nog ta och sova om en stund för imorgon behöver jag troligtvis gå upp i skaplig tid.


Fredagskvällen.

Kvällen började hos Johanna med mat och lite dricka. Sen åkte vi in till Hova där vi var runt lite överallt haha. Kvällen var mycket trevlig! :)


linn, linda, johanna & johanna


matmatmat


linda


linda, johanna, linn & johanna


linda & johanna


linda, johanna, linn


linda & jag


jag

linda, johanna, jag & martin


träffade på söta emma, det var ett tag sen!


johanna & linda


tobias, johanna & linda


gustav och dino


johanna, tobias, linda


jag


johanna, tobias, linda, simon & andreas

Fredagen.

I fredags kom Alex hit lite hastigt på kvällen. Vi var ute och spelade fotboll tillsammans med pappa. Det slutade med att jag halkade i gräset och Alex kom springane mot mig och brottade ner mig, snäll kille haha :)
Dagen efter gick vi ner till Hova då det var invigning av riddarveckan och kikade lite. När vi kom hem åt vi lite snabbt och sen åkte vi till Mariesad för att fira Malin som har fyllt. Sen fick jag skynda mig hem för en kväll med tjejerna + fler.




Återkommer.

Nu ska jag dra ner till Hova och möta upp Johanna, ta en runda i byn, återfå min kamera, ?.
Återkommer senare med bilder!

Yeah, right!

Gårdagen var bra från början till slut, hade inte tid att sitta vid datorn då det var full rulle hela dagen. Ska lägga upp ett par inlägg så fort jag fått tillbaka kameran i mina händer. Den ligger nämligen hemma hos Johanna nu men ska hämta den sen eller så tar hon med den in till Hova. Sen har jag bilder från min digitalkamera med så det kommer ramla in en hel del kan jag tänka mig.

Det är samma gamla visa och jag vill gärna sjunga med.


Lördag hos Anna.

I lördags åkte jag och Johanna till Anna som vi inte sett på nästan ett år, jösses! Måste blir ändring på det tycker jag allt. Vi lagade lite mat, gick ut och gick en sväng och hade det allmänt trevligt. Vi sov även över där men det blev en tidig hemfärd då Anna skulle åka till Gotland dagen därpå.


Kanalen.


110707

Har varit borta länge nu men eftersom jag har jobbat hela dagarna så har jag inte haft tid och när jag haft tid över har jag gjort annat eller njutit av att vara ledig. Men nu är det bara en dag kvar och efter det hade jag tänkt att uppdatera lite mera. Denna vecka händer det ju även lite roligheter här i Hova så då kommer det garanterat komma bilder.


Jag vill bli brun igen med, dock blir det lite svårt när solen inte vill komma fram och jag står inne hela dagarna..

Igår hände något fruktansvärt. Det är helt sjukt, att allt kan ändras så fort.
Ta vara på nära och kära, man vet aldrig när dom kan försvinna!

RSS 2.0