111227

Igår kom Anna till mig runt klockan ett och sedan åkte vi ner till ica och handlade lite för att sedan åka vidare ut till Johanna. Där satt vi ett bra tag och snackade och sedan hade vi lite "ta hand om sig själv dag" eller vad man ska kalla det. Lagade även tonfisksallad med vitlöksbröd, mums! :) Var roligt att få träffa Anna igen för det var ett bra tag sen, men vi har bestämt nu att träffas redan efter nyår igen så jag hoppas att det ska hålla också haha.. :)


Bara en fundering sådär..

Vad är meningen med att ha bamsestora tippar i förpackningarna, vem kan ens använda dom? Jag kan använda dom fyra minsta och sen är de övriga sextioelva bara till att slänga vilket känns jävligt värt.
Jag hade plockat fram allt och skulle precis sätta mig och göra nya gelenaglar till nyår men nu kan jag inte göra det för det finns inga tippar som passar, TACK!

Min julafton.

På julafton brukar jag alltid vakna tidigt och det var inte annorlunda i år heller, gick väl upp vid halv nio eller något sånt. Satte mig framför teven och åt frukost och sen började jag så smått att fixa mig. Klockan tolv skulle vi i vanlig ordning till min moster och fika, var väl där tills klockan två ungefär och sedan åkte vi hem till oss. Där blev det julklappsspel följt av kalle anka. Sedan kom farmor och farfar och då var det mat som gällde. Efter det så väntade den efterlängtade paketöppningen haha :) Fick mycket fina paket och jag är så nöjd så! Efter det åkte alla hem så då satte jag mig med mamma och pappa i soffan och mös, kollade som vanligt på svensson svensson, att man aldrig tröttnar?





Juldagen.

Hade en mysig julafton igår, ska försöka lägga upp lite bilder och berätta mer om det sen.
Idag har jag legat i soffan precis hela dagen och har inte planerat att göra något annat heller. Ska bara mysa och äta en massa godis haha :) Imorgon ska jag jobba en stund på La Rami med så jag behöver vila upp mig!


Flytta bloggen?

Är lite sugen på att flytta bloggen då min satistik sedan ett bra tag tillbaka inte fungerat. Jag var ett tag inne och kollade den på bloggtoppen men sedan den inte fungerar längre har jag inte en susning om hur många ni är som läser vilket är lite tråkigt. Dock vill jag ha kvar alla mina gamla inlägg vilket innebär att jag behöver flytta över dem, vilket i sin tur leder till en massa jobb. Jag vet inte om jag orkar hålla på och krångla med det, får se om jag orkar ta mig tid till att flytta den men det märks.

Dan före dan före dopparedan.

Sådär, nu har även jag fått mitt efterlängtade jullov. Det ska bli så himla mysigt och skönt att få vara lite ledig. Dock inleder jag mitt jullov med att jobba 12°°-17°° på La Rami imorgon men det är det såå värt. Efter det ska jag vara kvar ett tag i skövde med brorsan och sen åker jag hem med honom. Det ska bli så himla skönt att komma hem för förra helgen var jag knappt hemma något. Kan heller inte riktigt förstå att det är julafton på lördag, men det ska bli så mysigt. Längtar.

Sedan jag kom hem från skolan har jag hunnit med att städa och äta lite mat. Nu ska jag bara mysa framför teven resten av dagen och försöka få igång julkänslan.




Tweet Tweet

Har börjat twittra sedan ett par dagar tillbaka. Ni hittar mig HÄR!


Sista dagen på La Rami.

Sitter på lunchen nu sista dagen, lite sorgligt faktiskt men jag kommer komma tillbaks :) Har varit och köpt en present som dom ska få sen. Snäll jag är! Nu ska jag ta och packa ihop mina grejer och dra ut i butiken igen och prismärka lite (massa) smycken.

Fika.


111208

Idag har det varit lite att hållas med i vanlig ordning men det har faktiskt varit en ganska så skön dag. Inte lika rörig som igår haha. På lunchen stack jag in på willys och handlade lite gott som jag ska ha med mig imorgon under provet. Vi ska sitta där i fyra timmar så då är det bäst att ha med sig lite som man kan stoppa i magen.
Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och ligger och kollar på tv, tror det kommer bli en tidig kväll för mig för jag är redan lite trött känner jag. Men det är bra eftersom jag ska vara i skolan klockan åtta imorgon.


They call you insane

Blev faktiskt klar redan för ca en haltimme sedan så jag har suttit här ett tag och kikat på tv. Skönt att kunna ta det lilla lugna på morgonen tycket jag. Om en stund ska jag packa ner mina grejer och sedan bege mig mot La Rami för ännu en dag. Dock den sista för denna vecka då vi har nationella prov i matte imorgon. Det ser jag inte direkt fram emot om jag ska vara ärlig men det är bara att kämpa sig igenom det.
Allt för nu, hörs senare!




110712

Började ju klockan tio idag och jag måste erkänna att det var lite kämpigt att gå upp när alarmet gick imorse men jag får sova längre imorgon så det ska bli skönt. Började tidigare idag pga av att jag skulle vara med när de ändrade om i skyltfönstret. Det har varit en fartfylld dag med mycket att göra men det gillar jag. Hellre det än att stå och rulla tummarna.
När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat till lunchen imorgon sedan diskade jag och efter det blev det en dusch. Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och har myst ner mig i soffan. Har inte tänkt att göra mycket mer idag än att stanna kvar här.


110612

Idag har jag haft att göra nästan hela dagen, har packat upp nya smycken, sprungit runt på stan och handlat grejer och mot slutet började jag med att fixa lite nya prislappar och ska även fortsätta med det imorgon. Ska börja klockan tio imorgon för att vara med och styla om i skyltfönstet :) Slutar även klockan fyra så det ska bli skönt att komma hem lite tidigare.
När jag kom hem åt jag lite kvällsmat och nu har jag precis kollat på top model. Tror det blir en tidig kväll för mig för jag känner mig redan trött, trots att jag fick sova länge imorse..


Tröja: Bikbok // Jeans: Dr. Denim // Halsband: Ur och penn


Lunch.


Sitter nu på min lunch, idag var det kyckling och pastasallad med fetaost som stog på menyn :) Sen hade Sanna bakat lussebullar så det får bli en sån till efterrätt.

You make the headlines of the day

Sådär, nu är jag klar för en ny dag på La Rami. Ska snart ta och packa ner mina grejer och sedan ge mig ut i vintervädret, hoppas det inte är så kallt.. Har lite panik över vad tusan man ska ta på sig på fötterna men jag får klura på det lite.



Tar tillbaka det där..

Haha okej, jag tar tillbaka det där med snö.. När jag kollade ut genom fönstret ser jag att det virvlar runt flingor för fulla muggar. Snöstorm. Konstigt nog tycker jag det är lite fint, gillar egentligen inte snö men nu tycker jag faktiskt att det är på tiden att det kommer lite snö :)
Kommer dock ångra att jag tänkte det när jag ska gå iväg imorgon..

111205

Är hemma från La Rami och har hunnit med att äta och fixa lite. Idag har jag packat upp kläder, plockat lite och sen lagt upp smycken till webbshoppen. Dagen gick relativt fort tyckte jag vilket är positivt! Imorse sken solen och jag tänkte ta min skinnjacka, ångrade mig dock i sista sekunden och drog på mig vinterjackan vilket jag var glad för när jag kom utanför dörren. Satan vad kallt det var och det var inte varmare när jag skulle gå hem direkt. Tydligen har det kommit snö hemma med men här har det inte kommit en endaste flinga vad jag vet.
Nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan och slå på en film :)


Skjorta: Bikbok // Halsband: Ur & penn


Lussebullar.


sitter just nu på praktiken och har lunch, blev även bjuden på lussebulle som sofie bakat, mums :) vi hörs sen när jag kommit hem!

Dance with the devil in the bullet rain


Nu ska jag ta och kila iväg till praktiken, härligt att börja klockan tolv denna vecka. Mindre härligt att sluta klockan sex men det får gå, hörs senare!

111202

Igår så lyckades jag äntligen ta mig till praktiken igen. Jag åkte nämligen på och blev sjuk i tisdags, jag pallrade mig till La Rami ändå och när jag sedan kom hem var jag helt slut och blev sedan hemma både onsdag och torsdag i förkylning och feber. Mindre kul.
Slutade från praktiken vid fyra som vanligt så då hoppade jag på bussen till Mariestad på en gång och åkte sedan med mamma och pappa hem därifrån. Var himla skönt att komma hem och inte behöva göra ett skit. Har fortfarande ont i halsen som tusan men jag är trött på allt som har med mint att göra för tillfälet.. Halstabletter är det sista jag vill ha.


Skjorta: Mammas gamla // Tröja: Bikbok



Måndags.

I Måndags började jag min tre veckors praktik på La Rami. Jag sattes i arbete direkt och hade fullt upp hela dagen, personalen är trevlig och jag trivs som fisken i vattnet! Har fått gjort lite allt möjligt så som springa ärenden, packa upp kläder, städa med mera med mera. Sen hjälpte jag även till med att fota smycken till deras webbshop, jag tog med mig min systemkamera och sen höll jag på med det nästan en hel dag, det var hur kul som helst. Om sedan bilderna blir godkända så kommer de att hamna på hemsidan där man sedan kan köpa dem. :)


Skjorta: Pull and bear // Jeans: Dr. Denim






Lördags.

Förra lördagen åkte jag och mamma in till Mariestad först och kollade på julskyltningen, jag fick även med mig en jacka och ett linne hem så jag var nöjd. Senare mot kvällen bar det av till Johanna där det var lite festligheter, senare in mot kvällen/natten drog vi vidare till richard.
Mycket trevlig kväll! :)


Nu så!

Ska lägga upp en rad med inlägg snart, jag har faktiskt fått tillbaka lusten till att blogga lite men i veckan åkte jag på och blev sjuk så jag hade helt enkelt inte ork till det då.
Stay tuned!

Dags för lunch.


RSS 2.0