Do it like a dude.

Det blev varmare lite senare så då la jag mig en stund i solen. Nu har jag precis duschat och ska snart fixa till mig lite. Vi ska på fotboll klockan tre, Hova spelar. Efter det så ska vi hem hit hela familjen och grilla, härligt!



Kallt i solen.

Solen skiner och jag har intagit solstolen. Dock inser jag nu att det är ju kallt ute! Usch, får se om det blir något solande eller om jag istället tar på mig och går in där det är varmt...

Dagens.

Idag invigde jag mina nya shorts från H&M. Dom är verkligen jättesköna och jag gillar dom verkligen.




här ser ni mig helt utan smink


110428

Imorse kunde jag inte sova så jag gick upp lite tidigare och duschade. Blev även klar i god tid vilket var härligt då jag slapp stressa ihjäl mig. I skolan hade vi prov på hur men gör en ordentlig rengöring utav ansiktet. Efter det orkade jag inte sminka mig igen utan gick runt helt natural. Jag börjar faktiskt gilla att inte ha så mycket smink på mig. Gillar inte att ha en hel kaka på ansiktet..

När jag kom hem gjorde jag mat och nu slappar jag i soffan. Härligt med bra väder, tråkigt att jag inte kan njuta av det annat än att gló ut genom fönstret. Hoppas det håller i sig i helgen så jag kan njuta desto med av det då!

(ska visa outfit snart, kamera sitter på laddning)



Påskpresent.

På morgonen i lördags åkte mamma och pappa till Mariestad då dom skulle köpa lite grejer. Jag valde att stanna hemma i sängen och sova iställer för att följa med. Senare på ikvällen kom mamma in till mig. Jag fick ett snyggt linne utav mamma i påskpresent, tacktack!
Det är lite transparent och jag gillar det skarpt!


Veromoda

110426

Idag var det första dagen i skolan efter ett härligt påsklov. Idrotten var det jag och Frida som höll i och det gick jättebra och betyget var detsamma.
Under lunchen passade jag på att sticka in till stan och byta en klocka jag köpte i torsdags som inte ville fungera. Jag har nu en ny i fungerande skick.

Jag sa även till om min laddare som är sönder. Fick en ny att låna och den gamla ska lämnas in och sen får jag tillbaka en ny. Jag kände mig helt seriöst handikappad utan datorn.


När jag kliver innanför dörren åker mjukisar och tofflor på.

Fotboll.


Nytt.


H&M
Hade lust att prova denna foundation.
Jag gillar den och det går så snabbt att ta på den. Går på några sekunder!

Påskafton.

I lördags var det påskafton och den spenderades hemma hos Johanna tillsammans med Sara. Vi grillade och åt en massa gott samt spelade spel och snackade. Det var en mycket trevlig kväll.
Det mumsades på kött, bea, klyftpotatis, majskolvar, glass, chips och dipp. Inga som helst fel!










började spela monopol ute




men flyttade sedan in då det blev kallt



spindel, ingen vågade döda den haha..


och det gick mycket bra för mig.. som vanligt!



Paket.

När jag kom hem i torsdag så hade jag fått en paket hem i brevlådan. Härligt!
Det var den andra grejen jag beställde från Style by Tyra som hade kommit.



Bättre sent..

Bilder och inlägg är på G.
Kika in snart!

Mobilbloggar... ...

Mobilbloggar... Min laddare till datorn vill inte fungera så jag har därför ingen dator. Hörs imorgon!


It's in the ABC.

Nu har jag kommit hem från fotbollen och grillen är tänd. Vi ska äta om en liten stund och jag är vrålhungrig!
Tills dess sitter vi på altanen och tar det lugnt i värmen. Åh så skönt det är.
Ikväll har jag inget speciellt planerat utan ska sitta hemma och ta det lugnt och skönt.


Sooool!

Idag är vädret så bra som det kan bli. Varmt och vindstilla, älskar't!
Jag sitter ute i solen och njuter för fullt. Det tråkiga är att jag glömde min bikini i skövde.. Men jag gör det bästa utav situationen och solar i min bandeau, det går så bra så!
Lite senare ska jag iväg på fotboll då mitt förra lag spelar hemma. Ska ta med mig kameran och ta lite kort som kommer upp sen.
Ska även berätta lite om gårdagen som spenderades hos Johanna.



Nytt.


Bikbok, jag totalt älskar det. Ska lätt köpa i fler färger!


Zara


H&M


Glitter

Göteborg.

Igår var ju jag och mamma i Göteborg och sprang runt. Jag hittade väl inte så jättemycket men en del blev det iaf. Det var bara kul att gå runt och kika i det fina vädret, äta god mat osv.





Hittade ett par apsnygga shorts på Kappahls barnavdelning.
Dock tyckte jag inte dom satt lika snyggt på så det blev inget köp.



Fick sällskap på tåget.

110422

Ganska tomt här på senaste tiden. Har pysslat med lite annat och därför inte hunnit med att skriva.
Ska dock lägga upp det jag köpte igår och sen visa lite bilder men inte just nu. Nu håller jag nämligen på med något annat.. Vad kan det va? haha :)


Mobilbloggar... ...

Mobilbloggar... Just nu sitter jag på tåget med mamma mot göteborg. Vi kommer fram vid 10 så det blir perfekt tills affärerna öppnar! :) hörs senare!


Handla gott.

Jag och mamma gick ner till Ica nyss och handlade lite gott tills imorgon. Då ska nämligen jag och mamma åka till Göteborg och strosa runt där en hel dag. Hoppas på att jag hittar en del snyggt.
Vi tar tåget kl 8 till Göteborg och sen åker vi hem igen vid 6.


För ett år sedan då vi gjorde samma sak.

Kollage.

Kollage.

Kollage. by aamandaV featuring bike shorts

Cropped tee
$88 - amrag.com

 

Philipp Plein biker jacket
philipp-plein-shop.com

 

Friend of Mine bike short
$229 - superette.co.nz

 

Ksubi denim short
$170 - net-a-porter.com

 

Lace up heel boot
$129 - bakersshoes.com

 

Matthew Williamson logo sunglass
$245 - thecorner.com

 

Ray Ban black shade
$97 - my-wardrobe.com

 

Fedora hat
$13 - tillys.com

 

stila cosmetics - MAJOR major lash mascara
stilacosmetics.com

 

Beauty Is Life Diagonal Blusher Brush
$55 - barneys.com

 


Gå en sväng med Johanna.

Just nu sitter jag och väntar på Johanna. Eller ja, väntar och väntar.. jag försöker mest hinna klart tills hon kommer. Men det ska jag nog göra. Vi ska ta och gå ut en sväng och sedan ta en glass nere i Hova.
Ah! Nu kommer hon haha.. hörs senare! :)


Gårkvällen.

Igår då så fick jag skjuts till Mariestad där jag mötte upp Erica och Rebecca och vi gick sedan till Sofie. Där var vi en stund mendan hon packade och fixade sig. Sen åkte vi in till Skövde, lämnade av alla saker och sen åkte vi och handlade. Åkte runt i hela Skövde för att få tag på en engångsgrill och tillslut så fick vi tag på en haha..
Sen blev det grillning och annat trevligt. Gick även ut en stund och kollade läget. Dock var det inget vidare rockigt ute så vi gick in efter ett tag igen. Drog igång en film och gottade oss med chips och lite annat.
Där har ni min kväll i stora drag!

Och här kommer en drös med bilder:






såg att man visst skulle ta bort dom där kartongerna under, haha!





fokuserad





hoppade i Sofies snygga klackar och strosade runt




och här är hon igång med bilder igen








Stay tuned.

Jag är hemma i hova igen och har hunnit ta det lugnt ett tag. Ska strax lägga upp den drös med bilder från igår.
Stay tuned!

Sköövde.

Idag så har jag grillat med några och nu sitter vi i lägenheten och chillar. Funderar på att dra ut på stan och kolla läget men vi får se hur det blir med det. Hörs imorgon med en rad av bilder!



Fixfix.

Håller på och fixar mig själv och här hemma för fullt. Ska nämligen dra till Skövde och lägenheten idag. Ska vara där med ett par tjejer. Vi hörs senare!


Promenad med Johanna.

Var ute och gick två varv på spåret med Johanna nyss. Mycket härligt att gå runt i det sköna vädret och snacka.
Nu har jag precis ätit lite och sitter och kollar tv med mamma. Vi ska snart dra igång en film och till det blir det godis och cola. Haha, jag är nyttig efter att jag tränat. Men men, jag bryr mig inte.

midsommar 10

110417

Tvättade av min moppe förut för den var jätteskitig, sen när jag flyttade på den så hade den visst vält efter ett tag. Smart där! Aja, det hände inget med den som tur var. Sen har jag suttit ute i solen nästan hela tiden. Har tonat mammas hår också. Nu ska jag snart äta och sen ska jag nog ut i solen en stund till. Det är så ju hima skönt, ååh!
Lite senare så ska jag ta en promenad med Johanna, härligt.



Sunshine.

Fy fan vad skönt väder det är!


förra sommaren, jag & alex.

110416


Söta saker jag och sofie hittade i fredags när vi köpte godis, "skumma hönor" haha

You be chilling with me .


Har just ätit god mat och nu ska jag lata mig. Körde ett träningspass förut vilket var dunderskönt, ska försöka köra varje dag nu i veckan. Sen får vi väl se hur det blir med den saken, tehe.

Promenad.

Har precis kommit hem från en promenad med mamma ner till Hova. Hon skulle handla lite småsaker så då fick det blir en liten promenix. Det var varmt ute men det blåser som tusan.
Nu ska jag ta och äta lite mat!



We dance to the beat.


We dance to the beat
And it’s loud and proud
And we don’t stop

MornMorn.

Kom upp för en liten stund sen och har precis ätit frukost. Sitter nu med en kopp kaffe och ska gå igenom ellos. Mamma skulle nämligen beställa lite så då ska jag med kolla om jag vill ha något. Får se om jag kan hitta något snyggt! :)


Nytt.



byxdress: H&M
Är dock osäker på om den är stor eller inte, men jag tror det blir bra.. haha!


110415

Idag var det matte och projekt på morgonen följt av hantverk. Då skulle jag och Anna ut på stan för att hämta information om märket Jabu'she. Sen gjorde vi en affisch med.
Efter skolan kom pappa och hämta mig. Vi gick snabbt en sväng på stan och sen åkte vi och hämta upp mamma. Sen till lägenheten där vi städade och jag packade ner alla grejer. Sen åkte vi till Valle och åt lyxig mat, nä men gott vare allt!

Skönt att komma hem och framför allt att ha lov! Har några grejer inplanerade men annars får jag se hur dagarna blir. Hoppas på bra väder så jag kan sitta ute i solen.


När jag kom hem stod denna goding på bordet, mums!

Moped.

Fick reda på att mamma och pappa hade ställt på min moppe idag. När jag kom hem så provade pappa att starta den och då var jag tvungen att ta mig en liten tur på min peugeot haha. Har sagt att jag vill ha kvar den nu i sommar och sen kanske vi säljer den.


För i..

Åh, blir så irriterad. Asså, varför?
För i helvete.. Ingen big deal jag vet, men det går mig verkligen på nerverna!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Jag hatar det.


SN

Igår var min skola med i tidningen SN här i skövde. Vi är med där i varje nummer och gör en makeover på en person i form av kläder, smink och hår. Den här gången var det ett par tjejer i min klass som var med och gjorde makeovern. Har du lust att få vara med som samma sak så kan du få det. (läs om hur på bilden längst ner)




Bowling.

Igår efter skolan så gick jag, Sofie, Erica och Rebecca till Arena för att bowla. Vi körde i en timme och det var jättekul. Längesen jag bowlade nu. Det gick väl sådär för mig men haha :) Efter bowlingen så gick jag, Erica och Rebecca till Mc Donalds och åt mat och sen en kort sväng på stan.
När jag kom hem så satte jag mig direkt och läste igenom alla sidorna i boken till provet, det tog sin lilla tid kan jag lova!

Jag hade slängt ner min lilla kamera i väskan idag vilket passade oerhört bra. Då kunde jag ju ta ett par bilder.



Vem leder, vavava?
Sen behöver vi ju inte nämna slutresultatet :)


Såg att Sofie hade snott min kamera och tagit massa egobilder. Då går det såhär serru!

Tillbaka i lägenheten igen.

Nu är provet gjort och det känns bra, G kommer jag nog få iaf. Eftersom jag hade panik innan idag så känns det skönt att det gick som det gick villket var bättre än jag trodde. Efter provet så gick vi och åt lunch och sen gick jag hem. Hade engelska kvar men den är jag klar med så då behövde jag inte vara kvar. Skönt att komma hem tidigt idag för jag behöver fixa till i lägenheten.




Eller?


Detta ser inte speciellt lockande ut va?

Jag..

Jag har ett par inlägg på G men hinner inte just nu!

Ska kila iväg.

Sitter faktiskt hemma fortfarande men ska snart kila iväg till stationen och möta upp Erica. Sen vidare till skolan. Fick sovmorgon idag om man hade skickat in en uppgift under gårdagen vilket jag gjorde. Dock måste jag rita klart en grej så jag tar tid till det i skolan istället. Kan ju inte göra det hemma så.
Ja ja, nu ska jag börja packa ner datorn och sen gå iväg!


Vad händer?

Min granne har flippat ur totalt.. Det dunkas i väggar, lipas och skriks?

These days.


One of these days
I bet your heart'll be broken
I bet your pride'll be stolen
One of these days
But it's alright

Panik!

Nu har jag tagit mig i kragen (försökt iaf) och ska börja med viktigare saker än att kolla tv och facebook. Jag vet dock inte vart jag ska börja känner jag. Åh, panik!
Får försöka att ta en sak i taget och sen hoppas på att det går bra.


Jag har lite ångest över skolan just nu känner jag. Vi ska lämna in papperna om individuella valen på fredag och jag har inte ens bestämt mig än. Jag ska välja Matte & Engelska B, sen funderar jag även på Psykologi A och Personlig försäljning. Då har jag får ihop 250p och det är helt okej ändå. Ska ju läsa mer i trean så då byggs det på. Men jag är så himla osäker på allt känns det som. Jag vet inte ens vad jag vill jobba med senare. Hur ska jag då kunna välja kurser. Måste tänka på vad som kan vara bra att ha i framtiden och vad som behövs till vissa jobb men det är jättejobbigt. Ska höra lite med dom andra tjejerna och sen får jag sätta mig ner på Torsdag och fundera över det hela. Läsa igenom en massa så jag verkligen är säker. Ringa till mamma och prata igenom med henne.
Kanske gör en stor sak utav det men jag tycker att det är viktigt. Det gäller ju ens framtid och om man som jag inte riktigt vet vad man vill jobba med så är det bra att kunna ha olika valmöjligheter sen.


110412

Snålt mer uppdatering men det är mycket i skolan nu innan påsklovet så jag måste ta tag i det. Ska bli skönt att bli av med det sen och få lite lov. Hoppas på sol i mängder med.

Hur som helst så kom jag hem för ca 1,5h sen. Har efter det kunnit med att äta mat och nu hade jag tänkt börja med lite skolarbeten!


Workout.

Puh!
Har precis tränat ett lv 2 pass och det var jobbigt kan jag lova! Ska hoppa in i duschen nu och sen ta något att äta. Det är mycket viktigt att äta efter man har tränat. Annars bryts ju musklerna ner igen och det vill man inte. Är ju muskler som ska byggas. :)  Jag är sugen på en god fruktsallad, dock har jag ingen frukt så jag får klura ut något annat gottigt!


Nytt.

Idag så fick jag nog. Mina naglar var långa och fina men dom har blivit så himla sköra. Dom håller på och delar sig och går av hela tiden. Jag besämde mig för att klippa av alla helt och börja om på nytt. Tyckte det var lika bra att dom får växa ut på nytt och förhoppningsvis så är dom bättre då.
När vi var och handlade jag gick jag in på apoteket med och frågade vad man skulle göra. Då sa hon att B-vitamin var bra och sen att ha en stärkande lack. Jag köpte både tabletter och lack så nu jäklar hoppas jag på bra resultat.
B-vitaminerna skulle även vara bra för håret så det var ju ett plus i kanten!

Man skulle ta en tablett om dagen och sen dra på lack en gång om dagen. Nu gäller det bara att komma ihåg det med.


Återkommer med resulat!

Fix.

När jag och mamma var i skövde i söndags så köpte vi med frans och brynfärg. Igår så provade jag det på mamma för jag tyckte hon skulle bli snygg med färgade ögonbryn. Vi skippade dock fransarna, kanske tar det till helgen eller någon gång nästa vecka.
Sen drog jag även ett par slingor i hennes hår.
Hó blev så snögger så!

Gårdagens efterrätt.

Igår så skulle ju jag stå för efterrätten.
Det blev hallon & chokladmousse med hallon och fingers som topping.

110410

Efter vi handlat så åkte vi till lägenheten och la in alla grejer. Efter det så gick vi en sväng runt här och sen gick vi tillbaka och fikade. Nu sitter jag själv och kollar på tv. Skulle egentligen duscha idag men jag vet inte om det är lite sent nu. BB börjar ju snart och mitt hår måste hinna torka innan jag går och lägger mig med. Får se hur jag gör, annars duschar jag imorgon på morgonen.


Mamma färgade mina fransar idag. Första gången hon gjorde det men det blev så bra så!


När vi handlade så köpte vi med några nya kakor med marabou i. Dom är supergoda! :)

Jag rimmar på.

Bilen mot Skövde ännu en gång men nästa vecka slipper jag det för då är det påsklov! Hur skönt.
Jag ska handla och sen vet jag inte om vi skulle ta oss en liten promenad och kolla in kvarteret lite. 
Ni hör som vanligt av mig senare.


Vårväder.

Hejhejhallå.

Inatt så dog min mobil och när jag vaknade hade jag ingen aning om vad klockan var. Trött var jag när jag vaknade och ville somna om men eftersom jag inte visste vad klockan var så gick jag upp. Vill inte sova allt för länge för då kan jag inte somna ikväll sen haha. När jag kom upp så såg jag att klockan var halv 12 så det var lika bra att jag gick upp. Annars vet jag inte hur länge jag hade sovit..

Nu har jag precis klippt pappa och sitter på gräsmattan i solen. Det är lite molnigt men oerhört varmt. Sitter i shorts och en luvtröja och fryser inte ett dugg! :)



Hantverk, styling.

Igår på hantverken så hade vi tid över. Jag fixade Ericas hår med lockar och sen lite fluff på det med. Sen satt Sofie brevid "Jag vill meeeed!" Haha, söt! :) Dock var det lite snålt med tid så jag och Jelle fick ta varsin sida och locka med plattången. Det blev väl inget mästerverk av det hela men lite lockar fick vi allt till.


sofie

110409

Var ju som sagt på träningsmatck förut. Det var lite strul med spelare osv men Hova vann stort, 13-0 tror jag det blev. Sen när vi kom hem så åkte jag och mamma ner för att handla. Jag skulle ju stå för efterrätten idag så jag var tvungen att handla lite till den.

Åt för en lite stund sen, vi grillade och gud så gott det var. Chrille och Malin kom också så att dom åt tillsammans med oss.
Nu sitter jag på altanen och har det gött!


mål

haha, mål!

Efterrätt.

Fick i uppdrag av pappa att fixa efterrätt tills ikväll så jag ska ta tag i det nu!


Jag faller.

Hallå på er.

Vaknade idag utav att jag var hur kissenödig som helst så jag var tvungen att springa upp på toa. Efter det kunde jag inte somna om hur trött jag än var, klockan var ändå tio så jag gick upp ändå.
Har inte hunnit med att gjort så mycket mer utan jag har mest suttit här med datorn. Om ett tag så ska jag och mamma kila till Movallen och kolla när dom spelar boll. Pappa har ju bytt lag nu, efter några år i Töreboda så tränar han nu Hova istället. Det är bara träningsmatch nu men det är så fint väder så jag och mamma ska kika. Jag ska ta med mig kameran hade jag tänk så det kommer kanske upp lite bilder sen. :)


Those dancing days.


Sitter på altanen i linne och jeansshorts samt briller, har även ett stort glas med cola vid min sida. Det är så varmt så ni ska bara veta. Det steker och jag, jag njuter som tusan.
Nu mår man kan jag lova!

Dagens.

Inte så bra bild på vad det är jag har på mig men det syns väl kanske lite iaf. Tog dom bara lite snabbt när jag kom hem. Skitig spegel var det med! Nu får jag klaga på mamma! :)


Kofta: Gina
Linne: Mitt nya snygga från Carlings
Jeans: Vero Moda

Nytt.

Det jag beställde från style by tyra var en ear cuff och ett läppbalsam. Dock var det försenat, säger ju att det alltid händer mig haha. Vad jag en beställer så är det alltid något som inte finns eller är försenat. Det skulle iaf skickas till mig så fort det kom in på lager igen så det var ju bra. Hoppas på att det kommer snart bara :)




tyckte den var snygg för den är inte som alla andra "vanliga" eller vad man ska säga. Helst av allt så skulle jag vilja ha en som det är mönster på typ. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men. Typ så att den ser lite gammaldags ut i stilen men jag har letar hur länge som helst efter det och jag kan verkligen inte hitta någon.

Paket när man kommer hem.

Nu har jag kommit hem och har precis fikat lite med mamma. Sitter på altanen där det är hur varmt som helst, spelar musik och chillar runt på datorn. Inga fel med det inte! Det är jättefint väder ute men det blåser rätt mycket så det är skönt att sitta bakom glas haha.
Ett paket hade trillat ner i brevlådan när jag kom hem, visar snart :)



Hem i solen.


Sitter på bussen hem i solen. Ska bli så skönt att komma hem! :)


Semesterduellen.

Ligger just nu och kollar på semesterduellen. Det är så kul att se hur olika folk semestrar. Idag så kände jag igen mig i ena familjen.
Min familj är så att när vi åker utomlands så bokar vi inte in någonting att göra, t.ex. kolla in några sevärdigheter eller så. Vi ligger vid poolen/stranden hela dagen och solar & slappar till max och sen på kvällen så går vi ut och äter god mat, kollar i affärer osv. Varken jag eller min mamma och pappa gillar att åka runt och kolla på en massa saker utan vi vill bara ha en skön semester och njuta. Vi kanske åker in till någon stad och kollar en dag men inte mer än så. Det är samma om vi semestrar i sverige typ vid kusten. Då är det precis samms sak som gäller! :)



Kollage.


Snygga bikinisar från bikbok. 129:- per del ligger dom på.
Tycker alla är väldigt fina men jag skulle vilja gå runt i den längst ner till höger i sommar! :)

110407

Nemen godmorgon.

Idag så rullade det på i skolan. På hantverken så gjorde vi en hög modern knut och sen fick vi göra en valfri låg knut. Inget speciellt direkt men det var väl lite kul. Tog kort med datorn på den låga knuten jag gjorde men dom blev ju helt värdelösa och det syns inte men det får duga så länge. Senf fick vi även reda på hur vi låg till med betyg och om vi hade missat något. Det såg bra ut och jag hade inget speciellt att göra.
När jag kom hem så fixade jag mat och åt det, drack kaffe och sen slocknade jag i soffan. Vaknade en timme senare med ett stort handavtryck på kinden, fint! Nu har jag precis vaknat till lite och har inget speciellt för mig, är seg som tusan..




Beställning.

Igår så beställde mamma två grejer till mig från style by tyra. Jag hoppas på att dom kommer snart för jag är ivrig att testa! :)
Vad det var jag beställde visar jag när det kommer!


Tips.

Tänkte tipsa om en grej som dom flesta kanske kan tänka på. Ingen vill ju gå runt med flottigt hårt? Då kan jag ge ett litet tips som kan förebygga det något.

Försök att inte hålla på och pilla för mycket i håret. När man håller på och kliar eller pillar i håret och hårbotten så sätter man nämligen igång talgproduktionen och då blir håret flottigt.
Ett litet tips som alla kan ta del utav :)


Dagens.


Tröja: Rut m.fl.
Shorts: Bikbok


110406

Imorse regnade det när jag skulle sticka iväg. Tog min gröna jacka och drog luvan över huvudet.
Startade morgonen med film i skolan och sen rullade dagen på som vanligt. Fick reda på mitt matteprov som jag gjorde innan lovet och jag blev så glad! :)

När jag kom hem så städade jag och därefter lagade jag mat. Efter det la jag mig i soffan med värmekudden runt nacken och kollade satc.


Anchors.

JAG VILL MED!
Åh, det är så jävla snyggt så jag vet inte vad. Jag har velat haft det länge men jag vill ha en på insidan av handleden. Dock får jag inte göra det för mamma, men när jag fyller 18? :D


Skolan.

Nu har jag precis kommit tillbaka från maten. Innan det så hade vi idrott men det var faktiskt ganska så kul.
Har svenska nu och då tror jag vi ska kolla på film så jag laddade upp med en cola, gud så gott! :)


Fråga.

Fick en fråga angående mitt senaste hål i örat.

"Gjorde inte det där ont?"


Svar: Jag var jättenervös över att det skulle göra ont och förberedde mig typ på det värsta. Dock tyckte jag inte alls att det gjorde ont men jag tyckte han som tog var bra med. Han sa ingenting om när han skulle trycka utan han bara gjorde det. Då är man inte riktigt beredd på det och då tycker jag det går lättare.
Jag tyckte inte det gjorde så mycket ondare än att ta hår nere i örsnibben men det är ju självklart olika från person till person.
Jag fick inte ont efteråt heller, att det sved eller så utan det var smärtfritt.
Det enda som var lite jobbigt var inatt när jag skulle sova. Jag brukar vrida på mig ganska bra när jag sover men inatt kunde jag bara ligga på ena sidan. Det var lite småjobbigt men det går över inom ett par dagar kan jag tänka mig. :)


Dagens.

Jag har precis kollat in två avsnitt av SATC tillsammans med det resterande godiset från igår.

I skolan så gjorde jag som sagt provet i engelska, jag hoppas att det gick bra. Sen så hade vi bara hantverk kvar och då gick vi igenom hur man gör en svinrygg.




Halsband: mammas
Linne: H&M
Jeans: Cheap monday


Nytt.

Kom på att jag köpte ju även en primer i söndags. Det kommer från märket lumene. Har dock inte provat den än så jag kan inte säga om den är bra eller inte. Kommer inte att använda den till skolan för då tycker jag inte det är speciellt noga..


Åhlens.

Kollage BikBok.



Några snygga grejer jag fastnade för som bik bok har. Gillar verkligen den bruna bohem klänningen!

Nytt.

Handlade inte alls mycket idag men vi hade inte så mycket tid. Vi åt sedan mat på riviera, jag tog medelhavspasta. Pasta med räkor, kräftstjärnar och lax, supergott!


carlings


kudde och tabletter: apoteket
Trosor: gina

Nyhålad.

Idag så gick jag och mamma in på smycka. Jag ville ta hål och skulle höra om jag kunde boka en tid. Han sa att han kunde göra det med en gång så så fick det också bli. Tänkte även ta tragus men då sa han att han hade gjort det på tre innan. På en av dom så hade det blivit infekterat och den där lilla snibben trillat av och då blev jag jätterädd haha.. Han rekommenderade att man inte skulle göra det. Jag bestämde mig då för att vänta lite. Vill fortfarande lite ta hål där men jag får se hur jag gör. Kanske går någon annan stans isf..



Plugg plugg.

När mamma och jag var klara så stack vi upp till lägenheten och tog en kopp kaffe. Pratade lite och sen så åkte hon hem igen. Nu har jag tagit på mig en mysdress, fixat te och ställt fram lite godis och tänt ljus och ska ta tag i pluggandet. Jag tycker att det gör mycket om jag fixar det lite mysigt när jag pluggar. Tycker det går mycket lättare om jag har något gott att dricka eller äta. Men, alla har ju sina små knep haha :)

Ska visa upp grejer senare!


Mobilbloggar... ...

Mobilbloggar... Har precis gjort en random grej. Berättar när jag kommer hem :)


Inte riktigt som tänkt.

Imorse så skulle jag försöka att skynda mig så att jag och mamma kunde komma iväg till skövde någon gång. Dock ändrades det ganska så snabbt. När jag kom ut ur duschen så hade jag så onte i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tog en ibumetin och sen la jag värmekudden på magen och la mig i soffan så. Dock ville det inte släppa och jag började på att må illa med. Fick då lägga mig på mage med värmekudden kvar på magen och sen fick mamma massera min rygg. Trodde jag skulle dö där ett tag. Gud vad ont det gjorde. Efter en timme så hjälpte tabletten och jag kunde börja på att fixa mig.

Nu är jag och mamma påväg till Skövde. Vi ska ju som sagt gå en sväng på stan och sen släpper hon av mig i lägenheten. Ikväll kommer jag behöva plugga då jag har prov som väntar mig imorgon i skolan. Det känns ju mindre kul men det är dåligt väder och då kan jag heller inte göra så mycket annat så det kvittar.

Fick sno mammas smink idag med, ska dock ta på mig mascara när vi kommer upp till lägenhten. Sen får det allt duga.



Hos min moster.

Just nu sitter jag hemma hos min moster. Vi blev hitbjudna på mat osv ikväll. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra men jag valde sedan att hänga med. Tackar ju inte nej till lite god mat och sen kände jag inte för att sitta själv hemma. Då kan jag ju lika gärna sitta här med datorn.
Har hunnit med att äta paj och fikat så nu är jag hur mätt som helst. Jag vet inte när jag ska knalla hem men det blir väl om ett tag kan jag tänka mig.

Imorgon så ska nog jag och mamma åka till Skövde och kika. Det är ju shoppinghelg där och jag vill kolla i lite affärer och se om jag kan hitta något kul. Hade egentligen velat stanna hemma då det är Hova - Töreboda i fotboll men vad jag har sett så skulle det regna så det kanske är lika bra att vi åker iväg. Dock hade jag verkligen velat se det men men..

Förresten så upptäckte jag förut att jag hade glömt mitt smink och mina penslar i Skövde. Hur kunde jag glömma det om jag får fråga? Men men, jag hittade en gammal foundation (som förövrigt inte var sådär jättebra) och sen snodde jag lite puder och mascara från mamma och sen fick det duga.


Skjortan/blusen snodde jag ur mammas garderob. Jag brukar oftast inte klä mig i så "söta" kläder eller vad man ska säga men denna gillade jag faktiskt. Den kommer hur som från H&M

Praktik.

Här kommer några bilder som jag tog sista dagen på praktiken med Caroline.
Det var 24st klädsett som skulle sättas ihop.


Alla klädsett klara


en liten del av smyckena


Dagens lunch


Alla klädsett på rätt ställ för respektive modell och bilder på hur det ska se ut framför.





Alla skor som jag tejpade plus gulliga Caroline på ett hörn.

Härlig start på dagen med kuddkrig.

Idag vaknade jag av "Fäääääärdiiiiiig!". Då lekte pappa och alexander kurragömma.. En stund senare kom dom insmygandes i mitt rum och kastade kuddar. Jo men det var helt okej skön start på morgonen. Eller så var det inte så. Jag pallrade mig hur som helst upp. Startade morgonen med ett gott te som mamma hade köpt åt mig. Gullligt, hon vet att jag älskar te :)
Annars så har jag inte kommit så långt med dagen. Kanske är dags att kliva ur sovtröjan och dra på sig något annat haha.  Ska nog dricka upp mitt kaffe och sen ta och göra det.


Detta var det mamma köpte, hur söta är inte påsarna? :)


Även kaffe hade hon köpt åt mig. Brukar inte vara så förtjust i dessa men denna var faktiskt ganska så god.


Morgontroll

110401

Nu har jag kommit till lägenheten. Jag slutade strax efter sju men vi hann klart med allt till modevisningen imorgon. Jag tog även några bilder idag som jag kan visa imorgon. Jag har haft så himla roligt dessa dagar, ett stort TACK till Caroline. Hon är nog bland den gulligaste människa jag någonsin har täffat. Alltid glad och snäll, hon var helt underbar. Är glad över att jag fick vara med och hjälpa till och hon var lika glad över mig hjälp. Tyvärr kommer jag nog inte kunna vara på plats imorgon och se modevisningen och resultatet av allt jobb men jag hoppas på att kanske få se några bilder.
Det är med blandade känslor som jag nu avslutar praktiken och går tillbaka till skolbänken. Det ska självklart bli kul att träffa alla och hört hur dom har haft det men även jobbigt med allt pluggande som väntar mig. Dock kommer snart ett välbehövt påsklov.

Det var egentligen meningen att jag skulle tagit en buss till Mariestad efter att jag varit i lägenheten och sen skulle mamma plocka upp mig där.  Dock gick det ingen innan 20.45 så det var ett bra tag jag skulle få vänta här då. Mamma valde då att åka och plocka upp mig i skövde istället, tack snälla du! Det ska bli så himla skönt att komma hem och slänga mig i soffan. Få äta mammas mat, mums!


One in a million.

Jag är klar och ska efter detta inlägg gå in till stan. Skulle kanske bara jobba ett par timmar idag men jag får se hur det blir med det. Jag ska iaf hem ikväll som vanligt men eventuellt tillbaka på Lördag. Jag vet dock inte hur det blir med det än så återkommer om det så blir.
Ha en bra dag i detta trista väder! :)




RSS 2.0