It's time.

Imorgon är det dags igen. Jag ska till madde och fixa mitt hår, finally. Har längtat då mitt hår ser förskräckligt ut enligt mig. Nu är det även sommar och solen kommer förhoppningsvis att bleka mitt hår något.


100531

Idag har det varit underbart väder när jag var i skolan och vi satt och tryckte mot väggen så fort vi fick tillfälle till det. Har nu insett att det är inte alls mycket kvar i skolan och idag har jag redan lämnat in två st böcker. Är även mycket möjligt att jag inte kommer ha någon mer franska i hela mitt liv. läskigt. Ärligt talat vet jag inte hur jag känner inför gymnasiet. Det är blandade känslor till tusen. Det ska bli skönt att komma bort från lilla gullspång och träffa nytt folk men jag kommer att sakna alla människor, klassen osv. Fast tror ändå att dom flesta tankarna är positiva och om jag nu kommer in på det jag vill så kommer jag nog att bli helnöjd!

Trots att jag pratar om att skolan snart är slut så har jag ett sista prov kvar. En sista ansträgning och sen är det slut. Det värsta är att provet är i matte och det kunde ju ha varit bättre om jag säger så.

Nu är jag grymt sugen på ben & jerrys glass men jag orkar inte åka ner till hova så det får bli lite nesquik duo istället. Kanske lite nyttigare, kanske lika onyttigt. Jag bryr mig inte.


francais

Later.

Nu drar jag till Mariestad/Ingarud. Kameran är med och det kommer kanske bilder senare.
Later.

Fika.

Imorse så fick jag reda på att vi skulle åka till min moster och fika. Där var även två utav mina kusiner så jag lyckades att göra mig klar på 30min. Inte illa!
Väl där så träffade jag deras små bebisar, såå söta! Dock blev det endast kort på ena, Algot. Det var iaf trevligt att komma dit och träffa mina kusiner som jag inte ser så ofta eftersom dom inte bor här.


jag med lille Algot i knät. Är han inte söt? :)

Inköp.

Utöver klänningen så blev lite småsaker.



DNA


gina


kicks


gina

klänningen får ni se den 10juni :)

100528

Idag så hade jag Kemiprov i skolan som jag hoppas att jag får bra på men det vad oerhört svårt måste jag säga. Efter vi var klara med det så begav vi oss ut i det fina vädret och solade och lyssnade på livemusik! Sen följdes det utav räkbaguette ute i hemkunskapen, mums!
Efter dagen i skolan så plockade mamma och pappa upp mig för att åka till Örebro. Jag lyckades efter många om och men (antingen var det för stor eller så ville jag ha den i en annan färg) att hitta en klänning till skolavslutningen. Jag var helt inne i att hitta en klänning och det gjorde att jag inte kollade på någonting annat typ..






innan skolan, inget smink. Det fick bli en kletig sminkning i bilen mot örebro.

Jeans -> shorts.

Jag kände för att göra något åt mina tråkiga och fula jeans som jag aldrig använder. Tillslut så tog jag tag i saxen och klippte av dom, sen tog jag pappas rasp och gick lös på byxorna med.


Före.
Tråkiga. Fula. Obekväma.


efter.
Roliga. Snygga. Bekväma.






Allt som behövs är; sax, rasp (sandpapper eller liknande funkar med) och ett par jeans.

Slarver nr1.

Idag när jag kom till skolan så upptäckte jag att min mobil inte var i min ficka och insåg ganska sabbt att jag måste ha tappat den i bussen. Mamma ringde till västtrafik så dom skulle gå igenom bussen lite senare och där hittade dom den. Som tur är så har jag en kille som bor längre upp på gatan som jobbar där så har var snäll och tog med den hem så jag har precis hämtat den nu.
Jag måste verkligen börja ha lite koll på mina saker för jag slarvar bort precis allt. Jag har lyckats att slarva bort mitt thomas sabo armband med en massa berlocker vilket gör att det kostar endel. Varje berlock kostar 199-599kr.. Sorgligt, hoppas att jag kan ha sån tur att jag lyckas hitta det med men jag är tveksam till det. Får väl köpa ett nytt armband och sen börja om igen med att samla på mig berlocker.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa kemi, jublar.. Eller inte riktigt. Men jag måste ta tag i det så att jag har mitt VG.
Imorgon ska jag iaf åka till örebro direkt efter skolan i hopp om att  hitta något att ha på skolavlutningen. Om jag inte gör det vet jag inte vad jag ska ta mig till..

Plugg.

Jisses, jag hinner inte med någonting på dagarna känns det som. Jag har fullt upp hela tiden med den där fotbollen osv. Imorgon är det ingenting iaf, men då måste jag öva på Kemi. På tal om att öva så måste jag sätta mig med so nu och läsa som religion. Inte direkt det roligaste jag vet men det får gå. Ska försöka att slänga upp endel inlägg imorgon då jag har lite mer tid. Idag kom jag nämligen inte hem förens vid halv 9 och då skulle jag duscha och äta och nu måste jag sätta mig och kolla igenom religionen.
Höres.

Fäller.

SHIT vad jag fäller hår! Det är hår efter mig precis överallt, på kläder, golvet, möbler etc. Kanske fäller bort min vinerpäls som jag har samlat på mig under denna kalla vinter. Haha, nej men det är sjukt, verkligen hår överallt..

Nu ska jag äta mat, grillad lax... MUMS! Sen ska jag packa väskan och åka upp till movallen där vi ska spela match mot våmb. Hoppas att vi spelar lika bra idag och håller tummarna för att vi vinner. Jag hör av mig senare!

Töreboda-Väring

Efter den korta vistelsen hos min bror så åkte jag och mamma tillbaka till töreboda för att kolla på fotbollsmatch. Töreboda förlorade med 1-0 lite synd, men men.  Efter matchen sen så åkte jag hem och fixade mig lite smått innan jag fick besök.










Yesterday.

Igår så åkte jag och mamma med pappa till Töreboda och släppte av honom där och sen fortsatte vi mot min bror. Skulle lämna lite saker och sen för att ha något att göra innan matchen skulle börja.
Deras kissar låg ute i solen och jag spelade fotboll med alex.










buse








mamma

Uteritt.

I onsdags så gjorde vi en uteritt. Vi bland annat badade lite med hästarna och sen red vi på fältet. Där gick det utav bara farten (ser inte ut att gå så snabbt ute på videon men).
Lägger upp detta lite sent men kameran har varit försvunnen så jag har inte kunnat lägga över bilderna.








inger, ridlärare









Slut för idag.

Jag hinner inte att skriva något mer idag för jag får snart besök men imorgon kommer dagens biler upp.

100522

Har varit ute lite i solen på förmiddagen, tvättade bland annat av min moppe och sen solade jag lite mellan molnen. Nu ska jag strax åka till töteboda för a-laget spelar. Jag och mamma ska kolla idag då det är bra väder!
Kameran är med så bilder kommer lite senare förhoppningsvis.




när jag öppnade frysen så såg jag att mamma har köpt hem denna glass som jag älskar. Strössel, choklad och hallonglass som verkligen smakar hallon. Den är verkligen jättegod, finns att köpa av glassbilen.




Underbart.

Idag är det soligt och 24grader varmt ute. Underbart tycket jag. Dock är det lite moln men det får man leva med, nu ska jag iaf ut i solen igen. Hörs senare!

Otur..

Idag så tog jag moppen till skolan eftersom att vi skulle springa gullsprånget idag och jag hade ingen lust att vänta på bussen. När jag åkte till skolan så spöregnade det typ halva vägen så jag var genomblöt men som tur var så hade jag regnkläder och mina vanliga kläder var torra. MEN, min mobil fick ta lite stryk av regnet. Det har tydligen kommit in vatten i den och först gick den inte att starta över huvud taget men sen när jag kom hem så tog jag hårtorken och blåste på den och då hoppade den igång men den är fortfarande lite seg och knapparna vill inte riktigt funka. Touchen är det inget fel på men det är knapparna som krånglar lite och sen låter det även förjävligt när jag ska lyssna på musik i hörlurarna men det är nog för att jag inte blåste med hårtorken där.
Det värsta är att när det är fuktskada så gäller inte garantin så jag kommer att behöva betala om jag ska få den lagad och något måste jag göra åt den. Pappa sa att det kanske är lika bra att vi köper en ny eftersom att jag ändå måste betala för det och den har krånglat lite innan. Sen är den inte så himla fin längre utan hela baksidan är repig och sen är det även tre små repor i skärmen.
Jag hade inte tänkt på det för fem öre att jag skulle byta den eftersom det jag köpte den för endast ½år sen men nu måste jag nog göra det iaf.
Jag är grymt sugen på att köpa en iphone men jag tror inte att pappas plånbok vill det, haha. Jag måste även köpa mig en ny kamera så jag tror att jag får hålla mig till en något lägre prisklass, men jag vet inte. Kanske skulle kosta på mig det?
Förövrig så är jag väldigt nöjd över mitt resultat på gullsprånget. Det är ca 5,2km och jag kom inte på 28min. Det trodde jag aldrig att jag skulle klara men det gjorde jag och kammade även hem ett MVG. Jag kan inte vara gladare eftersom jag inte har tränat för fem öre inför det. Jag sprang en gång och sen blev det inget mer med det
OJ, nu blev det ett väldigt långt inlägg så jag ska sluta att skriva nu!

Soligt.

I torsdags så var det otroligt varmt här. Tror att der låg runt 26grader, mycket skönt. På gympan så gick vi ner till skagersvik och några stollar badade. Men det var faktsikt hela 19grader så det var inte så kallt ändå.
När jag kom hem så var det bara att packa väskan och sen åka iväg på match i värsås. Det blev 3-3 i matchen men jag tyckte ändå att vi var snäppet bättre. Vi har kommit ihop väldigt bra i laget på så pass kort tid!




johanna




vet inte vad det är för fel på bilden, kolla mina skor haha.. ena är mini och den andra är megastor








johanna, linn & erica


linda


sara




johanna & linda


bilderna är tagna med min mobil så det är ingen vidare kvalité..

Music contest.

I onsdags så hade vi ju music song contest i skolan där vi får ta en låt och skriva om texten på den och sedan uppträda på biografen. Det är faktiskt ganska kul måste jag erkänna men väldigt nervöst när man väl står där. Själv så spelade jag gitarr i år och mina ben skakade när jag stog där uppe men som tur var så spelade jag inte fel!
Det slutade med att 9b vann över oss nior vilket jag inte tyckte var riktigt rättvist men men, inget att deppa över.

BILDBOMB!




johanna


linda & johanna


erica


johanna & johanna


linn, linda, johanna, erica & rebecca


rebecca, erica & johanna


linn & jag















linn & johanna


alla var ute i det fina vädret!


eric



sara & johanna


linda, sara & johanna


erica, rebecca & linn


johanna & jag


rasmus, linda, erica & rebecca

22 bilder i en smäll!

Fullt upp.

Vet att min uppdatering har varit sämst dom senaste dagarna men jag har absolut inte hunnit. Det har varit fullt upp med fotboll osv. Men jag ska iaf försöka att få upp lite nu i bloggen!




100518

Idag har det varit väldigt lugn och skön dag. Dock hade vi np i franska idag men jag hoppas verkligen att det gick vägen. Måste kämpa med mina betyg nu det sista.  Sen har vi även övat inför music contest som är imorgon. Håller tummarna för att jag inte kommer att tappa bort mig eller något nu bara. Det ska bli kul att se alla andra men jag kan skippa att uppträda själv!
Hade även fotbollsträning idag i det fina vädret. Eller ja, det var fint i början men sen började det att spöregna vilket inte var riktigt lika kul förstås.
Nu ska jag iaf ta och stänga av datorn och plocka lite inför imorgon.
Kommer att lägga upp bilder från dagen här på bloggen imorgon eller på torsdag tror jag.

100516

Jaha, då kom jag hem från Mariestad för en stund sen. Väl där så käkade vi på grottan följt av fika hos bror min. Efter det var det ganska skönt att komma hem eftersom jag är trött och sen fryser jag som bara den. Hoppas bara att jag inte blir sjuk (igen) men det tror jag inte, fast det skulle då inte förvåna mig om jag blev det. Verkar ha otur med att vara sjuk nu..
Hur som, har jag kollat HIMYM tillsammans med lite cola och tror att jag ska fortsätta med det!


100515

Efter att jag duschat samt käkat så fixade jag mig . Planerna ändrades lite under kvällen men det slutade med att jag träffade flickorna en stund mitt ute i skogen där dom grillade och sen begav jag mig iväg igen.
Det var iaf mycket bra och sen kom jag hem igen mitt i natten typ så idag är jag inte på topp utan lite smått seg måste jag erkänna. Undrar lite över hur jag ska orka med en hel vecka i skolan..




Grillning.

Igår så kom Marcus, Petra och Alexander hit på dagen. Marcus skulle bland annat hjälpa pappa med lite saker. Sen på kvällen så passade vi på att grilla i det fina vädret, underbart. Dock så var jag inte alls hungrig men det slank ner lite mat ändå.
Mamma hade även gjort paj till efterrätt men det orkade inte jag så jag funderar på att ta mig en bit nu istället..










Åker igen.

Nu ska jag åka igen, känns som jag inte varit hemma på ett tag nu.. Men det är samtidigt skönt att ha något att göra och inte bara sitta hemma för det gör jag så mycket på vardagarna ändå.
Jag ska iaf åka iväg till Mariestad med mina föräldrar. Mamma skulle handla lite, sen skulle vi äta där och även ta en sväng förbi min bror.
Hörs lite senare!

Inköp.

Jag hittade inte så mycket men lite småsaker i Göteborg och dom tänkte jag visa upp nu medans jag väntar på mat.


åhlens


kappahl


dinsko


dinsko


rut m.fl.


bikbok


ginatricot


Fått hem.

För ett tag sen så beställde jag och mamma lite saker från ellos. Jag beställde ett linne men det fanns inte, en bh men den kommer inte förens i juni och sen en kjol som jag fick hem någon dag, torsdag eller något. Iaf jag provade det igår på morgonen men insåg att den inte passade. Den är alldeles för stor så antingen får jag ha ett bälte i midjan eller så ger jag den till mamma. Den var inte riktigt som jag hade tänkt mig så troligtvis blir det det sista alternativet.


16:39

Börjar med en dusch iaf..

Fredag-Göteborg

Igår så fick jag gå upp kl sex, det var lite segt men gick ändå ganska så bra eftersom jag visste att jag skulle göra något roligt. När vi kom till Törebda så visade det sig att tåger var försenat med typ 25min så vi fick sitta i bilen och vänta lite längre men sen kom vi iväg iaf.
Väl framme i Göteborg så visste varken jag eller mamma vart vi var från början men sen så gick det bättre efter ett tag. Vi knallade iaf runt där och kikade i affärer. Det var väldigt skönt väder, sol och varmt. Annat än vad det var därhemma.
Jag hittade iaf lite småsaker men ingen klänning till skolavslutingen. Jag provade massa men det var ingen som föll mig i smaken riktigt. Jag få väl försöka att hitta någon en annan dag men annars har jag en som jag får beställa och som jag även provade i Göteborg.
När vi kom tillbaka till Töreboda igen så åka jag och mamma till töreshov och kollade på fotboll för A-laget spelade. Det var kallt men vi kollade bara på sista halvleken så det gick ganska så bra ändå.
Väl hemma så plockade jag upp allt det jag handlat och sen hann jag inte med mycket mer förens jag stack iväg igen. Jag var inte hemma på hela dagen igår från kl 07:20-03:00. Men det var en mycket bra dag ändå från början till slut.


i bilden mot Töreboda, jag fick nästan kämpa för att hålla ögonen öppna.


mamma


maten som var såå god


kolla vad mina lockar gick ur under dagen..



en klänning som jag provade och även tyckte om men dock var det liite för stor. om jag rör mig för mycket är jag rädd att den ska kana ner. sen måste jag ha någonting under med för annars kanske jag visar hela rumpan..




sen avslutade vi dagen i Göteborg med en fika

Torsdag-Anna.

I Torsdags så åkte ju jag och Johanna som sagt till Anna på kvällen där även Mathilda var. Vi fixade mat, eller ja Anna gjorde. Sen så kollade på film och typ pratade. Kollade på Avatar som jag ännu inte har sett, den var väl bra men lite krånglig.. Det var iaf jättemysigt och vi måste ses snart igen tycker jag allt. Men då hoppas jag på lite bättre väder med :)


anna stog för maten


mathilda & anna


johanna


johanna & mathilda


mathilda & anna



Fullt upp.

Nu ska jag åka iväg för att hämta upp Johanna och sen ska vi dra till Anna! Kommer säkert att bli hur bra som helst. Jag ska ta lite bilder och så. Sen kommer jag nog inte skriva något mer förens imorgon kväll och lovar en massa bilder på Lördag. Från ikväll, göteborg och sen kanske lite fotboll med :)
Så håll ut!

Myys.

Jag duschade för en liten stund sen och därefter kletade jag på mig en ansiktsmask som jag nyss tog bort och nu ska jag strax skölja ur min inpackning med. Passade på att ta hand lite extra om mig själv ikväll. Jag ska även ta bort mit gamla nagellack nu och kanske måla på ett nytt.
Nä, nu ska jag skölja ur håret och sen gå på mitt andra glas med cola och kolla lite "How I met your mother".

HM HÖST.

Dessa skor får mig läskigt nog att längta efter hösten och nu vill jag verkligen ha sommar.
Jag ska vara först på dessa skor när dom väl kommer ut i butik, jag älskar dom.


100511

Idag så var det sista dagen i skolan innan vi får lite ledigt. Är nämligen ledig nu ända fram till Söndag så jag får se vad jag jag kommer att hitta på nu. Jag hoppas verkligen på att solen kommer kolla fram nu så man kanske kan sola lite. Det enda som jag har bestämt är att jag och mamma ska åka till Göteborg på fredag. Jag längtar.. Ska köpa mig skolavslutningskläder, skor mm.

Om ett tag så har jag iaf träning, jag är inte så jättepigg på det men jag får väl dra mig dit.


t-shirt från cheap monday




Inköp.

Småsaker som fick följa med hem idag.


hårinpackning



nagellack från H&M




100509

Idag så åkte jag med Sara och hennes mamma till marieberg runt kl tio.
Kikade runt där ett tag, såg att en hel del snygga saker men jag sparade mig lite med att handla. Jag och mamma ska nämligen åka till Göteborg på Fredag så då ska jag kolla mer där. Jag köpte iaf lite småsaker.
Efter det så åkte vi till Karlsborg och spelade match. Den vann vi med 4-0, mycket bra spelat tjejer!
Nu har jag precis sköljt ur en hårinpackning och funderar på att kolla ett eller två avsnitt av "How I met your mother".












Imorgon.

Imorgon så kommer jag troligtvis inte att skriva något förens på kvällen. Först ska jag med Sara till Örebro och kika lite. Sen ska vi åka vidare till Karlsborg där vi spelar match. Men kameran är med så det kommer bilder senare mot kvällen tror jag allt! :)

100508

Idag så sov jag ut på morgonen vilket jag underbart skönt.
Resten av dagen har även den varit väldigt lugnt, jag hara bara suttit vid datorn och grejat. Mamma och Pappa har fixat ute hela dagen och när jag kikade ut genom dörren kände jag knappt igen mig..
Åt nyss god mat och nu sitter jag här igen.
Imorgon så är det match igen och jag hoppas att det går lite bättre då!


100507

Igår då så var jag knappt hemma på hela dagen.
Först skola och sen så gick jag tillsammans med Johanna till Gullmovallen direkt. Där var det träning och efter den så åkte jag hem snabbt för att sedan åka dit igen tillsammans med mamma. Vi skulle kolla på Töreboda-Gullspång, sorgligt nog så förlorade Töreboda med 1-0 men Gullspång var bättre så ja inte mycket mer med det..
Kom hem gjorde jag lite innan kl 10 och då var jag ganska trött. Det blev lite tv och sen somnade jag!









Inte så bra bilder men jag satt så långt ifrån..

100506

Idag så fick vi reda på nationella i matte och förövrigt så var dagen ganska så lungn. På idrotten så träna vi inför gullsprånget, det känns att jag börjar orka lite mera nu efter all min otur med att vara sjuk. *peppar peppar ta i trä*
När jag kom hem så satte jag mig på altanen och solade men jag får ju en massa fräknar som är lite mindre kul..
Nu ska jag snart packa min väska för vi har träning imorgon i gullspång direkt efter skolan så jag måste släpa runt på en fet fotbollsväska imorgon. kul.









100504

Idag så var det som vanligt i skolan, segt och tråkigt. Imorgon så har vi nationellt prov i fysik typ hela dagen tror jag, kommer gå åt helvete för jag kan verkligen ingenting om fysik.
Vid halv sju var det iaf träning och det var ju ganska så bra gjort att EN kom från gullspång iaf! :) Duktigt! Men vi tränade med Damerna så det blev endel ändå.
Har precis duschat och tagit mig en smoothie nu och hade tänkt att sätta mig vid teven för jag är hur trött som helst nu..
Sur är jag med som ni kanske ser på texten, men men jag är verkligen inte på humör och det är lika bra att jag slutar skriva nu för annars kan det bli hur mycket onödigt (om hur sur jag är) som helst..

100305

Förut så tog vi mopparna in till Hova och köpte glass. Sen satte vi oss i solen och åt, snackade osv. Mycket trevligt att bara sitta och ta det lugnt.
Nu ska jag kolla på Top Model och efter det så är det Hollywoodfruar.






Jag provade nya ben&jerry glassen och den var otroligt god.
Den smakade verkligen jordnötter och,  MUMMMS!



våra små åk, haha.

Right now.

Nu ska jag dra ner till Hova med Linda & Johanna. Vi ska sätta oss i solen och äta lite glass tror jag. Kameran är med så det kanske kommer lite bilder sen när jag kommer hem.
Förövrigt så älskar jag vädret just nu, hoppas bara att det kommer fortsätta så nu!

Nytt.

Jag la till en ny kategori nu "fotboll". Tänkte att eftersom jag själv spelar fotboll och kollar endel på det så kan det få en egen kategori. Nu har ju serien börjat och då kommer jag skriva om hur det går i våra matcher för varje gång vi spelar och även andra matcher.


Derby.

Idag så åkte jag och mamma med pappa till töreboda för dom skulle spela match. Det var derby mot Hova. Jag hade ingen aning om vilket lag jag skulle hålla på (kommer ju från Hova men pappa tränar Töreboda) men jag måste erkänna att när jag väl stog där så var det Töreboda som jag ville skulle vinna. Det blev iaf 1-1 i matchen vilket kanske var lika bra men det skulle ändå varit gött om Töreboda vunnit.






mamma



min pappa står och viftar. (han är tränade för törebodas A-lag för er som inte visste det)





Matchen - Lidköping.

Tidigare idag så spelade vi ju som sagt match mot Lidköping. Dom var ganska så bra och vi förlorade med 7-3 eller något liknande. Sen hade vi lite otur med och halva laget var sjukt. Själv spelade jag inte mycket eftersom jag är så himla onödigt förkyld och orkade nästan inte någonting. Men vi kämpade ändå på och hoppas på att det går bättre nästa gång.


Sara & Johanna i grönt.
Snodde bilden från Johanna :)


Igår.

Igår då så åkte jag och Johanna till Anna runt kl åtta tror jag. Roligt var det där ute, träffade nytt roligt folk osv. Sen kom jag hem runt kl1. Tack så mycket till Anna!

Jag lyckades med att inte ta en enda bild från kvällen, inte ens på mig själv haha..
Men det har jag hade på mig såg ut någon i denna stilen!
                                           |
                                           v


Godmorgon.

Godmorgon, igår var den en riktigt trevlig kväll!
Nu ska jag snart åka upp till movallen och spela match mot Lidköping. Är fortfarande förkyld men jag hoppas på att jag kan vara med iallafall för jag vill så gärna spela nu!
Hörs sen när jag kommer hem.

RSS 2.0